2008-12-30

morgondagen verkar lovande, kommer nog bli en bra kväll :) kommer spendera den i dalstorp med min bästa vän, på min brors (och hans vänners) fest med mycket trevligt folk. först blir det middag, sedan party!

men är det något jag inte fullt lika mycket tycker om är det Swebus hemsida, men "skam den som ger sig" som min far brukar säga, efter mycket krångel och knas lyckades jag boka två biljetter, dit & hem, till min linköpingtripp 8-11 januari. jag ska upp till min kära kusin pernilla som studerar & bor där uppe :) ses ju inte så ofta längre, mest vid högtider och enstaka gånger när hon är hemma på besök. så ska bli skönt med en hel helg, plus att dom har sveriges största gina tricot där!? jag älskar redan linköping haha!

Gott Nytt År allihopa! jag ska iaf försöka mitt bästa med att få ett bra år 2009.

amour vincit omnia

2008-12-27

nu är julen över, det är skönt. visst jul i all ära, men stressen och all jävla julmat går mig på nerverna. fast  år var jul inte lika stressig som de förra åren, positivt. iaf, julaftons morgon blev grillning med släkt som alltid, jävligt tråkigt att det inte fanns någon snö. vid middagsdags åkte vi till brorsan eftersom han hade jour på brandstationen tills kl 16, och inte fick lämna limmared, så det blev julmiddag och lite julklappsutdelning i hans lägenhet, men lika mysigt det, jag och jerker var där dan innan julafton och hjälpte honom fixa till granen så det var riktig julstämmning hos honom med :)
sen tillbaka hem och ordna inför kvällen, resterande delen av släkten kommer och firar hos oss, som alltid. himla skönt att få vara hemma! iaf, riktigt trevlig kväll och många bra julklappar. våran pappa fick en lite speciell julklapp av våra kusiner, gud jag har nog inte skrattat så mycket på länge haha!

på juldagen blev det kullaberg, trots att jag inte hade nått sug alls att fra dit. förfest hos nathalie med goa tjejer; ketty jull isabella sharon sandra & cissi. blev en väldigt lyckad kväll ändå. sov hos ketty och drog hem på fredagseftermiddagen. resten av dagen användes till återhämtning.

idag så har det varit lugnt, va hos brorsan en sväng på eftermidadgen. han hade jour och var uttråkad så fick komma och vara lite social.

nyår är inte långt borta men har knappt en aning om vad man ska ta vägen, får väl se hur det går. ser fram emot 9 januari, då ska jag troligen upp till min kusin pernilla som bor i linköping, ska inviga hennes nya lägenhet och spendera alla mina pengar på shopping. kommer bli sweet.

till nästa gång, amour vincit omnia

The Fray

Dom gör dig aldrig besviken, dom har gjort det igen.

I found God
on the corner of First and Amistad
Where the west
was all but won
All along
Smoking his last cigarette
I said, where've you been?
He said, ask anything.

Where were you?
When everything was falling apart.
All my days spent by the telephone.
 That never rang
And all I needed was a call
It never came
To the corner of First and Amistad

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor, surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late.
You found me, you found me.

But in the end
Everyone ends up alone
Losing hope
The only one who's ever known
Who I am, Who I'm not, Who I want to be
 No way to know
How long she will be next to me

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor, surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
ust a little late.
ou found me, you found me.

 I've been calling for years and years
and you've never left me no messages
Never sent me no letters

Lost and insecure, you found me, you found me
Lying on the floor, surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late.
You found me, you found me.

2008-12-22

ursäkta den dåliga uppdateringen, men har som sagt ingen dator för tillfället, lånar brorsans ibland.
måndag nu, bara två dagar kvar till julafton, finns knappt någon julkänsla alls tycker jag, hade inte suttit fel med lite snö.
helgen som gått har varit nice, var hemma fredags och tog det lungt. lördagskvällen spenderades i dalstorp med isabella nathalie och massa trevligt folk :) vi tre & elis sov över hos tommy pga han som skulle hämta oss fick problem med bilen. stannade i bygdegården till halv 5 ungefär, killarna städade lite, resten stod på scen och dansade till ungefär 4, förutom jag som halvsov i en biofåtölj :) , sen drog vi hem till tommil, käkade lite med  innan vi drog till sängs.  vaknade vid 11, nathas far kom och hämtade oss vid 12. resten av söndagen sprenderades i sängen sovandes till ungefär 18.30 , riktigt skönt.

idag har det inte hänt mycket heller, sov till 1 sen hängde jag med brorsan ner till tranemo och solade, skönt. sen åkte jag med mamma och pappa en sväng, först till sexdrega och sen hem till roland & helen för att lämna malins julklapp, där var även helens syster & systerson som precis kommit till sverige från usa, smått avundsjuk.. vore inte fel att bo där.

imorgon lär jag väl få hjälpa mamma inför julafton, städa och sådär. men nu blir det film.

amour vincit omnia

08-12-16

dagen har inte varit speciellt givande, på entreprenörslektionen skulle hela klassen gå en promenad och sen var det julspel, en del medverkande var faktiskt rätt roande haha. eftermiddagens engelskalektion bestod av ice age 2, alltid lika skön. fick sluta två med, men det gjorde inte mig mycket gladare eftersom jag väntade på mamma som skulle komma vid halv fyra. stack ner till stan med julia & rebecka, hittade julklapp till stoffe. sen skildes vi åt vid tre, jag tog bussen tillbaka till skolan för att möta mamma. mötet med rektorn tog typ 5 minuter, mamma tyckte det var rätt onödigt, jag med. på vägen hem hade mamma en del ärenden att uträtta med.

hemma vid fem ungefär, lägger mig i sängen med datorn, somnar. ketty ringer i samtidigt som mamma ropar att kvällsmaten är klar. säger till ketty att jag ringer upp, somnar i soffan efter kvällsmaten och glömmer ringa ketty.. försöker nu ringa henne och nu svarar hon inte. blää.

desutom är det sista dagen med min dator, ska lämna in den imorgon. känns lite sorgligt, men tack vare rebecka och hennes externa hårddisk går inte mina one tree hill-avsnitt, filmer osv förlorat. tack gud för det. men iaf, lovet lär bli glest med bloggandet, kommer väl använda brorsans en del, men får helt klara mig utan min. får en ny när jag börjar i mark, sweet. 

nu ska jag ner och lägga mig i soffan igen, försöka välja mellan tv3:s Titanic & Kanal5:s The Bodyguard , blir svårt.

men tills nästa inlägg, amour vincit omnia
 

08-12-15

dagen har spenderats i mark, jag julia & rebecka hade möte med syon och ett par lärare igen. skulle fixa alla papper och böcker osv. fick då reda på att vi inte var dom enda som skulle börja där, det var två tjejer till från svenerik som skulle det med. iaf, fick en jävla bunt med papper som ska skrivas på. efter mötet mötte lisette, som inte var med för hon hade varit hos tandläkaren, upp oss i kinna. tog en fika på ett jättemysigt café, efter det stack lisette hem till sin anders och vi andra tog en runda bland affärerna innan vi drog oss ner till bussen för att åka till julia, där blev det julmys :) blev även en promenad med love den sötingen. vid halv fyra åkte jag och rebecka tillbaka till kinna, jag för att åka hem, rebecka för att åka in till stan. men västtrafik dom idioterna lurades, så jag missade min buss.. så fick ta tåget med rebecka in till stan för att sedan ta 5bussen hem. det var lite dryygt. ikväll blir det one tree hill och sova tidigt, är helt slut!
imorgon kommer mamma in till stan, nytt möte med rektorn eftersom jag var sjuk sist.
känns rätt konstigt att vi slutar om tre dagar, och det är dom sista dagarna på johnbauer för min lisette julia och rebeckas del. men jag ångrar mig inte en sekund, nejnej :)


Amour vincit omnia

2008-12-14

ja gårdagen då, vilken kväll.. vet inte vad jag ska börja med att berätta och är inte säker på om jag ens borde det så vi hoppat helt enkelt över det. men mycket drama och en hel del nya möten förklarar kvällen rätt bra. finns fina bildbevis med, ketty fick äntligen sin efterlängtade hämnd haha. men en mycket trevlig kväll får jag säga, förutom att bellas jacka försvann, det var inte bra.

idag blir det bara att ta det lungt, väldigt trött och lite känsligt huvud idag.
nä nu ska jag ner och fortsätta kolla på ugly betty med mamma.


amour vincit omnia

2008-12-13

Efter en ganska vimsig och velig eftermiddag är det nu ordnat,
så ikväll blir det dalstorp med Sandin, Fager & Widar.





Amour vincit omnia


hahaha, ja det finns så många anledningar att skratta..

börjar bli bättre

varit sjuk sen tisdags, hade över 40 graders feber tisdagskväll. annars låg jag på 38,5-39 men det är mer än tillräckligt för mig, jag ska ju normalt ligga på 36,7. febern avtog igårkväll men jag har forftfarande ont i halsen ,kan knappt kan prata, men bara att knapra halstabletter, det funkar. men hoppas på att jag kan gå till skolan imorgon. så sjukt tråkigt att vara hemma. uttttttråkad.
helg snart med, bara fredagen kvar, tänker inte ligga hemma, shit nej.

nej nu ska jag lägga mig och kolla på nån bra film och dricka litervis med honungste så min hals blir bra.


amour vincit omnia

morrison on repeat

rätt skön dag, började vid tolv så gick väl upp runt nio och chillade genom morgonen. tog 11 bussen så var inne lagom tills datakunskapen började. efter skolan stack jag ner till stan en snabbis, men hittade inte vad jag letade efter. resten av dagen har gått väldigt fort, så blir väl sängen efter det här.

jaja, har fått ont i halsen idag, orkar verkligen inte bli sjuk. usch nej. men ska försöka hålla mig pigg, så blir det nog party i helgen :) hoppas det, väldigt festsugen.

imorgon kommer mamma in till mig när jag slutat, ska ha möte med rektorn. sen blir det nog en sväng till mark i veckan med på möte.

lyssna på this boy , broken strings & your winter nu , sen sova


amour vincit omnia


tråkigaste dagen på veckan

söndagar är väl bra onödiga, bara dryga och tråkiga.
sitter och lyssnar på sister hazel - your winter , väldigt bra!
försöker även välja vilken film jag ska kolla på, lite beslutsångest haha
yeye, imorgon börjar jag vid 12, jag gillar sovmorgon!


Old picture on the shelf
It's been there for a while
A frozen image of ourselves
We were acting like a child
Innocent and in a trance
A dance that lasted for a while oh
Read my eyes just like a diary
Oh remember, please remember oh oh
Well I'm not a beggar, but what's more
If I hurt you then I hate myself
I don't want to hate myself, dont want to hurt you
Why do you choose that pain if only you knew
How much I love you, no


amour vincit omnia

helg

lördag, väldigt trött, vill ut ikväll!

gårdagen var en underlig men rolig dag haha. började på förmiddagen att niklas var skitförbannad hela lektionen, och han skickade upp mig och julia till rektorn, fick en utskällning för något vi inte gjort och hon snackade massa jävla skit, jävla kärring. iaf, ska dit med våra föräldrar nästa vecka, möte inför vårat skolbyte, så jävla glad att det blir av. ångrar mig inte en sekund. på eftermidagen hade vi dryg entreprenörskap, gick bara igenom provet som vi gjorde sist, jag somnade (Y) och julia har det på film haha. alice & carl va i stan, hon hade vart hos läkaren, sen hade dom käkat och shoppat lite så dom kom och hämtade mig när jag slutade, vi åkte även bort och hämtade ketty vid almås. drog till knalleland, jag köpte nyårsklänningen och ett par svarta fina handskar :) som jag ska få i julklapp av mamma och pappa, sweet. fick det tillochmed inslaget till slut hihi. sen lämnade vi ketty vid resecentrum och sen körde dom hem mig :)
blev självklart idol på kvällen, jävligt synd att robin inte gick vidare till globen, men han ska vara stolt över sig, han är grym!

för övrigt så förväntar jag mig nästan att ligga sjuk nästa vecka, hela min familj är sjuk, jag som har sämst immunförsvar i familjen har klarat mig, helt otroligt. men ska väl inte vara allt för lycklig, det kommer väl snart.


amour vincit omnia


chill

skön dag, hade bara matte idag, sen slutade vi 11. drog ner till stan för att kolla lite, sen ut till knalleland och kika lite till.
har hittat en klänning til nyår jag tror jag ska köpa imorgon :) sen skulle jag nog få den i julklapp av mor&far, det är nice. ska försöka leta upp lite julklappar imorgon med.

kollar på pineapple express nu, den är kul. godnatt

amour vincit omnia

Ett bättre år

fan jag har raderat allt jag skrivit tre gånger, jag vet ju egentligen vad jag vill skriva, men det blir aldrig bra. har så mycket inom mig som jag egentligen inte borde hålla inne kanske, men jag är inte personen som klarar av att prata om allt.
jag önskar bara att när klockan slår 00.00 den 31 december/1januari, att jag ska få en ny chans till ett bra år, det som gått har ju inte vart nån höjdare, iaf våren och nu det senaste. jag vill bara ha en ny chans. jag vill bara bli lycklig, på riktigt.


borde väl sova, men är inte trött.
får väl försöka iaf, börjar ju tidigt imorgon, men skönt att sluta 11 åtminstone.


amour vincit omnia


friends don't lie

hemma idag, sov inte mycket inatt för hade så ont i magen.
vaknade nyss, ska nog lägga mig i soffan och kolla lite tv.





jag kan förstå varför, men ändå, vänner ljuger inte för varandra.




amour vincit omnia.

i've made up my mind

tisdagen den 2a december idag, bara 22 dagar kvar till julafton, mysigt! ska bli kul att träffa pernilla igen, henne träffar man ju så sällan nu :( men det blir det ändring på efter 2 januari! :)

idag har jag lisette julia och rebecka varit i mark igen, varit med ep1 på deras lektioner. kändes riktigt bra, tror jag har bestämt mig nu :) skönt att man inte behöver gå igenom det själv heller.
men fick inte mer än en timma sovmorgon, även om vi inte skulle vara där förän 10.45 , mina bussar är dumma så fick ta åttabussen till julia, käka lite där och fixa innan vi åkte till skolan.
kändes som sagt bra, väldigt bra
tog fyrabussen hem, fick sällskap av johan, trevligt :)

resten av dagen har varit väldigt lugn, stack in på ica och köpte en påse med naturgodis när mamma hämtade mig vid bussen, tyckte jag förtjänade det efter att jag och min kropp torterats hela dagen av den hemska träningsverken från gårdagens tennis. plus att jag fick fucking vg+ på entreprenörsprovet, nice as hell!

nu blir det sängen

amour vincit omnia

måndag igen

ny vecka, igen, det går så fort tycker jag.
hade idrott på morgonen, tog bussen till knalleland och gick bort till tennishallen, mötte sofia där, bytte om och började spela. herregud så kul! har inte skrattat så mycket på länge, sofia "såg ut som en pingvin som trodde den skulle bli uppäten av bollen" enligt mahri.. gudars jag låg ner på planen och skrattade.

sofia julia rebecka & jag tog rätt lång tid på oss innan vi drog oss tillbaka till skolan, hann en sväng in på gina med, har hittat en klänning som jag tror jag vill ha hihi :)

eftermiddagen blev pararbeten i programhantering, en presentation om ett ämne i skolan, jag & sofia , och julia & rebecka valde båda entreprenörskap :) presentationen skulle vara en minst 10 sidig powerpoint, inte så svårt att pussla ihop, med ett exceldokument med diagram och tabell länkat, och en redovisning av presentationen i word. rätt kul faktiskt.

resten av dagen har varit skön.

imorgon ska vi till mark igen, vara med en dag och se hur lektionerna är och så, hoppas det blir bra. måste ju välja snart..


amour vincit omnia

RSS 2.0