SJUK


Hatar att vara sjuk, känner mig helt död men ska nog orka få ner några rader här.
Mådde ju jättedåligt igår med, och i morses var det uppenbart att det inte endast var bakfylla igår. Varit hemma idag och får inte gå till skolan imorgon heller.
Allt är bara skit just nu, orkar inte. Humöret går alltid ner i botten när jag är sjuk, men denna gången är det inte den enda anledningen. Nu är det allt annat med.

Back to bed.

HELGEN

Ja vad ska man säga, sjukt bra helg!

I fredags åkte jag till Ulricehamn när jag kommit hem från skolan. Eller jag hamnade där till slut borde jag säga, bussen körde förbi mig i ösregnet, fick åka till dalstorp och hoppa på en annan buss, hamnade rakt ute i ingenstans och plöstsligt var jag i grönahög (chocken eller..) men till slut kom bussen till uhamn och jag blev hämtad av pontan och joppe. Blev lugn kväll vilket var ganska skönt. Mat, idol, playstation och lite dricka var kvällen i sin helhet. Dör av avund till pontus lägenhet, helt sick vad underbar den är!

Igår, lördags, kom jag hem från uhamn vid tre och lite mer än en timma senare gick bussen till Kinna. Så där blev det snabba puckar eftersom jag skulle ha sminket, håret och kläderna klara eftersom vi skulle åka till götet och simon vid sju. Blev ju inte riiiktigt så, kom väl iväg från anders vid halv nio ungefär haha. Väl inne i stan var det kaos, lina satt och skrek att hon var tvungen att kissa hela tiden samtidigt som alla parkeringsplatser i närheten av Linnéplatsen verkade upptagna. Så det blev lite fusk där, men inga böter!
Var ett bra gäng hos simon, var så kul där så blev otaggad på att gå ut. Men väl på g kom humöret tillbaka! Framåt 12 drog vi oss från simon och ner till avenyn. Blev Bryggan och en störtskön kväll. Länge sen jag hade så kul! Vid halv tre blev det fyllekäk på burger king, fick mig lite pommes och natten var räddad. Efter mycket bråk och tjafs kom vi till slut framåt halv fyra iväg till spårvagnen men självklart gick den bara en gång i timman och när vi väl hittar rätt så kommer inte lisette anders och ellinor med, klantigt som fan haha. Men vi resten åkte tillbaka och hämtade bilen och gav oss ut på jakt efter dom. Och till slut hittade vi dom, efter en rundtur av göteborg stad ungefär. Bilfärden hem var så sjuk med, herregud vad jag skrattade. Coffe har en del sjuka historier.. HAHA! Framåt halv sex var vi hemma i Berghem igen och vi kunde äntligen krypa ner i sängarna och vänta tills förmiddagen kom med sin underbara bakfylla.
Vaknade när Lisette sa hejdå för hon skulle jobba, så kvar låg jag johanna & anders och sov ett antal timmar till. Kl 1 gick vi upp och åt lite mackor och sedan vid 2 körde lisens pappa mig och johanna till bussen.
Inte förän jag satt på bussen insåg jag hur jävla dåligt jag mådde haha, värsta jag varit med om på länge! Slår nästan måndagen när danskarna var här.

Förhoppningsvis kommer lite bilder upp här senare eller på facebook :)

Väl hemma var det bara en snabb dusch och fixa sig som gällde innan det blev tranemo och julskyltningen. Himla roligt att åka häst & vagn och stå på en scen och se glad ut när man mådde som jag gjorde. Men jag överlevde, och tyvärr blev jag inte lucia, men klarar mig lika fint ändå :)

Nu har jag kollat på Johan Falk, älskar dom filmerna! Och nu ska jag sova. Ska bli spännande att se hur jag mår imorgon när jag fortfarande mår förjävligt nu.

Godnatt.




BEAT IT!



Sovmorgon, svenska & UF. Sen hem till frisören, inte så stor skillnad
men känns skönt att det slitna är bortklippt :)
Fredag imorgon, underbart!
Inte så mycket planer mer än utgång på lördag och Luciapresentation på
söndag. Måste väl plugga lite grann med någongång men orkar verkligen
inte det på helgerna, enda dagarna man slipper skolan. Inte för att jag
gör det på veckorna heller för den delen..






Dagens drog, Fall out boy - Beat it!

They told him, "Don't you ever come around here.
Don't wanna see your face, you better disappear."
The fire's in their eyes and their words are really clear.
So beat it, just beat it

You better run, you better do what you can.
Don't wanna see no blood, don't be a macho man.
You wanna be tough, better do what you can.
So beat it, but you wanna be bad.

Just beat it, beat it.
No one wants to be defeated.

Showin' how funky strong is your fight.
It doesn't matter who's wrong or right.




.

Längtar tills mellandagarna, då blir det Norrköping!
Upp till min älskade kusinvitamin, shopping sååklart, och även lite annat trevligt om det passar sig ;)

hat hittat två underbara saker som min garderob skriker efter, men lär väl inte finnas en chans på jorden att dom skulle finnas kvar då.. Men ja, dom här måste inskaffas! På något sätt!




PARTYSUGEN

Är helt insane partysugen, är det verkligen hälsosamt att vara det utan att göra något åt saken? Anyway, blir det som vi hoppas blir det utgång i götet på lördag och då damn it blir det party av det. Memories vrålar ut ur högtalarna vilket antagligen är den huvudsakliga orsaken till suget! Tröttnar aldrig på den låten!

Dagens skola var dryg men fick sluta vid tolv efter våra UF-presentationer. That's good.
Hade luciaträning 17-19 med, dog när jag fick se jackorna vi ska ha på Luciapresentationen på söndag, michelingubbe var det här! HAHA

Nu bli det ner till soffan och kolla på Paradise Hotel, planet EP is addicted to it. Right Jojje?!
Frisören imorgon med ju, men ska bara ta topparna, fan henne om hon klipper det kort.








COUNTDOWN


5 dagar
kvar tills vi får veta vem som blir Tranemo Lucia
12 dagar tills Luciakröningen
24 dagar kvar till jullovet
30 dagar kvar till julafton
37 dagar kvar tills en nytt år
57 dagar kvar till Danmark
63 dagar kvar till min 18årsdag!

ONE, TWO, THREE

Man slutar aldrig förvånas, helt sanslöst hur folk beter sig ibland. Nästan komiskt får jag påstå.

Företagsekonomi, betygsnack, lite UF-presentations-förberedelser och lite bad var dagen i sin korthet. Uppskattar badet väldigt mycket, jag & becks plaskade runt i en halvtimma, inte speciellt givande men rätt kul.
Försov mig lite idag, men inte så jättefarligt. Men var gaanska trött när jag hoppade på bussen, fast det brukar jag ju iofs vara.. Men i alla fall, så sov jag lika skönt som jag brukade, tills nöten bakom mig bestämde sig för att sitta och peta på mig så jag inte kunde sova.
Tack för den Andreas!

Skönt att höra att man låg bra till i Företagsekonomi B och Info & Layout. Får se hur resten gått sen på utvecklingssamtalet men ska nog inte vara några problem, det har det ju aldrig varit förr.

Nu får det bli några avsnitt Californication, sen Desperate Housewifes såklart. Kvällens Paradise Hotel-avsnitt får vänta tills efter DH. Thank God for Tv6Play :)


LUMPEN

Glömde ju säga att jag fick ett litet brev på posten idag haha.
"Pliktverket bedömer att du inte kan tjänstgöra i försvarsmakten"
För himla bra :D lumpen är inte min grej..




Har fortfarande svårt att fatta att du min älskade bror lämnar oss i ett halvår
för jävla afrika.. Hur kul kan det vara att attackera pirater?
Strax efter jerker flyttar till norge med.. så jag blir helt själv kvar.
Alltid lika bra timing!




JUST A DAY

Inte varit någon häftig dag direkt, tråkiga lektioner med. Tur man har tjejerna i skolan, speciellt Julia idag! Happyface & jealousface på henne, men hon förtjänar det mest än någon! You go girl!

Och min mamma är ju bra konstig.. Lockade håret med min trippeltång igår så jag skulle slippa tänka på frillan i morses, men enligt henne är det dumt eftersom folk inte känner igen mig då? Enligt henne så skulle folk inte känna igen mig, då skulle folk inte se hur snäll och trevlig jag ser ut och då röstar dom inte på mig på lucian. Hur dum får man bli? Tack mamma.

Efter skolan blev det luciaträning, var väl hemma runt sju. Träning igen på onsdag, sen klippning på torsdag vilket verkligen behövs.

Men nu ska jag gömma plugget och sätta på lite Californication istället, mycket bättre!


Tears and rain


Maybe it's like you said, some love isn't meant to be.
"There were smiles on our faces, we laughed and we surrendered with pride!"
Faith said no to us, but no matter what you will always have me.



All the crazy shit I did tonight, those would be the best memories

Min låt, spelades om och om och om igen igår! I love it!




FÖRESTEN!

Robert Pattinson kan slänga sig i väggen, Taylor Lautner är den nya hunken!



Helt Insane!


TRÖTTARE FÅR MAN LETA EFTER

Ja verkligen, helt sjukt trött idag. Förstår inte varför, så lite sömn fick jag inte inatt, har varit värre. Sov ju iaf 6 timmar. När jag kom hem så la jag mig och kollade på The Hills som går på MTV hela dan men somnade fort och väldigt hårt.

Här kommer en update om dagarna som gått!

Torsdags hängde jag med Lisen och skulle sova hos den sötingen, blev rätt många filmer på kvällen. Först var vi sugna på en skräckfilm, så hittade en hemma som vi tog. Saint Ange - House of voices tror jag den hette, helt urkass var den. Sen kom lillebror William och ville kolla på Kalle och chokladfabriken så då blev det den, då kom även Anders och joinade oss. När den var slut åkte vi in till Kinna för att köpa lite godis och cola, sen kollade vi på The Ugly Truth, så sjukt bra film! Och så sann, det har jag ju själv märkt haha. Sen la vi oss allihop och kollade på Mirrors, fast jag och Lisette somnade. Så Anders fick kolla själv.

Fredags så åkte Lisen Anders Emma jag och Lisens syster Natalie och hennes kompisar till Götet och kollade på New Moon, HELT UNDERBAR FILM! Och kändes ju rääätt bra med att vara på den första visningen, som fanns. Och på VIP-platserna i salongen med, hur bra som helst.
På kvällen så var vi hemma hos Emma och förfestade, fast det blev till slut själva festen med. Ingen var sugen på att dra ner till Stars så stannade där istället. Skönt folk, vi var väl nästan 20 st tror jag, nostalgimusik som var helt underbar. Rolig dans haha, salsa, follow the leader och bugg! Plus mycket roliga händelser, en grym kväll! Jag Lisen och Anders sov hos Emma för var smidigast så, kom väl i säng runt 3 och var uppe 10 och tog bussen hem. Får se om det kommer några bilder sen när jag fått tag i dom, tror Johanna tog en del.

Ikväll blir det bara lugnt, ska ta och laga lite mat snart. Blir något med kyckling vet jag, mer får vi se. Lite tråkigt att vara ensam hemma, mamma & pappa är i Halmstad och Jerker åkte nyss till Uhamn.

Men mat var det ja, Hejhå.


A LONG DAY

Onsdag already, ge mig helg tack!
Hade en lång dag full med ekonomi, bokföring är inte kul.
Självklart har magen pinat mig hela denna dagen med, det släpper aldrig. Är så trött på det nu, inte sovit okej sen fredagsnatten. Även lämnat in 9 klara exemplar av våran affärsplan idag, så jävla skönt att ha det gjort. Återstår bara att se om vi har något företag i huvudtaget sen bara haha.
Efter skolan åkte jag hem och direkt till luciaträningen, blev lite längre än jag trodde, men bara kul. Fast efter 2,5 timma av sång var halsen trött och så den fick bli lite omhändertagen av en stor kopp väldigt varmt te med honung. Desutom blev det några avsnitt Californication till det, hur bra som helst.
Ska stänga av datorn och sova lite strax, fick en liten sovmorgon imorgon tack vare hemplugg på pedagogiskt ledarskap, sen kl 9.45-11.30 ska vårt företag stå i EP-montern på "alla-nior-kommer-och-kollar-inför-gymnasievalet"-mässan som är på skolan.






JOBBIG DAG

Haft en jobbig dag, min mage har gjort jätteont. Trodde jag skulle slippa allt krångel efter operationen men tydligen inte, sitter fortfarande i. Orkar inte.

Tappade bort tiden på psykologilektionen så missade min buss hem, smidigt. Som tur var var mamma snäll och hämtade mig i svenljunga så jag kunde åka med den bussen istället för att vänta 1,5 timma.

Lyckades hitta lite ork till att klippa mamma iaf, men knappt faktiskt. Men bra blev det iaf, tur det. Har även färgat om mitt hår, verkligen på tiden. Fast blev mörkare än jag tänkt, men that's life.

Kl 22 landade jag i soffan för ett avsnitt Paradise Hotel, såklart! Nya drogen på planet EP! Nu blir det att försöka somna, få ihop några fler timmar än förra natten förhoppningsvis.




TRÖTT

Nu har jag pluggat klart, orkar inte mer. Det får gå som det går.
Längtar något fruktansvärt till jullovet, slippa skolan & få träffa Pernilla igen.
Sjukt vad jag saknar dig unge, orkar inte med att du bor så långt bort!
Dusch och sömn nu





och nu då? spelar ju ingen roll.






-

Försov mig i morses, glömde mitt headset hemma plus att UF går åt helvete, en underbar dag! :)

Sa nog aldrig igår om bussincidenten, jag och bussar går inte ihop. Jag tror dom hatar mig. Tog ju 4bussen hem så jag skulle komma till tranemo vid 5 då luciaträningen började. Självklart så händer något på vägen, som alltid, denna gången gick kylaren sönder och bussen tog nästan eld. Alltid är det något..

Blir nog en dusch, film och sen sova. Imorgon är det fredag och helg, underbart!


DANSKT BESÖK

Ja vart ska man börja? Haft ett par grymt bra dagar! Flyttade hem till Lisette i söndags, hämtade upp våra danskar vid 5 och begav oss sedan hem och lagade tacos. Senare på kvällen åkte vi hem till Adam och hans dansk Daniel, drack och hade trevligt.

I måndags började vi med en mattelektion vid 10 medans danskarna var på en tur i Mark, efter lunch blev det landskamp i fotboll där Sverige spöade Danmark! Efter fotbollen blev det bowling inne i kinna och sen middag på Gästhuset. Riktigt gott & trevligt!
Kvällen spenderades hos Haris som stod för festen, grymt bra kväll. Tequila är "good shit" så efter en 20 min var jag på topp och stannade där tills hemfärd vid 3tiden tror jag? Upp tidigt på morgonen och skicka iväg danskarna till skolan, dom skulle till ett företag och kolla medans vi hade en företagsekonomilektion vid halv 11. Har nog aldrig mått så dåligt dagen efter som igår, sjukt.  På eftermiddagen åkte vi till Lager 157 för studiebesök och shopping, bra dag! På hemresan, vid 5 så började jag piggna till och tagga inför kvällens fest vilket var  avskedsfest i Hajom. Oh herregud vilken kväll, så sjukt bra! Helt insane. Kanske mindre bra att två danskar nästan hamnade på akuten, men inte vårt fel att nötterna halsar en hel vodkaflaska på några minuter.. Stackars Daniel och Adam bara som var tvungna att ta hand om dom!

Mindre kul att gå upp vid sju idag med världens hangover och endast 2 timmar sömn eftersom vi var hemma vid halv fem. Men det var det värt, så värt.
Sa hejdå och kramades lite innan danskarna packade in sig i sin buss och begav sig hemåt. Är faktiskt lite tomt utan dom nu.

Som tur var så lyckades vi övertala våra lärare att vi skulle få hoppa över skolan idag så när vi sagt hejdå vid halv nio åkte lisette och jag hem och sov ett par timmar till och sedan satte vi oss med SWOT-analysen och skickade in den.
Åkte hem, hem till mig, vid fyra, var att sticka direkt till luciaträningen. Kul med världens baksmälla och en hes hals efter all sång, men så kan det vara.

Nu ska jag lägga mig och kolla på Johan Falk och sova. Bilder finns på facebook, arash's kamera var i farten hela tiden så finns en hel del.

Längtar tills vi ska ner och bo hos våra danskar! Damn vilka fester det kommer bli.


Min ena dansk Morten, Lisette och jag :)

HAPPYFACE

Underbart att Rabih åkte ur Idol igår, han är fan så kass. Jag sjunger bättre än den mesen. Tove & Erik var kickass bra som vanligt!

Idag blev det en spontan sväng till Gällstad med mamma istället för packning som det var tänkt. Fick tag i en oversize-kavaj, eller den är inte egentligen oversize, bara längre och skitskön, i'm happy! Självklart kom vi därifrån med allt som vi inte behövde, inte med det vi egentligen skulle köpa.
Ska duscha nu sen får vi se om C vaknar och hör av sig snart med kanske. Packa lite med kanske är en bra idé, men sånt är så tråkigt så lär väl ta tag i det imorgon när jag egentligen ska åka. Typiskt mig.

Duschen var det ja, hej svejs




NOSTALGITRPP

Helg igen, gud dagarna bara springer iväg. Endast 2 dagar kvar till danskarna kommer, jisses ja. Ska packa imorgon i think, ska ju bo hos Lisette söndag-onsdag med mina danskar, kommer nog bli jättebra :)

Sitter och funderar lite grann, för det första är det om jag ska försöka kolla på Paranormal Activity.. Älskar ju skräckfilmer men tror mer att denna filmen kommer göra mig mentalt rubbad, så övervägningen fortsätter väl några dagar till gissar jag. För det andra är det om det blir Hultsfred -10 för min del, spanat lite på rockparty.se och det blev en rejäl nostalgitripp. Så många minnen som dök upp i huvudet, den veckan var antaligen den sjukaste veckan i mitt liv men utan tvekan det underbaraste med. När The Killers uppträdde så var jag verkligen lycklig, åh tänk 25000 som står jag sjunger med i deras underbara låtar, helt sjukt bra känsla. Har i alla fall försökt påverka lite med, skrev en lista på band jag ville ha dit, en grymt bra hög faktiskt. Väntar väl några omgångar av bandsläpp innan jag bestämmer mig, banden avgör ju faktiskt allt.




Nä nu ska jag försöka plugga lite, jag vet, det låter hur hemskt som helst..
Plugga på en fredag är hemskt, eller ja plugga i allmänhet är ganska hemskt.



TORSDAG

Överlevt en lång skoldag • suttit barnvakt åt våra söta små grannar • tagit en lång dusch

Blir ett avsnitt Californication sen sova lite.

Godnatt


WORD

Klockrent! Dagens kommentar kom från Jakob:

"Har tänkt plugga hela dagen och det är väl tanken som räknas?"

hahahah!

SOVMORGON

Tack gode gud för en distansdag, den var välbehövlig, kunde knappt komma lägligare. Sov till halv elva, käka lite frukost, pluggat, käkat lite middag, pluggat lite mer. Övning & pizza senare, sounds good.


PICS

Blev ingen film, blev Ullared på 5an istället. Skönaste ever!



Här kommer lite bilder från Halloween, se och njut?






























godnatt,


BEYONCE



You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

 

 



 

 

Seg dag i skolan, endast pedagogiskt ledarskap som var någorlunda bra. Borde plugga matte just nu men har ingen ork till det nu så lägger mig och kollar på en film nu istället.

 


En kortis

Gårkvällen var bra, as always. Kommer kanske lite pics later när jag fått dom som emma tog med. Nu är det dax för sängen, usch för skola imorgon! Loven borde åtminstone vara 2 veckor, 1 vecka är för lite!

Och ett grattis till min kusin Per och hans Matilda som fick en liten son idag! :) Han ska heta Albin och jag längtar tills jag får se honom!



RSS 2.0