onsdag,

sov riktigt länge idag, riktigt skönt! gick upp och kollade hur målningen gick igår, drog bort all maskeringstejp men det gick inte så bra. färgen var som gummi och åkte med samtidigt som tejpen. lite irriterande men mamma fick måla kanterna en gång till när hon kom hem från jobbet. det enda som är kvar på målningen är tre av dom fyra garderobsdörrnrna, men det är lätt fixat. i helgen ska jag & mamma till A6 och Ikea för att shoppa lite och köpa lite nytt till mitt rum, det ser jag fram emot!

imorgon ska jag förhoppningsvis träffa emilia, saknar den ungen!

resten av helgen är oklar, tror jag hoppar över svenljungamarchen, är inte sugen på att gå en mil i kasst väder, och bara tanken på alkohol ger tillbakablickar på helgens msslyckande haha. finns andra helgalternativ som jag föredrar.

föresten, på fredag ska vi hämta den nya bilen med, a eller inte nya direkt, den är en 06a , men den är nice.

nu ska jag krypa ner i min varma säng kolla på film tror jag,


but ofcourse, it would be better if you'll be there to


amour vincit omnia / åsa

helgen

tyvärr har mitt bloggande varit rättdåligt det sista, finns en bra förklaraing med, internet funkar inte på min bärbara här hemma, det funkar fint i skolan, men inte här hemma. så ja jag är rätt irriterad. passar på att sno brosans medans han jobbar.
i fredags stack jag till ketty efter skolan, hade mer tänkt en lugn kväll för hon skulle upp & jobba lördagmorgon, men icke sa nicke, jag ketty & jill stack till andreas. där även stefan & ohlsson var. blev idol & lite dricka sådär, rätt nice.

lördag vaknade jag upp själv i kettys rum, gick ner och käkade lite frulle med jill, sen duschade jag, städade lite i kettans rum, för det stog kalas på schemat. ketty & jill fyllde ju år i torsdags, så deras moster& man och kusiner och mormor&morfar kom. det var trevligt.

lördagskvällen var ganska oklar, men när stina & felicia hörde av sig och tyckte att vi skulle komma till stina så blev det självklart så :) stack dit vid åtta, då var även felicia alice emilia elin & louice där :)blev ölspelet och grejs, väldigt roligt haha. sen fick vi för oss att sticka till rickert som fyllde 20, så det var storkalas där. det var väldigt nice, iaf en stund. resten kan vi hoppa äver. jerker kom och hämtade mig som tur var.

när jag vaknade igår mådde jag sämre, mycket mycket sämre.. tog det bara lungt igår, va nere och hämtade mina grejer hos stina bara, resten blev film och sova typ.

idag blir chill med. ska ta & laga mig lite mat nu

amour vincit omnia / åsa

födelsedagsfirande

är hos ketty & jill, åkte hit direkt efter skolan igår och vi hade inga planer för gårdagen utan skulle mest bli lugt & kolla film, men vid nio drog vi till andreas istället, där även stefan & markus var, drack lite & kollade lite på idol och sånt. blev inte så jättesent heller för ketty skulle ju upp och jobba idag, hon slutar vid 4 och strax efter det kommer deras kusiner och lite folk hit för att fira dom, iochmed att dom fyllde år i förrgår. ikväll får vi se vad som händer, troligen ut & festa lite.

nu måste jag duscha och sen städa ketty rum för det ser förjävligt ut haha. puss

amour vincit omnia / åsa


sista dagen

fredag idag, sista dagen på denna veckan & även sista dagen innan lovet. Underbart!

igår på förmiddagen kom johanna in från frisör 2:an in & frågade om jag och lisette ville färga håret, dom behövde modeller till eftermiddagen och självklart ställde vi upp. jag behövde ändå färga håret så då kan jag lika väl låta dom fixa det, man fick ju välja färg själv & gratis var det ju med, goodie. blev väldigt nöjd med resultatet, carro & babak var väldigt duktiga, det blev mörkbrunt, inte långt ifrån svart, men det var så jag ville ha det :)

när jag skulle hem träffade jag ketty på resecentrum, grattade henne och gav henne en stor kram. hon berättade att tjejerna i hennes klass hade satt upp massa lappar i skolan, med en mindre vacker bild där det stog "Grattis Ketty 17 år" , lite roligt tycker jag allt :)

när jag kom hem märkte jag att internet inte fungerar på min dator, men det fungerade på jerkers dator, jävligt irriterande.
funkar det inte idag så dör jag, ett helt lov utan internet, noway.


just nu sitter jag på svenska, är klar med min del av arbetet så sitter och gör ingenting, i eftermiddag blir det entreprenörskap, våran redovisning är låångt ifrån klar så får se hur det det går med det.
idag åker jag till ketty när jag slutar vid tre, blir lugn kväll idag, mysa lite :) sen imorgon ska hon upp och jobba en sväng, men då tänker jag sova vidare i hennes goa säng, sen blir det förhoppningsvis lite party imorgonkväll, det märker vi.




amour vincit omnia / åsa

dagen har varit roande!

dagen började med att lisette mötte mig vid bussen i skene vid 9, gick och kikade läget & fixa en plats åt oss på Ängskolan.
sen fick vi gå och möta alexander och fredrik när dom kom med.

lyckades locka en hel del markungar till JB

med alex & fredrik kan man inte ha tråkigt, dom är som två små barn, påminner faktiskt lite om brennan & dale i step brothers.. haha! fast dom verkar tro att dom har lite ninjakänsla i sig, tveksamt. men fiskare är vi allihopa (Y)

när  vi var klara där stack jag & lisette till kinna, käkade på mcD,& kikade lite i stan, en del av mitt hjärta fastnade där, i en affär som heter Harrys, ett par stövlar för 2,500, en väska för 3,000 & en kofta för 1,500.. vill någon göra mig lycklig så vaaarsegod!

imorgon blir en skön dag, slutar 11. får se om jag & fredrik sticker ner till borås arena & kollar på killarnas skollag som spelar mot jkpg. kan ju inte missa chansen att se alexander spela, kan verkligen inte se det framför mig, det är ungefär som att se honom i tjocktröja.. det går inte haha. det kom jag & lisette fram till innan idag.

sitter och kollar på 'Världens härligaste män' på 5:an; "det är detaljerna som skiljer bra från brilliant"
men ska nog sova strax. är helt slut, och har så ont i min mage :(  

Föresten, om mindre än två timmar fyller mina underbara Ketty & Jill 17 år, stort grattis till er! <3

Godnatt!


Amour vincit omnia / åsa


whatever you like, TI!

kände mig verkligen inte pigg när jag vaknade i morses, men tvingade mig till skolan ändå. fast vid elva gav jag upp och åkte hem ist, mådde kasst. resten av dagen spenderades i soffan med ett paket alvedon, ett antal koppar thé och massa dåliga tvprogram. när mamma kom hem efter jobbet var hon så söt så hon hade köpt veckorevyn till mig och i den hittade jag några sköna youtubetips:

verkligen stört hur korkad man får bli.. haha





imorgon åker jag & några till i klassen till Skene för att visa upp JohnBauer för Mark's alla nior, ska stå där i nån timma bara, sen lediga resten av dagen, underbart! (Y) fast mamma satte mig i arbete, ska börja slipa det vi spacklade idag i mitt rum, men jag tror nästan jag valde fel linje.. borde nog ha valt bygg, jag är en jävel på att spacka! haha
förhoppningsvis kan vi börja måla & tapetsera imorgon med, vore bra att få allt klart innan lovet :)

amour vincit omnia / åsa

ny vecka, nya chanser..

..trodde jag, tills den första snubben inne på hemmakväll gav oss ett hånskratt och ett snett flin. kände på mig redan från början att det inte skulle sluta speciellt bra. sofia & jag gick runt och pratade med olika butiker m.m både i stan och knalleland angående extrajobb, men jag hittade i stort sett ingenting sofia hade ju bättre chanser iaf.. det första alla frågade var; hur gamla är ni? efter att sofia sa att hon var 18 och jag sa att jag var 16 tittade dom flesta med en halvsorglig blick på mig och sa att dom inte tar in personer under 18. men ett fåtal ställen sa åt oss att skicka in CV så ska dom höra av sig när dom behövde folk.. känns ju stabilt.. men jag ska väl försöka få ihop ett CV och lämna det nästa gång jag är i närheten.

just nu sitter jag nerkrypt i min säng med en varm och god kopp te i min hand och lyssnar på usher's låt moving mountains. tänkte kika på the notebook innan jag somnar, älskar den filmen. den får en verkligen att tro på äkta och evig kärlek.

ser fram emot lovet, bara denna veckan kvar sen ledig en hel underbar vecka. har inga planer, bara förhoppningar.

godnatt,

amour vincit omnia / åsa


godkväll

väldigt skön söndag. jag vaknade väl runt tolv, gick upp och hjälpte mamma lite att städa det halvfärdiga rummet så dom kunde börja flytta in lite grann, så jag kunde ställa in mina grejer i deras rum. så inatt får jag sova i min säng för första gången på typ en vecka haha, ser fram emot detta! och idag har vi även bytt garderober, och shit vad vi har rensat.. fast ändå räcker garderoben till precis.. men väldigt skönt att ha en ordentlig och bra garderob :)

medans jag, mamma och pappa hade fullt upp med att försöka flytta deras dubbelsäng till mitt gamla rum så fixade brorsan pizza, men vet fan inte vad han tänkte med haha! han beställde kebabpizzor till oss alla, och på dom fanns även lök och svamp, jag Hatar både lök och svamp, och det vet han mycket väl haha, men efter hans gårdag förstår jag att han är lite seg idag :) men den gick att äta iaf, fick hålla utkik efter dom små rackarna.

sen kikade jag på Step Brothers, riktigt bra film! och nu håller jag på att skriva personligt brev och CV , bra att ha när man vill ha jobb, men suuger på att skriva sånt, sämst på att påpeka det jag är bra på, vilket är typ Inget, haha. jaja, hoppas att dom tycker om mig iaf :)


Amour vincit omnia / åsa


.

har mycket jag vill säga, men blir bara kort & gott detta;
fan vilken dag, gud hatar mig! och jag vill att du ska komma hem, hem och hem till mig, nu! jag behöver dig

tack & hejdå.


mina fötter har dött..

skönt att det äntligen är fredag! men mina fötter är helt sluut, dom har stått & gått mellan halv nio & halv tre, så idag tänker jag inte gå nånstans mer, åh nej. dom är döda, kanske kör jesusstilen imorgon och är pigga att stå på då, det får vi iaf hoppas!  men dagen har varit jättebra, var väldigt mycket folk på förmiddagen så då var det fullt upp att få folk intresserade, men det tråkiga var att vi skulle representera en ny JohnBauerskola som ska starta i Lerum till hösten och där fanns det bara It, It/Media & Idrott/Hälsa, väldigt trist att stå och snacka bra för dom.. ville ju prata om bästa entreprenör! men nejnej. iaf, efter lunchen avtog folket sakta med säkert, och framåt två stod vi mest och pratade med dom andra eleverna från jkpg. vi var väldigt trötta i fötterna, men hade väldigt roligt!

nu har jag även pratat med mamma om rummet och det.. har kommit fram till att det egentligen är bättre att jag tar rummet där vi rivit väggen dvs mitt&brorsans. blir väl inte riktigt som jag tänkt mig, men mamma lovade att dom ska fixa en större garderob till mig och då tycker jag det är okej, så får hoppas det blir bra den här gången, nu kanske jag tillochmed får sova i min säng nästa vecka, ist för på soffan.. haha!

ikväll blir det lungt, idol & film, ska bli nice. puss!


amour vincit omnia / åsa


Gymnasiedagarna, Svenska Mässan Göteborg!

chill dag, slutade 11. på förmiddagen hade vi matte, medans alla som fick underkänt på förra veckans prov gjorde omprov så fick vi som klarade det provet förra veckan göra en redovisning för klassen om nästa kapitel och visa den när alla var klara med proven. det var väldigt kul, mycket disskusion, men resultatet blev sådär haha!

åkte hem direkt när jag slutade och somnade gott i soffan! sen när mamma & pappa kom hem var det bara att börja greja med rummet, fan sån tid allt tar verkligen. gaah, tur att jag slapp spackla i deras rum iaf, kommer ha att göra så jag dör sen i mitt :O usch.
annars har det varit lugnt idag, väldigt skönt.

imorgon är jag som sagt hela dagen i göteborg på svenska mässan, jillan ska ju även dit med turistgymnasiet så det blir nice att träffa henne =) skönt att missa en hel fredag desutom (Y) , bara irriterande lektioner då.




fick en del av skolkorten med, alla enkelbilder på mig & kortet på elevrådet. men inget klasskort eller skolkatalog, det var julite sorgligt för det är ju det jag vill seee :( men jag blev faktiskt rätt nöjd med korten på mig, ska behålla några sen skickar jag tillbaks resten.

jaja nu ska jag ner och kika på Fringe, sen sova! Godnatt


amour vincit omnia / åsa

Spara pengar? Vad är det?

skolan idag var riktigt dryg, nästintill meningslös entreprenörskap & tråkig engelska. elevrådsmötet tog över en timma vilket var skönt, fått ordning på lite grann nu, och slapp även mycket av engelskan. fick även några skolkort idag, dom små korten (som man brukade byta med sina vänner när man gick i lågstadiet :P) antar att man nästan aldrig kan tycka om skolkort, men dom dög iaf. får väl se hur klasfotot gick, det är ju ändå det som räknas.. det är ju det alla ser i katalogen.

iaf, fick gå några minuter tidigare så jag hann med min buss, fick inte missa den för hade tandläkartid strax efter fyra.
mamma kom och hämtade mig och då sa hon att vi skulle åka bort till nyansa och kolla på tapeter & färg vill våra rum :) har bestämt mig med, tre mörkbruna väggar och en mellanbrun fondvägg med blänkande mönster, blir nog bra! morsan och dom skulle nog köra på nått blågrå-aktigt, vet inte riktigt. ska nog börja lite grann imorgon och spackla, uuusch det orkar jag verkligen inte!

ser fram emot helgen iaf, lördagen är partybokad =) förhoppningsvis till felicia på förfest, fira henne som fyller år desutom! sen vidare till kentans fest, får hoppas det blir lika galet som always! goodie

desutom berättade brorsan innan att emil kommer imorgon och stannar en natt, har inte sett honom på evigheter, ska bli kul =)


Ios verkar lockande, det tycker tillochmed ketty, ser fram emot en underbar sommar 09, vart det än bär av.. <3
bara att börja lägga undan pengar, inget som jag är speciellt duktig på.. haha


föresten, jag & en tjej till i min klass, Stephanie, ska åka till gbg på fredag för att representera JohnBauer på en stor gymnasiemässa. idag säger steph att hon hörde att vi ska vara i göteborg vid åtta, jag döör såfall, för mig betyder det att jag måste ta buss vid 05.40 till borås för att hinna med sjutåget till gbg. det innebär att jag måste gå upp vid fem :O på en fredaag! två ord; jag dör!


Amour vincit omnia / åsa


arvika vs. utomlandssemester

skolan idag var riktigt nice, tiden gick jättefort & kändes som om man slutade jättetidigt. hade bad på idrotten, så simmade 40 längder, mer behövdes inte för att få ett mvg, väldigt låga kriterier får jag säga. sen satt jag & sofia i bubbelpoolen en stund, sen gick vi och dushade & tog bussen tillbaka till skolan för att käka lunch och sen ha programhantering fram till tre. när jag väl kom hem blev jag riktigt sugen på hallonpaj, så mamma & jag bakade en, sjukt gott!

vi har börjat planera lite med det nya rummet med, som sagt så har mina föräldrar gått med på att byta rum vilket är en väldig fördel till mig :) jag och mamma har börjat diskutera färger, inredning & massa annat, både hon & jag älskar att pyssla med sånt!
stoffe var här och hämtade det sista bland sina saker, så jag och mamma började städa i garderoberna, kommer ta eeevigheter. sen är det bara att sätta igång! men det kommer vara värt allt slit, absolut

har även haft en stor längtan till arvikafestivalen hela dagen, biljetterna släpptes ju idag vilket gav mig ångest, jag vill med ha en! men biljetterna tog slut på mindre än en timma, får väl se hur jag gör när nästa omgång biljetter släpps..
frågade ketty om vad hon tyckte om det, hon gav ett annat förslag vilket var att dra på utomlandsresa strax efter skolavslutningen ist, känns jävligt lockande faktiskt, har även ett förslag på resmål, så får väl se vad hon själv har för föslag. =) vi får väl se.


jaja, nu är det nog dags för mig att krypa ner i sängen, godnatt!



amour vincit omnia / åsa



bra helg!

fredagen blev riktigt nice! jag åkte till emelie direkt efter skolan, sarah & sofie var redan där och strax efter att jag kom dök även jenny upp. då blev det bastu, fast inte för min & sofies del, vi skippade det. sen började vi med middagen, blev tacos, mums. efter det blev det att göra iordning oss & singstar, med drinkar såklart! jennifer dök upp vid 10, då hennes innebandymatch var slut. sen vid halv elva-elva drog vi till dalstorp, där blev det mycket dansande haha, träffade mycket folk man inte sett på evigheter med, riktigt kul! drog mig hemåt vid halvtre, men fick inte mycket sömn, gick upp nio :O för att hämta mina grejer hos emelie, men när jag kom dit var ingen hemma, då hade vi missat dom med 5 min haha, så fick åka tillbaka senare.
åkte till jkpg vid två igår, stannade tills idag :) såg patrik 1,5 på bio med, sjukt kul film! alla borde se den.
har även fått en ny favorit bland alla sportkommentatorer, finns nog ingen som slår hans kommentarer haha!

just hold, me close, inside your arms tonight  v'


bild från fredags;
jenny jag sofie sarah jennifer (emelie bakom kameran)

fler bilder hittas på: http//:annndersson.bilddagboken.se ,under datumet 12 okt


desutom har jag nog lyckats få mina föräldrar att byta rum med mig, så snart blir det ett helt nytt, större & framför allt: en kaanon garderob för min del! hurra för det



amour vincit omnia / åsa


tusen skor, inga kläder..

hade en väldigt intressant förmiddag, medans alla i min klass hade matte och hade genomgång på förra veckans prov fick jag sitta utanför och stirra på ett obegripligt mattehäfte i 2,5 timma pga av att jag var sjuk den dagen och inte hade gjort det provet. kändes lite lagom meningslöst. fick iofs sällskap av jennifer det mesta, vilket var väldigt tur! iaf, en vanlig torsdag slutar vi 11.10 vilket känns väldigt bra, men idag fick jag stanna kvar och göra det förbannade matteprovet, hade inga höga förväntningar på mig själv för tyckte hela kapitlet bara var en stor hög med knasiga siffror, och detsutom var det endast 2 i klassen ( av 24) som fick G på provet, resten IG.. det var egentligen rätt roligt, men kändes ju lagom bra med dom oddsen mot sig. men jaja, tog bara 1 timma på mig, gjorde vad jag kunde och lämnade in, Danny var ovanligt schyst och sa till några som jag hade tänkt knasigt på så jag fick rätta till dom (Y) , tror nästan att jag kan få ett G :)
Efter det var klart stack jag bort till Almåsgymnasiet för att hälsa på ketty en sväng. på tåget hem ringer mamma och säger att hon ska åka in till sjukhuset med stoffe, han mådde inte alls bra, men det var tydligen pga fallet härromdagen och röntgen visade att det bara var en hjärnskakning, tack gode gud. dom har varit inne där sen 4 och dom är snart på hemväg, drygt att sitta där inne hela dagen, stackare.

dagens dåliga är absolut vårat sjukt knepiga internet som bara vill fungera ibland, och att bus4you inte kan acceptera mitt kort när jag ska betala, jag råkar faktiskt inte ha Visa, Eurocard eller MasterCard, jag håller mig till mitt Maestro. men lite dåligt får jag ju säga.

dagens bra är troligen att helgen kommer bli great, utgång med brudarna imorgon, d.v.s. Sarah Sofie Emelie Jennifer & Jenny. Förfest hos Emelie, även middag & bastu före (Y) Sedan blir lördag/söndag betydligt lugnare, middag, bio troligtvis, och mkt mys! i like it
med andra ord, en underbar helg!

nu återstår det bara att fixa kläderna tills imorgon, med tanke på att jag åker till Emelie diekt efter skolan måste jag fixa det nu. det blir nog Sarah's kjol iaf, sen återstår det att se vad resten blir. Men börjar inse på riktigt att jag behöver ett jobb, behöver en ny garderob, med underbart innehåll.. like that would happen.. suck! 'tror ärligt att jag har fler par partyskor än partyoutfits, skamligt!'


Amour vincit omnia / åsa

guldfisk!

lite seg dag, hade micke både på förmiddagen & eftermiddagen, vilket betyder datakurser hela dan, och jag har självklart bästa timingen, glömmde laddaren till min dator.. har minne som en guldfisk, har för mig att det är dom som har sämst minne iaf.. haha. självkalart dog datorn under webdesignen, men fick låna jullans laddare en stund så det löste sig :) jobbade med dreamweaver idag på wb, riktigt kul! sjukt mkt bättre och lättare än att jobba med htmlkoder haha.
vid halv elva kom ketty upp till skolan och joinade mig tills lunchen. vi drog ner till thai silk för att käka, tror nästan att det var godare än nånsin där idag. skulle ju träffat sarah idag med, men ungen mådde inte så bra så bestämde att ta det en annan dag, så jag åkte bara upp en snabbis för att lämna lite saker.
resten av dagen har jag legat i soffan och myst, såg en asbra film med mamma, tror den hette freedom writers, både jag och mamma grät som små barnungar haha! men nu blir det sängen, är helt slut. 



Words can be so hard to trust, they made a fool of all of us
Let your emotions be your guide, and go with what you feel inside





Amour vincit omnia / åsa



On and on..

Ovanligt slö idag, kändes som om jag bara gled genom lektionerna idag. Mina tankar var inte riktigt där, dom var nog långt bort på en vit sandstrand med en fin turkos utsikt och solen i ansiktet. Om det ändå kunde vart så bra..!
Iaf, fick börja lite senare idag för hade tandläkartid kl 8, så missade nästan hela entreprenörslektionen. Orkade inte ta reda på vad jag missade heller, så får hoppas att det inte var något viktigt. resten av dagen har jag knappt gjort någonting, har legat hemma och tyckt synd om mig ungefär, även om jag inte borde, blä på mig.
Kollade på dagens Andra Avenyn-avsnitt precis, fattade knappt nått för har missat två avsnitt. Får ta och kika på dom när jag åker in till skolan imorgon.
På tag om imorgon.. blir nog lunch på thai silk med ketty, sen hem och träffa sarah! Alldeles för länge sen sist..
Torsdag hoppas jag att få spendera med ketty, och helgen är fortfarande oklar. Mys eller party, det återstår att se.
Btw, agnes carlsson - on and on har gått nonstop idag, sweeet!

Nu blir det sängen, godnatt!

amour vincit omnia / åsa


Sköönt..

.. med sovmorgon! började inte förän tio, med bowling, som jag inte kunde vara med på så kändes lite onödigt att åka in men har lilla marhi att tacka för det haha! Efter skolan följde sweet Liselott med mig ner till stan, köpte lite nya örhängen. Väldigt ehövligt tack vare min jävla allergi som har bestämt sig för att komma tillbaka, har bara guldörhängen för mina i silver är borta, hmm.. men jaja det blev tre nya fina i silver, så ska inte klaga hihi :)

Precis när jag skulle gå på tåget ringde mamma och berättade att min bror hade ramlat ner för en stege på jobbet idag och vart inne på sjukan och sytt.. uschadå! så vi åkte upp till honom med lite tröstfika. han berättade då att stegen han stod på slant och han föll 5 meter :O helt sjukt att han klarade sig så bra som han gjorde, näsan sprack så den fick sys en hel del , men annars var han bara lite mörbultad och en jävla huvudvärk. lucky him!
stannade inte speciellt länge, och nu har jag precis ätit kvällsmat med, är väldigt trött så blir nog en film sen sängen. puss


amour vincit omnia / åsa

Farväl sommar, välkommen höst



Tog en lång promenad idag, väldigt skönt. Det syntes verkligen att hösten är här, med lövens alla underbara färger & kylan som smyger på och biter i kinderna, och att sommaren är över. Många säger att dom hatar hösten och vill ha tillbaka sommaren, men jag säger nog tvärt om.. sommaren som gått har utan tvekan varit den bästa någonsin och jag vill inte ändra någonting, så jag vill inte ha tillbaka den. För mig är hösten väldigt välkommen med mörkare kvällar och kyla. Hösten är en så mysig årstid, räcker att jag tänker på att få krypa upp i soffan med en skön filt och mysa så ler jag.
Jag ser fram emot en underbar höst och vinter, och jag hoppas att alla hösthatare får en annan bild av hösten och förstår hur underbar årstiden är!

Amour vincit omnia / Åsa


like a bridge over troubled water

hann inte med så mycket på entreprenörsskapen idag, direkt när vi började stack jag upp till skolsyster, skulle visa henne min knasiga kula, fastnad där ett tag, hon fixade en tid på vårdcentralen i tranemo vid halv fyra åt mig, så fick ta tvåbussen hem. hann i och för sig med projektledarmötet med it-media 2:an, bradet. sen fick jag sticka, danny sa åt mig att göra klart ett par saker, så fick jobba ikapp det på bussen hem men det var inte så farligt. väl på vårdcetralen fick jag pencilin och massa förband som skulle fixas varje dag, orka. men vill bli av med skiten så får väl ta den smällen. iaf, åkte med mammi hem. sen hände det inte mycket mer, hon och jag låg och garvade åt epic movie som gick på tv, sjuk film.. men vi har ju även lite udda humor i våran familj haha.

imorn ska jag nog träffa allanbrallan, ska bli nice, sjukt länge sen sist.. <3

får väl se hur det blir med nästa helg med, alkohol och pencilin går inte så jättebra ihop, speciellt inte när det är dalstorpfest haha! jaja, det får lösa sig, jag ska parta! så det så.

ska kila, next; mat, idol & film

leona lewis - bridge over troubled water ! <3
http://www.youtube.com/watch?v=nXTcUHnl6MQ

amour vincit omnia / åsa


skönt med fredag

det var nästan så jag inte kom upp i morses heller. men tvingade mig upp för kunde inte missa dagens lektioner, dvs två entreprenörspass. just nu har vi jobbat klart för denna lektionen och väntar på att få lunch. i eftermiddag fortsätter våra förberedelser för öppethus och skolbesöken. slutar vid tre, då ska jag försöka ta mig ner till stan och kika lite, ska kolla om sofia vill hänga på, vore trevligt. det är faktiskt lite tomt här idag, lisette saknas och får inte tag på henne.. det är inte kul alls, gumman vart är du?!

gårdagen var jag som sagt barnvakt åt grannarnas små söta ungar, gustav & sara, sara påminnde faktiskt en hel del om mig som lite, pratade nonstop! haha. kvällen bestod av pannkakor, emil i lönneberga, dockor och bilar, plus ett jädrans massa springade från sara, hon upptäckte att vi har så man kan gå runt runt runt i vårat hus, har ingen "återvändsgräns" på nereplanet haha, så det gick verkligen runtruntrunt heeela tiden haha. men mysiga var dom!

strax är det lunch, så väntar bara på att sofia ska komma tillbaka från sin engelska. hörs senare!


amour vincit omnia / åsa


Babysitter tonight

stannade hemma idag med, trodde faktiskt jag skulle kunna gå till skolan idag för kände mig bättre igårkväll. men tydligen hade min kropp en annan åsikt när den vaknade i morses. somnade om och vaknade väl runt halv elva, men låg nog kvar tills halv tolv, då jag tvingade mig en trappa ner för att ta en varm dusch. hade tandläkartid kl 1 så det var därför, annars hade jag nog legat kvar hela dagen.

dagens roliga var att när pappa väntade på att jag skulle bli klar hos tandläkaren så ringde jerker, halvvägs till flygplatsen hade han kommit fram till att han hade glömt något.. sitt visakort, haha! men tur för honom att han kom på det i tid, kunde slutat väldigt olyckligt annars. inga pengar i turkiet, det hade ju vart nått!
så pappa fick åka hem och hämta det och sen åka och möta jerker & dom, så då fick jag vänta på att mamma skulle sluta så jag kunde åka med henne hem ist, så då hann med att sola en stund och träffa sarah en snabbis, har verkligen saknat den ungen! ser fram emot nästa helg, då blir det partaay!

resten av dagen har spenderats i sängen, sköntskönt!

imorgon ska jag iaf pallra mig iväg till skolan, orkar inte ligga hemma en dag till. blir så himla rastlös!
om jag orkar ska jag ner till stan en stund och kika lite, need some new clothes. ska även försöka skaffa mig en tid på läkarstationen, har så hemskt ont, fått en till prick :( ajaj!

aja, nu kom våra grannar, vi ska vara barnvakt åt deras barn, så måste kila, puss!

 missing you / åsa



Grattis brorsan!

pappa kom hem nyss, fick se bilder på våran bil.. ingen vacker syn! hela frampartiet och taket var intryckt, såg ut som om nån hade tappat en buss på den ungefär, vindrutan och fönsterrutorna hade spräckts så det var glassplitter i hela bilen, så dom lär knappast reparera den, ingen idé att ens försöka..

Stoffe kom nyss hem, med två glada nyheter. 1: han har fått fast anställning på Ardagh, och 2 han fick brevet från brandkåren idag, numera är han brandman med :) Grattis brorsan!


i want you to need me

inte så värst pigg idag kan man inte påstå, åkte hem från skolan, sov från 1 till 5 ungefär.
men får pallra mig iväg till skolan imorn, kan inte missa matteprovet. desutom ska jag till tandläkaren med
föresten, nu har JB bestämt sig för att blocka blogg.se med, kan iofs läsa andras bloggar.. men kan inte logga in och uppdatera min egen blogg i skolan längre, lite smått irriterande med tanke på att det var det enda man kunde göra ungefär.. aningen kasst!

brorsan åker till turkiet imorgon, och mina föräldrar åker till stockholm på lördag. & nu ringde mitt söta födelsedagsbarn alice ♥ , ska träffa henne i helgen :) utan henne hade min helg varit totalt kass, för ketty åker till nyköping, sarah skulle troligen till danmark och en annan unge var upptagen med :( 

ska försöka plugga lite nu, måste fixa matten imorn, och måste få klart uppsatsen om källkritik med. shit, tight med tid.. som alltid, åsa upp i dagen!

måste bara säga det att Celine Dion's låt I want you to need me är riktigt bra, gillar den staarkt


Amor vincit omnia et nos cedamus amori / åsa

RSS 2.0