I'D RATHER BE WITH YOU

Kavajen var klar så hämtade den på vägen hem, testar för tillfället outfits tills imorgon. Är riktigt taggad, även om jag inte borde vara det. Får alltid så höga förväntningar då viket ofta slutar i besvikelse. Men inte imorgon, imorgon kommer bli en bra kväll! Bästa är väl att typ hela klassen och skolan ska ner, kommer bli sweet.
Finns en sak som kommer göra kvällen till den bästa och allt jag kan göra är att hålla tummarna och be för att det händer.



Saknar desutom mina två bröder, dom två bästa som finns! En får jag träffa nästa vecka, skönt! Men äldsta bror kommer inte hem på permis förän om 6 veckor. Den dagen är stor lycka! Ni är dom bästa som finns!


RUDE BOY

Nationella provet i Engelska B Writing gick rätt bra idag, skulle skriva ett personligt brev till ett CV. Det kändes rätt bra åtmonstone. Nu har vi UF och jag & joar har precis lixat lite bokföring till årsredovisningen.
Kommer hem sent idag, ska kolla om min kavaj har kommit från kemtvätten, har den inte det har jag ingen aning vad jag ska ha på mig imorgon. I-landsproblem!


VILL HA HELG

Lär bli en helt okej helg, minst sagt. Varberg på fredag för att fira valborg med en hel hög sköna brudar! Desutom kommer bästa pernilla hem i helgen, så henne ska jag sno under senare delen av lördagen. Helt galet att man kan sakna någon så mycket, hatar avståndet mellan oss när jag är hemma samtidigt som jag älskar det när jag väl kommer upp.

Engelska och projekt hela dagen i skolan, fick åka hem ett och jobba hemma. Har väl skrivit några rader, men går lite segt. Svårt att formulera sig rätt på ett sånt här projekt. "Visioner och framgångar" heter mitt och handlar om precis vad namnet säger.
Sitter här med datorn, fixar lite, pluggar lite och kollar på Anna Anka söker assistent. Troligen det sjukaste programmet, ofta dom måste kunna hoppa hopprep/göra armhövningar samtidigt som dom ska memorera ett helt veckoschema som hon rabblar upp? Aldrig att jag hade varit hennes assistent, hon är ju djävulen själv.




SAMLAGET

Projekt och mer projekt. Fast ändå inte. Går trögt framåt så sitter mer vid facebook än skriver. Men ska snart hemåt ändå, fick sluta tidigt. Underbart!

Nu ska Samlaget gå Raka vägen till Varberg, så jävla nice. 11 eller 12 pers som inte lär komma i mål haha.


I GUESS IT'S UP TO ME TO FIND A WAY TO GET TO YOU

Tog bilen till skolan idag, plockade upp Julia på vägen. Två lektioner sen till Visko och sen hem på spinning. Skulle ha tag i ett par skor åt mamma och det fick jag. Hittade ett par som jag trodde hon skulle gilla och det gjorde hon. Ibland är jag bra. Sög lite att jag inte kunde köpa skor till mig själv..
Spinningen var lika underbar som alltid, förstår aldrig varför det tar sån tid att pallra mig dit. Känns underbart när man cyklar och känns ännu mer underbart när man åker hem.

Nu sitter jag i alla fall framför desperate housewifes, eller ja det tog precis slut. Nu blir det cougar town istället.



BULLET AND A TARGET

Igårkväll var det bio som gällde, Clash of the Titans 3D i Ulricehamn. Dog lite grann inne på hemmakväll, men överlever tack vare att det inte var jag som inte gjorde bort mig haha. Filmen var i alla fall grym, riktigt bra! Fast hade gärna sett lite mer häftiga 3D-effekter, lite snålt med dom. Filmen började en så bra tid, 19.30 så var hemma vid tio igen.

Somnade då skönt men vaknade inte fullt lika skönt i morses. Alltid en plåga att gå upp tidigt. Men dagen rullade på, en helt okej måndag, tills företagsekonomin kom. Åh herre jesus, oförberett läxförhör som gick fullständigt åt helvete haha. Förstörde dagen ganska rejält kan jag lova.

Väl hemma och fått i mig lite mat, var rätt hungrig eftersom jag knappt ätit något under dagen. Som vanligt, usch för kommunal skolmat. Det enda JB var bättre på tyvärr.. Tillbaka till det jag tänkte säga, väl hemma så drar mamma med mig till gällstad för att kolla skor & jeans till henne. Jeansen hittade vi på lager 157 och då råkade även en svart kofta slinka med till mig, oops. Skor blev det inga, ska kolla åt mamsen på Visko imorgon istället tänkte jag.

Somna till en film nu, börjar som vanligt 13.30 imorgon, sucks. Men tar bilen, drar en sväng till Visko som sagt sen hem på spiningpass. Great!


Megaseriösbild på johanna med fräshaste brillorna, lätt sagt! Xray vision, under clothes.. hm




WHATCHA SAY

Börjar med att säga att gårdagen blev en lång dag, gick upp 6.00 och kom i säng framåt 02.00.

Gårkvällen var grym! Firade Lisettes bror Robin som fyllt 20 med att grillfest hemma hos dom. Ingen alkohol för min del men jag var på topp i alla fall. Kändes nästan som att man var full bara för att man var på så bra humör. Skönt folk och mådde allmänt jävla bra så klarade mig fint som nykter. Dansade & sjöng hela kvällen och ja, var på kanonhumör helt enkelt. Lite tråkigt att åka hem när det var så kul, men smidigast så eftersom jag hade varit tvungen att gå upp så tidigt om jag sov över. Anledningen till det var att jag, mamma, pappa, farmor & farfar skulle åka till Hofsnäs herrgård och äta middag. Åh så gott! Är proppmätt fortfarande.

Ikväll blir det bio med Johanna, ska kolla på Clash of the titans 3D i Ulricehamn. Men nu får det bli en film och sova en stund, helt slut eftersom jag inte fick sova ut helt idag heller och sömnen inte blivit prioriterad den här helgen.

Troligen den mest spelade, och den som flest sjöng ut till igår. Vackert, eller inte. Men älska låten.






SATURDAY

Lördag, har feber enligt termometern men skiter i den just nu för jag tror den ljuger för mig. Känner mig väldigt frisk, bara lite trött. Men det är ju inte så konstigt med tanke på att jag gick upp strax efter 6 imorses?! En lördag, skandal! Men snäll som jag är ibland körde jag Johanna & co till långpromanaden i Ambjörnarp vid 7. Efter det var det meningen att jag skulle till Kinna och sälja våra spray på marknaden där men så blev det inte eftersom Lisette är smartast i världen och glömmer lämna burkarna till Julia haha.
Har sovit i soffan, kollat på teve och varit allmänt död hela dagen i princip. Men ska ringa Lisette igen strax, ska troligen till henne ikväll för att fira hennes bror lite grann.

Föresten, älska att det finns Blackbook-kläder på HM, har redan spanat in ett linne som jag ska beställa imorgon. Love it.


SJUKLING

Gillar inte att vara sjuk. Men blev hemma idag eftersom jag mådde riktigt kasst när jag vaknade. Feber, ont i magen & illamående, fyfan. Har legat i soffan i princip hela dagen, urtråkigt! Men mår bättre nu går troligen till skolan imorgon.

Måste bara säga det att MQ har gjort ett förjävla bra val på modell, Joel Kinnaman! MUMS



Men nu är dax att försöka sova lite, det enda jag gjort idag ju så lär inte bli så himla lätt gissar jag. Natti


VALET 2010

Hittade en sida där man kan göra två tester för att veta vad man ska rösta på i valet 2010. Sidan hittar du HÄR och den gjorde mig lite förvirrad.

Blockkompassen visade vilken sida jag stod på, Alliansen eller Rödgröna. Medans Partikompassen visade vilket parti jag borde rösta på av alla 10 partier.
Nu var det så att Blockkompassen & Partikompassen visade raka motsatserna till varandra. Enligt blockkompassen stod jag på en sida med 100%, tänker inte säga vilken, samtidigt som Partikompassen visade att i min "topp 5" var endast 2 partier från den sidan den sagt åt mig att stå på.

Jag blir förvirrad, jag behöver bra information tills valet. För jag vill vara med och välja, det vore rent ut sagt fel att inte rösta när vi har möjligheterna. Det var inte länge sen alla inte fick rösta, så jag uttnyttjar det fullt ut nu när jag är 18 och får rösta.

Men nu ska jag ut och tvätta min skitiga bil. Skrämmer mig själv med min vuxenhet ibland.


VUXENPOÄNG PÅ MIG!

Var klara på företaget strax efter kl 11 så hann precis med 11.25 bussen hem. Sophie blev uppraggad på bussen, en kille kom och bad om hennes nummer. Dog av skratt! Väl hemma ringer jag mamma för att kolla hur det är med käk hemma eftersom jag inte hann äta i skolan innan jag åkte. Blev en sväng till ica och handla lite mat till mig nu och till familjen ikväll. Håller på med maten nu, och hör på det här! Jag kokar potatis! Blev inga makaroner eller nudlar idag, utan nu jävlar är det potatis som gäller. Koka dom sen steka dom, med massa ströbröd. MUMS! Köpte även ost/bacon-korv till det, nä usch vad hungrig jag är nu. Måste fixa klart det här.


ONSDAG MORGON

Kom knappt upp i morses, försov mig och ville inte gå upp när jag väl vaknade. Men kunde inte svika Sabina idag när vi ska vara på fadderföretaget hela dagen, så pallrade mig upp även om jag helst legat kvar hela förmiddagen.

Har engelska nu, utan lärare, så är vääldigt effektiv. Som vanligt. Om en timma ska vi till företaget, får hoppas att det händer något kul där annars kommer det troligen bli en dryg dag.

Men tillbaka till engelskan nu.


EN LITE OVANLIG TISDAG

Vilken dag, en sån tisdag. Rejäl sovmorgon, grattat Julia som fyller big girl idag (ätit upp en av hennes födelsedagsbulle och sjungit för henne ett flertal gånger) dansat till "Take on me" på dansmatta inför två dagisklasser, skrattat halvt ihjäl mig åt Dennis och varit i Borås en sväng för att spendera pengar på min mamma utan att hitta något till mig själv. Är tydligen ett mysterium att hitta en sån bh jag vill ha, men jakten fortsätter. Sitter just nu framför kanal 5 och mina hemmafruar, efter det blir det cougar town. Ett vanligt slut på en ovanlig tisdag.




A NEW WEEK

Det är måndag, det är ny vecka. Det är alldeles för långt till nästa helg. Om planerna om valborg blir som vi har tänkt, så lär det bli grymt! Längtar faktiskt till detta, inte ofta jag gör.

Lyckades få min psykologilärare att gå med på att jag gör mitt prov som jag missat en annan dag istället för på omprovstiderna. Att ha prov tisdag 8.15-9.30 är inte okej när man börjar 13.30.

Joar lånade mitt busskort på lunchen för dom skulle åka och käka på GH och om jag fick panik när jag fick veta vid kl 3 att han glömt lämna tillbaka det, var hemma och inte kunde komma tillbaka till skolan. Utan det kommer jag ju inte hem, men till slut kom han, i sista sekunden typ. Mytarn som han är så "sprang" han till skolan, men gissar nog att bror hans var skyldig.

Återgår till mitt soffläge, kanske kollar på en film senare. Börjar som sagt rätt sent imorgon, och har alltid svårt att somna på kvällarna. Så nu gör det inte så mycket om det blir sent.

It's you, it always has been.





.

Värdelös kväll. Är ledsen, är arg. Blir hemma ikväll.

DET ÄR LÖDRDAG

14.41: Det är lördag och vad händer? Ringer Sarah för en checkup.

14.42: Ringde och störde mitt i födelsedagsfikat hos hennes syster&pojkvän så skulle prata med henne senare. Något händer nog, det löser sig.

14.43: Återgår till att skissa på toppen jag ska sy och till att kolla på teve samtidigt. Hörs senare!


EN SÄMRE DAG

Hade väl ingen bra start på helgen kanske. Var inte alls på humör, inte när jag vaknade och inte när jag kom till skolan heller. Kände mig bara helt nere. Kunde inte somna igår heller så har väl en del med saken att göra..

Humöret blev lite bättre när jag kom hem. Lämnade in min kavaj på kemtvätt, köpte Jens Lapidus bok "Aldrig fucka upp" till brorsan och mötte upp mamma för att kolla lite på klädstället. Sitter just nu i soffan och kollar på Yop Model 11 med mamma. Vi är själva hemma kväll, så blir lite mys. Men nu ska jag fortsätta kolla på TM.

Tänkte på en sak härromdagen, det känns ibland som om presentaskarna är viktigare än presenterna ibland. Åt minstone för butikerna, dom går verkligen in för askarna. Började tänka på det när jag fick presenterna från Johanna&Stoffe och mammas jobbarkompis Susanne. Här kommer två bilder på dom, jag gillar framförallt den vita asken eftersom den har en inglasad rosett i locket.




KAN INTE SOVA

I know everything changes
All the cities and faces
But I know how I feel about you

Can we bring yesterday back around
'cause I know how I feel about you now
I was dumb, I was wrong
I let you down
But I know how I feel about you now

All that it takes, one more chance
Don't let our last kiss be our last
Give me tonight, and I'll show you

Not a day passed me by, not a day passed my by
When I don't think about you
Ant there's no moving on, 'cause I know you're the one
And I can't be without you



TORSDAG

Hade som sagt UF på schemat efter svenskan som var på förmiddagen. Redovisade vår bok; Stolthet & Fördom även om jag inte läst mer än 50 sidor. Var ju trots att Jane Austen, inte så svårt, inte efter CH's mördarlektioner med litteraturhistoria på engelska haha.

Har bara slappat idag, fixade klart idrottsinlämningen i skolan så jag slapp sitta med den nu.
Har en påse naturgodis framför mig, nu blir det film!

Och imorgon är det helg igen!




MEMORIES

Tänk er det här scenariot;

Ni sitter i en bil. Det är varmt ute och det känns som om sommaren är bakom hörnet. Solen håller på att gå ner och du får solen lite i ögonen. Men det gör inget bara för att det är solen. Då sätter ni på radion, och hör att det är en sommarplåga som väcker 2000 minnen i ert huvud och ni sitter och småler i en kvart för ni mår så jävla bra av dom minnena.

Detta var en händelse som skedde mig idag på väg hem från Tranemo. Bag in da box spelades på Rix Fm, själva låten är inget att hurra för, men herregud vad många minnen. Midsommar 08 är det enda som finns i huvudet och jag ser alla underbara saker spelas upp för mig i mitt huvud. Min bästa vän Ketty och min underbara vän Pontus & co sitter vid min sida. Vi sitter på en altan i ett varmt och soligt falkenberg och ska precis äta midsommarmiddag med pontus föräldrar & alla deras vänner. Jag delar tallrik med en skön person, vi sjunger sånger och är allmänt jättefulla. Vi spelar kubb men allt vi lyckas träffa är alla porslinsdjur i dammen, jag ligger ner på marken med kramp i magen av allt skratt. Alla stugor vi hamnade i under våra promenader, så mycket skönt folk man träffade. Käka kebab på Eddy's och glida rund i klänning & solbrillor hela dagarna. Underbart folk, underbara hämder på bullshit, långa nätter och alldeles för mycket alkohol. Utan tvekan den bästa midsommarhelgen i mitt liv. Åh vad jag mår bra när jag tänker på det.

Lite osmickrande bilder från detta minne;




BUSINESS

UF-arbete på schemat! Veckorapporter, bokföring & årsredovisning ska fixas. Förhoppningsvis sålde Lisette lite burkar igår på deras mingelkväll så då kanske vi endast behöver ett säljtillfälle till innan vi sålt slut. Men back to business!




EPBRUDAR

Snott en bild från Carros blogg, från vårat stek ute i solen igår. Carro & Emma joinade i slutet vilket var då kortet togs. Epbrudar!

rätt stek med solbrillorna på och bara se allmänt cool ut.

 

Ser fram emot den kommande EP-tjejkvällen!


SAKNAD

Insåg att bilderna som togs ute tidigare idag var värdelösa, solen mitt i linsen och suddiga bilder. Så hoppar över att lägga in dom.

Humöret är fortfarande nere, skrev nyss ett brev till min bror vilket inte gjorde det bättre. Saknar honom ännu mer nu. Men jag hoppas han blir glad för brevet. Ska skicka ner ett paket med lite saker i och då har vi skrivit varsitt brev i familjen till honom som vi lagt i paketet.

Ingen bra kväll, kommer bli en dålig natt. Saknad är en av dom värsta känslorna.


DET ÄR DAGS ATT LÄGGA PÅ, MEN ATT STANNA KÄNNS SÅ RÄTT

Samtidigt som solen började gå ner och kylan ta överhand försvann mitt bra humör. Hatar när det blir så här, vet att det finns en sak som skulle kunna få allt att bli bättre men eftersom det likaväl kan bli så mycket sämre är jag för feg. Hoppet har nästan övergett mig, och det jag behöver just nu är vissa personer jag saknar. Bästa tjejen i mitt liv; Pernilla och mina älskade bröder som befinner sig alldeles för långt bort just nu. Och en till.

Återkommer senare ikväll om jag orkar.


STEK

Stek, stek och mera stek. Det är dagens korta förklaring. Sista lektionen 12.00-13.00 satt jag julia lisette & johanna ute på en gräsmatta och stekte. Skön musik på och smaskade på lite gott som vi köpte på oss innan vi började; kladdkaka, chokladbollar och godis. Skulle egntligen sluta 15.00 men hade inget mer att göra innan vi varit på fadderfretaget så kunde åka hem med den tidiga bussen. Har lite bilder från när vi satt ute, men lägger in dom senare ikväll för orkar inte fixa det nu. Sitter nämligen ute i den varma solen och solar. Nästintill vindstilla på altanen på baksidan och lite skön musik på spotify på. Life is good.

Gjorde även Muntliga Nationella i Engelska B idag, gick rätt okej. Satt över en halvtimma och pratade, återstår bara att se vad för betyg man fick.

Men ska fortsätta sola nu, hörs senare!


FADDERFÖRETAGSONSDAG

Sitter för tillfället i ett grupprum med fröken Sabina som försöker lyckas med att slå rätt nummer till vår fadder Thomas. Ska boka nytt möte eftersom vi fått ett nytt projekt; Affärsplan & Visioner. Ska spendera en dag på företaget, intervjua Thomas som är VD och ett antal anställda för att få reda på hur företaget ser ut nu, vilka framgångsfaktorer det har och hur dom vill att företaget ser ut om 10 år. Har projekttid hela dagen så vi har en hel del tid att förbereda oss på.

Fick veta tidigare att vi kommer börja 13.30 ALLA tisdagar framöver, uuunderbart kallar vi det. Desutom är det sjukt bra väder ute vilket gör mig på väldigt bra humör, trots att jag var på väg att sjukanmäla mig för att få sova vidare i morses.

Väldigt hungrig nu så hoppas thaigrytan som skolan serverar idag duger. PUSS.

Och föresten! Tro fan bruden framför mig på bussen till skolan stinker parfym, inte lika jobbigt som killarna dock. Killparfymer är så tunga och mörka i doften, tjejernas brukar vara mycket lättare. Fick inget migränanfall men känner inte för att använda något som luktar cocos längre. Damn it!




ETT TIPS TILL KILLARNA

Det här gäller inte alla killar, utan endast en del av er. SNÄLLA SLUTA SPRAYA HALVA PARFYMFLASKAN PÅ ER. Fick nästan ett migränanfall på bussen idag pga en kille som satt bakom mig. Inte första gången det händer och jag ber er killar, ett spraytryck räcker :) Säger inte att tjejer är bättre men det är definitivt fler killar än tjejer som gör det här felet. Så, keep on smelling good guys!


EN UNDERBAR TISDAG

Planerna på att sola i morses innan det var dax att åka till skolan gick åt skogen eftersom molnen först försvann när jag satte mig på bussen. Även den här dagen har varit väldigt skön, två lektioner sen hem igen. Först Info & Layout B där vi började med "Lagar och källkritiskt tänkande". Förjävla tråkigt. Sen var det idrott och då blev det gymmet & volleyboll. Njöt med en Loka Päron&Krusbär på bussen hem, finns ingen godare än den! Svängde in på Ica innan jag åkte hem för mamma skulle ha lite saker. Väl hemma satt Johanna i vardagsrummet, alltid lika kul! Har desutom fått paket idag, två stycken :D Ett från Johanna & brorsan som ett grattis att jag klarade körkortet, en berlock från Pilgrim till mitt armband. En jättefin gammaldags kungakrona i silver med stenar på. Det andra paketet var från mammas jobbarkompis som tack för att hennes dotter fick mina körkortsteoribäcker. Av henne fick jag ett silverarmband från OXXO, också jättefint. Så idag slutar dagen ännu bättre än jag trott.

Dating in the dark nu, Desperate Housewifes & Cougar Town efter det! Äkta tisdag :)





SOVMORGON

Gick upp för en stund sen, ska sminka klart mig och packa ihop idrottskläderna innan jag ska börja laga lite mat till mig. Börjar 13.30 idag så bussen går 12.05, jag klagar inte! För mig som älskar sovmorgon var det här underbart, men känns kanske lite onödigt att åka skolan för två lektioner. Men that's life.

Kan tillägga att jag saknar Penilla nu! Har inte setts sen jag var uppe hos henne sist vilket var ungefär 2 månader sen nu :(




TIME WON'T LET ME GO

Mina tankar leder mig till ställen jag inte orkar vara just nu. Jag vet att jag är alldeles för sent ute, men hoppet är det sista som överger människan. Kämpa ända ut eller gå vidare?






SOLEN SKINER

Underbara väder, stanna föralltid! Kändes helt okej att gå upp så tidigt som halv sju när man såg en blå himmel och en sol som var på väg upp. Skoldagen har rullat på i skönt tempo, fixade redovisningen med julia på pedagogiskt ledarskap trots att vi gjorde den på lunchen haha. Är det lov så pluggar man inte, så enkelt är det.
Åkte hem till Sarah efter skolan för en promenad i det vackra vädret och välbehövligt tjat. Finns alltid här din underbaring!
Var till och med varmt att vara ute och gå, inte bara okej utan varmt. Svettades nästan, helt underbart! Vill bara ha sommar nu. Nä dax att äta, hörs!


500 DAYS OF SUMMER

Varit lite duktig idag trots att det är söndag. Jag, pappa & mamma har bytt däck på min bil, och nej, man behöver inte vara tre till det men jag måste lära mig och mamma springer alltid och lägger sig i allt man gör haha. Känns bättre med sommardäck, mycket finare än vinterdäcken haha :) Efter det tvättade jag även bilen, så nu är den fin!

Har även visat mamma massa roliga grejer med webcamen på deras dator. Hon typ dog av skratt när jag tog fram dom där ansiktsförvrängarna och hon fick ett huvud i form av en fotboll. Så söt!

Har kollat på 500 days of summer, lite svår men fruktansvärt söt film. Dags att sova nu antar jag, skola imorgon :(




BAD ROMANCE

En update om helgen;

Fredag var lugn, hände inget speciellt spännande. Satt hela dagen och hoppades på att jag inte skulle bli sjuk, vilket jag inte blev!

Lördag dvs igår så åkte jag och mamma in till borås som sagt. Köpte en dator & trådlöst nätverk, och shoppade en del. Fick tag i min underbara kavaj, men den ska lämnas in på kemtvätt efter gårkvällens fest. Läppstiftfläckar på den men håller tummarna för att dom går bort. Tillbaka till shoppingrundan, väl hemma med en mindre pengar i plånboken satte jag mig och fixade deras dator & nätverket. Var så jävla stolt när jag fick ordning på det haha. Ringde mina brudar för att kolla kvällens planer, slutade med att jag åkte till Lisette & co för att förfesta med ett skönt gäng i Hyssna och sedan hamna i Örby. Rätt okej kväll, fanns lite moments som var grymma. Kom i säng hemma hos Anders & Lisette rätt sent men sov rätt länge idag med. Stannade på ica på hemvägen för att inskaffa en påse chips.

Nu skiner solen ute, helt jävla underbart väder. Fast deprimerande att det är skola imorgon, förläng lovet några veckor till tack!



I want your love
I don't wanna be friends
You and me could write a bad romance


A PIECE OF THE UGLY TRUTH

Älskar den här delen av The Ugly Truth, skulle kunna göra nästan vad som helst för att få vara henne den dagen. Så fint, så underbart och så romantiskt! Förutom när hon spottar ut maten då såklart haha.




FLY LIKE YOU DO IT, LIKE YOU'RE HIGH

Något så fruktansvärt uttråkad.
Jag håller tummarna allt jag kan för att jag inte blir sjuk tills imorgon, då blir det borås med mamma för att shoppa och köpa dator. Tyvärr är inte datorn till mig utan till mina föräldrar, men nöjer mig med shoppingen eftersom mamma sagt att jag får kavajen på HM, som jag tänkt köpa sen vi var i Jönköping, av henne. Underbart!

Tyvärr sitter man och lyssnar på partymusik -> Dancefloor Hits 2010 <- så man blir väldigt sugen på fest, får se om det blir att fira Mikael imorgon kanske. Då blir det fest!


POCKETFUL OF SUNSHINE

Somnade till New Moon igår, vaknade av att mamma städade här uppe. Vi har klurat lite på hur skatten fungerar för mig i sommar, man börjar väl skatta när man kommit över 18200? Och vi skattar väl inte 33% utan ungdomsskattar väl på 12-13% något?
Ska ta och äta lite frukost nu tror jag. Sen får vi se vad dagen bjuder på.



ABOVE AND BELOW

Lyckats få lite gjort idag ändå. Varit på banken och varit och handlat åt mamma. Hämtade även ut jackan från HM som kom idag, men var tyvärr inte så bra som jag hoppades. Ska skicka tillbaka den imorgon, förhoppningsvis ska jag till Borås med mamma på lördag och då ska jag kolla på den i en annan färg.

Är inte på världens bästa humör just nu, rastlös och ja, lite andra känslor. Lägger mig och kollar på en film istället.


SJUKA FÖRÄLDRAR

Har haft fullt upp med att ta hand om mina sjuka föräldrar så inte hunnit blogga. Låter lite galet men faktiskt sant. Efter att jag kom hem från bilbesiktningen i Ulricehamn igår (plus en liten avstickare till lager) så kom mamma hem och mådde jättedåligt. Då har hon åkt på magsjukan, och jävlar att hon hade åkt på den. Ungefär en timma senare får jag ett samtal från pappa, då skrämde han verkligen livet ur mig. Han låg utmed vägen inte så långt hemifrån och kom ingenstans för han hade så ont och mådde så dåligt. Att cykla hem från jobbet med magsjuka är inget att rekomendera. Jag var på väg att ringa ambulans eftersom han nästan kvävdes, det var hemskt. När han ringde hörde jag bara flämtningar och gråt så då trodde jag att han blivit påkörd. Efter att han lyckades få fram vart han var åkte jag och slängde jag mig i bilen för att hämta honom. Fick hem honom och han lyckades somna efter ett tag.
Med båda föräldrarna helt totalt utslagna blev det jag som fick ta hand om allt i huset, så ingen tid till att sitta här helt enkelt. Idag är det lugnare, dom mår bättre och jag kan andas ut lite. Sitter bara och håller tummarna för att jag inte ska bli sjuk, borde ju rent ut sagt bli det. Både bror & föräldrar har legat här hemma, allt talar emot mig. Men jag kurerar mig med positiva tankar och mängder med coca cola.

Föresten så fick jag med mig en jeansskjorta & en svart/vitrandig tröja från Lager, riktigt nöjd! Och bilen gick igenom besiktningen desutom!


DH / CT

Blev självklart Desperate Housewifes & Cougar Town ikväll. Inga undantag för att det är lov, det är ett måste. Borde gå och lägga mig om jag ska komma upp imorgon, usch för att inte få sovmorgon när man har lov.


DUKTIG

Har varit så förbannat duktig. Besiktning på bilen imorgon så har kontrollerat allt jag kunnat och även tvättat den. Utmattad nu så lägger mig och kollar på en film. Upp tidigt imorgon, ska vara i Uhamn vid 10. Inte okej.


LET MY LIFESONG SING TO YOU

Blev god mat, film och tjat hos Ketty igår. Stack till ica och köpte på oss lite gott och hyrde två filmer; Knowing och The Box. Båda var väldigt konstiga! Somnade rätt sent men var uppe vid elva i morses eftersom jag skulle hem och köra brorsan till Uhamn. Ketty åkte med till tranemo eftersom hon skulle till Emilia för att testa balfrisyr.
Så nu var brorsan på väg tillbaka till Oslo, men var skönt att få köra honom till bussen och säga hejdå.
Idag vet jag inte vad som händer än, återstår att se.


OFF TO KETTY

Sov länge idag, skönt! Inte lika länge som igår haha, men länge ändå. Inte gjort mycket vettigt, kollat på bröllopsfotografen. Trodde den skulle vara grym efter allt tjat från Pontus, men nej inte så bra. Helt okej bara.
Nu sticker jag hem till ketty för lite mys, tillbaka imorgon.




GRILLNING & BIO

Efter den underbart goda maten, åh jag älskar grillat, så blev alla lite rastlösa. Första förslaget var bowling men gick inte för det var stängt, så det blev bio istället. Kollade på Shutter Island och den var bra, väldigt bra, förutom slutet. Men hoppas verkligen det blir en 2:a, annars var den värdelös.

Nu ska jag se om jag kan sova lite, har ju inte varit vaken så länge så får väl se. Blir antagligen en film annars.


SJUSOVARE

Vaknade hos johanna idag och fick en mindre chock när hon sa: "god morgon, eller god eftermiddag borde jag väl säga" Då var klockan 15.30 haha. Kom inte hem förän 04.30 inatt så inte så konstigt kanske. Badtunnekväll hos adam & andrea, väldigt trevlig kväll! Hämtade millan & co i Uhamn vid tre, vilket bidrog lite till att det blev så sent.

Åkte hem när jag vaknade idag, käkat & duschat och nu ska jag fixa mig snabbt sen åka hem till Dennis för att grilla med gänget :)

Igår hade vi såna lyktor som är dom små luftballonger, såna man använder i thailand. Vi tände varsin sån igår och såg dom sväva iväg upp i luften, hur fint som helst. Min var till min bror, älskar dig & saknar dig!


VAD SKA JAG HA PÅ MIG?

Klädproblem, vet inte vad jag ska ha på mig ikväll. Alltid samma problem!
Sitter och lyssnar på gamla skivor, och då snackar jag inte last year utan 9 år och framåt gamla skivor, massa skön musik som man kan texten till! Kollar vilka jag ska lägga i bilen, jag älskar att ha högsta volym på nån skön dänga när jag kör. Nu så jävlar laddar jag! Om en timma eller nått kanske så ringer johanna och då ska jag åka hem till henne för att sedan åka vidare till lindgren/andersson's place. Kvällen blir sweet.


ETT INLÄGG TILLÄGNAT MIN BROR

Glad påsk people. Säger det för att vara snäll även om jag anser att påsk är en sån där överskattad högtid. Därför hoppar jag över alla megapartyn och spenderar kvällen med skönt folk, lite mat & en badtunna. Blir sweet! Inte säker på om jag är nykter och kör eller satsar på alkoholen, men det märker vi då.

Skickar även en stor kram ner till bror min, jag vet att hans påsk blir fylld med sömn och arbete, vilket gör mig lite ledsen. Det är ju trots allt en högtid, hoppas dom får lite påskmat åtminstone. Saknar dig brorsan, längtar till juni :) Slänger in ett fåtal av alla mms-bilder jag fått från honom här nere. Snart är dom framme i adelviken.
Du är bäst :)




(i kiel-kanalen)


(när dom gick i land i Alexandria, Egypten)


(solnedgång när dom närmade sig Suez-kanalen)


HEY, SOUL SISTER!

Mest spelade låten för tillfället, going on repeat.




TRÖTTIS

Bowlingen gick sådär, hade mina moments. Fast mycket trevligt, speciellt när bror är hemma med.
Har precis hämtat honom i Limmared, jag är trött? Så nu ska jag sova, och somna gott lär jag göra med tanke på det efterlängtade lovet som startade idag. Mums på det!


1:A APRIL

Blev blåst av farsan och bror min idag, borde insett att det var ett skämt men dum som man är gick jag på det haha.

Dagen började bra med att jag kom med bussen, har inte riktigt räknat med det eftersom jag är morgon-tidsoptimist. Trodde inte jag skulle komma iväg i tid och hinna, men oj det gjorde jag. Stolt!
Koll på cashen-redovisningen gick helt okej, är nöjd! Slutade strax efter 1 och eftersom min buss gick ett och nästa kl 4 så stack jag in till Borås för att leta reda på mina Converse. Nu äntligen har jag dom, underbart. Blev en takeaway latte från EspressoHouse innan jag stack till bussen för att dra mig hemåt. Det var på hemvägen jag blev lurad, farsan ringde och sa att jag var tvungen att åka till Uhamn och hämta Jerker för det hade blivit ett missförstånd och han aldrig blivit hämtad när han kom dit med bussen från Göteborg. Snäll som jag är vänder jag och kör för att hämta honom. Ringer Jerka som säger att han är vid Ica och väntar. Strax efter ringer pappa igen och asgarvar och skriker APRIL i mitt öra. Bara att vända, åka hem och bli utskrattad haha. Som tur var hade dom lurat mamma med, så var inte helt ensam.
Väl hemma hade jag fått brev, körkortet hade kommit till posten så stack ner igen och hämtade det. Helt okej, kunde varit värre bild :)

Nu ska jag ner och käka lite gott sen ska jag, mamma, pappa & brorsan till Ulricehamn för lite bowling. Jag blev fyllechaffis, blir nog att hämta brorsan inatt med för han skulle iväg sen efteråt.

Föresten, Julias & Johannas aprilskämt var utan tvekan det bästa! Många blöta människor gick runt i skolan idag hahahaha!

PUSS


RSS 2.0