GRAN CANARIA

Sitter just nu i bilen på väg mot Landvetter. Resfebern från igår har lagt sig och nu känns det mest ganska overkligt. Men ska bli extremt skönt att komma iväg, slippa tänka på plugg och bara sola, shoppa, bada och dricka goda drinkar. Vi ses om en vecka gott folk, förhoppningsvis lite brunare!

HÖSTLOV

NU ÄR DET LOV! Efter ett historiaprov och kort svenskalektion har äntligen det efterlängtade lovet anlänt. Det firas just nu med hemmakvällsgodis i Carros soffa för att sedan övergå till sexparty hos födelsedagsbarnet Emma. Ska köra hem Emelié ikväll innan jag själv åker hem. Och imorgon åker jag till gran canaria och spenderar lovet där. Helt underbart! Tillbaka till myser! ttyl xoxo

THE BRIGHT SIDE


Dålig uppdatering är bara förnamnet. That's it. Har mycket i huvudet och mycket plugg så inte mycket tid över. Plugget tar kål på mig, tur är att jag och mamma åker till gran canaria om 3 dagar! Har redan packat det mesta, inte mycket tid imorgon för ska in till borås imorgon och fixa lite saker och på fredag ska jag inte hem efter skolan utan åker till Carro innan vi ska fira Emma med en lite speciell fest, kommer bli grymt kul!

Föresten, fått en passion för ljust och beige! Får nog bli en sväng till Bikbok när jag kommit hem från Spanien.



Alla tre är från Bikbok 


FOR THE FIRST TIME


Åh kolla en Ben&Jerrys i frysen! Vart? I min mage..
Måndagsmys ja tack! Var extremt effektiv i skolan idag, så unnar mig helt enkelt det. Gjort två lektioners matte c idag och även pluggat det mesta inför naturkunskapsprovet vi har efter lovet. Bara historian på fredag som inte är klar, orkar inte, orkar INTE.

Känner för att börja packa, det kliar i fingrarna. Efter att jag kom hem idag och mamma berättade att hon packat inatt, i en dröm, och varit jättearg på mig och pappa för att hon inte hade packat och inte hittade vad hon ville ha när vi skulle åka till flygplatsen, så blev jag sugen på att packa. Ska nog börja lite smått imorgon!

Längtar något tragiskt efter lugn, sol och blått hav. 5 days to go.


TANT PÅ VÄG


Nu är min kropp helt klart totalt utbränd och slut!
Igår blev min hjärna "fried" som carro fint uttryckte det, tack vare högskoleprovet. Som desutom gick rätt dåligt, minst sagt. Idag är min kropp mörbultad och öm i princip överallt. Innebandymatchen mot mariestad gick aningen hårt till. Kändes som dom var mer ute efter närkontakt än bollen. "Ju längre motståndare flyger över sargen, desto bättre" typ. Har svårt att gå, sitta, stå blabla efterson mina fötter, knän och högra höft är totat sönderslagna. Känner mig som en gammal tant när ja stapplar fram. Plus att jag har märken efter innebandybollar lite här och där eftersom motståndarna hela tiden lyckades träffa mig istället för att slå förbi mig på alla frislag. Men jag stod ju där jag skulle med andra ord.  Förlorade med 3-5, även fast jag tycker det likaväl kunde blivit lika eller vinst till oss, är inte helt nöjd med domarnas insats. Gjorde åtminstone första målet, något att vara nöjd över antar jag.

Fortsätta kolla på Vid din sida med mamma!


SNART HELG


Torsdag och endast en dag kvar till helg, och desutom endast 9 dagar kvar till spanien! Imorgon är det endast två korta lektioner och ett möte med balkommiteén som står på schemat. Matte C-provet idag kändes väldigt ostabilt, kan ha gått ganska bra, kan ha gått förjävligt. Återstår att se helt enkelt. Textanalyserna på engelskan gick fint, för en gång skull hade jag läst båda texterna, good work.

Sitter för tillfället och kollar på lyxfällan, passande eftersom mitt nästa arbete i rättskunskap är 'köp på kredit', men tillbaka till saken.. Det är tragiskt hur det kan gå så snett på så kort tid, låter hemskt men det är nästa fascinerande hur människor kan spendera så mycket pengar utan att ha någon inkomst. Fast förutom att hon låter lite blåst verkar hon vara en rätt kul brud haha. Efter att hon tvekat på att i huvudtaget sätta foten inne på Subway: "Det var ju rätt fräscht för att vara ett snabbmatsställe.. Jag har ju hört att Britney Spears har jobbat på McDonalds, så liksom, man måste ju börja någonstans.." Go girl.


NYA TRÄNINGSKOR


Onsdag 20/10 = projektdag på valfri plats = sovmorgon, teve och allt annat än plugg. Damn!

Var nere i tranemo innan och skaffade mig ett par nya inomhusskor till innebandyn på Team Sportia. Arobicskorna jag har passar inte att springa så jävligt i, får ont i benhinnorna. Träning om 45 min, bara hoppas att nya skorna funkar lika bra som jag tror dom gör. Då jäklar, ska det bli springa av det. Nä dax att slänga på träningskläderna och dra sig mot svenljunga.



ttyn!



TRYIN' TO MOVE ON


Humörssvacka, allt är en svacka. Inget humör, ingen ork. Inget inget. Varför är det så svårt att lämna det förflutna bakom sig? Orkar inte längre. Har aldrig längtat så mycket efter ett lov som nu. Semestern kommer bli en chans att glömma allt en stund och bara njuta. Låt mig njuta, jag behöver det.




LÄNGTAR REDAN TILL HELG


Måndagen har varit ganska standard. 2½ dryg lektion, projektlektionen gick ganska smärtfritt, till skillnad från engelska c & matte c. Åkte tidigare från skolan för att jag skulle till Um för lite nya recept och sen träna zumba.

Sitter och försöker fördriva tid på facebook för att jag ska "slippa" plugga på företagsekonomin. Provet imorgon lär bli smärtsamt, matteprovet på torsdag ännu värre. Tackar mamma för en välbehövlig semster om 12 dagar.

Blev lite förvånad nyss, kullbo skrev på facebook att 2or ska vara med oss i balkommitén. Nej tack! Småbarnen får väl vänta på sin egen tur, vår bal bestämmer vi själva över. Går runt en protestlista på skolan, lätt att man ska skriva på! Längtar något sjukt till både balen och studenten, frihet!


SÖNDAGSMYS


Ingen ork att skriva speciellt mycket, helt utslagen efter dagens match. Lugn helg, ute med pappa och jagade igår och idag var det match i Fristad som tog mestadels av dagen. Nu ska jag kolla på The bounty hunter och äta superchips.


IT'S ALL ABOUT THE MONEY


Skulle vilja skaffa mig ett schysst jobb, insett hur mycket pengar jag skulle behöva inom en snar framtid. När jag tar studenten kommer jag behöver jag ha skaffat en ny dator och jag vill helst ha en apple; dyrt. Har endast en värdelös (enligt mig) digitalkamera här hemma, vill skaffa mig en lätthanterlig systemkamera istället. Om en år kan jag ha flyttat hemmifrån om jag bestämmer mig för att börja plugga direkt efter studenten, då kommer det gå åt sjukt mycket pengar på all inredning. Jag skulle vilja köpa allt nu, men blir kanske en dator eller kamera efter jul & min födelsedag. Är trots allt inte mer än tre månader kvar tills det sistnämnda, sjukt 19 bast? haha.

Om någon har ett jobb på lager så är ni mer än välkommna att langa hit det!


FÖR DIG SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM

 

Både gårdagen och halva idag förstördes av min så kallade projekthandlerade, numera kallad något annat mindre trevligt namn. Vårt projekt, vår tid right? Nej vi följa hans order utan ett pip, gå till möten fast vi inte behöver hjälp och se glada ut fast men mest har lust att ge honom en örfil. Spelar tydlingen ingen roll om man ligger väldigt bra till tidsmässigt och fått bra betyg på inlämningarna, får inte arbeta som man vill ändå. Ny handledare tack!

Paradise Hotel och Desperate Housewifes räddade gårkvällen, projektarbete på Espresso House med Sabina räddade eftermiddagen idag.

Nya repeatlåten; Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan


TELL IT TO MY FACE, THIS IS WHAT YOU WANT


And I know I should let go, I know I should let go.
But who is he, is it someone I know
Who's gonna walk you home, gonna stand by your porch? Stay til' the lights go on tonight?
It's driving me crazy.
And there's one thing you should know, nobody loves you like I do.


Hjärtskärande och helt helt underbart http://www.youtube.com/watch?v=gCEt2yPhve0 inte första gången jag nämner den, och definitivt inte sista heller.

Taggar två prov imorgon, älska skolan *host*.


GOD DAMN IT


Herrejävlar, trodde träningen ikväll skulle göra träningsvärken från matchen igår lindrigare. Men så fel man kan ha, orkar knappt röra mig haha. Matchen igår kunde gått bättre (trodde att jag skulle dö), så dränkte sorgerna på kvällen. Firade att Carro äntligen slipper fuska sig in på krogen, förfest hos henne sen blev det puls. Hade som vanligt inga höga förväntningar eftersom jag tycker kroglivet i borås är värdelöst men blev en grym kväll. Men det hade ju helt klart med sällskapet att göra, grymt epfolk och lite andra.

Hamnade hemma hos Carro vid 4-tiden inatt, sov till 1 idag. Skönt! Käkade lite frulle sen åkte jag hem. (smidigt att jag lät bli att ta bilen till carro för att slippa bekymra mig för att kunna köra hem, när jag fick köra till kinna ändå haha) Var dock inte hemma länge innan det var dags för innebandyträning, som sagt, hej träningsvärk!

Slappar framför teven just nu, borde dock gå och lägga mig men vill gärna se klart tv4'as söndagsfilm; Flightplan. Såg den när den var ny men helt glömt av den nu, inte konstigt när den gjordes -05.

När Carro lägger upp bilder från igår langar jag upp dom här.


EAT PRAY LOVE


Filmen igår var helt underbar! Både jag och mamma älskade den, ganska facinerande att man lyckas göra en film där man känner igen sig så fruktansvärt mycket. Före filmen blev det fika och kolla lite i butikerna och efter filmen köpte vi med oss take away från en thairestaurang och åt hemma. En riktigt bra fredag!

Nu sitter jag egentligen och surar för att jag inte hittar något att ha på mig kväll och panikar för att jag ska åka om typ 20 min?! Match, herregud jag mår verkligen dåigt över det, första på över tre år och jag är skräckslagen. Ni får gärna hålla en tumme eller två för mig..




MENINGEN MED LIVET


Precis bokat två biobiljetter till "Lyckan, kärleken och meningen med livet". Blev Jönköping eftersom Borås inte hade några bra filmer. Hem strax, älska fredagar, sen direkt till stan för fika, bio och kanske middag ute efter det.

Imorgon är det innebandymatch, omg, första på tre år. Sedan direkt ut till Torestorp och vidare ut till Kinna eller Borås för att fira bästa Carro som fyllde 18 igår!

Sounds lite som en grymt bra helg! Måste kila, ttyn!


SIMPLY THE BEST


Jag har helt klart världens bästa mamma, jag har världens bästa familj! Om drygt tre veckor åker jag på semester med min bästa vän, mamma. Har aldrig längtat efter något såhär mycket! (okej, förutom körkortet då)

Imorgon är det mysdag med mammi, in till stan för att äta gott och bio är planen.




I FEEL LIKE A ZOMBIE GONE BACK TO LIFE


Visste ni att det nya namnet på negerbollar är afrikanska småkakor? no way att jag tänker kalla dom det, negerbollar förblir negerbollar..




BACK AND ALIVE


Projektdag idag, jag och sabina skrev klart projektplanen och sedan tog jag 11.25-bussen hem. Lagade lite gott käk och sedan kom posten med min avi om paketet från Norrköping. Nu är jag åter igen hel och kontaktbar, kommer hålla hårt i mobilen körkortet och visakortet framöver haha.

La bud på en klänning på tradera tidigare, men eftersom jag skulle på afrodansen fick jag be johanna buda åt mig eftersom aktionen stängde kl 20, mitt i passet. Fick den dock inte, priset gick upp ganska rejält eftersom en annan tjej helt klart hade bestämt sig för att hon skulle ha den.

Nu blir det sängen, upp tidigt imorgon.

Bjuder på en skön bild från spexfotot, EP3 är helt klart bäst på fest.. "Dagen efter studenten"-tema



HÄR KOMMER ALLA KÄNSLOR


Dagen har bestått av tandläkarbesök, rättskunskapredovisning, företagsekonomi och lite annat smått och gott. Tog bilen till skolan för att inte missa historian efter tandläkaren, Abba på högsta volym och en upplevelse i drive-in'en på donken med sophie & sabina på hemvägen haha.
Och numera är mitt liv räddat, suttit bänkad framför Desperate Housewifes's säsongspremiär!

Annars mår jag allmänt svängigt, "här kommer alla känslor på en och samma gång" är en extremt passade titel på min status just nu. Mår förbannat bra, lycklig och allt det där, samtidigt som jag känner mig nere och aningen övergiven. Konstig känsla, men that's life right?

Nä nu blir det sängen och sen upp tidigt imorgonbitti för lite projektdag.


THE WEEKEND


Nu är jag tillbaka igen, fast bara halvt egentligen. Halva mig är kvar uppe i Norrköping, närmare sagt min mobil, körkortet och visakortet. Anledningen är slarvighet. Tappade bort min handväska under lördagnatten när vi var ute, men som tur var hittade en kille som bodde i samma hus som Pernilla den och tog med den hem. Dessvärre fick vi inte tag på honom förän efter jag åkt hem på igår, så älsklingsgrejerna dyker upp på posten i veckan. Förutom den incidenten var helgen helgrym. Massa mys med kusin & faster, hittade Balklänningen med stort B, släpades runt på ikea halva dan för att sedan få skruva ihop allt hon köpt (Hela bilen var full med saker och kartoner), var på socionomfest, röjde gärnet när det var utgång. På natten gällde 'dance all night', lämnade inte stället förän stägning, kom i sängen framåt halv sextiden efter efterfest och sönderpepprade stuvade makaroner. På söndagsmorgonen var det upp vid nio och försöka få tag i väskan, så inte mycket sömn där. Bakispizza och cola innan kl blev 2 och det var dags att åka hem. En lång bussresa senare var jag hemma och då blev det kvällsmat med mamma, bror & johanna.

Idag blev det sovmorgon och två lektioner. Köpte med varsin kanelbulle hem till mig och mamma till fika och nu ska vi steka pannkakor. Jag har världens bästa mamma, helt klart!

Lite tomt hemma utan pappa som är i Norrland, men mer mamma åt mig!


RSS 2.0