SOM EN KNYTNÄVE I MAGEN


Var på en föreläsning i skolan, Emma Hamberg som skrivit bla. Linas Kvällsbok skulle prata om Kärlek, sex & självkänsla. En timme av ärlighet och sanna ord, kändes som en knytnäve i magen. Kände igen mig så mycket..

Efter skolan blev det en sväng upp till faster för att lämna min väska som ska med upp till Norrköping imorgon. Hon bjöd även på kaffe & macka och det kan man inte säga nej till! Efter det åkte jag direk till brorsan & johanna eftersom dom bjudit mamma pappa & mig på kvällsmat. Fick sticka lite tidigare därifrån sen eftersom mitt afrodanspass började 19.30. Skönt!

Nu har jag packat massa småsaker inför imorgon, först skolfoto på morgonen sen Nkpg på eftermiddagen då. Klassfotot kommer bli så klockrent, älskar min outfit!

Dags att fixa det sista sen sängen! Ska försöka uppdatera i helgen men lovar inget.

puss


PACKING


Har packat som en jäkla dåre hela kvällen, låter överdrivet eftersom jag inte åker upp till Norrköping förän på torsdag men faktiskt är det tight med tid. Ska åka upp med väskan till min faster imorgon efter skolan så jag slipper ha med den i skolan på torsdag, hade varit lite jobbigt. Sen åker vi direkt när jag kommer från skolan, underbart!

Drygare än Pernilla är svår att hitta, tog en halvtimme att komma fram till att jag hade rätt från första början. Kan stan bättre än ungen själv ju.. Men lär bli en grym helg i alla fall!

Hade på mig mina nya underbara kilklackar i skolan idag, förutom att dom är dösnygga är dom riktigt sköna med! Men nu är det dags att krypa ner i sängen, aningen trött. Natti folks!


EN SÄMRE DAG


Ja denna dagen var kanske ingen höjdare, förutom att jag beställt studentmössa såklart. Det var helt galet bra! Började dagen med att försova mig så jag missade bussen, blev bil till skolan istället och hann på minuten. Engelskalektionen fick ovanligt nog åt skogen, noll inspiration till mitt formella brev. Matten funkade dock, otroligt nog. Men det värsta var nog när jag väl var hemma i tranemo igen. Först optikern för att lämna in mina glasögon, glaset vill hoppa ur bågarna vilket är lite smått irriterande, sen till ica för att köpa med lite nudlar och annat gott hem.

Alla som bor i tranemo eller brukar hålla till vid ica i tranemo förstår vad jag kommer säga nu och jag hoppas ni håller med mig. Alla dessa stenar som står överallt på Ica's parkering är inte mer än jävligt ivägen, helt onödiga. Tack vare en bil som snodde kurvan fick jag dra för mycket åt höger än jag borde vilket resulterade i att jag drog i bilen i en av dessa stenar. Blev rasande och jätteledsen på mig själv för att vara så klantig, men skadan lät betydligt mycket mer än vad den syntes. Hade världens tur och drog inte i plåten utan i dom svarta skydden nere på bilen. Så tur i oturen kan man säga, får slänga ut några hundralappar för att lägga på ny färg bara, sen är den som ny igen. Puh!

Nu taggar jag som satan för hösten som är på intåg! Ny garderob känns det som, shoppat brutalt mycket åtminstone, Norrköping nu tors-söndag med fest och mys! Gran Canaria om mindre än 5 veckor med älskade mamma, Stockholm 10/12 med 7, kanske 9, galet bra brudar för att kolla på Idol live! Utgång behöver inte ens läggas till egentligen. Det är givet!

Brutalt långt inlägg, sorry. Men nu har jag fått sagt mitt, dags att gå och lägga sig!


GROWN UPS


Igår blev det impulsbio med Sophie & Sabina. Grown ups, klockren! Satt och småskratta genom hela filmen :) Träffade även på killarna som var ute och firade Vesslan som fyllde år.
Idag blev det en sväng till Borås med mamma fick med oss saker hem båda två. Jag fick med mig ett par underbara kilklackar och en lila mysdress i velour hem :)

Nu sitter jag och förbereder mig mentalt för att bli förnedrad. Första innabandyträningen på tre år, men har accepterat att jag kommer bli ägd haha.

Mitt nya älsklingspar, ska användas i helgen!





FREDAGSMYS


Lyckad dag, minst sagt. Tror inte det finns bättre cupcakesnybörjare än vi, riktigt bra slutresultat! Snacka om fredagsmys :) Har dock endast smakat på en eftersom man i princip spyr upp dom igen eftersom man blir brutalt mätt av dom. Dom får istället stå och se söta ut i köket här hemma. Ska strax krypa ner i sängen, finns partyplaner för imorgon men inget bestämt än. Det återstår att se. Och på söndag har jag min första innebandyträning på tre år, herregud haha.






Blev en hel del! :)


IT TIMES LIKE THESE


Dagen har rullat på i vanlig takt, matte, engelska bla bla.. Blev en sväng till Borås för att kolla skor till mamma och köpa en latte på Espresso House, såklart.

Torsdag idag, betyder studiedag imorgon. Nästan längtar tills att få vakna imorgon, och utan att klockan ringer kl halv sex på morgonen! Blir cupcake-bakning i Överlida för att fira ledigheten. Kommer bli spännande att se om vi lyckas. Helgen är oplanerad än så länge, får hoppas något kul dyker upp.


I am a one way motorway.
I'm the one that drives away, then follows you back home
I am a street light shining
I'm a wild light blinding bright, burning off alone


ttyn.


SVENSKA MÄSSAN


Har spenderat hela eftermiddagen i Göteborg med Sabina, Emelié, Zarah & Daniel. Study Abroad's mässa på Svenska Mässan var både lärorik och mer förvirrande. Ska boka ett möte med dom så jag se om jag kan få ordning uppe i hjärnkontoret. Hann även med en rejäl fika på Espresso House och lite shopping. Fick med mig en röd väska hem, letat efter en bra och jag tror jag träffade rätt.

Satt två idioter framför mig på tåget hem, två timmar av evigt fjortisande gjorde inte mitt humör bättre. Att folk inte kan bete sig normalt..

Har blivit sämst på att lägga upp bilder, men här kommer några från fredags. Enjoy!











Nu ska jag kolla vad som är på teven, sen sova fruktansvärt skönt.


MONDAY MORNING


Två lektioner och ett Zumbapass är en skön dag. Har nog aldrig pluggat så mycket matte på en lektion i hela mitt liv som jag gjort idag. Big tumme upp.

Imorgon blir det Göteborg, Study Abroad har stor mässa på Svenska Mässan för alla som är intresserade av att studera utomlands, bland annat mig såklart!

Sitter för tillfället och kollar på Ullared, så tragiskt att man nästan gråter. Vem fan gifter sig där? Det värsta är väl att dom sa att dom var från Tranemo, får väl flytta nu.


NÄSTAN AVGJORT


Tack för en borgerlig riksdag! Tragiskt att så många inte förstod risken med att släppa in Sd där med..

VALVAKA 2010


Sitter och klickar mellan svt, tv4 och kanal5. Har ont i magen för jag är rädd för att få veta valresultatet. Tanken på en rödgrön riksdag och en riksdag där Sd har mandat är skrämmande. Heja Alliansen helt enkelt.




VALET ÄR FÖR VIKTIGT FÖR ATT INTE RÖSTA


Idag har vi firat min söte lille kusin som fyllde 10 i veckan som gått, sjukt vad tiden går fort. Efter det åkte jag mamma & pappa in till tranemo och röstade. Känns jävligt grymt rent ut sagt. Lika mycket en skyldighet som en rättighet att rösta enligt mig. Får nog kalla mig själv insatt i politiken, och tanken har faktiskt slagit mig att bli "politiker". Får se om jag kollar på hela Valvakan eller om jag sätter klockan inatt och går upp och ser resultatet bara. Håller alla tummar jag har för att jag får fira ett fortsatt blått styre imorgon.

Ska sätta mig och skriva en idéskiss till mitt projektarbete nu, känns på tiden men tanke på att den ska in imorgon. Bra jobbat Åsa!

11 dagar tills jag åker uppåt till bästa och vänder Norrköping uppochnerpå!
41 dagar tills jag och mamma åker söderut till solen, Viva España!



FÖR MYCKET AV DET GODA


Lördagkväll och jag sitter framför min kära vän Harry Potter och njuter.

Gårkvällen spenderades i borås/göteborg med EP3folk, dom bästa! Förfest hos Sabina och sedan hängde vi på bränneriet inne i götet. Togs rejält med kort under kvällen, dock inte med min kamera så när jag får tag i fotonen slänger jag upp dom här. Baksmällan idag var inte nådig, blev lite för mycket av det goda igår haha. Börjar äntligen piggna till, dock har tydligen min aptit försvunnit i samband med att jag började träna förra veckan. Äter knappt och är inte hungrig heller.

Men nej, ska fortsätta kolla på filmen. Hej så länge sötnosar


Bild från förra utgången med klassbrudarna


BIG SORRY


Ber hemskt mycket om ursäkt för den tragiskt dåliga uppdateringen. har varit så mycket i veckan nu att jag i princip glömt av den. Massa plugg och även kommit igång med träningen nu så 3-4 kvällar i veckan försvinner till det. Inte för att det är en dålig sak :) Haft världens träningsverk den här veckan, många år sen sist haha. Kunde knappt gå ordentligt i onsdags haha!

Politikerveckan har sprungit förbli och den avslutades med en debatt i klassen, grupper om 3 fick representera varsitt parti. Var nervös att jag inte skulle ha mycket att säga eller försvara mig med men gick riktigt bra, pressade både folkpartiet och kristdemokraterna ordentligt haha.

Hinner inte skriva mycket mer nu, måste fixa innan jag drar in till Borås. Ikväll gör tjejerna och jag Göteborg osäkert, lets go girls!


POLITIKERVECKAN


Gårkvällen var toppen, tacos och filmmys med nästan alla tjejer i klassen. Filmen var ingen höjdare, men några skratt blev det ju åtmonstone! Haha! Somnade alldeles för sent med Carro & Johanna på varsin sida om mig. Blev en sväng ner till Espresso House innan Sabina, Sophie, Emelie & jag åkte till skolan och Carro, Johanna, Emma & Zarah begav sig till Boråshallen. Märkte dock att vi inte hade någon lektion när vi väl kom till skolan så åkte in till Kinna och kollade lite. Fick med mig en ny bh från Lindex hem. Tack vare vi kom strax efter som öppnat fick jag 20% rabatt på den, dom hade glömt en skylt från förra veckans erbjudande utanför entren och då kunde dom inte neka mig det. Ibland ska man ha tur!

Inte haft en enda lektion idag, bara varit på massa politiska debatter. Skolan har politikervecka inför valet, grymt kul med heta debatter! Gick ganska galet till när Sveriedemokraterna var med i en debatt, hela skolan satt i Assbergsalen och antingen hurrade eller buade åt dom.
Får nog erkänna att jag går in för politiken ganska rejält för det med, blev lite arg vid ett tillfälle haha. Fast inte på Sd.

Efter skolan blev det direkt ett Zumbapass på gymmet. Imorgon är det stepup som gäller, blä, mördarpass.

Bilderna från mobilen vägrar lägga in sig på datorn, så blir yttligare ett bildtomt inlägg. Ska fixa det!

Puss.

SOUNDS PRETTY GOOD


Helgen har varit gggrym. I fredags kom brorsan äntligen hem till Sverige efter ett halvår på militärtjänst i Afrika. Igår firade vi min kusin Pernilla som fyller 22 år imorgon, bra kalas! Idag fick jag ett sms vid middagen där Pernilla & Andreas utmanade mig i monopol, självklart är man på! PJ vann "oväntat" och jag förlorade big time. Om en halvtimme går tåget in till Borås där det vankas tacokväll med ett gäng brudar.

Desutom är det bestämt, ska jag upp till Norrköping om drygt 2 veckor. Yey!

Ciao!

BÄSTA HELGEN NÅGONSIN


Gårdagen var en riktigt bra dag. Vaknade av mig själv vid åttatiden, gick upp och tvättade bilen för att sedan duscha och göra iordning mig innan mammade lagade lite mat. Åkte vid 11tiden till skolan. Strax efter 15 åkte hela EP in till göteborg. Uppgiften alla fick skulle ta ca 40 min, med iphones, htc och alla andra internettelefoner tog det 10-15 minuter haha. Åt gott på Chez Amis med alla tjejer för att sedan se Julia skrämmas halvt ihjäl genom en öronpiercing 5 minuter innan vi skulle till teatern. Blev lite av en kändisfest med alla man såg under dagen, "kändiskåta" såklart. Föreställningen var stundsvis lite obegriplig, stundvis väldigt bra. Betydligt bättre än den förra åtminstone. Var hemma igen vid halv tolv ungefär, segt i morses kan jag lova.

Matte C, Engelska C, Expo, Möte på Svetskompaniet och Rättskunskap var idag i sin korthet. Fick veta vad vårt projektarbete blev, en ergonomianalys av företaget med inrikting på lagret, bara att sätta igång nu! Åkte in till Borås efter skolan och storhandlade födelsedagspresenter. Men nu är allt klart, himla skönt.

IMORGON KOMMER BROR MIN HEM! Helt sjukt, ett halvår har gått och imorgonkväll kommer han hem. Helgen kan fan inte bli bättre!




HELT SLUT


Åh ibland tror jag nästan "jag inte har alla hästar hemma". StepUp-pass efter skolan=troligen en sjuk träningsvärk imorgon. Opassande eftersom vi ska springa runt i göteborg hela eftermiddagen imorgon. Håller alla tummar jag har för att träningsvärken ska missa mig! Passet var inte det minsta kul, men får väl ge det ett par gånger innan jag bestämmer mig om jag ska fortsätta eller inte. Är ju rätt bra annars, skitjobbigt, så det händer något. Skakade när jag satte mig i bilen hem haha.

Tar hand om min lilla mamma ikväll, hon har blivit sjuk så då är det jag som  blir springpojke. Men nu blir det Idol sen duschen, och till sist sova. Ska försöka hinna med att tvätta bilen imorgon innan jag åker till skolan vid 11, lär inte bli av haha. Bara skola 12-15 imorgon eftersom vi ska till göteborg på teater på kvällen. Blir väl lite gott käk och nån såndär "jakt-på-platser-och-saker" före som vanligt när lärarna drar dit oss. hemma framåt 12-1 tiden inatt så blir nog inget bloggande imorgon.

Btw, min "örfil" till debattartikel håller på att ta form, ska lämnas in imorgon så skriver klart den i skolan.


BACK ON TRACK


Dåligt bloggande i helgen, men varken haft tid eller ork helt enkelt. Långpromenaden gick rätt bra, blev 7a av 35 lag och kräftskivan efteråt var väldigt bra! Blev pizza igårkväll, snacka om äkta söndag.

Idag har jag ordnat lite projektsaker; fått ordning på projektbloggen, pratat med min handledare och pratat med min fadder äver telefon. Har dessvärre inte fått något projekt än utan väntar med spänning på att Thomas ska ringa tillbaka. har även skrivit ut e-biljetterna till min och mammas resa, längtar något enormt! Bara tandläkaren jag ska ha tag i med. 
Idag har jag provat Zumba med, tror det är min nya grej, shake it!

Bilderna från fredagsshoppingen är tagna men har inte kommit mycket längre. Ska försöka ta tag i det imorgon men lovar inget. Blir en lång dag imorgon, lång skoldag plus stepup-pass direkt efter.

Men duschen nu. hörs!


EN BRA DAG I STAN, SKÖN HELG PÅ INTÅG


Hittade allt jag ville ha plus lite till i stan idag. Blev även en mysig fika på Espresso House. Foton på inköpen kommer möjligtvis senare ikväll annars på söndag. Imorgon är det som sagt långpromenad och sedan avslutas dagen med kräftskiva. Låter som en riktigt bra helg med andra ord!

Mys på epressohouse + Emelié och mig såklart.


Nu är det vin & fotboll som gäller, heja Sverige!




EN VAKANDE ÄNGEL


Segt att gå upp tidigt idag och börja dagen med Matte C. Även segt att vara kvar i skolan tills fyra, men känns alltid lika skönt när man kommer hem sådana dagar.

Jag och mamma var uppe vid mormors grav idag och gjorde iordning den. Kan knappt förstå att det har gått fem år. Satt på ungefär samma plats nu, för exakt 5 år sedan, när vi fick samtalet från mamma. Vi saknar dig.

Borås med tjejerna imorgon. Har en del på shoppinglistan, hoppas bara jag hittar det jag vill ha. På lördag är det långpromenad som gäller!


RELATIVT OINTRESSANT


Har inget intressant om dagen att berätta egentligen. Var på en föreläsning hela förmiddagen. Ska prata om Vänsterpartiets skatter i vårt nya tema i skolan, Val 2010. Såg Handbollslaget vinna Fångarna på fortet. Ska sätta klockan på 05.00 imorgon. Relativt ointressant.

Ska boka in mig på en mässa i Göteborg i slutet av månaden för att prata med lite folk från Cis.
Men nu ska jag krypa ner i min översköna säng och sova lite grann. Godnatt


RSS 2.0