sämst timing

ja självklart blir jag sjuk nu när helgen har kommit. mådde väldigt dåligt i torsdags så åkte hem från skolan och idag var jag hemma med, vaknade med 38,9 i feber, för mig är det rätt mkt, ligger ju vanligtvis på 36,5
jag hatar min dåliga timing, helgen hade blivit asbra om det inte vore min jävla feber & huvdvärk. men vem vet, mår jag bättre imorgon ska jag försöka övertala min mor att låta mig gå ut imorgonkväll. kommer väl inte hända, men kan ju alltid försöka. orkar inte ligga hemma och inte göra någonting imorgon med, är så rastlös!

jaja, ska försöka sova bort febern inatt.

amour vincit omnia

I wear a halo when you look at me, but standing from here you wouldn't say so

skoldagen är snart slut och längtar tills min buss kommer och tar mig hem till min underbara säng. har jätteont i magen och det vill helt enkelt inte gå över. tror inte min mage gillar mig, den har haft ont hela dagen. de flesta lektionerna blev inställda idag pga av fotbollsturneringen och musikalen :) hade lektion 8.15-8.55 , sen fick vi sticka till hallen och kolla på killarna i klassen som var med i fotbollsturneringen. linda var lite sur för att inga killar var med på företagsekonomin, för hon skulle ha genomgång om ett nytt arbetsområde, men tack vare våra boys slapp vi den lektionen med, så kollade lite mer fotboll. sen blev det lunch, tacoos :) sen hade vi lektion mellan 11.45 - 12.50 för musikalen "Musical Superstars" började kl 13.00, den höll på i 1,5 timma och den var jättebra! det var 2orna i estet som hade hand om den och det märktes att dom kan sin sak :) kändes som om det var proffs som stod på scenen, och inte gymnasieelever :) själva musikalen bestod av utdrag ur tre stora kända musikaler; Jesus Christ Superstar, West Side Story & My Fair Lady. riktigt bra!

när musikalen var slut gick en del av klassen tillbaka och jobbade lite till på våra redovisningar om lagar vi ska ha på fredag. bara några kvar nu, och jag sitter och väntar på att klockan ska gå och min buss komma.


kan ju nämna gårdagen med, göteborgstrippen med lisette var väldigt trevlig :) åkte in vid 12, sen åkte hon med sin anders hem medans jag tog 16.07tåget hem. men jag blev väldigt besviken när jag märkte till att mitt tåg var ett regionaltåg, jag trodde det skulle vara ett kust-till-kust-tåg. jag haatar verkligen regionaltågen. temperaturen i dom är typ 40 grader och dom luktar verkligen lika gammalt som dom ser ut att vara. desutom satt det en gubbe i min vagn som måste ha knarkat snus, det luktade iaf så hela vägen hem från borås. usch!

idag blir det lungt, lär somna lika tidigt som igår, somnade vid åtta då, himla skönt! fast blev väckt vid halv tio när ketty ringde, men får väl skylla mig själv när jag svarar och säger åt henne att det är lungt haha.

jaja, nu ska jag försöka göra klart min inlämning om kompetens, puss.

amour vincit omnia

sweet seventeen

ja då var man ett år äldre, ingen större skillnad kan jag påstå.

dagen började kasst med en timmes försovning, hann inte in i duschen, håret låg åt alla möjliga håll utom rätt håll, som skulle vara neråt. slängde i min lite frukost innan farsan fick köra som en dåre till bussen. kan säga att jag höll hårt i dörrhantaget innan vi kom ut på landsvägen. grusvägen har så hal som den kan att bli, uscha. men hann precis med bussen, idrott första lektionen, jobbigt stepup & styrkepass, ont i mina ben nu! resten av dagen var helt okej, fick lite skönsång av klassen (Y)

slutade vid halv tre och drog in till borås för att träffa min kära ketty :) satte oss på espresso house, den unga damen bjöd på fika, en mocca latte & en grillad kyckling/hommus macka :) MUMS! vi satt där ett bra tag och tjatade, ingen nyhet att vi är grymt duktiga på det. kikade lite i butikerna efterpt, sen blev det 5bussen hem, väl hemma ringer alice och frågar vad jag gör, hon & carl kommer förbi på lite födelsedagsfika, tjatar ikapp lite vi med.

nu är jag här och ska kolla på lite 90210avsnitt, mumma.

imorgon blir det nog götet med lisette, sweet!

amour vincit omnia

skumbad

gårkvällen spenderades såhär:



riktigt underbart, kunde stannat i badet hela natten om jag kunde.


idag har jag hjälpt mamma med att baka och förbereda inför kvällens kalas. lite släkt kommer och firar mig, blir nog nice. förhoppningsvis kommer även ketty, vilket kommer göra kvällen great.

har precis duschat, ska nog kika på lite fler 90210 avsnitt nu :) det är riktigt bra!


amour vincit omnia

Caligula väntar nog ändå

Hoppade över skolan igår, vaknade med ont i magen, och kände inte för 2timmar på bussen för 1 timma lektion, så låg kvar och sov vidare några timmar. vaknade runt halv tio och magen var bättre, duschade och fixade lite. så drog jag ner till tranemo och träffade sarah, blev lunch på hotellet och sen en kopp kaffe på det nya fiket. drog till ketty med fyrabussen, anledningen till att det blev så sent tänker jag inte dra upp här, kommer bara bli idiotförklarad då. i alla fall, ketty och hennes far hämtade mig vid bussen, var inte hemma så länge innan vi åkte till ica med kettys mamma, fixade kvällens käk och lite gott :) resten av kvällen spenderades soffan med middag och Benknäckargänget på tv.

gick upp vid tio och käka  frukost, tog 11bussen hem eftersom ketty skulle iväg till gbg idag.
resten av dagen är fortfarande oplanerad, får se hur det blir :)



är du inte en björn? vad är du då? världens största bäääverrr?

Rutt & Tuck, Björnbröder , bäst!


amor vincit omnia

Hultan!

mina föräldrar har gått med på Hultsfredsfestivalen för mig i sommar, sjukt bra! nu är hela min helg, ja hela min vår, och sommar räddad! Sweet!

för övrigt har har dagen varit allmänt nice, skolan började 9.50 och då skulle vi göra klart projektarbetet som ska in imorgon. äcklig lunch sen drog engelskan igång, fick tillbaka våra inlämningar om film, betygsatta, rättade och kommenterade av CH, sen skulle vi skriva om dom och tänka på vad han kommenterat, sen lämna in dom v6 förbättrade. fick dra några minuter tidigare så jag hann med 1bussen, åkte hem till robert och umgicks med honom ett tag, träffas så sällan nu :/ blev iaf chill, lite film och tv och mest massa snack.

väl hemma färgade mamma håret på mig, slingorna igår blev ju som sagt inte så bra haha.. så nu är det mörkade igen, med ljusbruna slingor typ.

nu sitter jag här, klockan är typ 20.15, ska försöka skriva lite på engelskainlämningen, sen blir det nog att kika på antingen Little Black Book som går på 3an, eller på Chaos som går på 6an.


amour vincit omnia ,

2009-01-21

det var ett tag sen jag var här sist nu, dåligt jag vet, men blogg.se verkar ha haft lite problem med, gick inte att publicera inläggen ett tag, så vi skyller på det istället.

skoldagen har varit lång, fast fick sluta en timma tidigare som tur var. fick datorn idag med, rätt sweet. har precis gjort ljusa slingor i mitt hår, blev hyfsat bra, lite väl ljust i hårbotten men det får väl vara så. gjorde även lite fler ljusa slingor i mammas hår, det blev bättre iaf.

helgen verkar bra med, hoppar över skolan på fredag och tar sovmorgon istället, har bara en onödig lektion, åker ner till tranemo och fikar med sarah :) sen blir det vidare till svenljunga och ketty i guess, stannar i svenljunga över helgen troligen, träffa lite olika folk :) söndag kväll blir det födelsedagskalas, det blir sött :)

åh, föresten, mitt nuvarande mål är att få mina föräldrar att släppa iväg mig till hultsfred med ketty & massa folk i sommar, mina älskade the killers ska dit, och massa andra bra, så hoppas verkligen jag får. åh så besviken jag kommer bli annars.

nu ska jag gå och lägga mig i sängen, lyssna på lite the script och somna till nån fin film.

amour vincit omnia

2008-01-09

ett tag sen sist nu, förlåt, men förhoppningsvis får jag datorn nästa vecka och då blir det slärpning :)
ja nyår passerade, blev inte riktigt som det var tänkt, både bra & dåligt. nyårsdagen däremot blev förjävlig, så dåligt jag mådde haha. helgen efter nyår, dvs 2-4 spenderades i linköping hos min kära kusin pernilla :) åkte med hennes föräldrar upp och hjälpte till med flytten. hon fick sin nya lägenhet samma dag så det blev rätt mycket att göra. även ett antal timmar långt ikeabesök såklart, nästan jävligt för länge haha. lördagen och söndagen spenderades åt shopping, brände väl nästan 2000, men det var värt det. annars var det bara mys och umgås som gällde, sjukt bra helg.

nu har ju även skolan dragit igång igen, igår var första dagen på marks gymnasium och än så länge trivs jag väldigt bra. enormt bra klass! idag var vi på ett ställe utanför örby och hade 5-kamp, mitt lag och lisettes lag kom på delad första plats ofc :)

ikväll ska vi till brorsan och fira honom, hans 21årsdag idag, så the family och farmor&farfar ska dit och käka och sådär. imorgon blir det nog uhamn med ketty, träffa pontus och gänget igen, alldeles för läge sen sist nu.

men nu måste jag in i duschen, 



Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

amour vincit omnia


RSS 2.0