OK, It's alright with me

En helt okej dag i skolan. Projekttid 8.15 - 15.00, förutom en föreläsning 10-11 som jag nästan somnade på (Y).
Dagens garv är utan tvekan Lisette's cphumör på facebook, dog nästan av skratt efter allt hon skrev om mig och speciellt efter att en person la till mig som vän efter en jävligt rolig (enligt henne själv) status på sin sida hahahaha! Men som alltid är det inte lika kul när man ska förklara det, ni sitter säkert och tror jag är dum i huvudet nu.. Men hade ni varit där hade ni dött av skratt med :)
När vi slutade fick vänta en timma i skolan på bussen, drygt as hell.
Nu blir plugg och lite Eric Hutchinson, bra musik där!


åsa.

Tisdag

Blev ingen skola för mig idag, vaknade i morses och mådde jättedåligt. Det är något med min kropp och tisdagar, dom går verkligen inte ihop.. Så gick och la mig igen men vaknade lite då och då, kom väl upp ur sängen framåt halv ett ungefär. Matlusten var som bortsprungen, så knappt att jag orkade hänga upp en omgång tvätt ute i det fina vädret. Hamnade i soffan och fick i mig ett halv paket nudlar lite senare iaf, alltid något. Fick i mig lite kvällsmat och det var tur det för strax efter sex ringde bror med panik och bad oss komma ner till limmared och hjälpa honom & johanna med flytten för det gick inte så bra. Så jag jerker mamma & pappa åkte ner och hjälpte till så dom fick in det mesta i den nya lägenheten. Herregud så mycket saker dom har haha.. Men antar att det behövs en del för att fylla en 4:a :) Nu är jag hemma igen iaf, blir nog några avsnitt Californication och sen sova.

åsa.

Adore you

Ännu en ospännande måndag, alltid lika segt i början av veckan. Bästa på dagen var absolut att få träffa Lisette igen, varit utan henne en hel vecka när hon var på Ios, Grekland. Solbränd och leende kom hon till skolan, det gjorde dagen!
Slutade vid fyra, var hemma vid fem och stack fram till Team Sportia för att kolla på nya träningskor & ett par tights eller vad man ska kalla dom? Mina nuvarande skor är helt borta, så är i stort behov av ett par nya.. men självklart fanns det inte en enda sko som ville passa min fot. Dom skulle skicka paret jag helst ville ha från Gislaved och dom skulle förhoppningsvis komma i veckan, annars får jag kolla i jönköping på lördag. Inga tights blev det heller, uscha för dåligt utbud!
Men suget efter en springrunda försvann inte för det, stack ut en sväng innan. Har knappt förstått det själv att Jag, av alla människor, var ute och sprang.. Men med dunkande musik i hörlurarna så går allt! Får väl se hur länge det här varar bara.. Brukar inte bli så länge av någon anledning? Haha. Blev en lång dusch efter rundan och sedan hamnade jag här i sängen. Sugen på att sjunga lite så tror jag sätter på Mamma Mia nu, så söt film.
Förhoppningsvis blir jag störd i filmen av att telefonen ringer :)


Love.

It's complicated, it always is, that's just the way it goes

Söndag igen, hatar dessa hemska dagar. Är väldigt trött och seg idag, blev dåligt med sömn inatt. Får nog bli en film nu, inget bättre att göra. Har egentligen inte mycket att säga, helgen har varit annurlunda, oväntad, konstig, jag vet inte vilket ord som passar bäst.


Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


Love.

Promenad

Ut på promenad nu, vill inte sitta inne längre. Kvällen är osäker än, får se hur det blir. Så länge jag slipper sitta hemma är jag nöjd!

Ut nu,


Love.

En ovanlig fredag

Ja vilken dag, vet inte riktigt vad jag ska säga. Så låter helt enkelt bli det.
Upp till mig nu att lista ut vad jag vill, sen får vi se vad ödet säger.

Nu blir det ner till soffan och spana något bra med mammsen.



Happy ending?



Love.

BIG SHOTS

Helt okej att min helg började 14.05 idag. Fick sluta 40 minuter tidigare än vanligt, hann med den tidiga bussen och imorgon är det studiedag. Ibland gillar the man där uppe mig.
På förmiddagen var det UF-kickoff på Högskolan i Borås. Lite föreläsningar och fika bara, rätt okej. Kollade på Va sa ru UF och Zeke 46 UF första passet, sen var det Jarmo, killen som äger Nelly.com och Mathias Svensson från Elfsborg som stod för snacket. Vid tolv åkte vi tillbaka till skolan för att äta och ha en timma svenska. Fast mycket till mat blev det inte, pastasallad igen.. 5 gånger på 3 veckor nu tror jag, inte okej.

Kvällen har i alla fall spenderats hemma hos kusinerna, minsten har fyllt år så det blev lite kalas. Fast speciellt liten är han inte längre, hemskt hur fort dom växer. Han är redan 9 år, vart tog åren vägen?
Efter massa god mat, presentöppning, tårta och lite Wii (som ansåg att jag var 74 år tack vare mina skills?) så bar det hemåt strax efter nio.

Nu har jag såklart hamnat i sängen, ska kolla på Big shots hela kvällen och njuta av att jag har en underbar sovmorgon framför mig.










Love.


vilken underbar dag

försov mig brutalt, hade en halvtimma?! på mig att tvätta håret & fixa det, sminka mig och fixa kläder
engelska litteraturhistorieprovet gick troligen urdåligt
skolfotot blev antagligen ännu sämre
och ett ig i orientering var grädden på moset
vilken underbar dag!

fick sluta 1 i alla fall, enda positiva. blev stekta nudlar, sängen & film direkt.

imorgon blir det UF-inspark på förmiddagen, så blir att åka direkt in till högskolan i borås på morgonen. sen slutar vi runt tre tror jag.
fredag är vi lediga, vilket är helt underbart!




Should I put my trust in something I don't trust in



nu ska jag fortsätta kolla på big shots, mums

love.

Sovmorgon

Blev ingen skola för min del idag. Vaknade och hade så himla ont i magen, tyckte inte det var en bra idé att åka till skolan då. Så sa till mamma, gick tillbaka till sängen och sov till halv ett. Vaknade vid tio eller nått när Rebecka ringde men somnade om lika fort sen.
Resten av dagen spenderades i soffan, kollat på teve & pluggat lite med. Rätt meningslöst ändå, provet kommer gå dåligt imorgon.
Just nu ligger jag i sängen och kollar på Never back down, såklart haha. Kände att det var lika bra att slå på en film för jag lär inte somna än på ett bra tag, inte när jag sov så länge.
Imorgon är det skolfoto med, ogillas starkt, men kan ju inte missa det för man vill ju verkligen inte bli infälld på ett litet foto i kanten av klassfotot haha.

Väntar på ditt initiativ..



love.


Bättre dagar har jag haft

Lika jobbigt med måndag igen, hade behövt en helg till nu. Skolan var helt okej, började vid tio och slutade vid fyra. Pedagogiskt ledarskap var faktiskt väldigt roligt idag, hade diskussioner om moral och etik hela lektionen vilket gick rätt vilt till får jag nästan säga. Hade psykologi sista lektionen sen blev det bussen hem.
När jag kom hem blev jag liite sur, mamma sa att lönekontoret hade ringt och sagt att dom glömt att dra av min matkostnad från min lön, vilket stämde när jag kollade på lönebeskedet men det som gjorde mig sur var att dom sa att dom skulle dra 650kr från mitt konto. In my ass att ni ska säger jag bara, dom sa till mig att det blev 190kr eftersom det var pedagogisk frukost/lunch/kvällsmat. Osmidigt Tranemo Kommun!

Något annat som är väldigt tråkigt med är att plugga.. måste plugga inför engelskaprovet på onsdag. Har knappt börjat, så är väl på tiden. 

En tredje sak som även är tråkigt är att mina gympaskor är totalt borta, finns ingenstans.. Och även en av mina svarta klänningar är helt borta, känns inte som om en sådan ska försvinna direkt, men den finns ingenstans heller. Om någon råkar ha en svart, armlös klänning med ett sidenband i midjan hemma hos er så skulle jag bli överlycklig, saknar den :(





Love.

8 Mile

Precis kikat på 8 Mile, filmen är grym. Älskar när Eminem går upp på scenen i slutet och knäcker alla, så skulle jag med vilja kunna göra.


Lördagsnöje

Åkte till Ulricehamn igår, det var inte planerat så när Pontus sa att han åker och hämtar mig hade jag 30 min att äta, fixa kläder och det blev väldigt tight med tid, men gick! Pontan & Patrik hämtade mig, drog hem till Pontus och började förfesta, med min sköna musik, jag borde bli Dj.. Först blev det Trädgården, träffade lite bekanta ansikten, sedan blev det Ströget. Vet inte riktigt när vi kom hem, men bilturen hem var det sjukaste haha. Jag som var inställd på en skön kväll och kanske spana en fest, blev inte så va! Ingen outfit-bild, men hade ljusa jeans, vit top, min svarta kavaj och mina svarta kängor.

Blev pizza och en sväng till Medelhavet och tjata med Alex idag. Åkte hem vid fyra, ikväll blir det film och sova! Har sovit typ 9 timmar i helgen sammanlagt tror jag? Inte okej.


Okej, vad ska jag tro nu?


Love.


Shopping

Gårkvällen var riktigt bra. Åkte till Alice vid sju och då var några tjejer redan där, en stund senare kom resten med. Drack, sjöng och hade trevligt. Hamnade plöstligt i Svenljunga hos Bynander, stannade rätt sent, var hemma runt halv tre tror jag?
Mindre kul när man skulle upp vid halv tio idag för att åka in till borås med mamma, aningen trött.. Men blev en riktigt bra shoppingrunda där, hittade allt jag ville ha för en gångs skull. Ett par jeans, två par skor, en pälsväst, en kavaj och ett par tights.

Inga planer om ikväll, får se om jag träffar Rebecka kanske. Annars får vi se vilka äventyr som händer.

Här kommer bilder på en del av köpen.


Jeansen hittade jag ingen bild på, men ett par ljus denim stuprör. Kände att ingen ville se en bild på svarta tights, så dom struntade jag i.

Puss.

Friday baby!

Ja äntligen freeeeedag! Bästa dagen på hela veckan troligen. Slutade tidigt så drog hem, köpte hårfärg på ica och åkte hem och kirrade det. Brunrött typ, gillar det! :) Ikväll blir det nog hem till Alice, dricka och ha lite trevligt med lite folk. Imorgon blir jag troligen pank inne i stan, sen träffa Rebecka på kvällen i think.



Puss.

En paus tack!

Som vanligt finns det inte mycket häftigt att säga om dagen, inte som ska nämnas här iaf. Hade jätteont i magen hela dagen, skitjobbigt. Åkte hem vid fyra, blev en sväng till ica med mamma innan vi åkte hem. Kollat klart män som hatar kvinnor med mamma ikväll, 3-4 gången jag sett den nu men tröttnar aldrig!
Blir nog en film nu och sen sova, kort dag i skolan imorgon (Y) och sen är det äntligen helg. Tack gode gud, jag behöver verkligen ha en paus från allting.



Love.

Hur tänker vissa?

Ja jag vet inte om det finns mycket intressant att säga om dagen, skolan 8-14. Skönt att allt med engelskan är över, bara provet nästa vecka men det får gå som det går. Kom även igång lite med UF nu, blir ett nytt försök med en ny idé. Har varit duktig idag och städat mitt rum, såg ut som om det varit med i ett krig ungefär, men nu är det fint igen.
Kollade på Män som hatar kvinnor med mamma nu ikväll eftersom hon inte sett den än, fast har en bit kvar som vi ska ta imorgon, mamma ville inte vara uppe så länge och se klart den. Pratade med Pontus i telefonen nyss, tjatade lite om the latest och om hans lägenhet, älskar hans fototapet..

Skönt att det bara är två dagar kvar till helg, hoppas på fina äventyr.

Tänkte bara slänga in en rad om vad som flyger runt i huvudet just nu, och ikväll är det att jag inte förstår mig på folk.. Helt ofattbart hur folk förändras, motsäger sig själva och beter sig allmänt konstigt.. Det värsta är väl egentligen att dom inte själva inser vad dom håller på med. Vad tänker dom med?



Blir en film och sen sängen! Upp lika tidigt imorgon igen, klockan ringer 04.30.. Jippi!



Love

En rejäl update

Igår hatade nog gud mig, ingen bra dag alls! Först är mina gympaskor borta, enda gången på hela året jag verkligen behövde dom såklart.. Sen var det även sagt att alla lektioner var inställda efter kl 10.30 pga orienteringen, men eftersom jag frågade Linda i måndags om vi skulle ha lektion och hon sa ja så var jag i skolan kl 9, men kl 10.30 kommer hon och säger att det inte är någon lektion, och att hon fått den infon, SOM LÅG PÅ PLATTFORMEN, fan. Schysst med 2 timmar extra i skolan, eller inte. Men överlevde orienteringen iaf, huvudsaken. Jag & Julia sprang inte vilse och kom tillbaka i tid med, bättre kan det väl knappast bli. Jo om vi får ett g med då såklart haha.. Håller tummarna.
Kom hem lite tidigare än vanligt med pga orienteringen, tog 14.20 bussen till Svenljunga där grandpa hämtade mig. Åkte hem, dushade och käkade lite sen bar det av till Dalstorp för att fira Malin som fyllde 20 för några dar sen :)
Hon lämnar landet på lördag och är borta ett helt år?! Ska jobba som Au Pair i Spanien, är inte lite avundsjuk nu.... Men jag ska med jobba ett år med det när jag gått ur skolan, fast blir nog USA för min del.
Kom hem från Dp rätt sent men satte mig och pluggade klart det sista med engelskan, skulle ju in idag.

Idag ringde väckarklockan 04.30?! Damn det är inte okej, låg kvar en timma till och pallrade mig upp vid halv sex då jag fick skyyynda mig eftersom mamma skulle åka 10 över 6. Men hann, käkade lite frulle på hennes jobb sen gå ut till bussen i kylan. Cp kallt ute ju?
Sitter på engelskalektion nu, tappade orken till att plugga så slog mig ner här för att skriva lite istället.

Ska in tilll stan med mamma på lördag, ska försöka hitta ett par stövlar och är sugen på att köpa en pälsväst så ska kika på det med, får väl se om man passar i det först och främst.

Men idag blir det att städa rummet när jag kommer hem, behövs verkligen för ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig verkligen.

Men måste kila nu, engelskan är strax över! Puss.


J.S
"Why does love always feel like a battlefield?"


Söndagar borde inte finnas


Fan nu är helgen slut, hatar att dom går över så fort. Ser inte fram emot skolveckan nu, vill bara stanna hemma och sova. Har inlämning på engelskan imorgon, ch kommer bli arg för jag inte är klar, har glömt sakerna i skolan och hade antagligen inte orkat göra det även om jag hade haft det hemma. Ska försöka börja med en av sakerna nu iaf, se hur långt jag kommer innan jag somnar.

You said move on 
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes
You're the best
And yes I do regret
How I could let myself
Let you go
Now the lesson's learned
I touched it I was burned
Oh I think you should know



åsa.

Är hästar the new thing?

Väldigt bra gårdag, fick sluta vid 12 för att matteläraren inte var i skolan, gjorde i princip hela dagen. Hängde med Lisette hem, hjälpte Paula med knatteridningen sen gav vi oss ut på en tur med. Helt sjukt underbart, har inte suttit på en hästrygg på evigheter, glömt hur underbart det är. Kanske blir en hästtjej av mig, vem vet! Haha. Fast aningen ont i rumpan och träningsvärk fick jag, eller har fortfarande rättare sagt. Någon som vill massera mig lite? Stort behov av det haha. Kvällen spenderades hemma hos Lisette med lite skönt folk, grillade, drack och hade kul. Gick iofs och la mig lite tidigare än resten, men var nog lika bra det. Åkte hem med den tidiga bussen idag så jag kunde träffa Pernilla en stund, skönt att prata lite. Nu sitter jag och väntar på att Sarah ska komma, blir en myskväll här hemma. Laga lite mat och tjata massa bara. Mor och far kommer även hem ikväll. Mamma ringde nyss och då hade dom precis kommit av planet, så är ju inte hemma än på ett par timmar.

Måste springa, tror S kom nu. Puss!

Snart helg

Ja fredag igen, äntligen! Sitter och har Expo just nu men är klar med etiketterna så har inget för mig. Slutar lektionen strax, sen en kort lunch (köttbullsallad?) och 50 min matte. SEN ÄR DET HELG! Ikväll blir det lite häng hemma hos lisette eller anders, ska kanske bada tunna hos L och dricka lite, underbart! Imorgon ska jag försöka träffa Pernilal en stund nu när hon är här nere, saknat henne! Sen blir det nog att hänga hemma med Sarah och hitta på något.

men nu måste jag dra, puss

the dream

Tänkte slänga in en kort update nu till kvällen. Sitter med en tallrik med pasta & chililax framför mig och kollar på Extreme Home Makeover. Väntar på att Idol ska börja, det bästa programmet utan tvekan haha.

Ser det här inte helt jävla underbart ut eller?




jag ska fan fixa det, på något sätt. VI SKA DIT L!



allt för mig just nu, puss

en onsdag

Kass update igen, sorrrry. Sitter i skolan just nu, missade min buss med 5 min så får vänta tills 4bussen. Men ska nog hänga med lisse till hyssna en sväng först.

Vet inte om jag har så mycket vettigt att säga, mor & far har åkt till italien, jag måste till borås och klaga på uvx så dom tar tillbaka piercingen dom jävlarna lurade på mig. Har även fixat tid till tattoo men blev rätt långt fram, så ska kolla i borås med så fort jag kan.

Helgen verkar bli rätt nice, mer säger jag inte för nu måste jag & lisette springa till bussen. puss!

Söndagsångest

Hemma i huset igen, känns jättekonstigt. Städade och gjorde iordning lägenheten vid ett-tiden sen kom mamma och hämtade mig. Har inte orkat packa upp allt än, bara det som skulle tvättas. Bror & Johanna kom hit på vägen hem från flyplatsen för att hämta deras och min bil. Stannade ett tag och pratade, visade massa foton och gav oss presenter. Båda var bruna, johanna var en pepparkaka, inte lite avundsjuk på det..

Har äntligen fixat talet till pedagogiskt ledarskap, blev fem minuter om Titanic-katastrofen. Borde även fixat lite engelska men inte orkat det helt enkelt. Har den så kallade söndagssjukan idag.. Får plugga som fan imorgon istället.

Glömde slänga upp outfitpic från fredagen, so here it comes.
skjortan köptes i fredags, klädstället faktiskt. overkneestrumporna nya med, från trippen till gällstad i onsdags. linnet & shortsen är old.





kass kvalité, Javisst!


det är okej om det tar lite tid,
bara vi möts igen,
upp i himmelen.



åsa.

It's complicated, it always is, that's just the way it goes

Gårkvällen spenderades hemma hos Sarah & Sofie som fixat festen. Kul att träffa lite folk man ser sällan. Både bra och mindre bra kväll, men tur att jag har min Sarah! Hamnade även i limmared, pumpen, en stund framåt halv två tiden, åkte med Peter och gänget dit och träffade Alice en stund. Sen körde Carl hem mig runt två - halv tre tiden något. Ställde mig i duschen länge och kom i säng vid tre tror jag. Vaknade vid halv ett idag med en jävla huvudvärk så att säga, fick ju i mig både det ena och det andra igår så var väl rätt åt mig antar jag.
Pallrade mig ner till Ica vid tre och köpte mig lite cola & kinapuffar, är ju trots allt lördag. Men har insett att jag inte är hungrig ändå, vill bara sova och vakna och vara lycklig. Inte mycket kvar av kvällen iaf, blir väl en film eller oth och sen sova. Måste fixa den jävla engelskan och pedagogiska ledarskapen innan måndag med, orkar inte med det.


Visste från början, ville inte bara inse det antar jag.


åsa.

Your winter

Skolan var rätt dryg idag, pedagogiskt ledarskap & engelska. Har ingen aning om vad jag ska prata om på pl och är ganska trött på att ha engelska varje lektion under en hel vecka. Slutade 14.45 och då åkte jag in till Borås för att träffa Sofia. Evigheter sen vi sågs sist så det fanns en hel del att prata om, så det blev en mysig långfika för att catcha up allt som hänt sen sist. Kom hem vid sju och lagade lite mat och slog mig ner framför teven. Blir nog att gå och lägga sig snart, skola imorgon 10-13 vilket är rätt skönt. Får se hur det blir till kvällen, har ett par alternativ att välja mellan om jag ens orkar att göra något. Lusten brukar försvinna framåt kvällen, men vore väl bäst att göra något så jag inte sitter hemma själv antar jag.




And if I told you that my road in life was nearly broken
Would you even care?
If I told you that my happiness depends on you
Would you even care?



love.

utan dina andetag

En rätt bra onsdag, började vid 8 men fick sluta tidigare idag vilket var väldigt skönt. Mamma kom förbi idag, lämnade min veckorevyn, minneskortsläsare och paketet jag fått på posten av leverantörerna till vårt UFföretag. Tänkte gå ut och gå när hon åkt igen, men hon ville att jag skulle följa med henne till gällstad och kolla lite istället. Hon behövde något nytt tills nästa vecka då dom åker till Italien. Hon hittade lite och även jag med, blev ett par tshirts och ett par overknee-strumpor. Väl tillbaka i lägenheten slängde jag ihop lite thaimat, slog mig ner i den helt sjukt underbara soffan och satte på "The reader". Den tog precis slut, en helt underbar, sorglig och ofattbarfilm..

Ska gå och lägga mig strax hade jag tänkt, ingen vits med att sitta uppe själv på kvällen. Det gör bara allt värre. Ska in till Borås imorgon efter skolan och träffa Sofia, evigheter sen vi sågs sist. Inte alls bra, så vi har mycket att ta igen <3

Men nu blir det som sagt sängen, love

En konstig känsla

Var ett tag sen jag skrev här nu, och det känns inte alls bra. Har alldeles för mycket som går runt i huvudet nu, behöver verkligen skriva av mig lite. Mår både jättebra och helt förjävligt, det är en konstig känsla.
Är så trött på att inget blir som jag vill. Är trött på att folk tar vänskap för givet. Är trött på att folk säger att dom är emot saker men gör exakt det själva. Är trött på allt snack. Det är så mycket jag är trött på, så mycket som jag inte orkar med längre. Önskar att något någongång kunde bli som jag vill, vore en trevlig överrraskning.

Tisdag idag och sitter i brorsans lägenhet och ska precis slå på en bra film. Lång dag i skolan, ställde 3 väckarklockor i morses så jag skulle komma upp.. gick ju inte så bra med det igår haha. Men idag gick det fint, kom tillochmed upp i så pass bra tid att jag hann diska innan jag gick ner till bussen.
Förhoppningsvis kommer robert förbi sen efter träningen och umgås lite.

The fun never last when all I think and do is because of you



åsa.

RSS 2.0