TONIGHTS GONNA BE A GOOD NIGHT

Självklart vaknar man jättetidigt när man somnade jättesent, är pigg nu men kommer troligen bli jättetrött sen vilket INTE får hända. Tonight is the night!

Kom nyss ur duschen, sitter och taggar med bra musik nu.
Åker till Hyssna vid 2-3 nått. Ska bli skönt att träffa alla igen, inte setts på evigheter känns det som.




Föresten, köpte ju min älskade väska igår. Rätt vrickat att en väska kan göra en så glad haha.




Bild på tatueringen kommer kanske nån dag, har inte orkat fixa det.




This is it!

Åkte in till Borås vid 11 idag, mötte upp Rebecka och spanade sedan runt lite. Hittade det jag skulle sen satte vi oss på Bakgården för en mysig fika. Åkte hem vid tre, gjorde ett ärende i tranemo, sen bar det hem igen. Tack Rebecka för att du är så himla bra! Vet inte vad jag skulle gjort utan dig ♥

Ska iväg till Gislaved om mindre än timma, oh det känns så nära nu. Ska lägga upp en bild här sen när den är någurlunda läkt :)

Hassle förgyller den sista stunden nu, får inte nog!



DJ, BLOW MY SPEAKERS UP



Put my glasses on, I'm out the door - I'm gonna hit this city
Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack
Cause when leave for the night, I aint coming back

Tik Tok on the clock
but the party don't stop




Imorgon är det äntligen dax, tatuering nr 1!
Blir nog en sväng till stan imorgon eller fredag med, snäll som man är!

Är hur taggad som helst tills lördag, kommer bli awsome hur det än blir. Min baby och mina underbara vänner, kan ju inte bli bättre! Ah plus typ 200 st haha.






DON'T BRING FLOWERS AFTER I'M DEAD



When I'm gone, who are you to mourne?
So don't touch me when I'm lying in my coffin
Don't stand there crying as you're watching
Don't put no flowers on my final bed




Herregud så mätt man kan bli, våfflor är farligt! Ska hoppa in i duschen en snabbis sen kommer baby och hämtar mig när han tränat klart. Han får allt kolla på Desperate Housewifes med mig, för jag tänker inte missa det hihi :)

Och jag skaaa ha den väskan, måste ha den.
Nä duschen var det, ce ya




Stan

Blev söndagsmys hos C igår, gjorde lite pastasallad och kollade på Up! En halvdryg, sorglig och bra ibland-film.
Hade lovat att följa med mamma in till borås idag och shoppa lite, så hon hämtade mig runt halv elva så kollade vi i affärer och fikade gott. Hon hittade nästan allt hon behövde och jag hittade massor jag inte planerat med.
Ögonskugga, jättemysig halsduk&vantar, en tshirt, ett armband och en ring :)
Fast en del av mitt hjärta blev kvar inne på White, herregud jag fick verkligen ont i magen när jag gick ut ur affären utan den väskan. Låter patetiskt säkert haha, men exakt en sådan väska har jag velat ha i evigheter, den var även mycket snyggare än jag nånsing tänkt. Priset var inte så farligt egentligen, men har inte pengarna alls till det nu. Åh :( Kan lova att när jag väl har pengarna till den kommer den inte finnas kvar :(

Fast jag är jättestolt över mig själv för jag körde till/från stan och inne i stan med, fast mest för att det gick helt underbart bra, inte en enda grej blev fel. Ge mig ett körkort nu tack? :)

Ska äta lite nu tror jag, sen blir det att åka ner till tranemo på övning, tror inte det minsta på det här men inte mitt fel om jag förstör allt :)



A.J




Christian var här igår, men lämnade mig mitt i natten för att jobba, alltid lika jobbigt.
Sitter och kollar på lite Vänner nu, ska väl duscha och lite sånt sen åker jag nog hem till C sen när han vaknat till.


Lördag

Tack älskade dator för att du fungerar så underbart bra!



Den vänstra pekknappen eller vad den heter, funkar bara ibland, typ var 20 gång jag tycker på den. Himla irriterande och nu får jag den inte fixad på en vecka? tack!

Duschen nu, sen städa mitt rum lite tror jag. Bombnedslag javisst.
Och så vill jag verkligen se Sunes Sommar nu, tror jag döör. Alla retas och säger att dom har den, men inte jag :(




Don't let us down tonight
Love's not always black and white
Why haven't I always loved you?







you










Fredagkväll, och det är helt underbart
Bara C som fattas nu, men får vänta en dag till.


Amor vincit omnia et nos cedamus amori

 


.



jag blir så trött på mig själv ibland.
förstår inte varför mitt huvud inte vill låta mitt hjärta vara lyckligt för en gång skull.
jag har allt jag vill ha, mer än så. varför blir det så här ändå?


i need you

Onsday

Sitter och lyssnar på lite james blunt samtidigt som jag skriver lite smått på Swot-analysen. Känns helt konstigt att inte sitta och tvångsplugga längre, nu var sista plågoveckan klar! Imorgon blir det fotografering hela dagen! Ser fram emot företagsfotningen, har en känsla av att den kommer vara sjukt oseriös haha. Sen ska vi lyssna på några fler företagspresentationer med, våran egna som vi gjorde idag gick riktigt bra förutom en liten felsägning av Dennis haha! Vi hade ju utan tvekan den mest oorginella och häftigaste presentationerna av alla idag :) Gjorde det 2:a idrottsprovet idag med, gick bra. Jag och Julia hann även med ett för-nationellt test i muntligt Engelska B, gick prima!

Ser fram emot lovet något sjukt mycket, ovanligt mycket. Kommer bli ett bra lov!

Nu ska jag lägga mig och kolla på Vänner eller någon bra film,


One day they'll tell you that you've changed
Though they're the ones that seem to stop and stare

love.

Tuesday

Tisdag nu och några fler prov avklarade. Skolan kan slänga sig i väggen, you suck. Har yttligare ett prov imorgon som jag inte orkar öva på, får gå som det går. Har även en big presentation av Uf-företaget i Assbergssalen imorgon att må dåligt över. Den är iofs kickass bra, men alldeles för kort och finns stor chans för ett asgarv som kommer förstöra allt, men bara hoppas det bästa.

Gårdagen var lite uppochner och sådär. En person borde fått nackspärr för allt stirrande, big grattis, du var inte lite diskret heller va. En annan borde sluta tro att jag inte får veta allt, jag är gud, jag vet allt. Även udda samtal under kvällen, big surprise där. Saken jag gjorde idag gick toppen, ni får veta vad det är tids nog :) Kan inte berätta än hihi. Men insåg att jag gjort en liten dubbelbokning på torsdag nu bara för det, damn it.

Knappt någon idé att börja plugga nu, för det är dags för desperate housewifes strax MUMS.

Har en del saker som jag vill ha nu!
LOV! min tatuering, halloweenfesten, dagarna med danskarna och även hemlisen nu :)
och självklart baby med, alltid!


love.

Baby it's you

Sarahs lillebror William hade bestämt att vi skulle äta tacos igår, så det blev det. Sarah & jag fixade maten och pratade om allt och lite till, alltid lika skönt. Blev middag med hela familjen, alltid lika kul att vara i det huset haha :)
Och William är bara för söt, finns knappast någon pojke som vill kramas mer än honom!

Åkte hem till Chrille sen, blev en mysig och aningen händelserik kväll/natt haha. Lata som vi är blev det en onyttig frukost/middag idag, as usual. Ville inte åka hem, men var ju så illa tvungen. Skola imorgon och en hel hög med plugg som väntade på mig. Uscha, alltid denna söndagsångesten. Ser fram emot lovet!



jag överger dig aldrig, inte efter allt vi gått igenom. du är min andra halva


















It's you in the morning.
It's you in the night.
For all that you are, for everything you do, for all that you have done
Baby it's you


love.

Lördag

Gårdagen spenderades på Corpus med Rebecka, ett body mix pass och lite löpband. Kändes sjukt bra att träna på en fredag haha. Åkte hem till beckis sen, åt lite gott och kollade sedan på en cpscary/konstig film, tror den hette Phone. Vaknade vid tio idag med en jävla träningsvärk, herregud jag kan knappt hålla upp armarna i luften. Åkte hem vid halvtre då hon & august skulle till götet.

Har precis kommit ur duschen nu, ska fixa mig lite sen hem till sarah, äta och prata lite, sen åker jag hem till Christian och myser lite.

love.

Teaterfeber

Kunde ju haft en lite bättre morgon, men kul ju upp iaf! Vaknade hemma hos Lisette när klockan ringde 06.50, jag var mitt i en konstig dröm så jag fattade aldrig riktigt vad det var som hände så när jag väl insåg att klockan ringde ramlade jag ur sängen med ett brak i mitt fummel efter mobilen. Minde smidigt, mindre bekvämt!

EP 1,2 & 3 var i götet igår, mys på stan & teater! Trettondagsafton var hur bra som helst, annorlunda, förvirrande, djup, romantisk och rolig på en gång. Känner bara att jag vill se fler pjäser av Shakespeare nu, åh Romeo & Julia!



Dagens skoldag var lugn, pl & svenska på förmiddagen, UF på eftermiddagen. Hem till bror direkt efter skolan, mer tapetsering, mat och plugg :)

Helgen blir lugn och skön, fredagsmys hos Rebecka imorgon sen ska vi träna på lördag! Resten är öppet för förslag.

Nu ska jag sova, sakna Christian lite till och längta tills han kommer hem från vildmarkstrippen!

Love.

Vad är en dag utan lite action?

En jävla nöt som var tvungen att börja slåss på bussen, bli hämtad av polisen och gjorde så jag fick vänta evigheter på att få komma hem! asshoooole!

tönten taggar på minsta lite tydligen, blev assur för att en kille kollade på honom så började slå honom, hans kompisar försökte få bort honom och då börjar ju han slå dom med. Busschaffisen stannar bussen och säger åt tönten att hoppa av, men självklart så vägrar han. Chaffis ringer polis potatisgris, sen hoppar tönten av bussen men självklart ska man slänga ut sig lite hot om att han inte ska säga nått till polisen och att han ska få fan. Sedan hoppar han av och vandrar upp i skogen? Polisen kom efter en kort evighet och hämtade upp honom och börjar kolla i bussen vilka som såg vad som hände. Jag Andreas & Filip satt iofs typ bara två säten bort men märkte aldrig något förän knytnävarna flög. Polisen hämtar killen som tönten hoppade på för ett förhör typ, men han sa väl knappast något efter hoten.

Den andra bussen från kinna kommer ifatt oss och alla som ska till svenljunga kunde byta och få åka, men självklart får jag som ska till tranemo sitta kvar och vänta på att polisen skulle bli klar. orrrka.

Desutom för att det inte var nog med irritation för dagen, så försov jag mig (som vanligt?) vaknade 07.34. Farfar skulle hämta mig 07.40 . LYCKAT ÅSA! Från att hoppa ur sängen till att låsa ytterdörren på 8 minuter, utan att se förjävlig ut. Det är inte illa tycker jag!

Även gjort en svenskauppsats på tre timmar idag, skitkul verkligen! Och nu väntar plugg, gud vad jag älskar mitt liv just nu.



sunday

Söndag igen, usch. Hatar ångestkänslan av att det är 5 dagar kvar tills nästa helg.
Dagen stavas/stavades tapetsering, pizza & Johan Falk. Var hos bror & Johanna och tapetserade klart köket, blev skitbra. Köpte med oss pizza hem, sen la jag mig i sängen och kollade på Johan Falk - Vapenbröder. Är helt kär i dom filmerna, måste ha tag i National Target nu!
Sov länge idag så lär inte somna än på ett tag så tror jag slår på en ny film nu, Rendition :)







love.

Lördag

Gårdagen var riktigt trevlig. Åkte hem till Lisette efter skolan och tog hand om 2 knatteridningar, så söta små barn! Valde mellan myskväll eller krogen men stannade hemma till slut, inte partysugna alls. Kollade på Idol med Henrik & Paula sen åkte vi hem till Anders som spelade wii med sin mammas pojkväns barn. Vi trodde vi skulle få spela lite med, men den ungen ville inte ge ifrån sig kontrollen haha. Åkte hem till lisen vid halvtolv tror jag, somnade skönt. Skulle med halvelva bussen hem efterson lisen skulle jobba, kom ju med bussen men blev dyrare än tänkt. Hoppade på bussen men hittade inte min plånbok där mitt fritidskort låg, chaffisen sa åt mig att sätta mig så länge och komma fram med det när jag hittade det. Men fanns ingenstans, så lisen fick komma till kinna och betala bussen åt mig haha. Ganska irriterande! Måste ju betala till skolan på måndag med eftersom skolkortet med låg i plånboken. Antagligen ligger plånboken i mitt skåp i skolan, hoppas iaf på det!

När jag kommer till tranemo har mamma glömt av att hon skulle hämta mig, så blev en stund ute i kylan. fyfan kallt!
Åkte till bror direkt när vi kom hem, skulle hjälpa honom tapetsera köket i hans & johannas lght. Självklart gick larmet mitt i allt och han var tvungen att sticka på utryckning. Blev inte så länge som tur är. Åkte hem vid halv fyra för mamma skulle hem och fixa lite innan hon skulle iväg till Dalstorp. Sån återträff med alla som gick ut högstadiet i tranemo samma år.

Sen kom även pappa hem för en stund sen, inte träffat honom på en vecka så blev en bamsekram kan man säga.

Nu sitter jag och lyssnar på walking in memphis och grejar lite. Väntar på C som kommer om en stund, laga lite mat och kolla på Sverige-Danmark i think, mys.

Love.

Why you acting silly boy?

Fredag imorgon, underbart! Morgondagen består av en kort skoldag och sedan Lisette all day long. Ska först till Emma på salongen. Emma ska göra en uppsättning på Lis, lite träning innan uppvisningen. Kvällen får vi se hur den blir, mys eller något äventyr i alla fall!

Längtar efter lördag! Dagen/kvällen blir lugn, matlagning & mys hemma hos mig :)

Ska försöka komma i säng tidigt idag, försovit mig rejält dom senaste tre dagarna och det är sjukt jobbigt. Vaknar 20 min innan man ska åka, springer ur sängen, gör allt i panik och missar nästan bussen.. Fast kan ju glädja mig med att mamma försovit sig med haha!



Ska lyssna på Silly Boy några gånger till sen blir det sängen, förhoppningsvis, av någon anledning blir det aldrig så..

Cause you had a good girl, good girl, girl
That’s a keeper, keeper
You had a good girl, good girl but
Didn’t know how to treat her, treat her
So silly boy get out my face
Why do you like the way regrets taste?

Gnight. åsa

dålig dag

Är på jättedåligt humör just nu. Hårfärgen blev lika dålig som sist, hatar det. Ger upp med att få det rött.
Försov mig brutalt i morses, vilket även mamma gjorde. Båda vaknade ungefär 20 minuter innan vi skulle åka.. toppen verkligen. Kanonstart på dagen.

Inte gjort ett skit i skolan, suttit och lekt på datorn bara. Hade möte med fadderföretaget kl 2. Slutade sen och då åkte jag och Rebecka in till Kinna för att kolla lite på Corpus. Blir nog ett gymkort där nästa vecka, blev överlycklig när jag såg att dom hade yoga, blev jätteledsen när jag insåg att den började så sent så jag missar sista bussen hem.. Jippi på det va.

Nu ska jag lägga mig i sängen, kolla på någon film, sova och sedan hoppas på att jag är liiite gladare imorgon när jag vaknar.

åsa.


Tisdag

Vilken dag kan jag bara säga, började sämst och slutade i katastrof nästan. Men där emellan var det bra.
Försov mig i morses och när jag kom till Tranemo märkte jag att min mobil inte var med mig.. Den stackaren blev kvar hemma. Fick ta med mammas hightech-mobil till skolan istället, var ju tvungen att ha tag i farfar under dagen och be han hämta mig efter träningen. Fast det värsta med det: 2 timmar buss utan någon musik?! dog nästan.. Fast tjejerna bakom mig i bussen hem var rätt underhållande. Jag trodde jag svor för mycket, men jag tappade räkningen efter 300 svordomar och fula ord på en kvart.. Inte en mening utan minst två fan och helvete, plus att deras liv verkade vara rätt sorgliga eftersom dom bara pratade om saker och personer dom inte orkade med och massa konstiga saker.

Skoldagen gick hyfsat, dagens roligaste är utan tvekan när jag & Joar var på banken och skulle fixa bankkonto & internetbank till vårt UF-företag haha. Tog oss nästan en timma av nån anledning?
Idrotten var faktiskt kul idag, inte ofta det händer.. Hade styrketräning fast det bästa var ju mina nya träningskläder, är kär i mina tights tror jag :)
Tog fyrabussen hem, satte mig i hallen och käkade en fralla innan det var dags för spinning. Alltid lika underbart, åh jag älskar det. Ska nog fixa gymkort på Friskis&Svettis eller Corpus med, träna asset av mig med Rebecka!

Katastrofen är rätt sjuk, pinsam och helt idiotiskt faktiskt.. råkade lämna kvar min dator i hallen men märkte det inte föräns jag var hemma. PANIK or what! Åkte i racerfart tillbaka in till Tranemo och sprang in i hallen där min älskade dator låg kvar och väntade på mig. Kunde blivit en dyr historia, men tänker göra som farfar sa: Lika bra att glömma alltihop, alla gör misstag" Tack du är bäst grandpa!

Blev lite mat och Desperate Housewifes vid nio, SÅKLART! Tänkte satt på ett avsnitt med Vänner nu, men tror jag kryper ner i sängen och sover istället.

Måste bara säga att denna ungen är störtskön, "You'll never, see this face.. again!"






Godnatt you all!

Träning på G!

Kass dag, hatar måndagar.
Tandläkaren kl 8.00 , frulle & plugg hos mamma tills kl 10.00 , skola 11.00-16.00.
Överlevde psykologiprovet, får se vad resultatet blir sen.

Hittade äntligen träningsskorna i rätt storlek idag, på tiden! Köpte även ett par träningstights, så imorgon blir det spinning! Har saknat det så ska bli riktigt skönt att komma igång igen. Blir nog ett pass med callanetic eller spinnmix i med, bort med fläsket :)



Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Vänner och äta naturgodis, kan näästan inte bli bättre :)

åsa. standing strong

Kom inte på någon rubrik så hoppar över det..

Ja helgen är över, lika hemskt som vanligt ungefär. Har varit en kanonhelg, så ska väl inte klaga egentligen.
Igårkväll firade vi Alice som fyllde år i torsdags. En riktigt bra kväll! Började hemma hos Alice med middag och förfest sedan hamnade vi hemma hos Chillan där det var lite skönt folk. Mamma kom och hämtade mig runt halv 2 eftersom jag skulle upp ganska tidigt idag.
Idag åkte in till borås vid halv elva för ett informationsmöte med Cultural Care Au Pair, men ska fortsätta kolla på andra organisationer, vet inte om CC är rätt för mig eller inte. Skönt att det är långt kvar i alla fall.

Har äntligen fått ordning på skrivbordet som jag köpte på Ikea, tog en evighet att få ihop. Borde ingå en snickare när man köper saker där..
Så nu sitter jag här och skriver lite, känns bra. Ska försöka plugga lite inför psykologiprovet nu, kommer gå så dåligt imorgon. Men that's life.
Hade hellre legat och kollat på Vänner med dig och skrattat så jag fått ont i magen.

Men som sagt, böckerna väntar.

åsa. luck is coming to my world.

Stressigt

Hektiskt helg = dålig uppdatering

Gårkvällen var lugn, johan falk - gsi är bra!
Idag har jag varit i jönköping hela dagen och slösat pengar på ikea & A6
Ikväll blir det party hos alice, ska åka snart.
Blir kanske en bättre uppdatering någon gång imorgonkväll, sorry!

åsa.

Danska?

Haha kom på en sak jag glömt säga här, i november kommer en eller två danskar & bor hos mig i fyra dagar. Utbytesgrej med en dansk skola, vi ska dit i vår och bo hos dom. Men fatta jag och danskar? Kommer inte förstå något av vad som säger, lär få prata engelska med dom haha.



För det är ingen vanlig dag.. idag är det Alice födelsedag!

Gud vad dagarna går fort, i alla fall när man tänker tillbaka. Redan torsdag nu, kändes som om helgen tog slut nyss men den är snart här igen ju.. toppen! Ser fram emot denna helgen, blir en bra helg!

Skoldagen var rätt tråkig, ett författarbesök och jobb med UF, som tyvärr kunde gått bättre.. haha
Imorgon ska vi till Rydal, nån föreläsning om hållbara veckan som snart lider mot sitt slut, tack! Blev en rätt vild diskussion i klassrummet idag angående ekologisk livsstil, malin mot alla ungefär..
Gjorde klart engelskan för en stund sen, skönt att ha den klar för denna veckan. Bara företagsekonomi att ta ikapp lite, men det får vänta tills helgen. Söndag troligen, som vanligt..
Några avsnitt Califonication nu och sedan sova i think, tröttsamt att väckarklockan ringer 04.40 på morgonen.

Och idag är det Alice födelsedag, grattis stumpan! På lördag blir det party i ungens ära :) 11:e födelsedagen jag firar med dig, åren går fort! ♥



åsa.

RSS 2.0