Fredagsmys


Dagen har gått fort, hela veckan har gått fort. Tiden bara springer iväg. Redan helg igen, och bara en vecka till sen på jobbet. Kommer kännas förjävligt när nästa vecka har gått, trivs så himla bra! Men borde inte klaga på att det är helg, det är ju underbart! Ikväll blir en lugn ensamhemmakväll, ska laga lite god fredagsmat och korka upp en vinare.

come home
åsa.



days and nights



Alla dagar är inte bra dagar, men alla nätter är dåliga nätter

                                     Ser fram emot helgen,
                                                har saknat er alldeles för mycket



Kortfattat



Jobbat 7-16 . Ut med båten för wakeboardåkning . Äta lite nu sen film & sova!



.


Tired of all the dreams I have at night, tired of everything that reminds me of you, tired of feeling like this.
Did I make it that easy to walk right in and out of my life?



Hård helg, nu blir det jobb

Back to reality, jobbet har dragit igång. Första dagen idag men känns toppen så har en känsla av att dessa två veckor kommer gå fort.
Helgen som passerade spenderades i halmstad, blev en vända till stan för att spana rean, ett besök på stadsbiblioteket och även eurostop. Hela lördagen var vi ute i det underbara vädret, jag mamma pappa & 20 stycken vänner, vuxna och barn, trampade iväg på våra cyklar. Den årliga cykelturen på Prins Bertils stig startade vid 10, började även dricka vid den tiden, blev en hel del "vätskepauser", en fika vid Brottet och sedan grillade vi strax innan Tylösand på vägen till After Beachen som var vårat slutmål. Där blev det mer dricka så det gick rätt så vingligt på cyklen tillbaka. Inne i stan stannade vi på Nino's och drack lite till haha. Sist därifrån var själklart jag mamma ulla & eva. Var hemma runt åtta men då var det bara att fräsha till sig lite, byta kläder och gå igen. 14 av oss som cyklade skulle till Lilla Köpenhamn och äta. Trubadurkväll = öl & jäger, mums! Drog oss hemåt vid 11, då var även ulla & loa och eva & bjarne med i och med att det var danskväll på vårt stugområde och det innebar mer redbull-jäger, dans och chokladhjul. Framåt 1-2 var jag så waisted att det var sängdags. En jävla bra dag!
Hoppas på mer krök i helgen, men tills dess blir det jobb. Ska ner och keka lite nu, talk to ya later.

åsa.

Heartless

Ska packa klart det sista sen åker vi ner till halmstad igen. Kommer hem på söndag sen blir det jobb nästa vecka.




I won't stop,
I won't mess my groove up
'Cause I already know how this thing go
You run and tell your friends that you're leaving me
They say that they don't see what you see in me
You wait a couple months then you gon' see
You'll never find nobody better than me

Flashbacks

Hemma från halmstad en sväng

Lördag; åkte ner till Halmstad runt halv 11 med pappa, eller egentligen var det pappa som åkte med mig eftersom jag körde. Dagen gick rätt fort, kvällen spenderades ute på Karlstorps camping med lite kul folk. hade ett jävla problem med bussar och busschaufförer, idioter hela högen.
Söndag; shopingrunda nr1 med mamma, fick med mig en tröja från hm och lite smink hem. Chill i stugan resten av dagen för det var kasst väder.
Måndag; Dagen spenderades inne i stan blev en shoppingrunda nr2 med mamma, köpte en svart klänning från vila. Åt även underbart god lunch på världens mysigaste ställe med mamma & pappa. Kvällen bjöd på Beck "Okänd avsändare" och en flaska rödvin med min mami.
Tisdag; Långfika på Vattenporten med Rasmus, mycket att prata om när man ses så sällan. Men var väldigt skönt att träffa honom :) Efter det blev det en vända in på stadsbiblioteket och spana lite innan jag åkte hem. När jag väl kom hem tvingade pappa mig att följa med honom och mamma och bada. Blåste storm typ så var enorma vågor, älska vågor! Efter en dusch, en tipspromenad och lite kvällsmat begav vi oss hemåt. Självklart med mig bakom ratten. Åkte direkt till min vän Filip istället för att åka hem. Förutom Filip var det även kära Kenny, och två andra som hette Isak och Phouc. Blev lite grillning och chill bara. Riktigt trevlig kväll, fast somnade inte framåt 4-5.

Åkte hem runt 3 idag, och sen dess har jag inte gjort mycket nytta. Ska försöka packa om lite ikväll eftersom jag åker ner till halmstad imorgon igen. Blir nog rätt lungt, ska kolla lite till inne i stan. Saknar fortfarande ett par fräsha jeans och ett par snygga skor, så ska försöka leta upp det.
Nu ska jag kolla på en film och somna lite, och drömma mig tillbaka till Hultsfred. Bästa jag varit med om!

åsa.

Alldeles för duktig

Hemmafru javisst, städa huset, laga mat, tvätta och greja hela jävla tiden, varje dag. Orden som har kommit ur min mun flest gånger denna veckan är definitivt "Jag fixar det". Har inte fått en lugn stund på hela veckan. Förutom tisdag, den kvällen spenderades med Alice. Hamnade hemma hos min gamla vän Carl på fest, väldigt trevlig kväll. Blev inte mycket gjort på onsdagen heller för jag var inte så pigg då haha.
Imorgonbitti åker pappa och jag ner till halmstad, mamma är där nere i stugan och väntar på oss nu, ska bli riktigt skönt. Lär bli en shoppingrunda inne i stan i helgen med mamma. Som tack för att jag är en sån underbar dotter och gör allt som dom borde göra, eller som min bror mycket väl kunnat göra själv. Det lovade mamma. Är man snäll så lönar det sig tydligen, bra det.

Har ätit lite gott nu med pappa och några av hans vänner, blir nog en cider till och film nu.

åsa.

Varje dag är ett äventyr

Gårdagen var nice. Först middag hemma hos Alice pappa med Alice Carl Adam & Mikael, riktigt gott! Sen tillbaka till tranemo och lägenheten och ta det lungt. Fast blev inte så lungt efter stund när calle kindblom ringer och säger att han har lite fest hemma hos sig och att vi borde komma. Gör iordning oss och carl kör dit oss vid 21.00, blev en riktigt bra kväll. Blev en väldigt sen kväll desutom, var inte tillbaka hemma hos alice förän 04.00-04.30 men efter mycket springand fram och tillbaka, skrattande och rent ut sagt fylledamp så somnar jag alice & carl framåt 05.00-05.30. Vaknade av att alice stod och skrattade åt mig runt 14.00 idag, var totalt slut i hela kroppen. Herregudars säger jag bara. Vi la oss i soffan och kollade på The Hillsmarathonet på MTV och beställer pizza. Sedan låg vi kvar där i princip hela eftermiddagen. Jerka hämtade mig runt 18.00 och nu sitter jag här och halvsover medans jag skriver det här. Brorsan och hans kompisar grillar här på altanen och musiken dunkar i hela huset, inte okej. Nu blir det en dusch, en film och nått gott i magen.

Det som är mest roligt med hela grejen är att varje gång jag & alice ses och bara tänker chilla och kolla film typ så händer det något. Det är alltid ett äventyr med Alice! Det konstaterade vi rätt hårt igår.

åsa.

Seg dag

Lite halft onödig dag, vaknade halv 2 och har inte gjort något vettigt sen dess. Är uttråkad och vill hitta på något! Alice och Carl var här en stund innan och tjata lite, det enda positiva idag ungefär.
Britney's låtar rullar på Spotify och jag är inte lite avundsjuk på alla som ska kolla på henne i Stockholm ikväll/imorgon. Damn att man inte har biljetter dit, hade varit helgrymt.
Hade inte varit fel med Varberg i helgen heller, men lite tomt på kontot efter hultan. Måste hitta på något kul snart iaf, bara denna & nästa vecka frihet, sen blir det jobb. Jättesugen verkligen, eller inte.

åsa.

Hultsfred '09

Hemma igen efter 6 galna dagar i Hultsfred. Virgin Elimination Camp var namnet och även det största campet på hela Hultsfred. Trots att tält inte är min grej så blev Hultsfred '09 en stor jävla succe! Alkohol, grym musik, mer akohol, sjuka incidenter, nice folk och fullt ös dygnet runt! Sitter med en Mojito i handen och blickar tillbaka på dessa totalt utflippade dagar, det kommer utan tvekan bli ett '10 med.
Åkte därifrån runt fem idag och var hemma vid halv nio, orkade inte stanna tills inatt. Blev lite käk lite på vägen med.
Man uppskattar allt man har här hemma betydligt mer när man bott i tält med kasst väder i så många dagar. Att få ta en lång varm dusch ifred, lägga sig i en egen säng som är mjuk och torr, höra tystnaden som varit totalt bortblåst där nere, det är helt underbart!

Kan lägga in några schyssta bilder, men ska se till att få alla andras med sen.









































Nu ska jag dricka upp min goda Mojito och krypa ner i sängen. Godnatt

En bra dag

En mycket trevlig dag. Vaknade av att jag fick sms av my dear kusin Pernilla, ville hänga lite med mig och självklart tänkte jag. Dom skulle äta middag hos farmor och farfar och tyckte jag behövde lite mat med. Så vandrade bort dit och åt jättegod mat som min söta faster lagat. Åkte sedan med dom hem och hängde lite innan vi skulle åka och lämna faster&farbror på en väns 50-årskalas, dom skulle vara där tidigare och hjälpa till med förberedelserna lite och självklart blev vi satta i arbete med haha, skulle fixa jordgubbarna, som faktiskt var rätt kul. Mindre kul att naglarna och nagelbanden är helt rosa nu.. Drog hem när vi var klara och satte oss på soldäcket, gottade oss och cpade som vanligt tills åtta typ, blev sugna på film och åkte hem till mig istället. Hon åkte nyss hem, och nu sitter jag här och lyssnar på lite grym musik och laddar inför Hultsfred 2009, kommer bli totalt awsome!
Desutom finns det oklara planer på en utomlandsresa med en hög skönt folk, get me some cash!



Everything i can't be
Is everything you should be
And that's why i need you here

.

En riktigt bra låt..


Göteborgs skärgård

Idag åkte jag bror mor & far till göteborgs skärgård, nånstans vid Hjuvik tror jag, inte så bra koll.. Blev picknik på klipporna, sedan kika på en båt som Jerka funderade på att köpa. Och efter en stund när vi kollat det mesta och sådär bestämde han sig för att köpa den, så haka på den på bilen och begav oss hemåt. Tog en evighet!
Men helt sjukt hur killen bodde som sålde båten, han och hans familj bodde i ett sjukt nice hus vid havet med värsta utsikten. Dog nästan när jag såg köket.. Killen hade även 2 båtar till, helt crazy. Desutom var alla hus i skärgården lika utflippade, helt galet.


RSS 2.0