Crazy night

Gårdagen/natten var helt galen. Herregud. Var med Alice och sanna, hann med rätt mycket crazy shit på kort tid.
Tog 3,5 timma att komma iväg och bada tack vare bensinen tog slut och vi blev hungriga.Och senare på kvällen skulle Sanna Simone Alice och jag skulle ner och spana vid badplatsen eftersom det var sagt att folk skulle grilla, kom dit men där fanns ingen, så skulle åka tillbaka med då tyckte simone det var kul att dra handbromsen och eftersom sanna kör  så jävla fort flög vi rakt ut i volleybollplanen och begravdes i sand haha. bra gjort simone! Började backa och pötta på bilen, men gick inte så bra.. haha. så fick ringa runt och få tag i lite boys som kunde hjälpa oss. så per och gänget kom och försökte få upp bilen med, men gick verkligen inte. (vid det laget stod jag mest dubbelvikt och skrattade så jag hade ont i magen haha) per fick inga sin polare som jobbar på kinds vakt så han skulle dra upp våran bil med sin, och efter lite krångel fick vi äntligen upp den. ett riktigt äventyr!
Drog till ambjönarp och affe efter det, lite dudes där som drack och grillade på flotten. Lite chill, men alla blev uttråkade och drog in till tranemo istället och körde runt som idioter, säger bara det att sanna har inget trafikvett, men johannes har fan ännu mindre haha.
Märkte framåt 2 att alice bankkort var försvunnet, så fick åka runt och leta på alla ställen vi vart. Först inne i byn sen ut till affe och visen. Killarna dumpade affe hemma hos honom och johannes skulle hem så då ville johan adde och simon åka med oss ut till visen istället så det gjorde vi, och där hittade vi bankkortet. Ett till litet äventyr!
Drog runt med boysen i bilen ett tag, dampade lite smått lagom haha. Men till slut dumpade vi dom hemma hos johan vid halv fyra för vi ville hem och sova.
Somnade i alice säng framåt fyra kanske, vaknade vid 11 av alice mamma som fixat god frukost. Satte oss ute i värmen och åt, gick oss la oss i sängen och kollade på Dumpad och sen drog jag hem och sov lite mer.


Längtar tills måndag, då beger vi oss ner till Hultsfred, kommer bli nice, riktigt nice.


Hemma igen

Ja då var man hemma igen, har haft ett par riktigt bra dagar nere i hstad. Hade lite otur på vägen mer, fastnade i varberg en timma för det var ett elfel och det inte fanns någon ström. Lite smått jobbigt i den värmen, men överlevde med ett par Lokaflaskor.
Väl nere hinner jag knappt till stugan innan jag möter ett skönt gäng från Ljungby, drar hem och fixar lite käk och spenderar sedan kvällen med dom. Rätt nice eftersom jag annars hade varit själv i stugan hela kvällen.
Torsdagkväll kom mamma, pappa & Ketty ner med, vilket var kanon. Dagarna spenderades i solen, på stranden eller i havet. Kvällarna spenderades på altanen med lite öl och grillad mat eller inne i stan.
Ketty & Jag blev lite rastlösa fredagkväll, så då fick det bli Baksmällan på bio. Riktigt bra film, slutade nästan aldrig skratta. En sån fest hade inte vart fel att få innan bröllopet!
Ketty åkte hem med tåget vid 11 i lördag, hon skulle med sin mamma upp till tjörn och hämta Jill. På kvällen blev det grillat och öl med lite skönt folk mamma & pappa bjudit hem.
Idag kom Jerka ner vid lunch och då åkte vi allihop ner till Helsingborg för att kika på en båt som Jerker funderade på att köpa. Tillbaka till stugan, sola och bada lite till och sen bege oss hemåt runt åtta. Riktigt bra vecka!
Nu sitter jag här, tagit en lång skön dusch och lyckats packa upp allt som varit med i stugan. Blir nog sängen nu, så får vi se vad det blir av morgondagen. Ska träffa en hel del nu i veckan, och planera lite inför hulta med. Måste fixa ett tält..

______

I've been roaming around
Always looking down at all I see
Painted faces fill the places I can't reach

You know that I could use somebody
Someone like you..


Halmstad

Tåget går om mindre än en timma ner till älskade Halmstad, ska bli skönt att komma ner. Finns inget bättre.



___

I feel the adrenaline moving through my veins
Spotlight on me and I'm ready to break
I'm like a performer, the dancefloor is my stage
Better be ready, hope that you feel the same


..

Fråga dig själv vad det är för egenskaper du söker i en pojkvän,
tänk sedan igenom hur många av dom egenskaperna som din pojkvän har.
Fundera sist på om dina känslor för honom är såpas starka att överse egenskaperna han saknar.
Det är då du vet om han är rätt för dig.




If it's not what you're made of,
You're not what I'm looking for
You were willing, but unable, to give me anymore
There's no way
You're changing
'Cause some things will just never be mine
You're not in love this time, but it's alright.

Cathy Glass - Damaged



"En djupt rörande berättelse om hur en fosterförälders stora tålamod och kärlek fann nyckeln till en liten flickas mörkaste och mest smärtsamma hemligheter. Cathy Glass hade varit fostermamma till femtio barn under loppet av tjugo år när hon välkomnade åttaåriga Jodie till sitt hem. Inget tidigare barn hade varit så trassligt som Jodie, vars våldsamma och agressiva sätt skrämt iväg fem fosterfamiljer på fyra månader. När Cathy tog emot Jodie visste hon inte vad som låg bakom Jodies chockerande beteende. Hon skär sig själv, slåss och gömmer sig bakom flera olika personligheter som hon har gett olika namn. Allt eftersom Cathy kommer Jodie närmre lär sig den lilla flickan att hon kan lita på Cathy och anförtro sin fruktansvärda historia till henne. "


____

Var i bokhandeln med mamma i förmiddags, köpte två böcker var. En av dom jag tog är denna boken, Damaged. Har läst över halva nu och var totalt fast efter bara ett par sidor. En fantastisk men tragisk sann-bok om en liten flickas sjuka uppväxt och hemska öde. Det går inte att förstå att det har hänt på riktigt, men "Cathy Glass" som egentligen heter någonting annat är en klippa och en hjälte. Jag säger bara LÄS DEN!


..

Funderar på att åka ner till Halmstad i veckan, allt känns så meningslöst just nu.


Shopping

Nyss hemkommen från en shoppingrunda i borås med Pernilla, skulle bara följa med som sällskap och moraliskt stöd.. men kom självklart därifrån lite fattigare med.
Köpte denna underbara från Cubus:



och även ett gäng nya trosor från gina tricot, alltid bra.

Soffan som vi hittade inne på Chili var att dö för, gud säger jag bara. Pernilla vill verkligen köpa den, men den kostade 12000 så lite jobbigt läge med tanke på att hon ska flytta snart och cashen går åt. Men den soffan är verkligen drömsoffan, helt perfekt.

Nu ska jag ner och lägga mig i soffan och kolla på nått bra på teve, höörs.

B.S - If you seek Amy

Herregud säger jag bara

Vilken kväll igår! Eller ja, hela dagen får jag väl säga. Efter mycket krångel hamnade vi till slut inomhus på midsommarmiddagen, blåste alldeles för mycket ute. Middagen var kanon! typ 15 sköna människor, god mat och maaaassa jägermeister-snapsar. Hamnade ute under partytältet efter middagen, när solen dök upp blev det riktigt nice! Folket dök upp efter hand och när många kommit blev det 5-kamp och brännboll, irländsk julafton var utan tvekan det bästa haha. Mer folk dök upp och festen drog igång, Asbra kväll får sammanfatta allt! Så många klockrena händelser, en av de roligaste var utan tvekan Majken som vaknar på golvet med knall-rosa hår, röd hitlermustach och streck över hela ansiktet, en tavla i bakfickan och ingen aning om vad som hänt under kvällen haha. Det kallar vi en bra fest haha!

Tyvärr har jag inga bilder på alla dessa roliga händelser, kameran var tyvärr endast med till då vi satt ute vid partytältet, men bilder hade inte varit tillräckligt ändå, det måste upplevas haha.

Jag själv hade jävligt kul, vilket resulterade i nästan för mycket dricka och lite små luckor här och där, men sånt är helt okej enligt mig. Tydligen så somnade jag runt 6 på morgonen, då jag hade druckit i 16 timmar(!?) och vaknade runt 10 med en jävla huvudvärk och snurrande huvud. Pallrade mig ner och joinade resten av bakisbarnen i huset och hällde i mig några liter vatten innan vi begav oss till Hyssna Pizzeria för dagenefterkäk, satt inte helt fel. Drog mig hemåt med bussen vid 2 och har sedan dess gått runt och småskrattat mig genom dagen. Kom nyss ur duschen och ska fortsätta kolla på filmen på tv.

För en gångs skull lät jag inte irriterande saker komma ivägen när jag festar, har lärt mig att koppla bort allt och bara ha kul. Jag är stolt över mig själv :)

Tänkte lägga in några bilder från middagen och när vi satt ute, men insåg att hälften av alla kort är på Robin, min kamera försvann ett par minuter och så sysselsatte han sig med att ta kort på sig själv haha :)





























Som sagt så finns det tyvärr inga partybilder, kameran glömdes bort, jävligt synd haha.

D - Insanity

Midsommar

Snart åker jag till Kinna, för att sedan åka vidare hem till min kära vän Lisette's pojkvän Anders. Lisette själv jobbar tills 9 ikväll, så får umgås lite med Anders & Lina tills hon kommer hem :)

Har haft lite negativa tankar om midsommar, att det är jävligt överskattat. Tycker fortfarande att det är liite överskattat, men kommer  troligen att ha kalaskul iaf! Ska vara hemma hos Anders och ha en riktigt bra dag! Partytält, midsommarmiddag, brännbollsturnering, femkamp, massa snaps och gott att dricka och trevligt folk. Hej hopp så bra!

Vi ses inne i dimman gott folk!

Jerkers bal & student 09

Har ju helt glömt bort att lägga in bilderna från brorsans bal och student, men här kommer nu några från båda tillfällena.


















Desperate Housewifes



Hampus kom hit igår, vi gjorde verkligen ingenting eftersom båda var väldigt trötta. Låg och kollade på dubbelavsnittet av Desperate Housewifes, otroligt nog.. Sjukt bra avsnitt, till och med H tyckte det var okej att kolla på haha :)
Emil och Rasmus kom hit igår och sov hos brorsan, var verkligen kul att se dom. Är ju så sällan nu, blir oftast häng i hstad på sommaren bara.
Hampus åkte tidigt i morses, har inte gjort något vettigt sen dess. Blir troligen att åka till Ketty ikväll och umgås lite. Men nu ska jag ta en dusch och försöka få tag i Lisette igen, damn att den ungen aldrig svarar i tele haha.


Amour vincit omnia

.

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

I'M BACK

Kass uppdate pga sjukhusbesök lördag-tisdag.
Jävligt onödigt med en blindtarm, har ju inget syfte alls..
Jag har ont som fan och tappar orken efter minsta ansträngning, men det var helt underbart att få komma hem idag,sjukhus suger.. Kommer få ett par fina märken på magen nu iaf, men dom går förhoppningsvis bort ganska bra.

Fast besöken var uppskattade, det räddade hela måndagen.

Lyckades åka med och kolla på min brors bal på Torpa idag trots allt, det var riktigt fina par :)
Somnade när vi kom hem, vaknade vid nio men nu ska jag sova igen.

Sova och vila upp mig hela dagen imorgon så jag kan gå på avslutningen på torsdag.

Godnatt

.



I try to be
patient, but I'm hurting deep inside
And I can't keep waiting, I need comfort late at night


don't want to give up
but I can't stand this,

SJUK :(



Min brors flickvän Johanna & hennes kavaljer på balen igår :) Hon var absolut finast!


Ligger hemma sjuk nu, vädigt opassande med lite plugg kvar att göra. Har sovit hela dagen och krafterna tar fort slut så kommer troligen somna en stund till efter detta inlägget..

Något positivt är att Hampus fick sitt körkort idag! Ett stort grattis till honom, han förtjänade det verkligen :)

Nu ska jag lägga mig igen, får väl se om jag lyckas samla tillräckligt med ork för att fixa rapporten. Annars får det va.
Måste ju bli frisk tills imorgon, NA i matte och födelsedagskalas hos Sarah's syster. För att inte prata om brännbollen på lördag, den får jag verkligen inte missa. Får bli soffa och en stor kopp thé nu tror jag.



      . Ab imo pectore
vet inte, orkar inte.

HATAR RUBRIKER...

Borås med Sarah igår, åkte in när jag slutade och mötte henne där :) Blev fika på viskan och en klänning till skolavslutningen/brorsans student :



Nu sitter jag och ändrar lite på min fadderföretagsrapport, hade nyss redovisningen om den. Fick köra helt på improvisation eftersom jag och Sabina plötsligt skulle redovisa ihop och hon hade ett helt annat upplägg än mig. Men det funkade fint ändå, bara att schteka på, som Henke skulle säga.

Ska in till stan snart, om en 15 min mer exakt. Ska möta brorsan där inne och kika på hans flickvän Johanna's bal :) Hoppas vädret håller i sig bara, regn är inte välkommet.

Och har endast en samhällsredovisning och ett nationellt prov i matte kvar, sen är skolan över tills augusti. Wiho!
Men måste fixa rapporten nu, cee ya later.

         .  Ab imo pectore

NOSTALGI

En nostalgitripp med gamla låtar och gamla bilder.
Så många minnen och känslor som dyker upp..























MÅNDAG

Twisterglass ute i solen och brännboll med klassen. Ungefär dagens bravader, rätt nice faktiskt.
Kanske drar in till stan idag, beror på om Ketty är sugen på en fika.

Grafisk profil inlämnat, bara redovisningarna kvar nu innan skolan är över.


Skolavslutning: 8 ynka dagar
Hultsfred: 37 dagar...



               . Ab imo pectore

RSS 2.0