orkar inte idag

ska hem och soooooova när denna dryga lektionen är över! vart en riktigt jobbig dag, kunde inte somna igår så blev alldeles för lite sömn inatt, kom knappt ur sängen i morses och tack vare det missade jag tåget så fick ta bussen till skolan med, sen har fan inget annat fungerat idag heller, datorn är cp, internet krånglar och allt är bara allmänt jobbigt.
orkar inte skriva här heller egentligen, har inget vettigt att säga heller så det får räcka för nu.


håll mig hårt eller släpp mig helt. / åsa



surprise

programhantering trodde vi ja, ha! fick en överraskning av Micke idag, han kom in i klassrummet 12.15 och sa: "Nä vi ska inte ha lektion, vi ska till BT. Vi ska vara där 12.30, jag antar att jag glömde säga det i fredags.." Så då var det bara att packa ihop grejerna snabbt och gå till BT, en föreläsning och ett kul uppdrag. Fick sluta vid två så fick skynda mig till bussen, skönt att komma hem tidigare!

Ska ner till bror sen och hämta lite grejer, annars lungt idag.


puss; somewhere over the rainbow

Mondaymorning

I morses vad det riktigt lätt att gå upp. Sov hos Stoffe inatt för började senare idag och hade ingen skjuts till tåget. Tog följe med Sofie för hon skulle med samma tåg som mig. Lisette mötte mig vid resecentrum så gick vi till Boråshallen där vi hade idrott, en timma bowling, det var riktigt kul! Jag vann för första gången i mitt liv, det var nice!
Efter bowlingen blev det Café Orion med Lisette och Sofia, sjukt god hallonpaj där!

Om en kvart har vi programhantering, lite smått segt sådär.


"Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek - kvinnor vill vara en mans sista äventyr" / åsa


hata söndagar

orka söndagar, dom borde inte finnas. sjukt trött, somnade nog vid tre eller nått inatt..
har färgat håret idag, ska även färga håret på mammi sen, efter brorsans match.

Efter igår när jag och mamma låg och kollade på en av Lena Philipssons shower på tv har jag kommit fram till att hon är sjukt cool. Hon är 42 år, flerbarnsmamma och fortfarande så himla grym!



/ åsa


öh, bored som fan

Vart på Lager 157 idag med mamma, hittade faktiskt lite granna. Ett par jeans och en stor hög med linnen och t-shirts, väldigt behövligt! Ska nog till Göteborg i veckan med ketty och shoppa upp csn, blir nice!

Brorsan kom nyss och visade upp hans nya bil som han köpte idag, den var nice!

Hittade en låt på min mobil häromdan: Ismen & Gorillala - Alla gillar brudar, ingen aning hur den kom dit.. men sjukt cpe är den iaf haha! insåg till slut att det var josepha som la dit den på Pontus fest haha, fan har fått den på hjärnan nu, Tack som fan Josepha haha!

Ska nog färga håret sen med, om jag orkar.. annars får jag orka det imorgon.
Funderar på att göra nått med mitt hår, är trött på det. Lutar åt raklugg, va ju ett bra tag sen sist jag hade det.. Vad tycker ni?

Ikväll blir det film; "Mirrors" och "The hottie and the nottie"


"Change is the law of life. And those who look only at the past or present are certain to miss the future"   /åsa.


Hemmakväll

Blir lugn fredagkväll, med mamma.. för brorsan kommer inte vara hemma och pappa är up north, hurra!
Ska blir skönt nästa helg sen när mor och far åker till Stockholm, och Jerker är i Turkey.. då har jag huset för mig själv :)


Fan! har fått tillbaka min nickelallergi igen :( Kan inte ha mina vanliga örhängen eller nått längre, gör jätteont :( Måste köpa nya bara för det. Blä på det!






"Amor vincit omnia"  / åsa.


Äntligen fredag!

Försov mig i morses. Missade tåget så fick ta bussen istället, och det fick bli frukost i skolan med.
Har svenska nu, men jobbar med våra entreprenörsprojekt istället, lite drygt för vi är redan klara. 
I eftermiddag blir det mer entreprenör, ska upp till media 2:orna och börja med Öppet Husprojektet, sen ska vi även ut på höstmarknaden och kika, hoppas det blir finare väder tills då!

Helgen får vi se hur den blir, ska i alla fall träffa Ketty och förhoppningsvis Alice och Sarah med! Är så sjukt sugen på party, har inte hittat nått intressant än men ju spontanare det blir ju roligare!

Jag vet att jag blir värsta orolig för minsta lilla, men nu har det mesta av min oro lagt sig. I alla fall för tillfället.. Jag hoppar på det bästa för jag vill verkligen inte att det ska vara över än.


"Sann kärlek kan inte döljas."  / åsa.

Somewhere over the rainbow

Blev lite ändrade planer idag, stack ner till resecentrum och mötte ketty när jag slutade. Kollade lite i affärerna och så, hittade lite grann men det får vänta tills studiebidraget kommer. Men istället för att åka till dom vi skulle träffa åkte vi hem till Ketty, hände lite oväntade saker så båda kände att det var bäst så. Stannade hos Ketty tills sex ungefär, då jag tog bussen hem. En mysig dag :) En sak som var väldigt roligt var att mamma som skulle hämta mig vid bussen vid halv sju, ringde kvart i sex och frågade chockat vart jag var, då hade hon tagit väldigt fel på tiden och fick då spendera 40 minuter genom att handla på ica haha.

Men dock är det ju inte så konstigt att hon är tankspridd idag.. Pappa och två av hans kompisar skulle åka upp till norrland tidigt i morses för att jaga där uppe i en vecka. Dom kom iväg men kom bara till Skövde, där krockade dom med en älg, men alla klarade sig relativt bra, även hundarna. Men bilen var inte okej, den blev skrot rent ut sagt. Dom fick ringa bergare, fixa en hyrbil och fortsätta uppåt när pappersarbetet var ordnat. Får väl se hur det blir sen när dom kommer hem, mamma sa att bilen var så illa skadad att den troligen inte gick att reparera, så förhoppningsvis blir det en ny bil. Jag och mamma vill ha en Audi med det lär väl inte hända om pappa får bestämma.





Well I see trees of green and red roses too
I watch them bloom for me and you
And I think to my self
what a wonderful world

The colors of the rainbow so pretty in the sky
Are also on the faces of people passing by
I see friends shaking hands
Singing, "How do you do?"
They're really saying, I... I love you
I hear babies cry and I watch them grow,
They'll learn much more
Than we'll know
And I think to myself
What a wonderful world

Someday I'll wish upon a star,
Wake up where the clouds are far behind me
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimney top that's where you'll find me
Oh, Somewhere over the rainbow way up high
And the dream that you dare to, why, oh why can't I?



Israel Mamakawiwo'ole - somewhere over the rainbow




"Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg."   / åsa

Blockning? Nej tack!

Är lite smått irriterad på John Bauer för dom har bestämt sig för att blockera bilddagboken nu med, vilket är kasst! Dom har redan blockerat efterfesten, youtube och msn, dom förstör verkligen allt! Och nyss hörde jag att dom även ska blockera facebook, precis när jag väl skaffat mig en.. jag har verkligen bäst timing! men det blir ju med tid åt bloggen då i alla fall, det är ju positivt. 

Just nu har vi tråkig matte och har precis haft genomgång på det vi har prov på nästa vecka. Som jag för övrigt lär kugga på. Slutar om en halvtimma, då blir det lunch sen ner och möta Ketty. Vi ska ner på stan och kolla lite, sen träffa några kompisar. Hörs ikväll!


Varae amicitiae sempiternae sunt. / åsa


Redan onsdag, snart helg igen?

Idag var en riktigt skön dag, vet inte riktigt vad det var med våran klass idag men alla gick runt och småskrattade och fnittrade hela dagen, väldigt roande haha! Efter skolan stack jag till stadsparksbadet och simmade, tog det rätt lungt med tanke på att det var första gången på länge nu. Blev väl runt 50 längder, tyckte det räckte för mig. Hade turen med mig idag, för skulle segade lite efter duschen så skulle egentligen missat tåget men tack vare att det var en kvart sent så hann jag med det, annars hade jag fått vänta ett bra tag på nästa buss. Nu har jag i alla fall käkat lite, blir nog film med innan det blir sängen. Föresten, med tanke på film.. kollade ju på P.S i love you igår, usch vilken besvikelse! Man vet ju att böckerna nästan alltid är bättre med tanke på att man inte får med allt i filmen, men det här var det värsta, filmen hade knappt samma handling.. stämde inte alls, väldigt trist. Har nog inte speciellt mycket mer att säga, förutom att veckorna går sjukt fort! Var ju nyss helg, men nu är det onsdag och snart är det ju helg igen.. Vart tar dagarna vägen?




Take Care!

Att fela är mänskligt, att förlåta gudomligt. / åsa

bra morgon!

Mådde mycket bättre när jag vaknade idag. Jag tog en låång dusch, hann äta frukost och göra iordning mig och leta upp och packa ner bikini och allt med :) ska nämligen till simhallen och simma efter skolan, ska bli väldigt skönt att komma igång nu. Ska försöka simma minst en gång i veckan till att börja med. I alla fall, en bra start på dagen! Sitter i skolan nu, börjar nu, har datakunskap, blä! Take care!


Se inte problemen, se möjligheterna! / åsa

Äntligen skaffat blogg

Ja nu har ju till och med jag skaffat blogg, det kändes som att det var på tiden. Men hur mycket skrivande det blir vet jag inte, det märker vi!
Helgen som varit var underbar, fast Tropic Thunder var sådär. Hade hellre sett Patrik 1,5 men det får bli en annan gång!
Idag var ingen bra dag, det märktes direkt när jag vaknade. Det var inget som ville fungera som det skulle, desutom har jag mått halvdåligt sen igår så åkte in till skolan och var med på Entreprenörslektionen men sen tog jag tåget hem på lunchen för att få vila ut mig. Somnade direkt när jag kom hem, väldigt behövligt kände jag! Har väl inte gjort så mycket mer idag, jag kollade på veckans Andra Avenynavsnitt, sen somnade jag igen. Försökte titta på Wanted innan men den ville inte fungera och det gjorde inte humöret bättre. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll, försökna piggna till tills imorgon även om onsdag är den segaste dan i veckan med vårt schema.. men hellre skola än ligga hemma slö och rastlös.
Ska kolla på P.S I love nu tänkte jag, älskade filmen så ska se om filmen är lika bra :) Take care.


Glöm bort dina bekymmer, imorgon kommer nya. / åsa


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0