Sol och äventyr!

Gårdagen var en riktigt bra dag, det var helt underbart väder så vi spenderade all tid vi kunde i skolan ute i gräset och njöt. Fick även vet att vi fick ledigt idag, torsdag. Skulle inte vara det egentligen, men tack vare bra lärare fick vi göra det vi skulle hemma ist. Och hellre det än dra till skolan!




Slutade 14.45, men henke lät mig ta 14.20 bussen, så mamma fick hämta mig i svenljunga och så körde hon mig till Sarah. Vi tog en långpromenad runt hela limmared och pratade. Sen framåt kvällen blev vi riktigt sugna på pizza mn det verkade inte som om han där uppe tyckte att vi skulle ha det. Men efter många problem och flera misslyckade försök verkade det ändå som om vi hade tur, och till slut fick vi våran pizza haha. Sen somnade vi rätt tidigt, i alla fall jag. Vaknade vid 10 då Sarah kom upp igen, hon gick ner och la sig hos sin lillebror William när hennes pappa & Ulrika åkte till jobbet i morses. Iaf, när hon kom upp så vaknade jag så då käkade vi lite frukost och sen efter lite cykelkrångel kom Sarah William och jag ut och cyklade i det underbara vädret, vi cyklade till Opensten.. En "sevärdhet" mellan limmared och månstad. Ruinerna av en medeltidsborg, på en jättehög kulle, vilken utsikt säger jag bara! Det kändes nästan som ett litet äventyr haha. Men vi bestämde oss för att nästa gång vi ska iväg på äventyr så ska vi ta en heldag och ha med oss picknick.


storasyster & lillebror, det blev så varmt att man inte kunde ha på sig tröjan ens..


utsikten åt det ena hållet


utsikten åt ett annat håll


William gillade utflykten





Mamma hämtade mig efter jobbet vid två, låg ute och solade tills kl 19 sen, skööönt!
När pappa kom hem packade dom och åkte till Halmstad och kommer inte hem förän på söndag, så är ensam hemma hela helgen. Både skönt och jobbigt. Ketty kommer kanske imorgon när hon slutat jobbet, annars händer nog inget annat. Alla är nere i Varberg och firar Valborg, jag kände inte för det så stannade hemma istället. Skönt med en lugn helg, behöver det efter helgen sist.


Amour vincit omnia

I'm tired of this, is happens every time.
I just wants everything to be alright.

all i need is you

En helgalen helg!

Helgen som gått har varit sjukt galet bra!

Fredags: Slutade skolan vid 11 och åkte då in till Borås med Rebecka. Kikade i lite affärer och tog en mysig långfika på Viskan i det underbara vädret. Skiljdes åt vid tre, hon tog tåget hem och jag hoppade på bussen upp till Linköping.
Fick som tur var den sista fönsterplatsen på bussen, och fick även hela sätet för mig själv SKÖNT! Fick även ett trevligt telefonsamtal när jag var i Jönköping, älskar Västeråsdialekten! Var uppe i Linlöping vid 18 och strax efter att jag och Pernilla kom hem till hennes lägenhet kom hennes kompisar som vi skulle grilla med. Det finns flera grillplatser på innegården på studentområdet och eftersom det var så underbart väder var det full fart ute både med grillarna och med beachvollybollplanerna, riktig sommarkänsla! Blev lite gott grillat och alkohol, precis som en sommarkväll borde vara. Somnade tyvärr i soffan senare framåt natten, men går man upp 4.45 på morgonen är det nästan okej..

Lördags: vaknade av väckarklockan runt 10, åt lite frukost och drog oss inåt stan för en runda. Tyvärr fanns inte S i den klänningen jag ville på gina tricot där heller, men köpte en bikini från HM istället:



Efter ett par timmar i stan drog vi oss hemåt, slängde på oss bikini och la oss ute och solade. Colonia hade grillkväll så grilldoften gick inte att missa, solen värmde så man svettades och det var fullt på volleybollplanerna. Det var bara en pool som fattades så hade det känts som om man var utomlands! Runt halv sex fixade vi lite mat och gjorde iordning oss för kvällens festande. Drog igenom håret med Pj's trippeltång, och jäklar så jag gillar mitt hår lockigt! Älskar det! Framåt åtta promenerade vi till födelesedagsbarnet Jonatan och hans flickvän Sibel. Skönt att det bara var 5 min bort :)
Var en hel del folk där när vi kom, kände ju inte en jävel men snackade på med massa folk. Övat på mina engelskaskills har jag med, amerikanaren Cliff kunde inte svenska så var bara att tjata på (blev inte så svårt efter ett par drinkar och själförtroendet på topp haha) Det blev även en sväng till Mc och terrorisera gäster och personal där, gud haha. Sen bestämde sig festfolket för att svika och dra till Hg's, så vi begav oss hemåt istället men vi var inte bittra, vi hade så jävla kul själva med. Sjuka som vi är.. Drog en långrunda inne på campus och totalt flippade haha, finns massa bilder tyvärr.. och allt hamnade självklart på facebook. Men hade galet roligt, det har jag alltid med min älskade kusin.
I alla fall, vi kom till slut hem och hamnade i soffan framför "I hennes skor" men lyckades inte så bra med att kolla på den..

Söndags: Vaknade runt 10 då med, hällde i mig ett par glas vatten och sen var man fit for fight igen. Käkade lite frukost och kollade på alla psykbilder, dog av skratt. Sen blev det en sväng till närmsta mack för att fylla magen med onyttigheter.
La oss i soffan och kollade på Pj's favoritprogram...... Family Guy..... mer än så behövs inte säga. Vid halv två tog vi bussen till centralen. Sa hejdå till Pj och hoppade på bussen hem, hon själv skulle ta tåget till Linköping en halvtimma senare. Fick sitta bredvid en jobbig tant hem, hon satt och knuffade och armbågade mig nästan hela vägen hem. Och desutom hade hon en kofta stickad av typ hårdplast? Fick skavsår på min armbåge.. Gammalt folk har konstiga kläder!
Väl tillbaka i Borås så gick jag till centralen och väntade på tåget hem, bra timing där. Var hemma runt sex och då åkte min bror och köpte pizza till hela familjen, visst är han underbar! Det var precis vad jag behövde dagen efter en sådan kväll. Kollade på hemska Van Veeteren - Carambole , som gick på fyra. Hatar Van Veeteren, men hade varken dator eller boxenkort.. så hade inget val. Somnade gott i min säng vid halv 12.

Vaknade tyvärr inte lika gott i morses, mådde riktigt illa och hade lite feber. Men efter en dusch och lite av pappas envishet så åkte jag till skolan iaf. Idrott första lektionen är ingen höjdare, sen var det bara chill lektioner resten av dagen. Stack tidigare från matte så jag hann med Svenljungabussen 14.20, mamma hämtade mig, lite ärenden sen hem. Fick träffa min Hampus en stund i skolan idag med, saknat ihjäl mig efter honom! Vi skulle nog hitta på något imorgon :)

Nu sitter jag här uttråkad och skriver, blev ett jävligt långt inlägg. Gissar på att ingen kommer orka läsa så mycket. Så tänkte slänga upp lite sköna bilder från lördags istället, enjoy! föresten, får ju inte glömma att nämna presenten Jonatan fick, den är med på bild här nere med, en urgullig rosa prinsesskrona! Vi tycker alla ska få känna sig som prinsessor när dom fyller år!

























Tack Pj för en helt sjukt bra helg!



Amour vincit omniaone life, one chance

Linköping!

Ja idag är det torsdag, sista dagen på kulturveckan. Skickade in bevakningspapprena i tid fast gick inte att skicka in det andra pappret, om kultur för mig.. Plattformen som skolan fixat nu är cp, visserligen är vi bara testklass nu och ska säga hur vi vill ha det så dom kan fixa det, men irriterande att det inte går att lämna in när man har deadline. Jaja, började halv tolv idag (Y) och slutade 14.40, den sista timman var en kanonbra föreläsning! Stannade tills 16bussen så jag kunde skriva klart om föreläsningen. Ska skriva klart inlämningen om FN-veckan  som var förra veckan strax, den ska in imorgon.
Imorgon har vi nationellt prov i engelska, borde gå bra, kan ju inte tappat så mycket sen nian. Tror vi har matte efter det med, har vi det har jag problem, inte orkat med matteläxan. Men lär sluta väldigt tidigt imorgon iaf, sen in till Borås med Rebecka tror jag. Kl 15.10 går bussen till Linköping till Pernilla, ska bli underbart att få komma upp igen. Så tråkigt att man ses så sällan, men desto roligare har vi när vi väl ses :) Imorgonkväll blir det nog grillning med lite folk och sen på lördag ska vi till Pernillas kompis pojkvän som fyller 22 och festa som fan! Det ser jag fram emot. Jag gillar Linköping starkt, underbara stad!
 Blir hemfärd vid två på söndag, Pj skulle upp till Norrköping då. Så är väl i Borås runt 5-halv6, och sen hemma till 6 om jag har tur.

Fast mindre kul att inte få träffa min Hampus på hela helgen :( jobbigt




Nu ska jag skriva klart FN-reflektionen, sen blir det film antagligen.



Amour vincit omnia

KulturKalaset

Ny vecka, med ett nytt tema. Denna gången är det KulturKalaset, så det är full fart i skolan hela veckan. Vi har inga lektioner alls denna veckan, helt underbart! Vi ska bara kolla på ett antal events och skriva om dom, vilket är slappt och bra!



Slutade 11.30 idag, drog in till Kinna med Rebecka och fikade på Stars, sen tog jag 1bussen hem. La mig ute och solade i det underbara vädret, så skönt så jag somnade (Y) Sovmorgon till 11 imorgon med, irriterande att jag måste ta 8bussen iaf, annars kommer jag försent.

Tänkte gå på spinningen imorgon, men det passar inte så bra med veckans schema, så hoppade över det denna veckan.
Just nu är jag rastlös och vill hitta på något, saknar min Hampus med, inte bra.

Men ska fixa lite mat till min mage nu, den är hungrig. Sen ska jag boka biljetterna till Linköping med, längtar så jag dör!



Amour vincit omnia

090419

FN-veckan har passerat och nu är det slut med kostymer och debatter. Helgen har spenderats med Hampus, i fredags var vi så trötta så vi inte orkade göra något, sov länge på lördagen sen en sväng till H's pappa, sen tillbaka till H's mamma. Bubblade och myste, kikade på Phoneboth och The mist, uscha läskig. Hjälpte inte att Hampus låg och skrämde mig hela tiden desutom.. Stannade tills sex idag typ, åkte hem och sen inte gjort mycket.

Åker upp till Linköping till min kära kusin Pernilla på fredag och stannar tills söndag. Festa på lördagen :)

Nu ska jag kolla klart på Slumdog millionare, den är bra!


Amour vincit omnia

090415

Onsdagen har passerat och det är endast två dagar kvar till helg! Visserligen är det två sega och långa dagar, men ändå.. Det är full fart i skolan med FN-rollspelet, som delegat från Sydafrika sitter jag i utskottet för Miljö och Framtid, ett jävligt tråkigt jobb som jag helst velat se någon annan göra. Men shit happens, som man säger.
Det är ju även dresscode dessa tre FN-dagar, så halva skolan springer runt i finkläder, kostymer, slipsar, skjortor klänningar, kjolar och blusar, man känner sig aningen mesig när man går runt och diskuterar och leker att man är vuxen. Plus då att jag kämpade som en idiot hemma hos hampus med att få ordning på min Resolution, typ helt i onödan eftersom inte en endaste unge vill ha med mig eller mitt problem att göra, surt! Men får se det från den positiva sidan, inga stödländer = ingen resolution, ingen resolution = ingen debatt i assbergsalen för min del = STOR (Y) för det!
Det värsta med hela grejen, vi slutar 5 imorgon och 6 på fredag :O tänker inte dyka upp på fredag, inte en chans.

Förutom FN-arbetet som har tagit mycket tid! så är det lite småstressigt, fast har skickat in nationalekonomin och de 120 engelska orden, men har fortfarande inlämningen om Australiens kultur kvar att skriva, på engelska, tills fredag.. Har inte börjat och kommer inte bli klar heller. Damn it!

Helgen ser lovande ut med, blir troligen att åka ner till Varberg med Lisette Anders & Hampus :)


Men nu tänkte jag traska mig ner till soffan, lägga mig och mysa lite innan det är sängdags.



Amour vincit omnia

090413

Påskafton var kanonbra! Grillade, drack och hade trevligt hemma hos Emma. Vi skulle bara vara ett par stycken, men vi blev lite fler i alla fall, var väl runt 15 st. Det spelades även "Med andra ord" hela kvällen lång, klockrent spel haha.
Alla utom jag hampus lisette anders och robin åkte hem på natten, blev en lite galen natt fast det är ju inte så ovanligt. det slutade med att jag hampus lisette & anders börja spela "Med andra ord" kl 5 på morgonen, jag & hampus mot lisette & anders. jag & H vann båda gångerna haha. Vid halv sex kom vi fram till att vi borde sova lite granna.
Vaknade av att Hampus hoppade som en galning i sängen, han tyckte det var ett bra sätt att få mig att vakna på..
Eftersom Lisette Anders Emma Robin & Lina skulle åka ner till varberg så åkte Hampus & jag hem till honom istället. Hans pappa kom och hämtade oss, i en tuff bil som han lånade från 7härad bil :) Jag stannade hos Hampus till halv fem typ, sen åkte jag hem och då ringde brorsan och sa att han och hans kompisar skulle komma hem och grilla och festa ikväll. Och att jag skulle vara med, och så blev det. Grillningen gick kanon, flintastek & potatisgratäng, sjukt gott! Sen var det full fart hela kvällen. Somnade runt ett tror jag, förvånad av att jag inte somnade tidigare med tanke på att jag knappt har sovit nått i helgen alls haha.

några bilder från gårkvällen:













kanonkväll!


Nu har jag precis kommit hem från Gällstad med, mamma drog med mig dit för hon skulle ha ett par skor, och nu har även jag ett par nya skor hihi :) sköna och bra nu till våren/sommaren.

Ska försöka få ordning på min nationalekonomi-inlämning som ska in imorgon nu. Orkar verkligen inte plugga nu, vill mysa med min Hampus istället. Myckeeet bättre!


Amour vincit omnia

090411

Det var ett tag sen sist, men nu är jag här igen.

Onsdag:
Åkte ju som sagt till Mark på eftermiddagen, till Lisette. På kvällen blev det grillning och lite dricka vid lygnen utanför sätila, blev en hel del som kom, det var väldigt mysigt.

Torsdag:
Blev en lugn dag, Lisette Anders och jag lagade mat till hela familjen Johnsson, sen kom Lina med och vi gick ut och tog en bra pomenad. Anders åkte hem och fixade det sista med sin bil, så nu går den som den ska. Sen kom Hampus för vi skulle basta, Lina ville inte vara med så hon åkte hem sen på kvällen. Så väntade vi bara på Anders som skulle komma tillbaka, när han väl kom så satte vi fyra oss i bastun. Efter det la vi oss i soffan och kollade på Patrik 1,5 , sen la vi oss vid ett typ. Fast  varken jag Anders eller Lisette kunde sova, bara sömntutan Hampus. Jag tror jag låg vaken fram till halv fem minst, kul när man skulle upp  vid sju på morgonen.. usch.

Fredag:
Upp tidigt, klockan sju. Åka hem till Anders och hämta upp Adde och möta Peter Sofia & Linus som åkte i Peters bil. Sen bar det av till Jönköping och Elmia. Fast blev frukost på McD i Borås på vägen. Det var jättemycket folk där så blev en del köande innan vi kom in, men in kom vi till slut, på ungdomsbiljetter desutom, som var mycket billigare.
Hittade många fina bilar, fast finast var nog Blomman, den var verkligen sjukt snygg, den vill jag ha!
Årets tema var Bilar från TV & Film så såg vi Eleanor, bilen från Gone in 60 seconds, och Batmobilen och en av bilarna från Fast and Furious. Och massa andra som jag inte kommer ihåg nu.
Åkte hemåt vid tre för Lisette skulle hem och jobba, det blev lite käk på vägen hem med som tur var, för hungriva var vi allihopa. Det gick rätt fort hem med, Adde var lycklig för han körde i 200 på motorvägen haha.
Vi lämnade av Lisette vid McD i Kinna, sen lämnade Anders & Adde mig och Hampus hemma hos Hampus. Så stannade jag där tills Lisette slutade jobba vid halv nio, då hon kom och hämtade upp mig på sin moppe. Första gången på evigheter som jag åkt moppe. Höll på att krocka med en idiot i en volvo, folk kan fan inte köra. Vi la oss och kollade på en jättebra film, kommer inte ihåg vad det heter nu men den var jättesorglig och söt. Sen somnade vi vid halv ett.

Lördag:
Vaknade idag av att Lisette skulle upp och jobba, så sitter här själv hos henne nu. Ska nog hoppa in i duschen och sen lägga mig ute i solen lite tror jag. Ikväll är fortfarande lite oklart men det lutar åt att vara hemma hos Emma, grilla dricka och spela lite kubb sådär :) Händer det nått kul sen är det mycket möjligt att man åker dit såfall.

Men som sagt, nu ska jag hoppa in i duschen. Åker hem imorgon så då kanske det kommer lite bilder från kvällen om ni har tur.



Amour vincit omnia

090408

Åkte till Sarah igårkväll, ute och gick halva kvällen sen la vi oss och kollade på film Vingar av glas. Gick upp vid tio idag, sen tog vi bussen till Gällstad och kikade lite på Lager 157, jag lämnade även in ett cv där för sommarjobb. Tog bussen halv tre hem till Sarah sen kom mamma och hämtade mig vid halv fyra. Snart ska jag åka igen, till kära mark. Blir grillning med lite trevligt folk ikväll, stannar nog där tills fredag minst, då vi ska till jkpg och elmia. Påskafton är fortfarande oklart, har några alternativ men det lär bli bestämt i sista sekunden, som vanligt haha.

Men nu måste jag packa klart, bussen går om en halvtimma!



Amour vincit omnia

090406

Första dagen på lovet går mot sitt slut, dagen har varit väldigt lugn. Vaknade brevid H. i min säng, var väldigt sega så la oss och kollade på film. Åt lite mat och sen låg vi i soffan tills han skulle hem. Åkte med mamma till Ulricehamn, hon skulle till optikern. Kikade även lite i affärerna utan att hitta något speciellt. Jag körde hem såklart, goodie.

Anledningen till att vi var sega var för att lördagen var en hård kväll för oss båda. Min kväll var bra, Sarah kom hit så gjorde vi iordning oss och åt lite gott innan vi åkte med Sofie & Carro till Strömhäll som hade fixat förfesten. Kul att träffa alla sköna people som man inte träffar så ofta längre. Sen gick vi, tro det eller ej, från Strömhäll till bygdegården.. Ungefär 2-3 km i högklackat (Y) det kändes dagen efter.. Mycket trevligt folk på festen, vissa hade man alddrig sett innan och vissa fick man en liten chock över att se där haha :) Jag Sarah & Robert åkte hem till mig runt ett, robert kunde inte komma hem så då ställde jag självklart upp som en så bra vän man är! ;) Jag somnade väldigt sent, fast vissa sov ju inte alls.. vissa är korkade.

Gårdagen var ju då dagen-efter och jag mådde inte i närheten av okej ens.. Robert åkte hem rätt tidigt, Sarah var kvar och vi kollade på Australia, så bra!
Senare på kvällen kom H. och myste, kollade på Wipeout och på en jättebra film som hette Felon :)

Nu ska jag lägga mig och kika på nån bra film















Amour vincit omniaonly you

090404

JAG ÄLSKAR VÄDRET, legat ute i solen hela dagen


090404, party

Ikväll blir det Dalstorp med Sarah ♥ inte helt klart hur förfesten blir, men det löser sig alltid.
Alldeles för länge sen jag var ute med min Sarah, verkligen på tiden nu.
Ska försöka få med mig digitalkameran, om jag lyckas med det kommer det nog upp lite bilder imorgon.
PUSS



amour vinsit omnia

Äntligen lov!

Påsklovet kunde inte komma mer passande nu, behöver verkligen en vecka av efter allt i skolan.

Idag hade vi bara en halvtimma lektion sen kl 10.30 åkte vi till Rydal's museum där vi skulle vara med i rollspel och lite annat som handlade om rattfylla. Skulle leva oss i olika situationer som hade med en rattfylleolycka att göra, väldigt kul och lärorikt faktiskt.
Sen hade vi lite lekar, mest för skojs skull.
Det roligast var en galen variant av "Alla som..", en stod i mitten och sa ett påstående, alla som höll med eller har gjort det sklle byta plats, självklart blev en utan stol och då är det den personens tur att komma med ett påstående, men hon som höll i alltihopa ville göra det jobbigare för oss, så varje gång stolen till höger blev ledig (när personen till höger reste sig för att byta stol) skulle vi hoppa ett steg åt höger, grejen var ju bara då att det blev ju som vågen i allt högerhoppande, och personerna i mitten som försökte få tag i en stol hade ett helvete med att få tag på dom för att gick så sjukt fort! Och hon som höll i det sa även att alla tacklingar var tillåtna?! , så alla flög fram och tillbaka, slängde sig efter närmsta stol vilket resulterade i en stor hög med folk på golvet, samtidigt som detta jävla hemska högerhoppet fortsatte i panik. Man fick se upp vart man hade händer och fötter, för stolar & personer flög hit och dit haha. Det var så roligt att jag fick kramp i magen av allt skratt!

Vi åkte där ifrån vid 12.35 och då hoppade jag och Julia av i Kinna för att kika lite granna på Lindex. köpte en foundation och en brun axelväska, som jag velat ha i evigheter men aldrig köpt. Här är en dålig bild på den:





Snart blir det lite go middag, sen åker jag till Sarah och myser lite.


Amour vincit omnia

090402

Blev inte lurad igår, otroligt nog.. Joar gjorde ett tappert försök, men lyckades minde bra haha.

Dagen som gått har varit rätt bra, försov mig lite i morses för jag ville inte lämna sötnosen som låg brevid i sängen.. men hann till bussen i tid ändå, fast det hjälpte inte för den kom aldrig.. Så fick vänta på nästa som gick en kvart senare, fast tack vare det missade jag idrottsprovet (Y) Fick veta sen att bussen hade varit aaaningen tidig, så jag hade inte missat den.. den hade missat mig! fyy.

Vid tio hade vi lektion, fast ingen aning vad haha.. Annika var där men vi fick inga instruktioner alls och typ ingen hade en aning om nått, så satt och glodde runt på FB typ, givade lektion..

Efter lunchen hade vi engelska, gjorde ett hörförståelsetest som gick rätt bra. Fick även tillbaka mitt läsprov för engelska B, som hade gått väldigt bra med :) Sen sista timmarna hade vi Fn-projektet, började skriva Resolutioner om Sydafrikas miljöproblem.. låter lika roligt som det var ungefär. Drog hem med halvtrebussen

När jag kom hem la jag mig i en stol ute på altanen i solen, drog med datan ut och jobbade lite samtidigt (Y) Låg där i 1,5 timma tror jag, helt underbart. JAG ÄLSKAR VÄDRET!

Sen vid halv sju åkte jag & mamma till hennes väninna där det var homeparty, kikade lite men hittade inte mycket, det enda jag vill ha har jag redan beställt, väntar bara på att få det :) Köpte ett par tights, med mönster sådär, lite festligt till helgen tänkte jag. Blev lite fika och så med, gott. Åkte hem runt nio, självklart satt jag bakom ratten!

Nu sitter jag här och funderar på att sova, tror det blir att slå på en film och somna till den :)


Amour vincit omnia

RSS 2.0