BLOGGBYTE

Från och med nu hittar du mig på

http://annndersson.blogspot.com

istället för här.
Följ mig gärna i min nya blogg!

PUSS

TISDAGSTANKAR

Skolan har dragit igång igen, kändes inte bra tills jag insåg att jag endast har 3 skoldagar kvar tills Danmark vilket egentligen betyder 3 skoldagar på nästan 2 veckor. Helt insane bra! Trosdag blir det säljutbildning på Borås Högskola, måndag öppet hus, tisdag blev vi kompensationslediga och på onsdag åker vi! Man mår ju inte sämre av att veta att jag fyller 18 om exakt två veckor med, feels pretty good.

Sitter för tillfället och lipar till ett gammalt So You Think You Can Dance avsnitt för det är sjukt att två stycken kan dansa som dom, samtidigt funderar jag över på att byta bloggsida.. rätt trött på blogg.se så att säga.

Langar underverket till er här, se och njut!

SISTA DAGEN

Det är söndag och det känns inte helt okej att skolan börjar imorgon. Hade gärna tagit en vecka till ledigt. Får väl se det från den bra sidan, är bara i skolan 1,5 vecka sen åker vi till Danmark. Kommer bli grymt. Fast har stött på ett mindre problem angående det där, vi åker hem lördagen 23e och det är samma dag som vi ska ha 18/20 årskalas för mig och brorsan här hemma. Så får väl hoppas jag hinner hem till det, vore ju lite typiskt att missa sitt eget kalas..

Kan ju berätta att gårkvällen spenderades hemma hos Sarah & Adam. Dom har fått iordning i lägenheten så då blev det inflyttningsfest. Mycket trevlig kväll! Blev inte så sent vilket antagligen var ganska bra eftersom jag mådde förjävligt första gången jag vaknade i morses. Mådde däremot förvånande okej när mamma ropade att maten var klar, bra timing.

Sitter just nu och väntar på att intallationen av VLC ska fixa sig, tog bort det VLC jag hade på datorn eftersom alla filmer och serier typ hackar när jag kollar på dom, så får hoppas det hjälper med en ny nerladdning. Ska kolla på Jennifers body tänkte jag och det känns som om det kommer bli mer film ikväll och då blir det förhoppningsvis Låt den rätte komma in.


HALKAN

Kom hem från Halmstad för en stund sen, halkan avklarad och bara teorin & uppkörningen kvar. Fast låt mig säga det att halkkörningen måste vara överskattad, folk jublar högt men själv tyckte jag faktiskt den inte var speciellt kul alls. Det enda som skulle kunna vara kul är att slira runt när man försöker missa "älgarna" men inte ens det var kul. Kanske för att jag i huvudtaget hatar is och snö på vägarna och när bilen slirar. När det gäller bilkörning vill jag ha kontroll, vill ju inte ha några olyckor. Det enda som faktiskt var lite kul var att hänga uppochner i en bil haha, man såg väldigt kul ut desutom!
Kvällens planer blev inställda för att Rob blev sjuk, bra timing! Så ikväll vet jag inte vad som händer, that's sucks.

Två saker till,
1. Fjortisar som snackar skit om andra fjortisar och inte inser att dom själva är en i gänget bör växa upp. För eran egen skull.
2. Vissa är födda idioter andra blir det senare i livet. Är inte perfekt själv men vill inte ha sådant folk i mitt liv eftersom det påverkar mig negativt. Vill vara en så bra person som bara går. Så var snäll och glöm mig helt.

Tack!

100107

Fick för mig att göra ett 2009-kollage, bättre sent än aldrig. Grejar med det nu så kommer kanske upp ikväll eller nån dag framöver. Nu ska jag lägga mig och kolla på Harry Potter som den underbara tönt jag är. Imorgon blir det att gå upp tidigt och åka till Halmstad. Halkkörning vid 11 och är totalt livrädd!

Föresten är jag nog mästare på drömmar, vaknade i morses och var helt förvirrad. Sjuka drömmar, förstår inte vart allt kommer ifrån.

KÄNDIS LOOKALIKE?

Lite uttråkad och gjorde en sån där kändisjämförelse för att se vem jag är lik och kan ju inte påstå att dom var så bra direkt. Första är med Katherine Heigl och hon är ju alldeles för snygg och inte lik mig alls. Men hade gärna sett ut som henne :) Fast dom har ju tagit väldigt fula kort på kändisarna för att vara ärlig, dom är ju snyggare än det ser ut här..


För att se om dom lyckades bättre med en annan bild gjorde jag om det, då blev det Rachel Lee Cook. Kanske snäppet bättre men knappast lika heller.


Ni förstår att jag är lite uttråkad när jag inte har något bättre för mig än det här. Tror jag får ta och sätta mig och läsa lite teori istället, känns aningen mer nyttigt än det här.


HOME ALONE

Ensam hemma är inte kul. Mamma & pappa åkte in till Borås för en dryg timme sen, dom skulle på inflyttningsfest hos några bekanta. Själv sitter man i soffan och är allmänt uttråkad. Enda livet i huset är hundarna och teven, vilket inte hjälper mig speciellt mycket.

Mamma nöjde sig inte med Gislaved igår så idag drog hon med mig till Gällstad istället och tro det eller ej, jag köpte ingenting. Japp ingenting, jag är själv väldigt förvånad.

Pratade lite med bror idag, bara över facebook i och för sig men skönt att höra att allt är bra. Trots bombhot och jordbävningar hade dom det bra och "varmt sa in i helvete" vilket betyder att en negerbrun bror kommer hem om drygt 2 veckor. Dags att lägga mig i solariet kanske..

LET'S DANCE



Nya drogen, love it!


Åkte till Gislaved med mamma idag, blev lite mer shopping även om jag inte borde. Beroende, ja tyvärr. Skadligt att åka till Norrköping.

Fick nyss veta att den 25 mars släpps den miljövänliga The Garden Collection hos H&M. Blev aningen kär i dessa pärlor så längtar tills den 25!



Mer hittar du -> här <-

Var tvungen att springa till teven innan eftersom paradise hotel började, så skrev klart nu i pausen. PH är antagligen det bästa programmet någonsin!


BEAT IT

Ibland undrar man hur folk tänker. En del förvånar en medans andra är förutsägbara. Vissa tycker man nästan synd om medans man tycker att andra helt enkelt får skylla sig själva. Vissa säger saker för att dom vill eller önskar att det vore så medans andra säger saker bara för att göra andra glada. Get real, saker är som dom är och så länge man inte försöker ändra på det. Det är det ingen idé att bara säga saker.



En film blir det nu tror jag, något bättre kan jag inte tänka ut för tillfället. Problemet är väl bara att välja en, alltid beslutsångest.

Fick lite abstinens innan så klickade hem lite mer nya kläder, inte lätt när man shoppat för mycket. Får ta och trappa ner lite.

SPÅRVAGNAR OCH FLYGPLAN

Nyårsdagen spenderades aningen lugnare än dagen före. Var tillbaka i Norrköping runt 3 gissar jag, stannade på Hemköp & Ica på vägen och handlade förnödigheter så man skulle överleva dagen. Det vill säga cola, massa godis & gifflar. Väl hemma drog vi på oss myskläder, landade i varsin soffa, käkade pizza-leftovers/tacos med cola självklart, och godis. Låg kvar tills strax innan sju då två kompisar till Pj skulle komma för våran gamenight. Fräshade till oss och ägde på Alias. Framåt tio gick dom hem och vi återgick till att ligga i varsin soffa. Kl 01 fick vi för oss att käka kex med brieost och vitlöksgoja. MUMS

Vaknade vid halv tolv idag och då var det bara att försöka packa ihop alla mina grejer. Fyllde hela resväskan nu när jag skulle hem haha, tur att man inte shoppade ännu mer än jag gjorde, hade inte fått med mig allt hem annars haha. Käkade lite sen bar det av till Resecentrum för att hoppa på bussen. Självklart kommer Swebus-killen och säger att bussen är 30-35 minuter sen pga en olycka i Nyköping. Jävligt kul när det är minusgrader ute. Till slut kom bussen och jag var på väg hemåt igen. Mamma & pappa hämtade mig i Ulricehamn eftersom jag skulle komma senare till Borås och missa bussen hem till lantlivet.

Nu ska jag försöka sova, helt sjukt tyst det är här. Saknar ljudet av spårvagnarna och flygplanen.

THAT'S SO 2009!

Jag vet inte ens om det är någon idé att försöka beskriva eller förklara hur bra nyårsafton var, helt sjukt. Bästa nyår som någon möjligtvis skulle kunna ha! Känns som om jag inte kommer göra kvällen rättvisa här, men jag gör ett försök.

Kl 18 var vi på plats i Linköping hos Sibel & Jonatan. Kvällen började med trerätters middag och även ett litet special uppdrag till var och en på middagen haha. Kvällen fortsatte därefter rakt in i dimman. Folk droppade in hela tiden och det var full fart, häftiga disskussioner och härliga dansmoves som gällde. Sjöng oss hesa med Venga boys, Aqua, Lady Gaga och all annan häftig musik. Vid tolvslaget flög champangekorkarna åt alla håll, folk kysstes överallt och det var fyverkerier över hela himlen. Fick själv en nyårkyss av min favorit och senare framåt natten lite till haha. Framåt fem avtog festen aningen och vi försökte ha tag i en taxi, vilket snart visade sig vara ganska omöjligt. Till slut gick vi istället, men awsome som man är fick jag tag i en taxi åt oss efter att ha attackerat en taxi på macken i närheten. Fram satt jag och troligen tjatade jag hål i hans huvud, fast det minns ju såklart inte jag, vild gissning.. Slocknade rätt skönt i Malins soffa någongång efter det, och vaknade med ett aningen bultade huvud. Men så värt!

Länge sen jag hade så kul, skönt folk och min bästa Pj!

Blev skamligt dåligt med bilder, men här är några av dom. Dom 2 sista liknar lite mer vad själva festen gick ut på haha.
































That's so 2009! WEML! Duckbuddies! Åwesooome!


Dröjer förhoppningsvis inte alldeles för länge innan det blir att återvända dit upp. Fast då med siktet inställt på något annat, HUGO!

Förövrigt har jag ett nyårlöfte iår, ett som faktiskt är ganska viktigt för mig. Detta året ska bli mitt år och det ska bli ett förbannat bra år! 2010 HERE I COME!

RSS 2.0