DOM SÄGER DOM BÄSTA ÄR TAGNA MEN DOM LJUGER

Efter 2,5 timma hos frisören i förmiddags är mitt huvud aningen ljusare, minst sagt. Och håret även lite kortare, eftersom det var så slitet blev det en rejäl toppning. Sedan var det jobb som gällde, varmt och fullt upp. Är aningen trött nu, ska se lite Sex and the city nu sen blir det sängen. Imorgon blir det kvällspass med, sen ledig på torsdag. Snacka om skönt!


 


JAG GER DIG MIN MORGON

Ny vecka, full med jobb. Dagspasset idag som sagt, jobbig dag. Många på dåligt humör som gick ut över oss, fick höra att jag var både elak och dum i huvudet.

Varken jag, mamma eller pappa var sugna på att laga mat i den "underbara" värmen vi har så jag fick åka och hämta pizza till oss istället. Min i gårdagens ljus rödbrända rygg har lugnat ner sig över natten och börjar mer likna en början på en solbränna haha :) Imorgon ska jag till frisören på förmiddagen för att ljusa upp huvudet lite, sen blir det kvällspasset på jobbet.

Sitter för tillfället nyduschad i soffan och kollar på Secret lives of women. Funderar starkt på att äta lite daimglass, aldrig fel!


UNDERBARA HÄRLIGA HELG

Helgen har passerat, och åh vilken helg! Den har varit helt underbar, midsommarfirande, båtturer och kollat på roligaste fotbollsmatchen på länge. Bästa helgen på länge!

Fredags var midsommarafton och det firades i Johannas stuga med härliga vänner. Midsommarstång, riktig midsommarmiddag med nubbe och sång, massa härlig "svensk sommar-musik", segling, nattbad och alldeles för mycket alkohol.
Alla sov där och igår var det bara att börja städa och göra iordning för att sedan åka hem och fräsha upp sig innan man skulle ut till Hofsnäs med samma gäng och åka lite båt och vattenskidor. Efter hamburgergrillning hemma hos Adams föräldrar blev det fotboll i Länghem. Ömmesala - Hamburg, sämre än korpen men helt underbar underhållning!

Idag mötte jag upp Andrea och Malin vid ica för att handla lite gott att äta till den stora båtutflykten idag. Var ute hela eftermiddagen 13-18 ungefär, åkte runt till öarna och åt, åkte vattenskidor och wakeboard vid Hofsnäs, åkte runt till massa fina ställen bara för att det var just så fint. Lite bilder;




Imorgon ska man tillbaka till verkligheten, jobb 7.30-15.30. Förutom torsdag då jag är ledig jobbar jag hela veckan ut så kändes bra att ha en kanonhelg nu när jag inte får någon helg i veckan. Foton från midsommar kanske dyker upp senare om jag lyckas få tag i dom av Johanna.


YOU CAN ONLY BE FREE WHEN YOU GOT NOTHING TO LOOSE

Skönt att sluta tidigt när det är sånt här underbart väder! Blev en sväng till Klädstället när jag slutade för att hitta något nytt tills imorgon, fick med mig en vit top hem.

Och jag hämtade skorna från hm igårkväll, ja vad ska man säga haha? Skitsnygga och rätt storlek, men känns ju sådär att dom råkade vara vinterfodrade. Inte så att det behövs nu, 25 grader ute liksom.. Men behåller dom, kanske kommer kalla sommarnätter med, annars blir det nya höstskorna helt enkelt!

Andreas skulle nog komma hit en sväng efter jobbet sen, dricka lite kaffe och tjata. Förutsatt att han inte åker åt fel håll som sist, smidigt värre.

Imorgon är det midsommarafton och den ska firas med bror, johanna & co i J's stuga. Äta gott, dricka mycket, basta, bada och ha allmänt trevligt gissar jag, yes!

Det här inlägget tog mig närmare 1,5 timme att skriva pga jag kände mig tvungen att ta lite kort och fixa dom, och en sväng till limmared eftersom det var kris här hemma (mamma ska baka tårta, mjölken var slut..)






AMAZING

Mätt och glad, väntar på att få åka och jobba. Fick sms från HM tidigare, mina skor har kommit så ska hämta dom efter jobbet, håller tummarna för att dom passar. Ska ta och ringa rebecka och min frisör nu, dags för nya slingor :)

Allt för nu, hörs senare!




WHO'S GONNA WALK YOU HOME


A DAY OFF

Har för tillfället alldeles för mycket i huvudet för att ens orka försöka få ner det välskrivet här. Gamla minnen dyker upp, saknaden av vissa personer man stod nära blir påtagligare. Ifrågasätter mig själv ständigt, "vet att jag inte borde men kan inte låta bli" är standard idiotiskt nog. Lediga dagar är dom värsta för tankarna.

Fast fick precis världens grymmaste midsommarfirande-förslag, fick mina tankar att skingra sig totalt. Hoppas!





SOME PEOPLE NEVER CHANGE

Jobbat kväll, jobbade över pga av lite kaos. Blev en sväng till ica direkt när jag slutade, för att rädda pappas lunch imorgon, sen hem och slappa. Sex and the city på 3:an och det går inte att missa! Inget jobb imorgon men kvällspass på onsdag igen. Vad händer imorgon är då frågan?




HALMSTAD

Åkte till halmstad igår eftermiddag, kom ner lagom till att den grillade maten stod på bordet. Blev en lugn kväll, fast fanns planer på utgång i varberg men tåg krånglade för både mig & julis och matilda så blev inget.
Stoffe & Johanna kom ner till stugan idag och då blev det födelsedagsfirande, mammas dag idag! Var hemma vid sjutiden idag, blir lugnt nu. Jobb imorgon 15.15-21-15, rätt nice!
Kollar på This is it nu, på tiden!


EVERYBODY'S GONE SURFIN'

Gårkvällen var riktigt bra. Grillning och party med skönt folk och härlig musik. Blev inte så sent, tror jag kom i säng vid 2. Fest med det här gänget brukar innebära långa galna nätter haha, men skönt att det inte blir så varje gång.
Är hemma själv nu, ska käka lite och försöka få tag i Julia. Det lutar åt att jag åker ner till halmstad eller falkenberg i eftermiddag.

Gårkvällens outfit; vit top istoppad í svarta shorts, svarta tights och en vit kofta.


xoxo


LIFE IS GREAT

Är på sjukt bra humör just nu. Tog ner mina högtalare till datorn här nere, och shit, musik på högsta volym så jag nästan blir döv. Dansar runt då fort jag ska någonstans, sjunger mig hes till massa bra låtar.
Är lagom taggad för ikväll med andra ord, life is great!


THE WEEKEND IS HERE

Fredag och solen skiner, helt underbart. Regn? Knappast! Blir inte kusten idag, möjligtvis imorgon. Ikväll blir det party här hemma!

Har precis beställt ett par skor från hm jag spanat in, på rean desutom. Brukar hålla mig till svart när det gäller skor/kängor men dessa blev mörkblåa, tror det blir skitsnyggt nu på sommaren.
Nu väntar jag mest på att tiden ska gå, duscha och ner till ica sen och fixa lite grejer till ikväll.



THIS ISN'T OVER

Gick fint att jobba idag med, blev längre än meningen pga. jag och en till vikarie skulle få delegering dvs. behörighet att ge vårdtagarna mediciner. Känns rätt bra att få det ansvaret andra dagen på jobbet, lätt sagt!
Imorgon är det fredag och vet än inte vad som händer, men hoppas på en helg i hstad eller vbg. Kan bara hoppas att vädret blir underbart trots att det inte är sagt så, kusten är bäst i sol.

Sitter framför teven och bläddrar mellan alla kanaler, bara dåliga program ikväll. Har inte mycket intressant att säga så är helt enkelt tyst tills något dyker upp.

_____________

You're a good soldier, choosing your battles
Pick yourself up and dust yourself off and back in the saddle

You're on the frontline, everyone's whatching
You know it's serious, we're getting closer
This isn't over



ÄNTLIGEN ÄR HAN HEMMA!

Helt underbart, bror är hemma igen! Hann träffa honom i 10 min innan jag var tvungen att sticka till jobbet vid 14.30.
Solade hela förmiddagen och väntade på att dagen skulle gå eftersom jag skulle åka till jobbet innan brorsan, johanna & mamma kom tillbaka från Falköping där dom hämtade honom. Men strax innan jag skulle åka kom dom, så blev en bamsekram och nästan lite tårar. 3 månader gick förvånandsvärt fort, kändes som om allt gick tillbaka till "normalt" när han stod här hemma igen men om tio dagar återgår allt till det"onormala" igen. 3 månader till där nere sen är han tillbaka på heltid.

Slutade 21.15, direkt hem för att käka och umgås lite mer med brorsan. Ska duscha snabbt nu sen gå och lägga mig, börjar 07.00 imorgon.




DET REGNAR HÄR I STOCKHOLM

Jag går till telefonen en gång till. Jag vet ju var du finns, kan numret utantill
Men ska jag våga ringa dig och säga hur det känns när händerna på nummerskivan bränns

Och när jag hör din röst så nära mig då inser jag med ens hur jag har saknat dig
Så mycket som jag vill ha sagt av allt jag tänker på men det blir bara tomma ord ändå

Vi gav nog aldrig kärleken en chans så fel att något fint ska bli en kort romans
Jag ville tala om för dig att saknaden är svår och hitta ord som gör att du förstår



VÄSTKUSTEN

Introduktionen idag tog sin lilla tid, 7.30-16.00. En del nytt, en del kunde jag redan. Åkte direkt till Kinna efter det, lämnade datorn hos Linda och sen hem igen. 2 bortkastade timmar i bilen. Det är bra väder åtminstone! Dessvärre kom bror inte hem idag utan kommer imorgon eftermiddag istället så får träffa honom imorgonkväll när jag kommit hem från jobbet.

Blir nog kusten till helgen, saknar mitt halmstad. Sugen på sol, stek på uteservering & lite havsluft. Återstår väl att se om det blir halmstad, falkenberg eller varberg.




WHATCHA SAY

Yes då har man averkat Gekås för det här året, hittade mycket mer än som var meningen men så är det ju alltid när man åker dit. Ska ha 10 grejer kommer hem med 100, typ. Bland allt jag köpte är det bästa en ny plattång från Remington såklart, en ny mp3, boken "Aldrig fucka upp" av Jens Lapidus (snart läst ut "Snabba cash") och en svart fräsh axelremsväska. Resten är bra-att-ha-saker mest. Och får ju inte glömma den troligtvis bästa skivan någonsin, nu kan vi snacka party i min bil!
Ska fixa musik till mp3'n nu sen ska jag upp til Dalstorp och kolla på min kusin som har fotbollsmatch.

Imorgon är det upp tidigt på introduktionskurs som gäller, känns inte lika bra att jobba bort hela lovet längre..


GEKÅS

Jaha jag ska tydligen till Gekås imorgonbitti, kanske dags att gå och lägga sig då. Hade ingen aning tills inte länge sen, mammas överraskning.
Har alltid en sjukt bra timing när det gäller Gekås, min plattång lyckas alltid gå sönder precis innan jag ska dit. Härromdagen ville min nuvarande inte hålla ihop längre, fungerar väl men mycket krångligare att använda haha. Min förra gick sönder när jag var i fbg med några kompisar förra sommaren. Samma morgon som vi skulle hem slutade den fungera, och då skulle vi självklart in på Gekås en sväng så blev en ny då, den jag gör mig av med snart.
Bästa plattången jag haft, klarade ett år. rip my love.


CAN I BE THE ONE

Det är söndag, det är sommarlov. Jag är fortfarande ensam hemma och är jag väldigt trött! Blev inte mycket sömn inatt. Är ganska sugen på bio, hade inte suttit fel en söndagkväll.

Och på tisdag, om två dagar, kommer äntligen min bror hem på permis. Är endast hemma 10 dagar sen tillbaka ner till Africa igen. Sjukt, har inte träffat honom sen början av mars. Har bara pratat med honom i telefon och på facebook men om två dagar får jag krama honom igen. Pretty damn underbart!

Norlie & KKV – Can I Be The One


LÖRDAGKVÄLL



Blev hemmakväll trots allt. Som Julia sa; "Om du hade en jättebra kväll igår får du stå ut med lite tråkigt ikväll" haha. Blir en lång dusch nu sen en film & bj.


SOMMARLOV

Ja nu var det sommarlov, sämsta vädret någonsin men sommarlovet hindras inte av det. Avslutningen höll i någon timma med lite uppträdanden i arenahallen och sen betygsutdelning i klassrummet. Fick även tillbaka våra Cambridge Young Enterpriser prov och klarade det, så jävla skönt!

Blev först en sväng till Ketty för att fira att hon tog studenten igår sen ner till Varberg med Sophie, Sabina, Viktor & Felicia. Resten av folket var redan nere eller kom med tåget. Blev en sjukt bra förfest! Bästa på länge, skönt folk på toppenhumör. Blev en sväng till stan för att dra in på sociten, kom in utan problem men dessvärre gjorde inte Carro det så hoppade över utekvällen och drog hem istället.
Natten slutade oväntat men väldigt trevligt. Nu kan jag inte mer än hoppas.

Alla kom upp vid elva-tolvtiden idag, vi var ett helt gäng som sov hos Carro. Jag, Emma, Zarah, Sophie, Viktor & Joar. Framåt halvtvå tiden satte vi oss i bilen med sikte hemåt igen, när jag väl släppt av alla och kom hem fick det bli en sväng till ica för att handla lite mat & gott.

Sitter i soffan nu och filosoferar om vad som händer ikväll, känns inte häftigt att sitta hemma i ett tomt hus.

Långt inlägg, sorry! Bilder från kvällen kommer kanske upp senare.




STUDENTENS LYCKLIGA DAGAR

Idag är man inte lagom avundsjuk på alla vitklädda, fulla och glada studenter. Önskar så mycket att det vore jag som sprang ut med min underbara klass för att firas av familj och vänner för att sedan åka runt och skrika sig hes på ett flak med hög musik och sedan avsluta kvällen på hotellet med hela skolan. Men endast ett år kvar va..
Var både med glädje och sorg jag stod och kollade på alla flak. Kommer bli tomt på skolan, en del kanske man aldrig träffar igen. "Lyckliga dagar" ja, dom flesta gråter av separationsångest..

Det är även rätt sjukt hur man kan fastna för folk, det kan vända upp och ner på allt. För det har det verkligen gjort och det värsta är att man inte kan göra någonting åt det.


SMILING NEXT TO OPERA AND THE QUEEN

Blev inte Borås eftersom alla var så torra, blev film och mys i soffan istället. Dax att sova nu, har rejält ont i magen så får väl trycka i mig några alvedon först. Imorgon är vi lediga pga studenten men jag ska kolla på den med Julia & Johan, mer vet jag inte än. Det återstår att se helt enkelt.

Helt klart att det blir varberg på fredag iaf, efter studentmiddagen hos Ketty!


Bild från senaste vbgtrippen, valborg. grym kväll!


VI STÅR TYSTA FRAMFÖR SKÄLET, DÄR SOMMAREN TAR SLUT

EPmästerskapet var ett fiasko. Spöregnade och det blev det brutalaste fusket i sveriges brännbollshistoria ungefär. 3orna var så värdelösa att Anders var "tvungen" att göra poängavdrag för oss hela tiden och ge massa extrapoäng och fuska för att dom skulle ha en chans. Så nu "vann" 3orna, som dom alltid ska göra. Trots att dom alltid förlorar mot oss :)

Jag och Julia drog hem till henne efter halva spelet för att käka lite istället. Fick åka tillbaka och hämta Joar, Dennis & Haris uppe vid H-sjön och köra dom till skolan och sen även köra Julia till körskolan på vägen hem.

Verkar som om kvällen ska spenderas i Borås hos Sabina, vet inte vad som händer eller vilka det blir men låter toppen!


SKUB TIL TAGET




Åkte inte ner till balen, Alice & co hade full bil och orkade inte åka dit själv för att möta upp dom. Ska istället ta och ringa Julia och spana lite inför morgondagen, Entreprenörsmästerskapen ju, in it to win it! Missade allt sista-veckan-skoj förra året eftersom jag låg inne på sjukhuset då, men iår så jäklar! Min klass vann EP-mästerskapen förra året och lätt att vi ska ta dom iår med! :) Partysugen med så nu får det allt bli skolavslutning och storfirande med bästa klassen, skub til taget liksom!


WHEN THE DRUGS DON'T WORK NO MORE, YOU GET HIGH ON LIFE

Skönt att vara ledig. Vaknade av att mamma ringde och sa att hon inte hann ge hundarna i morses så jag var tvungen att gå ner och göra det. Vid tolv stack jag ner till gymnasiet och mötte upp Alice för lite tjat. Ses så sällan så får passa på när det går. Får se om jag åker och kollar på balen på Hofsnäs i eftermiddag, beror på om jag känner för det och vädret. Det är ju inte på topp nu direkt.
Men nu håller jag på med käk så måste dra. Hej hopp!


DET KALLAS KÄRLEK

Jag ♥ gamla sex and the city-avsnitt!
älskar det, dom ser sådär lagom mesiga ut, har konstiga kläder och beter sig inte allt lika häftigt som nu.

Håll tummarna för att det blir bra väder imorgon, vill inviga nya bikinin :)


HEJ SOMMAR

Sista provet i 2an är gjort, och kändes rätt bra trots att det var företagsekonomi som är en hel konstig vetenskap. Fick även veta att jag fick mitt vg i matte b, så jävla skönt! Fick desutom veta att jag bara fick vg i engelska b, blev förbannad för jag inte kunde säga emot honom eftersom betygen redan är satta. Anser att jag själv är värd ett mvg för allt slit det här året. Kändes inte speciellt kul att få samma betyg som folk som inte gjort någonting och bara fjäskat när jag verkligen kämpat. Har legat på mvg hela året men bara för jag hade en dålig dag på en del av nationella provet tappade jag det. Fan ta CH.

Åkte in till Borås efter skolan och mötte upp mamma för lite shopping. Stack ut till Abecita för att mamma skulle leta bikini, slutade med att både hon & jag fick med oss bikinis hem. Blev även en sväng till Nellys outlet för att kolla lite. Tror det var lika bra att jag inte åkte dit i fredags, fick ont i huvudet av folket, musiken och alla konstiga lampor bara idag. Hittade åtminstone en grå tröja jag tittat på tidigare, nöjd! :)

Palette Sweat Top SEK 249, Vila - NELLY.COM     
Tröjan från Nelly                          Bikiniöverdelen från Abecita (I'm in love)


Ikväll blir det slappning på högsta nivå! Ingen skola imorgon heller, skönt! På onsdag är det Entreprenörsmästerskapen uppe vid Hedgärdessjön, torsdag är vi lediga och fredag är det avslutning. HEJ SOMMAR!


WALK THIS ROAD

I'm not afraid to take a stand, everybody come take my hand.
We'll walk this road together, through the storm. Whatever weather, cold or warm.
Just lettin' you know that, you're not alone. Holla if you feel that you've been down the same road



"GRILLIN' & CHILLIN'"

Var en riktigt bra kväll igår. Grillning med skönt folk hemma hos Carro. Lite alkohol, kubb och skön musik ute i solen. Äkta sommar! Blev inte så många som det var tänkt, men var kul ändå :) Carro & jag skulle följa killarna hem för att få se "ballbrottning" haha, sjukt kul och sjukt pinsamt när Carros granne dök upp och gav oss en sjuk utskällning när Joar står utan kläder hahaha.







Borde plugga företagsekonomi nu med tanke på morgondagens prov men är alldeles för trött och slö för det. Varit ute i det fina vädret tills nu, blev molning och kallt så inte kul längre. Mys ikväll med mamma iaf, ska ner och köpa lite gott sen. Ben & Jerrys och lite godis, mums!



WE'RE THE PEOPLE

What's the point of doing anything if you'll never notice?


TVÅ BALER PÅ SLOTTEN

En helt underbar dag helt enkelt. Ganska kort dag i skolan, sen hem till Julia och sola på gräsmattan innan hon jag & Johanna begav oss tillbaka till skolan för balen. Väldigt många fina klänningar och personer, men hann inte se så många innan jag var tvungen att sticka vidare. Jag & Andreas skulle ta tåget in till Borås för Almås/Viskastrand-balen, men självklart var tåget föresenat och jag missade nästan Ketty. Men hann se henne gå dom sista metrana på gången framför Grand och träffa henne i parken en stund innan det var dags för dom att gå in på hotellet. Hon såg helt underbar ut, en riktig prinsessa!
Fick en hel del fina bilder på henne och roland men eftersom blogg.se krånglar som vanligt försöker jag lägga in dom imorgon istället.

Sitter för tillfället i soffan med brorsan som är hemma över helgen, men blir nog sängen snart. Kort dag i skolan imorgon igen, ska endast dit för att göra några matteuppgifter sen hem igen.


WALKING ON SUNSHINE

En sån underbar dag att vara ledig på! Vaknar, ser klarblå himmel och termometern stod på 29 grader. Var meningen att jag skulle åka in till Borås med 11-tåget för att hämta ut mitt pass men det fick vänta tills eftermiddagen eftersom det alltid brukar mulna på lite då. Vilket jag hade väldigt rätt i! Men hann sola ett antal timmar innan jag skulle åka in, solen tar alltid längst tid på sig att ge mig lite färg, men har fått lite idag iaf.

Såg desutom inte retard ut på passet så en tummen upp för det med. Och desutom mår jag allmänt väldigt bra, en underbar känsla!

Ni får dessvärre hålla tummarna för mig imorgon istället, fick inte veta nationella i engelska idag, uppenbarligen. Utan det blir imorgon istället. Ska även försöka hinna se två baler imorgon, först Marks såklart, sen in till Borås för Almås & Viskastrands bal :)


LEDIGT

Då var man visst ledig imorgon, märks att sommarlovet är nära. har ingen engelska såvida man inte har saker att göra men jag och dom flesta andra är klara och har inget projekt nu heller så projekttiden är bara slöseri med tid. Tack till sovmorgon och även sol om man har lite tur. Tar nog och åker in till borås och hämtar ut mitt pass, får väl se om det händer något mer kul där inne.


IRONI MINA VÄNNER

Gillar faktumet att folk verkar tro att jag faktiskt verkar ha en proffskarriär inom innebandy på g haha. Var lite lagom ironi i min facebookstatus, men den som inte inser det får ta och skylla sig själv. Jag får ett gott skratt haha!

Men innebandy är på g iaf, ska bli skönt att börja träna ordentligt igen!


SKÖN DAG

Shortis dag i skolan. Gjorde ett idrottsprov kl 10 som tog 20 min sen var den dagen över. Jag och Julia tog en sväng till Kinna för att kolla bikinis, blev även en isglass i parken innan det vi skildes åt. Kan tipsa om Solero Ice Fruit, väldigt god glass! En annanasisglass med bitar av annanas i. Mums!

Åkte direkt till Johanna när jag kom med bussen, blev pastasallad och tevetittande några timmar. Trodde jag skulle få sola lite idag eftersom dagen började med så underbart vädet, men inte det. Mulet och blåsigt, tack för den!

Håll tummarna för mig imorgon, får tillbaka våra nationella prov i Engelska B och vill verkligen ha ett mvg.

Ska plugga lite nu, sen blir det Desperate Housewifes och Cougar town ikväll!


RSS 2.0