CAUSE BABY YOU'RE A FIREWORK


Blev en sväng in till Borås efter skolan igår, jag måste nog påstå att min bror är galen som ska bosätta sig på fel sida borås, blev trött på rusningstrafiken före jag ens kom ut från parkeringen i knalleland. Besöket blev relativt kort då jag hade två färdiga mål. Kolla på en klänning på HM jag funderade på att köpa i lördags och köpa en golvkandelaber till mamma&pappa. Klänningen hänger nu i min överfulla garderob och kandelabern står på övervåningen. Mami hade tur, jag fick den sista dom hade. Flyt.

Idag var det bara skola som gällde, försökte även få tag i en klipptid innan vi åker till Stockholm men det verkade vara lite smått omöjligt. Hade varit skönt att vara lite fräsh i huvudet när man åker upp men får klara mig ändå.

Tisdagen annars stavar PANIK. Ingen Desperate Housewifes ikväll, usch. Hela veckan förstördes lite grann bara för det..

Längtar extremt till fredagx2! Nu på fredag, om 3 dagar, åker jag upp till Norrköping igen för att hjälpa till med Pernillas flytt och mysa lite. Nästa fredag, om 10 dagar(!?!?!) åker vi upp till Stockholm och röjer gärnet. Idolfinal, shopping, massa god mat och självklart utgång!


AT THE START OF WHATEVER


Mestadels av dagen har spenderats i Borås med kära mamma. Lite shopping, lite mat och julklappshandling och vi har helt klart inte ensamma med den planen. Lönehelg som det är var det hur mycket folk som helst, överallt. Nog för att folk inte kan köra som normala människor när det blir lite snö och mycket bilar, men jag blev jävligt arg när jag nästan blev påkörd uppe på centralbron. Bättre om folk börjar kolla på trafiken istället för att sitta och greja med annat, right?!

Nog om det, fick med mig två blusar hem (nöjd!) dock hittade jag inte tröjan jag letade efter på HM så fick beställa den på internet istället och ska in och köpa en klänning därifrån en dag i veckan med. Ångrade mig lite nu i efterhand att jag inte köpte den.

Lördagsmys med la familia, stoffe & johanna kom förbi en stund och myste lite. Sova snart, match imorgon. Desutom är det första advent imorgon och jag ska inskaffa mig en ny adventsljusstake imorgon eftersom vi inte hittade någon fin inne i Borås. Besvikelse. Fast blir på aningen bättre humör om jag tänker på dom två nästa helgerna som kommer, wicked bra. Norrköping helgen som kommer, Stockholm därefter. Damn det ska bli en bra helg med bra tjejer!

Godnatt!


Första, offwhite blus i chiffong från Stokkage.         Andra, vit satinblus med gulddetaljer på axlarna från Gina Tricot.


WE R WHO WE R

Seg dag i skolan. Tråkiga lektioner och satt och sålde balbiljetter i 2,5 timma. Mitt i det sistnämnda blev jag uppringd av jobbet som bad mig hoppa in på kvällspasset idag och ett dagspass imorgon. Självklart ställer jag upp, gött med lite cash. Kändes lite konstigt att vara tillbaka där igen, men kul! Imorgon blir det nya krogen Garaget eller Borås troligen, all in brudar!
Upp halv sju imorgon, orkaa. Dags att gå och lägga sig kanske!

LOVE IS ON FIRE


Sitter och gråter framför Biggest Loser, bättre onsdagssyssla har jag inte.
Skolan var full med blivande gymnasieever som skulle kolla på utbildningsmässan, riktigt god lunch och jobba-självständigt-lektioner i princip hela dagen.

Imorgon är sista skoldagen för den här veckan, alla är lediga på fredag pga av öppet hus imorgon även om man inte hjälper till, vilket vi inte gör. Lite svårt att prata för entreprenörsprogrammet när det ska läggas ner och bli ekonomiprogrammet istället..

Ska försöka komma igång och läsa min engelska bok, Pride & Prejustice, känns som om det kommer bli filmen i sista sekund ändå. Precis som på svenskan förra året haha.


ERASE ME


Natten spenderades i Borås hos Sabina, mysig kväll! Planeringen var att vi slapp alla lektioner idag och skulle på två rättegångar på tingsrätten och äta på lunch på Jensen's men pga av all snö blev det inställt och vi fick ta oss till skolan i alla fall. Dom 2 onödigaste timmarna på länge. Fast blev lunch på Spice n' Rice innan vi åkte dit åtminstone, himla gott.

Sitter och kollar lite på studentresor just nu, har pratat en del om det i klassen och dags att boka snart. Gissar att det blir Cypern eller Turkiet. Hade helst velat åka till Grekland men känns lite dumt att åka dit två gånger på en sommar.

Tillbaka till Desperate Housewifes.

           


FROM MIAMI TO IBIZA


Helgerna går alldeles för fort. Dom bara springer iväg! Helgen som passerat har varit grym!
Igår var vi i Borås. Förfest a la allégatan hos Sabina sedan utgång. Ca 25-30 sköna personer i lägenheten resulterade i en ganska grym förfest och utekväll. Entreprenörer kan det där med fest.
Var nöjd med outfiten, sminket, håret, hela kvällen för ovanlighetens skull. Mycket dans, galna incidenter och en hel del alkohol. Eftersom jag blev utsedd till söndagschaffis fick jag själv ta det lugnt med alkoholen.  

Idag åkte vi till Ellagården utanför Borås och åt en söndagsbrunch, helt klart min nya grej. Älska! hur mycket god mat som helst och ett helt dessertbord med godsaker efteråt. Besöket var en överraskning för Emma som fyllde år nyligen. Alla tjejer kunde inte vara med, men vi blev åtta stycken och det var jättemysigt.

Sängen nu, ny skolvecka på g. Lediga på fredag vilket gör veckan lite bättre!

Både Emelié, Emma och Carro hade systemkamerorna med igår så bilder kommer förhoppningsvis inom en snar framtid. Håll ut, tills dess får ni en liten bild jag snott från Carros blogg. Lyckliga tjejer!

                                   


LOCA

Fredagsmys i allra högsta grad. Helg är underbart. Taggar redan för imorgon, lär bli wicked. Idag är jag snäll, kommer bilder från köpen igår fast endast blusen och en del av klänningen. Resten kanske dyker upp en annan dag! Klänningen ser lite "hängig" ut men med en tjej i den fylls den ju upp lite om man säger så haha.

Blusen tillsammans med ett par svarta; jeans, shorts eller kjol blir morgondagens outfit.

TOP NOTCH


Bättre sätt att fördriva en ledig dag på kan man leta länge efter. Har varit en toppendag! Blev först en vända till läkaren innan jag satte fart mot Överlida för att plocka upp Emelié för att sedan bege oss mot Torestorp för att hämta Carro och fortsätta mot Kungsbacka. Förstagångare som jag var blev det en del nytt men ny shopping är alltid bra shopping, och vilken shopping det blev! Matchade dagen perfekt eftersom Bikbok råkade ha 50% rea på allt i hela butiken.
Blev ett riktigt moment när vi såg skyltarna om det. Vi hade gått in i butiken utan att se dom, dom var inte speciellt stora så inte konstigt, börjat kolla runt och hittat flera fina saker. Jag & Emelié stod bredvid varandra och kollade lite så såg båda skylten samtidigt. Det blev helt tyst, vi tittade på varandra, tittade på skylten, tittade på varandra igen och brast ut i leenden med större vidd än en banan på längden, belive me. Sprang därefter runt som dårar i butiken och roffade åt oss allt vi kom åt och ockuperade sedan omklädningsrummen i en mindre evighet. Lycka!

Fick med mig en långklänning, blus och halsband därifrån. En halsduk från HM, träningstopp från Nike och en kofta från MQ råkade slinta ner med. Håll utkik efter bilder, kan dyka upp imorgon om ni har tur! ;) Kungsbacka får 5 toasts! Och sällskapet var top notch, tack för idag tjejer!

Landade hemma strax efter sex lagom till kvällsmaten. Soffchill resten, utslagen efter en heldag på västkusten.


UPPSATS, BUSSKORT OCH DÅLIGT HUMÖR


Idag stod det nationellt prov på schemat. 5 timmar uppsats blev 2,5 och förhoppningsvis ett bra betyg på min webbartikel, som jag tillslut bestämde mig för.

Skulle med bussen hem halv tolv men det gick mindre bra, busskortet var helt borta så medans min buss kom och gick stod jag i telefon i receptionen och försökte få tag på bussbolaget som körde imorses. Kortet verkar dock vara helt borta. Imorgonbitti måste jag ringa till skolan och kolla om jag kan spärra kortet efter nio istället för åtta och fortfarande få ett nytt på måndag. Vill kolla med bussbolaget igen så dom inte hittat det ju. Onödiga pengar att slänga ut på nytt kort och betala bussen till skolan tills jag får det.

Tänkte tagit ett afrodanspass ikväll men blev helt enkelt inte av för humöret inte ville det. Går och lägger mig nu och taggar för imorgon istället. Läkaren kl 8.30 sen direkt vidare mot Överlida, Torestorp och destinationen Kungsbacka. Skönt att fördriva en ledig dag med underbara tjejer, shopping och lite god mat.


FINT SKA DET VARA


Fin kväll. Fint att inte behöva plugga ikväll. Fint att bara kunna slappa i soffan ikväll. Fin kväll helt enkelt. Rättskunskapsredovisningen gick också fint, väldigt fint. Efter skolan träffade jag Rebecka över en fika på Skrädderiet, väldigt fint det med. Allt är helt enkelt väldigt fint!

Ha en fin kväll folk!


IMPOSSIBLE

Matchen i lördags gick fullständigt åt helvete, ärligt uttryckt. Dagen vi får nya domare på hemmamatcherna kliver jag in på plan igen.
Söndagen spenderades i soffan uppkrypen hos mamma.
Dagen har spenderats i skolan, effektiv något så fruktansvärt! Och inget skämt den här gången faktiskt. Desutom kom våra resväskor hem idag, bättre sent än aldrig right? Kvällen spenderas med Rättskunskapsboken i knät, måste bli klar med inlämningen och presentationen tills imorgon. Tänker inte ha prov på 10 svåra kapitel, noway.
Har en ganska grym vecka framför mig!
Tisdag; fika med Rebecka efter skolan
Onsdag; sluta tidigt efter nationellt prov sen afrodans
Torsdag; läkarbesök, sen Kungsbacka med Carro & Emelié för shopping och god mat
Fredag; öppen för förslag
Lördag; match om jag väljer att vara med, sen utgång eller hemmafest hos mig
Söndag; Carro, Emelié och jag ska ta Emma på en överraskning. Hennes present från oss, spännande!
Bästa jag hört på länge, obegripligt att en 11-åring kan sjunga från hjärtat om något hon inte borde upplevt än.

SÅ JÄVLA BRA

Så jävla bra. Bra start på dagen! Mamma och pappa åkte till Ulricehamn och bokade våran greklandsresa nästa sommar. 3 dubbelrum på ett lyxhotell på Kreta, semester med världens bästa familj, kan inte bli bättre. Pappa ville ha all inclusive och då tog dom det bästa hotellet som hade allt dom ville ha. Vilket blev ett lyxhotell som praktiskt taget ligger på stranden. Så jävla bra.

FRIDAY I'M IN LOVE

Det är äntligen helg. Inte för att det betyder ledighet, måste plugga rättskunskap och naturkunskap tills tisdag. Igårkväll var det barnvaktande och plugg som gällde, grannbarnen Gustav och Sara var här hela kvällen för deras föräldrar var på någon middag. Fick ordning på mitt tal till svenska nationella provet i sista sekund och det blev riktigt bra till slut. Nio stycken modiga som dök till lektionen idag, och gjorde grymt bra ifrån sig. Blev ett vg eller mvg för min del, vilket får jag reda på nästa vecka. Efter skolan drog vi in till götet och framtidsmässan för att lite ut vad vi ska hitta på efter studenten. Hade ju redan lite koll, men nu har jag några fler alternativ. Skönt. Sitter för tillfället och kollar på Jurassic Park, kasst så tror jag går och lägger mig snart istället. Match imorgon så hade suttit fint med ordentlig sömn kanske. Ttyl xoxo

FORTFARANDE SJUK


Jävla skit. Febern släpper aldrig. Låg nere på 36.3 mitt på dagen så trodde att det äntligen släppt men gått upp under eftermiddagen. Vill inte ligga hemma, har redan missat alldeles för mycket i skolan. BLÄ.

Har inte mycket att säga, inte hänt något speciellt idag. Förutom möjligtvis då jag trodde jag höll på att brinna upp när jag öppnade luckan till pannan för att fylla på tidigare idag. Värsta bakslaget så det exploderade typ eld och rök rakt upp i ansiktet på mig. Hoppade baklänges i ren chock, lyckades hålla mig undan elden. Hade väl varit käckt om jag kommit flintis härefter för att håret brunnit upp. Eller inte.

Nä, mattelektion och barnvakt imorgon så får allt piggna till nu. Sängen nästa!

Blivit kär i dessa pärlor, överväger att köpa dom. Bara att priset svider lite..




LÄNGTAR TILLBAKA


Veckan fortsatte inte bättre än den började. Febern har inte försvunnit och huvudet dunkar vidare. Inte konstigt egentligen med tanke på hur sömnen blev natten vi åkte hem från Spanien och hur alla snörvlade och nös på flyget hem. Missade naturkunskapsprovet idag och kommer inte kunna redovisa rättskunskapsarbetet på torsdag eftersom jag inte kan göra klart presentationen eftersom böckerna är i skolan och vi har "projektdag på valfri plats" imorgon och jag och resten av EP3 stannar hemma då helt enkelt. Får bli nästa vecka istället.

Jag saknar värmen. Jag saknar solen. Jag saknar semestern. Speciellt nu när man tittar ut genom fönstret och det är hur mycket snö som helst ute. Och kallt som satan är det med. Hade gärna tagit en vecka till på Gran Canaria!

Nu ska jag fortsätta kolla på top model och försöka bli frisk!




CROSSFIRE


Inte den bästa starten på veckan. Vaknade i morses och kände mig inte alldeles för pigg. Hoppade in i duschen för att förhoppningsvis låta sjukan rinna av mig men icke. Med feber och en riktig huvudvärk blev det sängläge. Vaknade vid halv tre och åkte ner till Ica och handlade lite åt mamma.

Har även hjälpt pappa med några fakturor han skulle skickas iväg. Nu ska jag plocka fram naturkunskapsboken och min marabou premium och mysa framför teven.


TILLBAKA I SKÖNA SVERIGE


Jag är hemma. Jag är äntligen på svensk mark efter en smått kaotisk gårdag. Kan börja med att säga att veckan varit underbar, helt jäkla underbar. Drömmer mig bort till en Tequila Sunrise i värmen av en sol på blå himmel, det är så varmt att man helst hade legat och plaskat i poolen hela dagen. Varje kväll blev en ny restaurang, varje dag var en dag av njutning.

Självklart var inte allt perfekt, vi hade blivit placerade på hotell med väldigt mycket finska turister. Finska pensionärer: kaos. Dom sprang in i restaurangen på frukosten, sprang ut till poolen för att först haffa bästa solstol, alltid knuffa sig först. Alltid springa, alltid knuffas. Man fick minst sagt se upp för dom så man inte blev översprungen. Låter överdrivet, det här är en underdrivt, det var bland det värsta jag varit med om. Fast mest komiskt när man tänker på det. Sick.

Skulle flyga hem igår, lördag, kl 18.10 men så fort vi kom till flygplatsen blev vi informerade om att vi drabbats av en strejk. Ingen check-in-personal, ingen bagage-personal och ingen bording-personal. 2-4 timmars försening blev till 7 och panik blandat med utmattning inom mig. Kl 01.00 fick vi äntligen boarda planet, till alla svenskars lycka. Låter som jag klagar, visst gör jag det lite grann, men dom det verkligen var synd om var svenskarna som landade på Gran Canaria vid 14-tiden med det planet vi skulle flyga hem i. På grund av strejken befann sig alldeles för många personer i avgångshallarna, för många överallt på flygplatsen. Därför fick inte svenskarna lämna planet, förrän kl tolv på natten. Dom fick sitta i ett varmt, trångt och instängt plan i sammanlagt sexton timmar. Stackare, stackars barn. Vi hade tur som kunde äta, gå runt so vi ville och slapp sitta instängda.

Kl. 07.20 landade två trötta och blev hämtade av en underbar pappa. Det har aldrig varit så skönt att komma hem, hem till tystnaden, hem till sängen.

Brännan är okej, inte förväntat mig så mycket eftersom jag har svårt att bli brun. Men lite fräschare är jag helt klart, inte riktigt lika blek längre.

Ikväll är det ett snabbesök hos faster&farbror innan innebandyträningen som gäller. Tillbaka till vardagen imorgon.

Jag älskar dig, mamma.






RSS 2.0