090331

Sista dagen i Mars, imorgon är det April, och jag lär antagligen bli totalt megalurad av nått dumt som dennis kommit på. Men det jag egentligen tänkte säga när jag nämnde månaderna är att tiden går så himla fort, hinner knappt blinka till innan den jobbiga måndagsmorgonen har blivit till fredagseftermiddag.. Veckorna springer iväg, kändes som om det var nyss jag började i Mark, nyss som jag fyllde år, nyss som det var sportlov, men nu är det snart påsklov och det är endast 10 veckor kvar till sommarlovet! Ofattbart vad tiden går fort när man har roligt, vilket jag haft ända sen jullovet, jag gjorde det bästa valet som gick att göra, ångrar det inte för en sekund.

Dagen som gått har varit seg, började 10.40 med Engelska. Gjorde provet för Engelska B, kändes bra, hoppas att det gick bra med. Sen hade vi FN-projektet på samhällen och företagsekonomin. Henke surade och vägrade låta oss gå och kolla på tjejerna som spelade basket, det var Skol-SM finalen, mot Arvika, och det kan man ju inte missa när det är på skolan. Låter ju helt idiotiskt att inte se den.. Men bra som jag är lyckades jag få Henke på bra humör så han släppte iväg oss en halvtimma, bättre än inget. Våra brudar vann överlägset mot norrlänningarna, 92-52 och är nu SM mästare! Sweet.

Hade estetisk verksamhet sista lektionen, har kommit långt med våran låt nu. Känns riktigt bra! :) När den slutade vid fyra ko mamma till skolan, jag hade utvecklingssamtal.
Det gick väldigt bra, typ bara bra saker om mig hihi. Fick veta att jag ligger på MVG på engelskan och tack vare mitt MVG på matteprovet i fredags ligger jag väldigt bra till i Matte A med :) Nice! Fick se betygen från JB med, hade VG på både Småföretagande A & Projekt och Företagande :) Linda sa att jag låg på VGnivå på företagsämnena med, företagsekononomi B och marknadsföring, låg undefär där med på dataämnena om jag inte minns fel. Är jättenöjd. Vilket även lärarna var, dom trodde inte att det skulle gå så smidigt som det gjort när vi bytte. Men där hade dom fel!

Nu har jag precis kollat klart på 16 blocks, ska sova lite nu tänkte jag, går lång dag imorgon.. Sen blir det nog hem till H. :)


Amour vincit omnia

Måndag

Skolan har dragit igång igen, fast skönt att vi bara går denna veckan och sen har vi ju lov :)
Är helt slut, orkar verkligen inte med skolan nu. Är så himla trött, fick inte sova inatt.. haha. Vill hem till min säng och sova nu. Fast ska in till stan till ketty när jag slutat, så då får hon pigga upp mig.

Sitter och jobbar med FN-projektet, hamnade i Generalförsamlingens utskott: Miljö och Framtid, inte speciellt roligt.. slutar om en kvart, sen är det bara matte kvar. Hoppas på att Bo har kollat våra prov som vi gjorde i fredags, vill veta hur det gick.

Men nu måste jag fortsätta diskutera om genetiskt modifierade organismer..



Amour vincit omnia,      I'm yours

Helgen

Helgen har varit lugn, tänkte vara snäll mot min lilla lever och inte festa denna helgen. Har mest kikat på film och sovit, väldigt skönt. Igårkväll släckte vi hela huset, det var ju Earth Hour, ramlade nästan ner för trappan för det var så mörkt, smidigt. Idag har jag varit duktig och städat mitt rum. Tänkte hoppa in i duschen snart, får förhoppningsvis besök senare idag :)








Amour vincit omnia

Jag gillar helg!

Fredag igen, veckorna springer iväg..

Idag började vi vid 10 med svenska, fast då skulle  vi börja planera inför KulturKalaset som är vecka 17, vi ska jobba i grupper och se minst 20 event på skolan och reccensera dom, desutom ska vi skriva en personlig tolkning på kultur. Jag ser mest fram emot föreläsningarna jag valde och dansuppträdandena. Efter den lektionen hade vi matteprov, det gick nog hyfsat bra.

Slutade 12, åkte hem och träffade Sarah ♥ vi gick till fiket och pratade om allt vi missat, ses ju så sällan nu så det hinner alltid hända massa innan vi pratas vid.

nu ligger jag här i min säng och är uttråkad, vore fint om någon räddade mig nu.



Amour vincit omnia

Torsdag

Gårdagen var underbar, fast det var jobbigt att gå upp i morses, ville helst ligga kvar och mysa hela dagen..

..även om skoldagen var ovanligt slapp.. började 10 fast då fick vi välja mellan lektion eller att kolla på esteternas dansuppvisning, självklart tar man dansen och dom var sjukt bra, jag vill med kunna dansa sådär. Efter det var det lunch, fast var ju inte hungrig för jag åt frukost precis innan jag åkte till skolan. sista lektionen var engelska, sen åkte jag hem ett. Har legat i soffan, kollat på en jättetöntig film, top model & sex and the city, samtidigt som jag gjorde klart företagsinläningen och nästan gjorde klart Indesign-inlämningen, tråkigt.
Föresten, snart är det helg igen, bara en skön fredag imorgon med, helt sjukt vad veckorna går fort! Snart lov med!

Nu ska jag ner och kika på Unaccompanied minors,


Amour vincit omnia ,

TräningsTisdag

Skoldagen kunde knappt gå mer långsammare än den gjorde idag, desutom var jag väldigt klyftig och glömde mobilen hemma.. inte roligt att sitta på bussen och inse att man inte har någon musik, en jobbig timme det där.

Hade inga roliga lektioner idag, och maten var inte mums. Hade estetisk verksamhet det sista, vi börjar väl få ordning på låten och så nu. Stack lite tidigare till bussen, den vill man ju inte missa. Åkte hem och stack till hallen för ett spinningpass, riktigt skönt även om jag inte var sugen alls på det. Men det känns ju alltid bättre efteråt haha. Brorsan kom och hämtade mig, åt lite, duschade en bra stund och sen landade jag här i sängen. Tror jag ska kika på en film, eller somna till en film lär det väl bli. Måste fixa intervjudokumenten nu först bara, ska till fadderföretaget imorgon och göra som sista intervjuerna. Alltid i sista sekunden, allt ska in på torsdag (Y)

Upp tidigt imorgon, går 8-4 usch det orkar jag inte, men har ju kvällen att se fram emot så jag kommer nog att stå ut :)



Amour vincit omnia

Lista

Snodde denna listan av Sarah, eftersom hon har så rätt i att det är så himla underhållande..

PICK ONE..
1. Pierca näsan eller tungan? Skulle nog blivit tungan, 
2.Vara seriös eller rolig? 50/50 
3. Dricka röd eller grön mjölk? grön
4. Brinna upp eller drunkna? somna in
5. Umgås med dina fiender eller föräldrar? Föräldrar

SVARA ÄRLIGT..
1. Tycker du om någon? det kan jag nästan påstå
2. Sol eller måne? Sol
3. Vinter eller höst? Vinter
4. Vänster eller höger? Höger
5. Soligt eller regn? Sol
6. Vaniljglass eller chokladglass? isglass

OM MIG..
2. Hur mycket är klockan just nu? 22.34
3. Fullständigt namn? Åsa Rebecka Andersson
4. Vart vill du bo? I en storstad,
5. Hur många barn vill du ha? Två kanske
6. Vill du gifta dig? Ja
7. Rullar du spaghettin eller skär du den? Rullar
8. Har du ätit sushi? Nej
9. Favoritglass? Piggelin
10. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Tre
11. Humör? Jag är trött men kan inte somna

HAR DU... DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Kysst någon? Ja
2. Sjungit? Ja
3. Blivit kramad? Ja
4. Känt dig fånig? njä tror inte det
5. Saknat någon? Ja
6. Dansat galet? Nope
8. Klippt håret? Nej
9. Gråtit? Ja när jag lyckades spruta parfym i ansiktet på mig själv på idrotten
10. Ljugit? Nej
11. Blivit kysst? Ja

GREJER:
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Dom påstår att jag försökte springa från dom.. men jag snarare gick snabbt åt ett annat håll bara :)
2. Har du en hund? Japp
3. Tycker du att du är attraktiv? Vill jag inte påstå
4. Sover du helst själv eller med någon? med någon
5. Tror du på spöken? Ja

Ny vecka igen

Ja då var det åter måndag och en ny skolvecka..
Men dagen kunde knappast börja sämre än idag, kom till skolan och fick veta en otroligt sorglig sak.. En tjej som hette Lina Kristiansson som gick i Sp08 på skolan dog i lördags :( och våran julia kände henne, så det var en väldigt jobbig dag både för henne och många andra på skolan.. så offatbart att hon inte ens fick uppleva sin 17-årsdag, det är så mycket hon aldrig kommer få vara med om.. hon hade hela livet framför sig..

skoldagen har rullat på med en jobbig stämning. Slutade 14.45 men självklart fick jag vänta tills 16.00 bussen, fast hade sällskap av Hampus så det var inte så farligt :)



Har precis satt på Never Back Down, så ska kika på den nu :)

Amour vincit omnia

Underbar helg

Helgen som passerat har varit väldigt bra. Fredags var lugnt, var hemma & kollade på film bara. Lyckades i och för sig med en j*vligt klantig sak, kollade på en skräkfilm och i slutet blev jag så himla rädd så jag hoppade till och fick nackspärr typ haha.

Gårdagen var himla trevlig. Dagen började med att jag vaknade vid nio, gick upp och duschade, åt frukost och sådär innan jag tog bussen till kinna vid halv ett. Gick till McD eftersom Lisette jobbade, vid halv tre kom anders och hämtade oss. Åkte till Lisette en stund, hämtade lite grejer sen åkte vi hem till Anders. Då bestämde vi oss för att grilla innan det blev dags för utgång. Åkte in till Skene, mötte upp Hampus där & så handlade vi allt vi behövde för kvällen. Vi fyra lagade mat och hade trevligt, det blev grillad lax, potatissallad & grillade potatistärnor m. lök i foliepaket, mums. Rebecka kom och gjorde oss sällskap med :) Efter maten kom även Johanna och lite annat folk som jag inte kände igen för att förfesta lite innan vi åkte till Sätila. Väl där blev man ju inte överlycklig, dååligt drag, men vi lyckades liva upp stämningen väldigt bra haha :) Kvällen var väldigt mysig och den blev inte heller allt för sen, Rebeckas Felix kom och hämtade Rebecka, Lisette, Anders, Hampus & mig, Rebecka följde såklart med honom hem medans vi andra sov hos Anders.

Borde inte säga någonting om natten, bör nog hålla den för oss själva men den har helt sjuk herregud jag skattade så jag fick ont i magen haha. Har väl inte sovit så mycket heller, blir aldrig så när det är party som gäller.

Idag har jag Hampus Lisette & Anders varit i Göteborg, fick för oss att gå på bio i morses så då blev det så. Kollade på Kenny Begins, såå bra haha! Sen åkte vi hem, till mig, och fikade lite och kollade på Wipeout och åt Dumle.

Nu ska jag försöka sova lite, upp tidigt till skolan imorgon, usch det orkar jag inte. Ge mig lov nu, orkar inte vänta två veckor..



Amour vincit omnia ♥ I have a good feeling about this

Hej jag heter Bengt..

Föresten, här kommer ett skönt youtubeklipp från festen förra helgen, jag & Lisette lär resten av folket Hej jag heter Bengt.. lyssna på bruden i bakrunden med, som skriker anders hela tiden, låter om en siren på repeat hahaha!


Underbara helg!

Ja idag är det fredag igen, helt underbart! Dagen har varit väldigt bra, vädret dom sista dagarna har gjort mig på superbra humör, sen finns det andra anledningar till bra humör med :) Idag gick vi bara 10-12, först svenska med en vikarie som det absolut var något allvarligt fel på, herregud. Sen matte en timma med. Fick vänta på bussen, men hade söta Johanna som sällskap :) Åkte till mamma på jobbet och åt hos henne eftersom maten inte var den godaste i skolan.. sen skulle vi till ica & systembolaget innan vi åkte hem, måste ju ha något tills imorgon :)

Nu sitter jag i min säng med en påse nötter och lyssnar på lite bra partymusik, är lagom sugen på lördagkväll nu! gimme gimme. Ikväll blir lungt, blir nog film & sådär bara.


Men nu ska jag kila,



Amour vincit omnia

UF-mässa

Hemkommen från borås, dagen har varit helbra. Vaknade när mamma kom in och väckte mig innan hon åkte till jobbet, låg kvar en halvtimma i sägen och drog sedan upp datan i sägen med lite skön musik för att göra morgonen en bra start på dagen. Hann duscha en bra stund, äta en bra frukost (för första gången på 10år), sminka & göra iordning håret utan att stressa. En riktigt bra morgon! Åkte med 11bussen in till stan för skulle in och hämta en ögonskugga på Mist Stockholm till Pernilla, fast jag skulle helst behålla den själv för jag blev kär i den! haha. Hittade ett par fräscha solglasögon på Lindex med som jag köpte, gjorde sönder mina andra i sommras. Precis när jag kommer ut från Lindex ser jag Sabina & Sophie framför mig, dom drar med mig till Thai Silk för att käka, åh gud så gott det var. Alldeles för länge sen jag åt där, mums. Efter TH tog vi bussen till Åhaga och mötte resten av klassen där. Sen vandrade jag Lisette Rebecka & Julia runt där i tre långa timmar, gudars vad tiden gick långsamt.. Men träffade massa personer som man inte träffat på evigheter typ, Kenny Jonathan Jennifer och massa andra :) . Men när klockan slog fyra var det prisutdelning som gällde fast jag & Rebecka stannade inte länge, vi drog oss till bussen till centralen ist så vi kunde ta 5tåget hem. Nu är jag hemma, fick köra hem, kör hela tiden nu typ, går riktigt bra :) Ska nog gå ner och äta lite nu, magen kurrar.


Shontelle: Superwoman, Stuck with each other & T-shirt , jag älskar dom ♥




Amour vincit omnia ♥ jag vill ha lördag

Fab Monki






Tre par helt underbara skor & en underbar väska, allt är från Monki. GE MIG NU! :(

Snart helg!

Jaha då satt man här igen, har inte så mycket att berätta egentligen.. Dagen har varit lite smårörig för det har varit fullt upp med uf för ep2:orna. Lektionerna var slappa och sen skulle jag & sabina på möte hos vårt fadderföretag vid 14.00, gick lite tidigare dit så vi skulle hinna med buss/tåg hem vid 14.30. Det blev väldigt tight med tiden, men hann iaf :) Mamma fick komma och hämta mig i Svenljunga, så körde jag hem :)

Är så himla trött, har knappt fått gjort nånting sen jag kom hem. Skrivit rent en del av intervjuen på företaget och vart en snabb sväng hos farmor & farfar, skulle se till att dom kunde köra mig till bussen imorgon, eftersom jag har sovmorgon imorgon och ska ta 11bussen till borås, ska till Åhaga med klassen och kika på UF-mässan. Skulle även in till stan en snabbis och hämta ut en ögonskugga från Mist Stockholm åt Pernilla, hon hade fått ett erbjudande men kunde inte fixa det i stora staden Linköping, så hon skickade det på posten hit så lovade jag att fixa det :)

Och snart är det helg igen, bara imorgon och fredag vilket är två slappa dagar! Vill ha lördag nu! :)




Men måste försöka få ordning på intervjun nu, godnatt.



Amour vincit omnia

Homeparty fashion edition

Kvällen spenderades hos min morbrors fru Anette, hon hade ett homeparty med en annan tjej. Anette har ju sina smycken och underkläder, och den andra tjejen hade kläder och lite skor. Priset var satt efter den bra kvalitén så blev ingen billig kväll direkt, och det går nästan gissa vad mina pengar gick åt på, underkläder, ev av mina stora passioner. Blev ett rött set i spets, jättefint, från After Eden. Fast hon hade inte min storlek där, så får den om två veckor när hon beställt hem det :)

Sitter just nu och lyssnar på lite låtar av Moto boy, Måns & Darin, och ska nog ta fram min bok och läsa lite, har bara ett par kapitel kvar så den lär vara utläst innan jag somnat.


Amour vincit omnia

Vilket underbart väder!

Det var en riktigt bra morogn, vaknade och såg det underbara vädret utanför mitt fönster. Fick ju även lite sovmorgon, gick upp vid sju :)

Börjar om en halvtimma, sen går jag till fyra, lite segt.
Ikväll ska jag & mamma på homeparty hos Anette, min morbrors fru :) Kommer inte ihåg vilket märke tjejen som skulle komma säljer men det var massa väskor skor & accesoarer :) Får se om jag kan hitta något trevligt.

Men nu ska jag återgå till mina classmates,


Amour vincit omnia

Godnatt


:)






Amour vincit omnia


Måndag igen

Ja då var det ny vecka igen, och bara fem dagar till helg igen!

Sitter just nu i skolan och är lite småsur på Thomas, från mitt & sabinas fadderföretag.. Vi ringde honom i fredags och bokade tid idag 14.30 och då sa han även att han skulle ringa tillbaka och säga om det dök upp något i vägen för honom. Så vi gick  dit vid 14.20 och får upplysningen att han är i Tyskland, utan att ha ringt och meddelat oss det. Vilket gjorde mig väldigt irriterad eftersom vi gick dit i onödan, jag missade min buss och sabina missade sitt tåg. Så nu sitter jag här och pluggar nationalekonomi istället, skitdrygt.

Fast nu är det bara en halvtimma kvar tills bussen går, tur det för jag vill hem och sova nu!



Amour vincit omnia



everytime i saw you my, heart beated a bit faster


sovdags

Antar att det är dags att krypa ner i sängen nu, skola och upp tidigt imorgon, urk. har spenderat hela kvällen i soffan, kollat på teve och gjort min matteläxa (Y)  och det blev pizza till kvällsmat, mums.

jag vill verkligen utomlands nu, lämna tråkiga och kalla sverige och åka till sol & värme! Får väl hoppas på jobb i sommar så blir det frhoppningsvis en resa innan skolan börjar.




Amour vincit omnia,

Söndag

Jag pluggar matte, jag målar naglarna, jag kollar på tv & jag sitter vid datorn, händigt men blir inte så mycket matte gjort egentligen..

gårkvällen var lugn, kollade på melodifestivalen, förstår inte vad som hänt med svenska folket.. dom två sämsta låtarna som varit med kom 1a & 2a, skandal sverige. usch
det blev även en liten nostalgikväll, kollade på massa gamla bilder och fick flashbacks från underbara tider


men nu måste jag fortsätta med allt jag gör, så jag blir klar idag.




bild från sommaren -07



Amour vincit omnia

Party

Ja med helg kommer fest, vilket gårkvällen bestod av fullt ut. Hängde med Lisette hem efter skolan,  drog till Lina vid halv fyra och sen vidare till Emma strax efter det, göra iordning sig och börja förfesta. Till att börja med var det bara Emma Lisette Lina & jag men senare kom Anders Elinore Nathalie Johanna & Hampus. Det blev en hel del Lips och även lite spel; ölspelet, jag har aldrig & sanning och konsekvens, nice! Framåt tio kom skjutsen och vi åkte till Skephult till Bella som hade fest, kände igen en del ansikten men blev många nya med men sånt gillar vi. Hände en hel den roliga saker under kvällen, våran underbara hej jag heter bengt - ramsa, Hampus som måste trycka på alla knappar han ser som resulterade i att elen dog och det blev svart och tyst i hela huset, snacka om partydödare, men riktigt kul haha. Åkte hem i hyfsad tid, Lisette, Anders, Hampus & jag sov hos Emma, vaknade vid sju första gången, somnade om men vaknade då och då fram till kl tio då resten av gänget var på benen med. Åkte hem vid halv elva, och har inte gjort någonting alls sen dess typ. Försökt bota huvudvärken med ipren fast det fungerar inte så bra.

















Tack för en kanon kväll/natt



Amour vincit omnia

Torsdag

Dagen har varit helt okej, den började vid 9.50 med marknadsföring och fortsatte med äcklig lunch och sen engelska för att avslutas med redovisning om nationalekonomi som vi precis haft. Bussen går om 20 min så tror nog jag hinner börja lite smått på inlämningen om nationalekonomi som vi precis fått. Fast idag får mamma komma och hämta mig i svenljunga eftersom bussen inte går till tranemo, idiotiskt nog.. Innan vi åker hem blir det att handla och uträtta lite ärenden, bland annat ska jag söka jobb, så ska lämna några cv på ett par ställen. Får hoppas på att någon nappar :)

Sen blir det nog att plugga lite när jag kommer hem, måste få ordning på engelskan, nationalekonomin och matten, lite segt..

Men nu får jag nog ta och kila i alla fall, måste ner till caféterian och köpa med mig en macka eller yoghurt, är jättehungrig..

Förhoppningsvis blir det lite party imorgon, får se får se :)



Amour vincit omnia


Studiedag

Tillbaka här igen, ber om ursäkt för dålig uppdatering, har helt enkelt inte varit hemma eller haft tiden till det. Men nu är jag tillbaka, efter en välbehövd studiedag fast inte är jag piggare för det.. usch säger jag bara, så ont i magen jag  tror jag hugger av den snart. Slutar snart, bussen går om en kvart, ska bli skönt att få komma hem!

Gårdagen som var studiedag spenderades hos ketty, sov hos henne måndag-tisdag. Slapp ju gå till henne med, jag gick bort till Andreas istället som körde mig :) Han joinade oss en stund med, men drog hem eftersom han tyckte vi var tråkiga, vilket vi säkert var för vi gjorde verkligen ingenting på hela dan eller igår heller, bara kollade på tv typ.

Drog hem vid fem, sen hände inte mycket hemma heller. Somnade efter ett par timmar läsande i hp.

Men nu måste jag kila, får inte missa bussen.  Föresten är det min farmors födelsedag så blir väl att upp och fika där med :)


Amour vincit omnia

Långpromenad

Hej hopp,

Har Information & Layout just nu, håller på med UF-förberedelserna :) Har matte med sen slutar jag, runt halv tre ungefär.. Det är inte så noga med Bo, han är sweet.

Det var tänkt att Ketty skulle komma hit när jag slutade så skulle vi gå och fika, men eftersom hennes far åkt till malmö och hennes mor är på jobbet i borås så kommer hon inte hemifrån, väldigt jobbigt.. så tänkte att vi hoppas över fikan och så åker jag hem till henne ist och sova hos henne för vi är ju lediga imorgon, fast om jag inte får tag i skjuts så blir det lång promenad för min del.. fast det är ungen värd så vi får väl se :)

Men nu måste jag fortsätta med mitt företag,



Amour vincit omnia

Hårfärgning

Har precis färgat & gjort slingor i mammas hår och hon har färgat mitt hår :)

Ska snart ner och äta lite, mamma har gjort hemmagjord pizza, mums!

Sen blir det självklart att kolla på Wipeout på Kanal 5 kl 20.00! Dom tävlande är från Sverige, Norge & Danmark och har åkt till Buenos Aires i Argentina för att vara med i en ganska sjuk tävling.. Dom ska klara en galen hinderbana på tid och till slut är det bara en svensk, en dansk och en norsk i finalen. Självklart står det pengar på spel, det är ju enda anledningen till att nån egentligen skulle börja fundera på att söka dit. Det finns även en hel del kända svenskar som ska vara med några av dom är : Sanna Bråding, Linda Rosing, Thomas Järvheden, Douglas "Dogge" Leon, Bingo Rimér, Kitty Jutbring och Peter Swarting. Det är verkligen min sorts humor, många skulle kalla den dålig.. men jag gillar det haha. Desutom är Hans Wiklund och Felix Herngren kommentatorer och det är ju klockrent, kan ju inte bli bättre.





Amour vincit omnia

Nördfaktor

Är väldigt trött idag.. det blev lite sent igår. Kalla mig tönt men jag låg och läste "HP Halvblodsprinsen" innan jag skulle sova och hade inte så mycket kvar, kanske 100 sidor lite drygt. Och jag kunde helt enkelt inte sluta läsa, klockan gick men jag var tvungen att läsa ut den. Det var länge sen jag läste dom böckerna sist och jag hade nästan glömt bort hur underbart bra dom är, jag älskar J. K. Rowlings sätt att skriva, helt underbart. Låg och halvgrät i slutet eftersom det är ett väldigt sorgligt slut, men när klockan slog tre var sidorna slut och jag var tvungen att sova. Jag längtar tills sommaren då filmen om denna boken kommer ut, den skulle kommit ut i november som varit men dom valde att senarelägga det, väldigt tråkigt för oss som såg fram emot att få se den! Men tills dess får jag nöja mig med "HP Dödsrelikerna" som jag tänkte börja på nu, men det är inte mycket till tröst eftesom den kommer vara utläst i veckan.





Amour vincit omnia

Slumdog Millionaire

Har precis sett en grymt bra film, Slumdog Millionaire. Alla borde se den!
 









Amour vincit omnnia



Skitlördag

jaha tråkig jävla lördag igen, fan

försökte få ordning på företagsekonomin som jag missat i veckan men den jävla cpboken kan ju inte förklara nånting så allt är helt obergipligt. så trött på all skit nu. går och kollar på film ist.

Orättvist

Min lördag är inte mycket att diskutera om egentligen.. vaknade vid tolv, vilket i och för sig förvånade mig för gick ju och la mig vid elva igår så borde inte sovit så länge.. men det var skönt att vakna utvilad i alla fall. Sen har jag inte gjort mycket mer än läst och ätit vofflor. Kvällen blir förhoppningsvis inte lika dryg, ska nog till ketty sen skulle vi nog iväg och träffa lite folk och dricka lite.






mina tankar går till er, vi lever i en orättvis värld och fel människor drabbas
:/



Amour vicit omnia

Let's Dance

Jag har precis kollat klart på Let's Dance nu, det blev Nicklas Wahlgren och hans Janette som fick lämna programmet denna veckan. Jag gråter inte över det direkt, har aldrig gillat homon, tänker bara på löjliga barnprogram när jag tänker på honom. Men det sista han sa innan programet tog slut var väldigt gulligt..
David Hellenius, en av programledarna, frågade honom "Vad kommer du ta med dig här från programet nu när det är över?"
Och svarade han "Laila" med ett sött leende på läpparna och blicken fäst på henne.

Jag har faktiskt två favoritpar, dom har jag gillat redan från början:  Laila Bagge och hennes Tobias & Magnus Samuelsson och hans Annika. Dom är båda helt underbara par och personer, och dom dansar fantastiskt bra.

Men nu ska jag krypa ner i sägen, är riktigt trött! Godnatt



Amour vincit omnia

Vilken dag..

Min tripp till Ica var en pina, tänk er själva att med en dataväska på ena axlen och en väska med 4tjockböcker som vägde en sådär 10 kilo efter en stund på andra axlen så skulle jag handla.. helghandla åt min mamma.. Jobbigt som fan och jag tror alla kunder och alla som jobbade där skrattade åt mig när jag kom lunkandes genom hyllorna med en full kundkorg släpandes efter mig samtidigt som den höll på att välta för varje steg jag tar för den jävla dataväskan slår på korgen hela tiden.. Herrejesus säger jag bara. Vilken syn haha! Packa ihop varorna var inte lika lätt som vanligt heller, med två väskor ska man packa ihop två fulla påsar och försöka hålla allt samtidigt som man ska ut ur affären.. Det gör jag inte om säger jag bara. men mamma blev jätteglad, mat behövde vi och hon var ju sjuk så hon kunde ju inte gå ner och handla.

Jaja, till resten av dagen, åkte hem men stack in till stan med fyrabussen för att möta Rebecka och fika lite :) Men fastnade i några affärer med såklart, går ju inte att undvika haha. Passade på att köpa ett linne till mamma som hon bett mig göra, sen blev det besök på Café Orion :) Dom har helt underbara hallonpajer där!

Mötte förvånandsvärt mycket folk som man kände, hejade på alla möjliga haha. Sen träffade jag även på Mike & Martina Manniche vid resecentrum, spenderade bussresan hem med att prata massa minnen med Mike och fortsätta påpeka att han är lika sjuk som vanligt haha. Saknar den ungen!

Men nu är jag hemma igen, och är väldigt mätt efter en god middag. Tror det får bli en film nu, har inget annat bra att hitta på.



Amour vincit omnia

Svenska

Sitter på svenskalektion nu, ska skriva klart våra noveller men min är redan klar. Får se om jag slutar 12 eller 1 , men hoppas på det sista så jag slipper vänta själv här. Får se hur det blir ikväll med, blev ändrade planer så skulle in och ta en fika med Rebecka bara, men får se om jag kan åka eller inte..



Amour vincit omnia



fan

jag är så jävla trött på dig och ditt sätt
du är envis för att ge dig och för omogen för att be om ursäkt
ditt jävla tjat och falska påståenden, jag orkar inte mer
väx upp det är ju för fan du som ska vara den vuxna?!

I want to, I need to

Torsdag igen, och äntligen frisk! Skön skoldag imorgon, börjar tio och slutar ett. Kvällen kommer spenderas i borås med Rebecka Lisette Emma & Lina i think, mysa i lägenheten. Resten av helgen är oklar, men vi får väl se.



Jag är så trött på det här, önskar bara att det kunde bli bra nån gång.
Det är jobbigare än vad vissa tror. Är det inte för mig? Jag vill med, mer än något..





Amour vincit omnia

Sjuk

Idag har jag varit hemma från skolan, mådde inte alls bra igårkväll och det gick tydligen inte att sova bort heller. För när jag vaknade i morses mådde jag fortfarande dåligt och det har hållt i sig under dagen med. Har sovit för det mesta, men har kollat på Yes Man med, brabra! Har inte mycket vettigt att säga just nu, hoppas bara att jag mår bättre imorgon för det är ju Rebeckas födelsedag! :)

Men tror jag ska kolla på en annan film nu, finns ju inget bättre att göra.



Amour vincit omnia

Seg jävla måndag

Denna dagen har varit dryg på riktigt, jag tror inte min kropp har återhämtat sig efter helgen, jag har ont typ överallt och mår inte bra nu. Usch! Pinade mig upp tidigt idag men klart fan våran idrottlärare inte var i skolan då så då var idrotten inställd, fick helt enkelt vänta två långa timmar på att UF-projektet skulle dra igång, och där gick det sämst med, helt hjärndöd ungefär. Sen var det matte det sista med tills halv tre, men kom ju fan inte hem då heller, var inte hemma förän fem. Är på riktigt dåligt humör idag, för den som inte fattat det redan.. Och desutom ska novellen vara klar på onsdag och det kommer gå åt skogen :( orkar inte, känns som om jag är sjuk men det kan jag inte vara nu heller när vi har så mycket i skolan. blöööö. Nu ska jag somna till en film, godnatt.


Amout vincit omnia

Helgen

Helgen har varit den bästa på länge! Bestämde mig i sista sekund att åka med Lisette och gänget till Kullaberg, så drog till Kinna, för Lina höll i förfesten. Jag kom rätt sent, så då var redan alla där och i full gång med partyt. Men jag tog ikapp det rätt snabbt och sedan var det dags att åka, jag Emma Lina & Rebecka åkte med nån dude som dom kände, tror han hette felix? Lisette och Anders åkte med Lisette's pappa. Kvällen blev helt kanonbra, spenderade iofs mest tid uppe i baren haha, men blev mycket dans med, träffade mycket trevligt folk med :) Drog hem när det stägde, vi satt nog 13 stycken i bilen hem, och gud vad jag skrattade på väg hem, Lisette vet hur man underhåller haha. Tyvärr får jag inte publicera videon hon spelade in, det är väldigt synd för den är så sjukt klockren, dog av skratt hahah! På vägen hem stannade vi på PG's för nattkäk, jag & Lisette delade käk och när gubben frågade vad vilken dricka vi skulle ha sa vi som vi gjort hela kvällen i baren på KB; Överraska oss! Och gubbens blick när jag sa det, han trodde nog att jag var helt körd, men gud vad vi skratta haha. Sen slocknade jag Anders och Lisette hemma hos henne. Tack Tjejer & Anders för en kanonkväll! <3









Igår, Lördag, spenderades i Göteborg på Universeum med Lisette & Anders, det var riktigt kul :D fast gillade inte ormarna och spindlarna, det kändes som om det inte gillade mig..

speciellt denna gula jävlen,



men denna hajen var typ över två meter lång på riktigt, ser inte lika stor ut nu, men jag lovar den är hugee..



men denna var lite söt faktiskt



MEN det viktigaste...! Jag hittade Nemo, haha! och en gul sak med..




Lördagskväll spenderades hos Emma, vi kollade på film med henne Lina & en till som kallades för Kissen. Drog hem och sov hos Anders vid halv två.
I morses gjorde jag & Lisette jättegod frukost, bacon ägg & backor, mums! Kollade på Sveriges värsta bilförare innan jag åkte hem vid två, sen har jag nte gjort mycket mer än klippt mamma idag. Och nu ska jag ner och kolla på Parlamentet!


Amour vincit omnia

RSS 2.0