SUNSHINE





Dags att packa kanske. Åker ner till halmstad efter jobbet ikväll, blir lite reunion med rasmus som är nere. Åker hem på måndag för ett kvällspass på jobbet sen tillbaka ner med mamma på tisdag.
Hade tur med lindex med, paketet kom idag så ska hämta det efter jobbet. Bara hålla tummarna för att shortsen passar.

PÅ VÄG HEM

Bra överraskning. Mamma och pappa är på väg hem så slipper sova ensam den här natten. Dessvärre fanns inte D&G-parfymen jag ville ha men mamma köpte nr 2 på min önskelista istället; Versace's Pour Femme.
Nu har jag duschat och ska strax äta lite grann!




SPENDING ALL MY TIME

Uppe tidigt imorses för jobb 8-13. Endast ett kvällspass imorgon innan jag har helgen ledig. Blir att slappa idag såvida inget dyker upp, får se om mamma och pappa ringer senare. Tror dom skulle tillbaka till svensk mark idag, men kan mycket väl vara imorgon med. Lite vilsen eftersom dom ändå inte kommer hem utan stannar i Halmstad.
Ska fortsätta kolla på filmen som går på teven, The Express, riktigt bra!




NO USE IN CALLING

HM borde lära sig att ha kläder hemma på lager, nötter! Hittade tre istället för en parfym inne i stan. Potter-maratonet gick åt skogen men kebabtallriken var god! Jobb hela veckan sen kusten till helgen I hope.

Favoriten bland dom tre; nr 10 ur D&G's unisexkollektion. Kan bara hålla tummarna nu.






SÖNDAGSSLAPPNING

Söndag åter igen. Precis tillbaka i soffan efter en fika hos farmor & farfar med Pernilla och familjen. Pj och den Andreas var här och käkade tacos och myste lite igårkväll. Första gången jag träffade honom och ja, han verkar vara en riktigt toppenkille. Bra jobbat pj!

Regnet öser ner här, hållt på non-stop sen igårkväll. Rätt värdelöst men en bra anledning till att bara mysa ner sig i soffan. Pratade med mamma och pappa innan med, dom är nere i Tyskland med några vänner nu, måste hitta en parfym jag vill ha eftersom mamma tydligen ska köpa en till mig innan dom kommer hem. Ingen som vet någon god som passar både till vardags och fest?

Nä dags att återgå till teven, ha en slapp söndag people.


TORSDAGKVÄLL

Efter jobbet igår blev det borås med tjejerna. Första torsdagskvällen den här sommaren för min del, på tiden kan man väl säga. Kvällen slutade hos Sabina för lite nattmat efter skönt häng på Bränneriet. Blev buss hem, sov hos Johanna och sedan upp och jobba 7.30 imorses. Snacka om segt! Men ledig i helgen nu så kan sova ut lite. Mer som händer vet jag inte, märker vi imorgon! Har snott lite bilder från Jojo så tänkte slänga upp dom här. Dom "vackraste" la hon inte upp på facebook, både synd och skönt haha.









MYS PÅ MOS

Igår blev det picknick på Mos Strand med tjejerna, riktigt mysigt. Idag har jag jobbat, ikväll blir det stan med brudarna för att ta en drink eller två på viskan, bränneriet eller något annat ställe.


DON'T LET IT GO TO YOUR HEAD

Ja kvällsjobb var det ja, lika stressande som vanligt. Uppstår alltid en orolig och stressig känsla bland vissa av de äldre när kvällen kommer. Efter jobbet blev det ica, tog aningen längre tid än jag trott men fick med mig massa gott till imorgon. Fast dom borde ha lite bättre koll på sina bröd, ingen vill väl köpa mögliga chiabata?

Efter en cider och lite sex and the city mår jag nu betydligt bättre!

Mums säger jag bara!



LOVEKILLER

Makaronerna står och kokar och kötbullarna är stekta, ska snart äta upp det med. Jobb ikväll, blir att handla lite när jag slutat. Imorgon blir det picknick på mos med tjejerna, ska blir riktigt skönt att träffa dom igen. Eftersom jag kör får jag hoppa över vinet men lite gott att äta, kubb och förhoppningsvis lite sol och bad om vädret tillåter det låter tillräckligt grymt!

Nä dax att äta sen iväg till jobbet. cyeea


A DAY OFF

Äntligen en ledig dag! Vaknade dock tidigare än jag tänkt mig men gjorde inget, åkte ner till pappas jobb och lämnade hans lönelapp eftersom han inte är hemma och kan göra det själv. Efter det åkte jag till Grimsås för en kopp kaffe och tjat med Andreas som var själv och uttråkad på jobbet. Åkte hem och lagade lite god middag sedan har jag fördrivit tiden i soffan mestadels, första gången på flera dagar jag gör det med glädje.

Senare ikväll kommer Andreas förbi och håller mig sällskap i mitt öde hus. Rätt skönt, kvällarna brukar bli aningen tråkiga och nästintill deppiga när man bara sitter här själv för man jobbar fram till 21 eller börjar tidigt dagen efter.

Längtar tills lönen kommer. Då lär det bli en hel del shopping, skrapat ihop en hel liten lista med saker/kläder jag ska fylla ut garderoben med. Funderar även på en nagelförlängning men det får bli i mitten av augusti när jag jobbat klart. Gillar inte mina naglar direkt, får hoppas jag slutar bita på dom om det sitter förlängningar på dom


HOME ALONE

Numera har jag huset för mig själv, vilket jag inte tycker om det minsta. Mamma och pappa är borta i 2 veckor minst; i Oslo, Halmstad och Rostock, medans jag är kvar här hemma och jobbar. Hoppas det händer lite kul i nästa vecka för då jobbar jag endast 3 dagar.

Var ledig igår så då blev det Ulricehamn med mamma, käkade på Torgstallet och shoppade lite grann.

Nu ska jag ta och sova en liten stund. Jobbat 7.00-11-30 i förmiddags och ska jobba 16.30-21.15 ikväll med, delade turer är så kul..




BLIR DET NÅGONSIN RIKTIGT BRA?

Är på ett ovanligt dåligt humör, inte irriterande dåligt utan snarare ledsamt dåligt. Mycket i vardagen som inte är så bra som det borde. Men that's life. Fortsätter att kolla på filmen istället för att gnälla mera. Hörs när kvällarna blir bättre.


THE LITTLE THINGS

So hearing your voice on the phone, It makes me feel like I'm further from home
Oh, I miss how it feels when we touch. Just like a papercut

The little things hurt so much



Jobb, jobb och mer jobb. Känns som jag inte gör annat än jobbar. Ledig fredag åtminstone. Idag var pappas dag så har firat honom här hemma med grillning med några av släkten. Riktigt trevligt!


HIDE AND SEEK

Helgen var helt grym, svensk sommar när den är som bäst. Uteserveringar i stan, stek i Tylösand, After Beachen, grilla på stranden och bada i ett skönt hav. Skönt folks och felfritt väder, kan inte bli bättre!

I veckan är det cash som ska håvas in. Jobbar alla dagar utom fredag, då blir det möjligtvis en tripp ner till hstad igen. Imorgon blir mördardag, 11h jobb i den här värmen är inget som lockar men blir skönt när lönen kommer.

Låg och kollade på The Holiday igårkväll eftersom jag inte kunde sova, fick perspektiv på saker och ting tack vare den vare sig jag ville det eller inte. Kändes som om jag var en av karaktärerna och plötsligt blev allt så uppenbart..




NEEDS TO TO TAKE A NEW STEP, AWAY FROM YOU

Gårdagen spenderades på Liseberg. Blev en heldag minst sagt, kom när det öppnade vid elva och åkte hem runt halv tio. Åkte allt vi ville och lite till. Skrattade av lycka i Jukebox, skrek av glädje i Balder och blev genomblöta i Flumeride. Skrek av panik i Kanonen och log på 3D-bion. Skrek mer av lycka när jag vann två stjärnvinster i chokladhjulet och var nära att nita killen i kassan på texmex-stället. Utmattningen av en dag som ett barn igen uppenbarade sig som en brutal bakfylla, men somnade gott igårkväll iaf. Tack Johanna och Dennis för en underbar dag!

Sov länge idag, riktigt skönt! Sen blev det kvällspasset på jobbet. Imorgon är det 7-15 som gäller sen helg i hstad som gäller. Åker ner med Johanna efter jobbet sen kommer mamma & pappa ner också.

Tre snyggingar som väntar på att 3D-bion ska börja haha.



HAPPYFACE

Dagen spenderades i Borås med min kära mamma. Shoppat, ätit gott och tjatat massor. Blev Thai Silk eftersom hon inte ätit där förut, men det verkar som om det kan bli en hel del gånger till haha. Med en lite lättare plånbok men mycket nöjdare kom vi hem framåt tretiden. Fast dessvärre hittade vi en orm precis vid hundgården där Jack stod och skällde, men mamma lyckades nita den med en spade innan den hann rymma. Härligt mamma!

Dagens inköp blev en vit kofta med rosa rosor på, en stråhatt, en hög med armband och ett vitt linne. Hade tur med hatten, letat som en galning hela våren och sommaren efter den perfekta och idag hittade jag den i den sista affären vi kollade i. Det var dessutom den sista som hade kvar.

Imorgon blir det Liseberg med Johanna & Dennis, längtar extremt eftersom det är 2 år sen sist och jag älskar att åka bergochdalbanor, slänggungor och allt det där!

Koftan och hatten från dagens shoppingrunda;


Bilden blir ungefär min outfit imorgon, så bild på det lär knappast behövas. Men ska försöka ta lite roliga kort imorgon ändå. Happyface!


THE PAST IS MY PRESENT

Varför är det så svårt att släppa det förflutna och låta framtiden ta plats? Känns som om en del av mig står och stampar på samma ställe som för 1 år sedan.. Dags för lite förändring tror jag.

Ledig två dagar nu. Borås med mamma imorgon för lite mys, på onsdag blir det Liseberg med Johanna & Dennis. För tillfället sitter jag framför satc, såklart.


LÅTSAS SOM ATT DET REGNAR

Var väldigt trött idag på jobbet, idag på det långa och extremt varma passet 7.45-17-00. Anledningen till tröttheten är kort och gott; för lite sömn. När jag slutade igårkväll handlade jag lite och åkte sedan hem till Dennis för lite skönt häng med vänner, kom inte hem förän närmare tolv. Sen självklart fastnade jag vid teven när jag väl kom hem, osmidigt. Fick tvinga mig själv upp imorses.

Nu ska jag se om jag orkar ta och laga lite mat, känner verkligen för att äta men inte för att laga det i den här värmen. På menyn står lövbiff med mozzarella & pesto-fyllning och klyftpotatis, låter inte lite gott! Dessvärre låter det inte lika gott att äta själv. Ogillar hela faktumet att vara ensam hemma en helg, även om jag har fullt upp med att jobba.

Nog med struntprat, måste börja laga maten. Ska ju komma i säng i någorlunda tid. Börjar 07.00 imorgon. Delad tur så jobbar 07.00-11.30, sen hem några timmar innan nästa pass, 16.30-21.15. Cash is king.


KLAPPAT OCH KLART

Resan är bokad och klar, längtar något fruktansvärt till höstlovet! Känns sjukt bra att veta att man ska iväg, att det inte bara är snack längre. Men nu ska jag tyvärr ut och tvätta bilen lite eftersom den ser tragiskt dammig ut, dessvärre räcker det att köra till tranemo och hem igen så ser den lika förjävlig ut igen. Hatar faktumet att det vackra vädret gör att grusvägarna dammar  något så fruktansvärt.
I eftermiddag blir det jobb, 14.45-20.45. Ska slösa allt jag tjänar i sommar nere på Gran Canaria i höst!




I COULD REALLY USE A WISH RIGHT NOW

Det är torsdag, jag är ledig, och det är äckligt varmt ute. Solen skiner bara ibland men värmen ute är nästan sjuk, svettas ihjäl, kul när man duschade innan.
Pratat lite med brorsan idag, skönt att höra av honom lite. Lite kul, strax efter jag duschade idag knackade det på dörren, utanför står jag två killar med en båt på en trailer efter bilen. Själv stod jag i endast handduk och såg allmänt förvirrad ut. Båten var min brors och killarna skulle lämna den här hemma. Bra att man får sån info av sina föräldrar efteråt, kunde ju varit kul att ha lite kläder på sig när det kommer folk..

Just nu väntar jag på att Andreas ska sluta jobba och komma förbi och hitta på något med mig. När jag väl är ledig blir jag rastlös när jag bara borde ta det lungt och njuta.


OVER THE RAINBOW

Borde sova vid det här laget, men är ju ledig imorgon så what the heck! Jag och mamma har kollat resor i ett par dagar nu, bestämt oss för att åka på solsemester på höstlovet, helt underbart! Blir troligen Gran Canaria eller någon av öarna där, varmast där i okt/nov eftersom mamma inte vill till Egypten och en vecka är för lite för att åka till thailand eller liknande.




RSS 2.0