Äntligen helg

Ja nu var det fredag igen, himla skönt med helg igen! Började vid tio idag, då skulle alla vi nya till skolsyster och tjata lite och nu har vi matte, slutar om en timma men funderar på att ta bussen om 20 min ist. Orkar inte vara kvar här själv sen till kl 13. Helgen är rät oklar, lär inte hända så mkt.. men får se om det dyker upp något kul.

Nu får jag väl ta och göra lite uppgifter så lilla Bo blir glad,


Amour vincit omnia

trodde jag ja..

nepp fick inte kika på Den rätte för Rosing, mamma & pappa kollade på något tråkigt program.. Så nu blir det film & cola ist, det duger fint med!


Amour vincit omnia

you spin my head right round

När jag vaknade i morses kände jag mig inte bra alls, men pallrade mig in i duschen med  förhoppningarna om att det skulle hjälpa men icke sa nicke.. Magsäcken stog mig upp i halsen så mamma sjukanmälde mig och jag sov några timmar till i min underbara säng. När jag vaknade igen såg jag ut genom fönstret och fick en chock, det snöade igen, och inte lite heller.. Hur mycket som helst! Gick ner och la mig i soffan och kollade på/halvsov genom Shooter. Framåt tolv tog jag fram datorn och tänkte skriva på min novell men det stog helt still så jag tänkte att det var lika bra att börja om. Så fuskig som jag är tog jag storyn ur Lipstick Jungle, fast bara delen om Nico Reilly och Kirby Atwood's otrohetsaffär :) Sen skrev jag lite på Fadderföretagsprojektet med, men kom inte så långt på det. Annars har dagen spenderats i soffan med mitt täcke och massa oboy. Men det blir nog skola imorgon iaf, mår bra nu och vill ju ha nån chans att hitta på något roligt i helgen med.

Och tack vare Pernilla så har jag blivit så sugen på att börja sy igen, har ju en symaskin men den har stått i garderoben ett bra tag nu, har inte känt för att sy. Men nu har det kommit tillbaka så i veckan får jag nog ta en sväng till stan och leta upp lite snygga tyger och sådär :)

Men måste ner och kika på det sista av Den rätte för Rosing nu, störtskönt program! stackars satar som tror att som kommer bli askända om dom blir tollsammans med Linda Rosing.



Amour vincit omnia

Natti

Mötet med mitt och Sabinas fadderföretag gick kanon, kändes lite dumt när man inte kan något alls om deras typ av företag men det gick bra ändå :) Har inte gjort så mycket idag egentligen, testat en ny sak som min kusin visat mig nämligen picnik.com, en sida där man kan göra om bilder och göra kollage och jättemånga bra saker! Kan lägga in en söting jag gjort här nere sen. Har kollat på den nya serien på 4an med, 'Lie to me' väldigt bra tycker jag faktiskt, rätt coolt.

Men nu ska jag sova, det är ju faktiskt en dag imorgon med.








Amour vincit omnia

Möte med mitt fadderföretag

Denna dagen är ingen bra dag, det känns verkligen. Dålig start och är jättehungrig nu. Sitter på svenskalektion och försöker skriva men denna jävla novell är helt omöjlig att få ordning på, kommer ingenstans. Den ska vara inne om en vecka och jag har skrivit 240 ord? Kommer inte bli bra det här.

Har två företagslektioner och lunch innan jag ska iväg på möte med mitt fadderföretag, gjorde bort mig i telefonen förra veckan men jag hoppas dom glömt bort det nu haha.

Slutar 16.15 idag, rätt jobbigt men jag är ju som sagt på möte det sista :) Kvällen lär spenderas med datorn och försöka få nån ordning på novellen.


men nu ska jag iväg på företagsekonomi,

Amour vincit omnia


TräningsTisdag

Ja måndagen har passerat, slutade vid halvtre så åkte in till Borås till ketty då, för det var ju faktiskt FikaMåndag. Skrev klart min engelskaredovisning under kvällen och det är egentligen anledningen till att jag inte skrev nått här på bloggen igår. Men nu är jag tillbaka, sitter i skolan med Emelie, Emma och Johanna men börjar inte förän om en timma ungefär. Går lång dag idag, det är lite jobbigt. Men ikväll blir det spinning, det ser jag fram emot! Får väl se om jag orkar skriva lite på min novell sen när jag kommit hem, men det lär jag inte göra.


Men nu måste jag förbereda min engelskaredovisning,

Amour vincit omnia

Tjock mage men tomt konto i hunkarnas stad

Min helg hos Pernilla går finfint, himla trevligt. Gårdagen var lugn, kom inte upp förän 18.15 så när vi kom hem till lägenheten var det käk som gällde, god lasagne, och sedan tven och När lammen tystnar. Somnade till scrubs rätt sent så sov länge idag, men hann in till stan en bra stund iaf, slängt ut 700 spänn till så nu är kontot nästan tomt buhu. Men hittade en jättefin vårjacka på H&M: (ursäkta bilden)



Både jag och Pernilla köpte den, så kanon var den! Köpte även ett par marinblåa chinos och en söt tunika till mamma på Gina Tricot :) Och jag säger då det, jag ska flytta till Linköping sen! Herrejesus vad många hunkar denna underbara stad har! Paradise! ;)

Tog bussen till lägenheten vid fyra, fast blev ett stopp på vägen för att köpa med oss käk från McDonalds, var verkligen ashungriga så det var riktigt gott! Fast ser kanske inte lika gott ut som det var:



Nu har vi kikat på melodifestivalen med, MUMS PÅ EMD! Hade inte varit fel att få ha dom i sängen och gosa litegrann haha.

Men nu borde jag gå och vara lite trevlig mot den konstiga ungen i soffan, Without a trace nästa!



Amour vincit omnia
  

Forever united here somehow

Skoldagen lider mot sitt slut och det känns absolut skitbra, bara en väldigt kort stund i skolan imorgon sen sitter jag på bussen upp till Linköping :) Har just nu fadderföretagstid, men vi får göra det som behövs ist så sitter och skriver lite smått på min novell, går inte så bra haha. Slutar om en halvtimma ungefär, så då tar jag nog bussen in till borås, ska försöka hitta en kaffetermos, en sån där bilmugg eller vad det kallas haha. Får se om jag kan hitta någon.
Och jag är desutom väldigt nyfiken vad min kusin Pernilla har fått för sig nu, jag ska ju som sagt upp till henne imorgon och i hennes blogg har hon nu skrivit att hon har hittat på något men att det är hemligt! Men hon vägrar säga innan jag har kommit upp, så jag vill upp nuuuu!

Men nu måste jag fortsätta med novellen. Vet inte om jag tar med datorn upp till Linköping, finns en möjlighet att jag lånar Pernillas dator och skriver något inlägg under helgen men annars kommer uppdatering på måndag.


Kelly Clarkson's låt My life would suck without you går på repeat nu, den är braa!






Amour vincit omnia

Tranehov



Fick ett sms av min mamma för en stund sen;
Tranehov har brunnit ner till grunden!
Helt otroligt, jag har själv spenderat halva min uppväxt där, spelade fotboll i nästan 9 år. Och vårat kära klubbhus är helt borta nu, bara aska.. :(

Projekt

Dagen har gått riktigt sakta, och slutar inte förän om 1 timma 45 minuter heller. Usch! Håller på med ett cp projekt i samhällskunskapen nu, helt omöjligt att få ordning på. Vi hade hoppats på att få sluta om en kvart och slippa lokalt entreprenörskaps-lektionen, men linda bestämde att starta ett till projekt nu, med våra fadderföretag. Plus att vi har ett projekt till, förberedelser inför våra uf-företag. Så det blev rätt mycket nu.

Skulle komma lite folk hem ikväll, mamma & pappa och två par till ska boka sin italienresa. Dom ska till ett ställe strax utanför milano i september, jag blir ju inte lite avundsjuk.. Jag vill till Milano!

Men nu måste jag fortsätta med nationalekonomin,


Amour vincit omnia

Spinning

Gårkväll spenderades i hallen, hade bokat upp mig på ett spinningpass. Det var riktigt skönt, känns så himla bra efteråt! Desutom är tisdagspasset mellan 18-19 gratis för alla under -89, sånt gillar jag!



skola igen

då var man tillbaka i skolan, böjade tio och slutar strax så det är rätt okej ändå. har suttit och ritat en kompass i illustrator hela dan med nån snybbe typ, träning inför våra uf-loggor, känns lite meningslöst. yeye, bättre än vanliga lektioner.
ska in till stan med rebecka nu när vi slutar,

talk to you tomorrow

 bild från fredags på mig & lisette,





amour vincit omnia

resultatet

okej resultatet blev hyfsat, iaf om man tänker på vilka bidrag som var med..
heat och måns kom till finalen, amy och lili & susie kom till andra chansen.
sen fick även amy nått annat med, typ nån annan chans till finalen. jag fattade inte riktigt, dom gör allting svårare för varje år som går!

men nu ska jag ner och se om det går nån bra film på tv. nighy nighty


amour vincit omnia

melodifestivalen

ja vad ska man säga, sitter framför tven och kollar på sveriges troligen sämsta program, melodifestivalen. som iår innehåller en riktigt dålig blandning med en förvuxen håkan hellström-wannabe, countrymusik, en liten skuttandes amy med samma mesiga ton som alltid, en oseriös och dryg kärlekssång från markoolio. dom två som dög var måns zelmerlöf och lili & susie. heat var rätt okej med, fast dom passar inte in här.

blir en update om resultatet sedan.

do the twist

gårdagens party var riktigt bra! lämnade sandins hus vid tre och satte mig på bussen till hyssna, mötte lisette anders och lite annat folk vid ica för att inhanda kvällens käk, tacos :) åkte hem till anders och började ordna med maten, vi var nog 10 st som skulle äta, så det blev en del haha. men gott blev det! jag var ju halvfärdig när jag kom dit så hade inte mycket att fixa mer än håret innan vi skulle vidare, vilket var väldigt skönt med tanke på att det var minst 8 tjejer i huset som tog upp plats haha. drog till lokalen vid sju och började fixa lite, sen blev det "jag har aldrig" och "sanning och konsekvens" såklart, blev en hel del drickande där, det märktes haha. tyvärr var jag på vift när rebecka tog konsekvens och fick strippa, hade varit en syn det! haha, kvällen gick och folket kom, kände ju faktiskt till en hel del :) resten blev nya ansikten att komma ihåg :) framåt 1-tiden fick lisette i sig alldeles för mycket jägermeister av mikael vilket resulterade i en stupfull lisse som knappt kunde stå på benen, men gudars så vi skrattade åt alla konstigheter den ungen hade för sig. jag fick till slut hem henne till anders och efter ett tag somnade hon så sött med. själv sov jag nog ungefär 4 timmar, i en fåtölj haha. efter lite frukost och fika begav vi oss till lokalen igen för att städa, men jag hann inte hjälpa till så mycket eftersom jag skulle med 2bussen hem.

iaf, jag har spenderat eftermiddagen i soffan och precis fått i mig lite god mat med :) nu ska jag lägga mig och skratta åt alla dåliga melodifestivallåtar.


amour vincit omnia

internetfan

är hos min älskade ketty nu :) myser lite. även första gången jag sitter vid internet på två dagar, skiten funkar inte hemma, jävligt irriterande kan man säga. har väl inte mycket givade att skriva heller, men tänkte att jag kanske borde visa att jag fortfarande lever. kan ju säga då att morgon är det paarty, som fan. ska göra hyssna osäkert! först blir det att äta tacos med lite folk hos anders, lisettes pojkvän :) sen drar vi oss till stället själva festen är, börjar förfesta innan allt annat folk kommer. kommer bli asnice. är verkligen på humör för att festa nu, det har jag inte varit på längre :) tyvärr så hänger nog inte min älskling med, men om vi har tur så kanske hon lyckas att ordna det iaf, det hoppas vi på iaf

yeye nu ska jag fortsätta att prata om massa dumma saker med ketty haha.


amour vincit omnia


Tisdag

Kom hem från Ketty för nån timma sen, sov hos henne :) Igår var vi som sagt i göteborg, kollade på bio, åt på thairestaurang, kikade lite i affärer och var även uppe hos Daniel en stund. I taket lyser stjärnorna var jättebra! Jag rekomenderar verkligen den!
Fick mina presenter från Ketty & Jill igår med :)  Två par örhängen, ett par i silver och ett par i guld av Jill :) Ketty köpte en guldbeige hög kjol från Rut m.fl till mig när vi var i gbg, gillar båda presenterna starkt! Men är lite besviken på Rut m.fl, köpte en hallonröd stickad topp där med, men när jag kom hem fick jag se att dom har sytt in blåa trådar lite här och där i tröjan och det ser jättefult ut. Så ska nog åka in på torsdag och byta, jag hoppas bara det finns fler i str S! Annars blir jag ledsen för gillade verkligen tröjan.
Vi var väl hemma i svenljunga vid nio igårkväll, båda var helt slut så hände inte mkt mer den kvällen.
Lisa, kettys syster skulle till tranemo idag så åkte med henne vid två, matchade det väldigt bra för mamma slutade då med. Det blev även en sväng på willys innan vi åkte hem.

Imorgon blir det kanske att åka till Ulricehamn med Ketty, träffa Pontus och gänget :) Inget säkert än, det berodde på om Pontus fick ledigt från jobbet. Men vi hoppas på det bästa.

Nu blir det film och glass tror jag, mums.

Amour vincit omnia

alright, now you got all the time in the world. because i'm not waiting anymore.

Tävling



Jag är med i en tävling hos operfekt.blogg.se där man tävlar om en fotografering av en tjej som heter Therese.
Allt man behöver göra är att lägga in denna bilden i din blogg, länka till hennes tävlingssida och sedan kommentera i hennes blogg där du lägger in din länk till ditt inlägg om tävlingen. Vinnaren kommer lottas och det vore väldigt kul att vinna för hon är en väldigt duktig fotograf!

I priset ingår:
- en enklare sminkning
- 1 timmes fotografering
- 6 st retuscherade bilder, som du själv får välja ut.
(värde ca 1200)


Du hittar tävlingen HÄR :)



amour vincit omnia

My only weekness is you, only reason is you, every minute with you

åker till ketty ikväll, bara ta det lugnt. ska till göteborg imorgon och kolla på I taket lyser stjärnorna på bio, och så blir det någon gott att äta med, troligen thai. sweet!

gårdagen var riktigt kass, det enda som var bra var att robert ringde och tjatade i nån timma och att vi bestämde att vi ska ha kenny starfighter-maraton nån dag i veckan, han är förjävla bra hahaha!

Lördag

Skitdag!

breakeven

känns som om jag behöver uppdatera, jag är lite dålig på det nu. har varken orken till det eller nått speciellt intressant att skriva. skolan rullar på, trivs helt jävla sjukt bra. går inte att jämföra med jb.. har tagit tag i träningen med, spinningen börjar nästa vecka, skönt. lov nu en vecka framöver, väldigt behövligt.
annars är väl allting okej, går mest runt och funderar känns det som. borde sluta med det med detsamma egentligen, men kan inte få tankarna ur huvudet. vill inte vara med om samma sak igen, det kommer jag inte orka med.
jag vill verkligen iväg på en lång jävla semester nu och inte komma tillbaka på nån månad, hade varit så skönt, bara slappna av och slippa alla bekymmer. men det kommer inte hända, så vill åtminstone ha sommarlov nu, kunna ta varje dag som den kommer, dra iväg till kusten när man inte orkar med. jag hade inte överlevt utan sommaren. men jag vill ha den nu..

ska krypa ner i sängen nu tänkte jag, så himla trött. upp till skolan imorgon, skönt att det är kort dag.


amour vincit omnia

broken strings



When I love you it's so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking it's the voice of someone else

Oh It tears me up
I try to hold on but it hurts too much
I try to forgive but it's not enough to make it all okay

You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real


Oh The truth hurts and a lie's worse
How can I give anymore when I love you a little less than before

Running back through the fire when there's nothing left to save
It's like chasing the very last train when it's too late

RSS 2.0