CAN'T TOUCH IT


SNART JUNI!

Gott folk, om lite mer än två timmar är det juni, JUNI! Idag var det underbart väder, men ananrs kan man oftast tro att det fortfarande är april. Men som sagt sommaren är på g och skolan är snart slut. Kan inte bli bättre!

Sitter framför Norska Hollywoodfruar, Johanna åkte hem för inte länge sen. Hon var här och åt och käkade lite kvällsmat. Skulle till henne för lunch imorgon eftersom jag åker hem tidigt.

Får hålla tummarna för att idrottsprovet går bra imorgon, men det borde det göra. Allt för idag,


MONDAY MORNING

Kul att man på bussen till skolan, vid niotiden, får ett sms som säger att vi inte har några lektioner förän 13.30. Behövde inte gå på engelskan men det visste jag, inte matten heller men gjorde det för hade ju inget bättre för mig, företagsekonomin var inställd för linda är sjuk.
Har utvärdering i pedagogiskt ledarskap om en timma, sen psykologi. Känns väldigt onödigt med tanke på att betygen redan är satta.. Men imorgon blir det kort dag iaf, till skolan för att göra orienteringsprov på 40 min sen hem igen.

Sitter här i ett grupprum med Julia, käkat en chokladboll och lite mentos. Tänkte börja med reportaget nu när man ändå bara sitter här, men känns som det bara kommer bli tjat resten av tiden ändå.






THE WEEKEND

Har varit en grym helg, sitter nu där jag borde dvs. framför Bridget Jones med en påse chips.

Gårkvällen var galen, lite för galen nästan. Slutade åtminstone lite väl galet haha.
Dagen började med en rejäl shoppingrunda och thaimat. Sen hem och fixa inför kvällen, var meningen att vi skulle ha förfesten men hamnade istället i en korridorsfest med kul folk två hus brevid. Blev en hel del spel och fick lära mig en ny version av ölspelet, får man ess blir man gud, en himla kul titel! Fick dricka alldeles för mycket än jag borde men fick ge igen när jag själv fick upp ett ess haha. Drog till Trappan senare och dansade loss sent in på småtimmarna. Kvällen slutade lite aningen galet som sagt haha.
Vaknade idag och mådde riktigt uselt, men det var det värt. Soffläge, käk och sedan dax att åka hem till verkligheten igen. Kom hem vid halv åtta, käkade lite och åkte ner till Ica.

Blir att sova snart, behövs efter den här helgen. Lite sovmorgon imorgon åtminstone, klagar inte! Klagar heller inte på mvg'et jag fick i psykologi. Fick mail av min lärare i förmiddags, lycka! Kämpade med provet och inlämningen och det var så värt det :) Fast lite surt att jag fick 26,5 av 27,5 poäng, ville ha den sista med! Men man kan väl inte få allt antar jag :)

En bild från igår, mer finns på facebook och ännu mer kommer snart :)




NORRKÖPING

Länge sen jag mådde så här bra! Kom upp till Nkpg vid sju igår, bara hem till lägenheten för att lämna alla grejer sen ner till stan igen för att äta lite innan vi skulle kolla på Sex and the city 2. Helt underbar film, LYCKA! Efter bion, vid tolv ungefär, tog vi en svängen förbi Trappan för en cider, slutade med att vi satt med ett gäng konstiga killar och spelade Uno haha.
Vi har faktiskt lite av en egen SATC-helg här hihi. Har shoppat idag så mina pengar är slut, ätit massa god mat och ikväll blir det cocktailfest med äkta SATC-känsla! Är så nöjd med min nya klänning jag ska ha ikväll :)
Väntar på att Pj ska bli klar i duschen så jag får duscha med, slänger upp lite bilder på dagens fynd så länge. Enjoy!






Klänning, genomskinligt spetslinne och vit top, alla från Gina Tricot.
Svart rosett och silvrig ring med honungsfärgad sten, båda från Glitter
Navelpiercing från Ur & Penn
Rosa fickspegel från Lagerhaus

Första bilden på kläningen är framifrån men gör den inte rättvisa, lägger upp bilder imorgon från kvällen istället :) Den andra bilden är ryggen på klänningen, väldigt fin med ett "hål" vid knytningen.


Nu ska jag fixa lite inför ikväll. Ha en bra kväll gott folk!


EUROVISION CONTEST SEMIFINAL

Nu är bilen som den ska igen, skönt!
Sitter och kollar på Eurovision Semifinalen, först ut var mina favoriter från Litauen. Älskar dom, så sköna killar! Desutom slängde dom av sig brallorna för att dansa runt i kalsonger helt i silverpaljetter. Heja Litauen!

Imorgon blir det Psykologiprov, skicka in årsredovisningen, skicka in citatarbetet och sedan plugga lite matte innan det till slut bär av in till borås och vidare upp till älskade Norrköping!


PUNKTERING OCH AVVECKLING

Så självklart, varför inte? Fick punktering på bilen när jag åkte hem från kusinerna igår, tur var väl att jag inte var mer än mångra minuter hemifrån så pappa fick komma och hjälpa mig. Lite handikappad, mörkt ute och mitt på en väg i skogen..

Idag har vi avvecklat Uf, var på banken nyss för att tömma och avsluta kontot. Snacka om bra timing, åker ju upp till Norrköping imorgon och ja, där lär cachen gå åt på shopping och alkohol.

Blir att pluga lite innan det är dax att åka hem. Ska iväg och byta däck ikväll eftersom jag inte kan åka runt på reservhjulet. Sen måste jag packa med, har inte ens börjat :O Men jaja, gotta go!

1 dag kvar!


KOMPIS DET GÅR BRA NU

Känner att plugg är min fritid just nu, det enda jag gör om dagarna typ. Har sjukt mycket grejer, fått mera att göra nu med så bara att plugga på. Har gjort en estetisk verksamhet-inlämning och nästan hela mvg-uppgiften i psykologin idag. Känns riktigt bra! Desutom gick projektredovisningen idag riktigt bra med, känns som om redovisningar har blivit min grej. Var jätteosäker på det förut och hatade redovisingar, men nu går det fina fisken! Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Ska packa ihop här lite. Upp till farbror & familj strax för att intervjua honom om hans yrke som egenföretagare till reportaget i Svenskan. Ska kolla en sista gång på frågorna nu, sen dax att åka!

2 dagar kvar!


FOTBOLL

Kort dag i skolan, som vanligt på tisdagar. Har pluggat och ätit lite nu så dax att dra sig ner till tranemo för att kolla på Dalstorp F12 och min kusin Andrea :) Måste dra!

YOU BETTER DIE YOUNG

Solsken in genom mitt fönster, Nomy spelas i högtalarna och framför mig ligger äckligt mycket plugg.
4 inlämningar, 3 prov och 1 redovisning på två veckor..  Hitta 8 fel? Låter inte lagligt.



Live every second like it was my last one. Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection. You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo

LONG DAY

Lång skoldag, fått lite gjort. Engelskaredovisningen gick finemangs, har även fått tillbaka nationella provet i matte B. Så jävla nöjd med ett vg! Även gjort mestadels av pedagogikinlämningen, nu blir det hem och plugga lite mer, underbart..

5 dagar kvar!

TAKE A MINUTE

En skinande sol på en blå himmel, ett skönt gäng vänner ute på gräsmattan, en grill och en hel del alkohol. Blev en riktigt bra kväll igår, tills Dennis förvandlades till hulken och dödade feststämningen haha.
Var tänkt att jag skulle åka hem på natten men blev övertalad till att skippa nykterheten vilket slutade med både det ena och det andra. Sov över i en liten mysig soffa och på morgonen blev jag väckt av Marcus, såklart. Käkade lite frukost och städade sen åkte jag hem, via lockryd, eftersom mamma skulle handla blommor och jag hade hennes bankkort.

Resten av dagen har varit lugn, kanonväder och varmt som satan. Tillbaka till skolan imorgon och dom sista två hemska veckorna.

Bild från igår;



GRILLKVÄLL

Sitter med en ansiktsmask just nu, känner mig väldigt vacker. Blir att duscha och fixa sig lite sen, blir grillning hos Adam & Andréa ikväll :) Kanske ska köra mina föräldrar till 50-årskalas desutom, börjar bli stressigt.

Ha en bra kväll!


Friday night..

..hemma i soffan. Bjuder på en bild från tåget ner till Varberg på valborg, har snott bilden av Karin :) Medverkade på bilden är Julia & jag + en av dom förlorade kickboardsen haha.



100520

Dagens humör: bergochdalbana

Dagens Kläder: svarta tights, vit tshirt & beige kofta

Dagens Frisyr: utsläppt och vanligt

Dagens bästa: årsredovisningen blev klar!

Dagens sämsta: den jävla åskan, usch! :'(

Dagens låt: Take a minute - K'naan


LÄNGTAR TILL 28:E

Tack PJ för att du lurat med mig på Studentfesten! Kommer skämma ut mig när alla får flashbacks av gymnasiestudenten och dammar av sina studentmössor när jag själv inte äger en mössa! Satsar därför på rollen som "stupfull student som tappat bort sin mössa" som PJ själv föreslog. Inte mycket val, let's go!

Dax att gå och lägga sig snart, back to school imorgon.





EN SÅNDÄR BRA DAG

Idag har varit en bra dag. Har haft tur med det mesta och desutom är det underbart väder! Det som är bra är först och främst att jag varit ledig idag, men även för att jag fått ordning på flera saker jag behövt lösa.
- Ringde Maria, min chef, för att kolla upp lite med skatten och lönen i sommar. Ett bra samtal!
- Ringde Sf bio för att försöka lösa mitt bio problem. Har köpt biljett till SATC 2 i göteborg med ett gäng tjejer men nu ska jag till Norrköping då istället. Lyckades återköpa biljetten tack vare att det var en företagsbiljett jag betalade med. Så nu blir det SATC 2 i Norrköping istället!
- Varit inne i Borås och skaffat ett nytt pass.

Ska plugga lite nu, det är ju trots allt distansdag. Har två redovisningar och två inlämningar att göra. Har även lovat mamma att följa med och handla något gott till kvällsmat då Johanna kommer och gör oss sällskap :)


BOKAT BILJETTER

Dax att sova lite. Bokade biljetter upp till Norrköping och Pernilla helgen 28-30/5 tidigare ikväll. Känns riktigt bra, får alltid en bra känsla i magen när jag tryckt på betalaknappen. Lär bli en kanonhelg, as always där uppe! Studentfestande och kanske bio om jag har lite tur med Sf imorgon, låter grymt om jag får säga det själv.
Tyvärr krånglar blogg.se lite grann, mer regel än undantag, så blir yttligare ett bildlöst inlägg.





MENTALT SLUT

Då var provet gjort, satt nog ungefär 3,5 timma. Kanske lite mer till och med. Men kändes bättre än jag trodde, håller tummarna för ett mirakel och ett vg.
Vädret var helt underbart idag, så efter provet vid 12 satte vi oss ute i solen. Hade lite tid att slå ihjäl eftersom nästa lektion inte började förän 13.30. Fick en ny uppgift i InfoLayout B, självklart. "Det här blir den sista, nä men nu är den här den sista, det här är absolut den sista uppgiften!" Dom tar aldrig slut!

Är typ mentalt slut efter matten så har bara tagit det lugnt i soffan sen jag kom hem. Ska ner till Johanna nu, hon skulle låna mamma&pappas eller min bil imorgon eftersom hennes skulle in på verkstan för att fixa däcken.

Kommer nått intressant upp så återkommer jag ikväll, annars blir det imorgon. Då jag desutom är ledig, UNDERBART! Ska in till Borås för att fixa pass och lite sånt där.

Men måste dra! Puss


DAGEN FÖRE DOMEDAGEN

Njuter av faktumet att det är nationellt prov imorgon, känns grymt bra. Kommer lätt få mvg, nemas problemas. Har laddat upp med baguetter, bulle & proviva desutom. 4 timmars provskrivande, kan ju knappast bli bättre! Eller inte.
Nationella kan dra något hemskt över sig. Känner att det lär gå riktigt dåligt, skulle bli nöjd med ett g. Enda ämnet någonsin jag accepterat ett g, får lite hjärtklappning när jag tänker fram på 3:an då jag idiotiskt nog valde att läsa Ma C med, vad tänkte jag med där haha?!

Hollywoodfruarna tog precis slut, återstår att se vilket program som dyker upp i rutan härnäst.

ÅHHH

Ångest! Se Sex and the city 2 på bio dagen efter premiären eller försöka få någon att ta min biljett och åka upp till Norrköping istället? Åh jag får panik!!!!

BACK TO SCHOOL

Hej hopp! Måndag igen och man är tillbaka i skolan efter en långhelg. Men lediga på onsdag och en extra sovmorgon på torsdag räddar den här veckan. Det som är mer tragiskt är att mer än halva maj har gått fast jag känner helst för att dra ett stort varmt täcke över mig. För ett år sen solade man för fullt och hade redan en schysst solbränna. Ge mig lite sommar nu va!
Slapp redovisa engelskanovellen idag, blir på onsdag istället. Har psykologiredovisning om en timma istället, inte mycket bättre. Nationella i MaB imorgon lär gå åt skogen om man tänker tillbaka på morgonens mattelektion, ingen hajade någonting ungefär.

Har pedagogiskt ledarskap nu, men sitter och försöker få tag i min chef som vägrar svara i telefonen. Behöver lösa ett par saker inför sommaren.

Hörs ikväll kanske, bye!


MÄTTARE FÅR DU LETA EFTER

mätt mättare åsa. ungefär så. går och lägger mig lite istället. kom nyss underfund med att jag troligen har en psykologiredovisning imorgon med, underbart! :) natttttti


LIFE IS BETTER WITH A B&J

Livet känns lite bättre med en Ben & Jerry's i handen. Lägger ner plugget nu och fokuserar på min B&J och teven framför mig istället.



PUSH PUSH BABY TAKE IT TO THE LIMIT

Åkte ner till halmstad igår när kvällen inte blev som tänkt, stack vid sex och 1,5 timme senare satt jag och tjatade med mamma och hennes väninnor. Blev lite småshopping innan vi åkte hem idag. Nu sitter jag och pysslar med en novell-redovisning i EnB tills imorgon, känns åt helvete. Känns desutom ännu mer åt helvete att jag glömde mina böcker i skolan i onsdags haha. Kommer få sitta hela kvällen imorgon och plugga inför nationella, ett hurra för mig :) Nä men ska försöka få ordning på det här nu, tror det blir en sväng till ica senare. Har lite sug efter Ben&Jerry's Strawberry Cheesecake!



_____________

Även dax för lite prioritering tror jag, glöm att ni får av min tid när ni inte ger av eran.


MATLUSTEN?

Kanske dax att äta lite.. Förstår inte riktigt vad som hänt med min matlust, helt bortblåst. Hade det inte varit för att Johanna och killarna bjöd på grillat igår hade jag antagligen inte ätit något heller :/
Inte hungrig nu egentligen men ska försöka äta lite ändå eftersom mitt blodsocker snart ligger i botten och jag lär svimma när som helst. Helt konstigt.


THIS IS IT

Kvällen som började kasst slutade riktigt trevligt. Åkte till Fredrik där även Johanna & Simon var. Käkade lite grillat sen åkte vi hem till Adam och Andrea för tjat, kaffe och titta på teve. Kom nyss hem så just nu ligger jag i soffan och kollar på teve, lite trött men inte så trött så jag kan somna. Lite jobbigt men somnar väl till slut ändå.



Nu räcker det, tänker inte bli behandlad så här mer. Har bättre saker för mig än bli ledsen varje gång. Finns personer som vill vara mina vänner, som beter sig som det.


GET UP AND DANCE

Väldigt trött vilket gör att jag har ont i huvudet. Blivit alldeles för lite sömn dom senaste nätterna. Men ska väl käka lite grann och ta en skön dusch. Får se vad dagen bjuder på, känns rätt bra att det bara är fredag. Lite småsugen på att festa & dansa lite grann!

Åh jag är så sjukt lycklig för att vi bokade biljetter till Sex and the city 2 igår. Ska se den i göteborg dagen efter premiären, alltså fredagen den 28. GRYMT!




GÖKOTTA 2010

Åh vilken bra dag!
Åkte till Carro igår för övernattning med ett gäng tjejer. Blev inte mycket sömn inatt, mycket roligare med tjejsnack! Alla var lite trötta idag när vi skulle upp vid fem, så kom inte upp förän sex. Göra iordning mackor, klä sig ordentligt och packa ihop allt sen var det ut i skogen som gällde! Gick på djurjakt, grillade både korv & marshmallows, byggde kottby, tog massvis med sköna kort och hade allmänt kul. Tack tjejer! Blev kvar hos Carro fram tills nio kväll nästan, hon var ensam hemma och jag skulle endast åka hem till ett tomt hus så var kvar för att sova och slappa lite. Nu är det cola, choklad & 17 again!






















MÄTT

Let me know when you made up your mind. I know I've made up mine. All I want is you.

Har ätit lite (läs alldeles för mycket) gott, blev onsdagsmys ikväll eftersom mina föräldrar åker ner till halmstad imorgon. Har packat ihop det mesta för imorgon, känner mig som världens friluftsmänniska :) Ska snart bege mig till Ttorp, först tanka bilen och införskaffa lite godis på ica. Håll tummarna för att det inte regnar imorgonbitti!


WILD KIDS I TORESTORP

Ikväll beger jag mig till Torestorp för övernattning hos Carro. Vi är ett helt Wild Kids-gäng; Carro, jag, Johanna, Emma, Zarah, Sabina & Sophie som ska ut på gökotta och leka lekar i skogen imorgonbitti. Detta kommer bli ett äventyr! Får se om jag plockar upp Sabina och Sophie på vägen, beror på om Sophie tar egen bil eller inte.

Men kanske dax att packa ihop lite grejer, eller nä. Fortsätter nog att vänta på pappa, som borde komma hem snart, så han kan ta bort den enorma spindel på kylskåpet så jag kan äta upp negerbollarna som blev över från igår.. Får damp, vågar inte gå i närheten av köket längre :(


INCULTO


NEGERBOLLENS DAG

En ganska ordinär tisdag. Började 13.30 som vanligt så blev sovmorgon sen Info&Layout och Idrott. Väl hemma bakade jag lite negerbollar eftersom det är Negerbollens dag och den borde firas! Så nu sitter jag här framför Cougar Town och har jäätteont i magen efter alla negerbollar haha.
Imorgon sover jag nog hos Carro eftersom hon lurat ut mig i skogen tidigt på torsdagmorgon. Inget normalt sätt att spendera en sovmorgon, men jag antar att EP aldrig varit riktigt normala :) Blir jag, Carro, Emma, Johanna, Zarah & Sabina ute i skogen, spännande!


Sötingarna Carro & Emma


PARADISE OCH POLITIK

Kvällen har bjudit på paradise hotel och politiksnack med farsan. Nu vet man lite mer hur det ligger till, men fortfarande förvirrad. Bra att det är ett tag kvar till valet. Nu blir det sängen, eller ja sova rättare sagt. Börjar halv två imorgon, sweet.




VANDRAREN

Blir troligen inget Raka vägen till Varberg. Folk hoppar av laget och har faktiskt tappat lusten aningen eftersom det fortfarande är askasst väder vissa dagar och jag inte har lust att tälta mitt ute i nowhere då. Och tälta lär det ju bli eftersom man inte kommer gå 5,5 mil på en dag, lycka till med det..
Men tro fasiken jag ska ut i skogen ändå. Har blivit medlurad ut på gökotta?! Visste inte förut var det var ens, vet fortfarande inte vitsen med det men Carro envisas så går nog med. Ett gäng epbruar ute i skogen, det kan man ju inte missa ;) Har även lovat Carro att hjälpa till med bärningen av Emma & Johanna eftersom dom inte kommer orka gå haha!

Och får damp på BsPlayer som vägrar funka. Kan inte kolla på en del av mina filmer eftersom dom är för bra kvalité för vlc..

Funderar på att vara helt rak och bara säga som det är..


SEX AND THE CITY 2

Förstår inte vad det är med min kropp och feber egentligen. Idag igen. Var ju inte alls länge sen jag var sjuk, orkar inte med det här. Missar alldeles för mycket i skolan när man är sjuk. Trodde jag kunde göra lite nytta och försöka skriva klart projektet som ska in på onsdag, men nej då har man glömt anteckningarna i skolan. Hurra Åsa! Lägger mig och kollar på en film istället, föresten så kollade jag precis på trailern till Sex and the city 2. Fick en klump i magen, jag måste ha tag i premiärbiljetter. Åh!


A SUNDAY WITHOUT SUN

Det är jobbigt att veta vad man vill men att samtidigt veta att det inte är upp till dig att avgöra om det kommer bli så. Det är det enda som går runt i huvudet på mig och gör att humöret åker bergochdalbana alldeles för ofta.
Det är så nära, men samtidigt så långt bort.
Slappa söndagar i soffan är inte bra, man tänker alldeles för mycket. Så nu hittar jag på något istället, behöver något annat att fokusera på.






SÖNDAG ÅTER IGEN

Söndag igen, helgen är snart slut och tillbaka till skolan imorgon. Ser inte fram emot det direkt, redovisning i psykologin och georgel kommer inte så får göra den själv. Sitter just nu i soffan och kollar på ett dåligt program på teven eftersom bror min snodde med sig boxerkortet ner till halmstad. Ska nog kolla på lite paradise hotel istället, lite bättre! Ska väl fixa lite mat och även ta en lång skön dusch sen.

Var en sväng hos Johanna igår, låg i soffan och tjatade. Jag busade även lite för mycket med Lisa så har ett fint rivmärke över halva min hand typ haha. Fast fick ju ett rosa Hello Kitty-plåster när det inte slutade blöda haha. Sött!


SNACKA OM ATT SLÅ KLACKARNA I TAKET!

En kanonkväll med kanontjejer igår, kan ju knappt bli bättre. Vi satte utan tvekan fart på dansgolvet på Club Karisma haha. Somnade gott hos Johanna framåt 4-tiden, lite trött idag kan man säga. Åkte till Julia när Johanna skulle in till Skene vid 11, blev kvar där tills 4. Lagade lite mat, gick ut med sötaste Love och låg och kollade på Teen Mom maratonet på MTV. Med lite otur kommer vi med bland vimmelbilderna, kanske slänger upp dom här sen om dom inte är alldeles för pinsamma haha.

Nu ska jag laga mig lite mat, fräsha till mig sen ner till min andra Johanna en sväng.
Inte lite tråkigt att vara ensam hemma.. Men the people kommer ju hem imorgon så inte så farligt.


SISTA SEKUNDEN-PLANER

Haha ändrade planer, blir götet ikväll trots allt! Ska lista ut något att ha på mig sen åker jag till Julis, Johanna & Karin för att sedan slå klackarna i taket! Ha en grym kväll alla!


I WISH OUR HEARTS COULD COME TOGETHER AS ONE

Blir halmstad i helgen, blir götet med tjejerna nästa helg förhoppningsvis. Kom nyss ur duschen, ska slänga på lite smink i ansiktet och packa sen åker vi. Blir mest att ta det lungt och kanske gå ut i stan med brorsan.

Har aldrig varit något fan av lillkillen, men den här låten kan jag inte låta bli att lyssna på.




Hörs på söndag!


GÖTET ELLER HSTAD?

Sitter framför teven, Gladiator på 6an. Brorsan är bredvid mig, känns riktigt bra att ha honom hemma för en stund igen. Sitter och funderar över helgen som strax kommer infinna sig. Utgång i göteborg med tjejerna och med lite tur kanske få se Hoffmaestro eller åka ner till halmstad med familjen och umgås & gå ut med brorsan? Lutar åt hstad men bestämmer mig nog inte förän imorgon. Slutar ju tidigt så hinner ju hem innan dom åker iaf. Nu ska jag kolla på filmen.

Hörs imorgon.



TORSDAG

Långtråkig dag och jag har haft ett dåligt humör mestadels. Lekte lekar på pedagogiskt ledarskap för att sedan ha svenska prov om vår litteratushistoria och nu är det UF under hela eftermiddagen. Sitter och skriver på årsredovisningen som ska vara klar om några veckor. Hem till Julis en sväng innan jag ska hem :)

Och ikväll kommer bror min hem, helt underbart! Om det inte blir Push i götet på lördag så åker jag nog med mina föräldrar & brorsan ner till stugan. Inte varit där än iår, kanske dax.

Allt för nu, hörs senare om jag hittar något kul att skriva!


KISSIEMISS

Seriöst, när ska hon ta och växa upp? Om du nu ska photoshopa bilderna kan du väl gå in för det lite och sluta med misstagen? Du skämmer ut dig lilla vän. Nästan lite smått pinsamt att jag i huvud taget varit inne på hennes blogg, men faktiskt rätt underhållande ibland. Hon är ju inte klyftigast i Sverige direkt..



Syns i golvet att bilden är ändrad, vid innerlåren. Pinsamt? Lite grann hihi. Fast gillar bikinitrosorna!

Dags att sova nu, har försökt plugga svenska hela kvällen men funkar inte bra. Det går inte in i huvudet på mig! Provet lär väl gå såå bra imorgon.


TOTALLY SPIES

Alla söta läsare, gör mig en dundertjänst och er själva med för den delen! Gå in HÄR <- och hjälp mig.
Bli medlem, logga in och utför en gratiskampanj, dvs svara på lite frågor. Du kan svara nej på allt och det tar inte många minuter.
Uppskattar det jättemycket!


Jag och mina Totally Spies-brudar!



I'M IN MIAMI BITCH

Försov mig nån timma, projekdag. Lunch nu, lång dag. Jag vill hem och sova.


BARNKALAS

Igår firades som sagt Zarah som fyllt stora 18. Gjorde oss så barnsliga/söta som möjligt och sen var partyt igång. Vi var 10 tjejer + joar, dennis & sophie som var där en stund. Barnkalas mat; potatismos + köttbullar & prinskorv! Det bästa var att potatismoset var rosa & grönt och föreställde en nyckelpiga & en igelkott haha. Var skönt snack, lekar och bara massa kul som gällde.

Dog när jag hämtade Julia & Johanna innan vi åkte till Zarah.. Dom hängde ut genom bilrutorna och sjöng(skrek) till låten "who let the dog's out". Mötte vi nån med en hund började dom skälla desutom hahahaha. Sjukaste! Blev samma visa när jag skulle hämta Carro efter jobbet, dom skulle självklart med och låt mig säga såhär; jag tror inte jag vågar köra i kinna med min bil längre..

Lekarna hos Zarah var klockrena, vi blev iproppade skedar med nån sorts mat på med förbundna ögon och så skulle vi gissa vad det var på skeden. Att käka soya, kaviar, smör och massa annat var inte direkt gott. Hatar kaviar mer än något, trodde det var kattmat på skeden först haha. Vi skulle även äta knäckebröd med kniv&gaffel och vi skulle slå in paket så fort som möjligt. Problemet var bara att man skulle göra det 2&2 med varsin arm dvs. min högerarm och Zarah's vänsterarm, dom andra skulle vi hålla om varandra med. Blev väldigt fina paket..

En del åkte hem vid tolv, lite tråkigt. Men vi var 6 stycken som sov hos Zarah sen åkte vi till skolan lagom trötta vid ett idag. Härmed är Måndagsparty startat, en ny tradition bland Ep-brudarna!





Nu gick det inte lägga in bilder längre, har många fler. Kommer säkert upp en annan dag när det vill funka. Finns även på fb såklart. Nu ska jag byta om till sovkläder och lägga mig i soffan för Desperate Housewifes.


IKVÄLL ÄR DET EPBRUDARNA SOM GÄLLER

Ikväll kommer bli sweet. Crazy night hos Zarah med Epbrudarna och några till! Hem strax, fixa & packa, tillbaka till Kinna för att hämta Julia&Johanna och sen till Örby. Hoppas tequilan kommer fram den här gången med haha, skulle ju bli en tradition.

Men måste dra, bussen väntar inte på mig.


FÖR ATT DU ÄR SÅ BÄST




SHOPPINGEN



När Pernilla & jag var inne i borås köpte en mossgrön tunika med guldkreationer på axlarna, ett par svarta pumps & ett par korta, blanka svarta shorts. Tog inte kort på shortsen, men dom är ju inte så svåra att lista ut hur dom ser ut.


KICKASS HELG

Har varit en grym helg, åh jag mår så bra just nu. Fler såna tack!

Fredags var det såklart varberg som gällde. Efter mycket virrande och stress hos Julia tog jag johanna julia karin & matilda tåget ner, satte oss på Campino för att käka och sen kom även Sofia, Linnea & Rebecka. Taxi ut till apelviken för att hämta drickan & förfesta. Hamnade först hos Katta sen Ludvig och sist någon annan randon stuga som fanns där. Grymt kul haha. Sen till stan och in på Sociten via VIP-listan haha. Shakade ass och hade grymt kul! Åkte hem på natten och sov hos Julia.

Igår var jag själv hos Julia ett par timmar innan jag åkte hem eftersom både hennes föräldrar och hon & johan skulle på olika håll. Åkte till Pernilla, som var hemma denna helgen, för att käka lite middag och sen åka in till Borås och shoppa lite. Spenderade lite för mycket pengar, men that's life. Kvällen var lugn, åt massa onyttigt och kollade några filmer innan jag åkte hem runt tolv.

Idag fick jag inte sovmorgon heller, mamma skulle ha med mig till trädgårdsmässan på Hofsnäs. Vilket skämt haha, det var kasst så åkte hem och fikade lite istället. Ikväll ska vi grilla, förhoppningsvis kommer Johanna med. Inte sett henne på en vecka nu.

Imorgon blir det att fira Zarah som fyllt 18 med alla EP-brudar, eftersom vi inte börjar förän 13.30 på tisdagar var det en riktigt bra idé.

En skön film från när Pernilla & jag satt på McDonalds haha.



RSS 2.0