THE BIG DREAM


Glömde berätta en sak, hade möte med studievägledaren idag. Dags att sätta igång med mina planer, tiden går fortare än man tror. Allt är rätt sjukt när man tänker på det, nästan rädd att min största dröm ska slå in. Lämna Sverigelivet, vänner och familj för att utforska en helt ny värld? Mår nästan lite dåligt av tanken, bästa familjen i världen och helt underbara vänner, lämna dom? Men jag vet att några år går fort, jag borde chansa.

Till något helt annat, gymmet drar ingång nästa vecka så har bokat 2 pass. ZUMBA! och spinning, såklart.




DRÖMMER MIG BORT

Hyfsad start på en ganska dålig dag. Tråkiga, tröga lektioner plus ett huvud som exploderade varje gång jag tog ett steg. Åtminstone kändes det som det, det känns det fortfarande som. Huvudanledningen till att jag sitter i soffan och kollar i huskataloger mamma och jag beställt. Drömmer mig bort i alla vackra hus, kan redan se framför mig jag inreda ett helt hus. Och walkincloset står högst på listan!


I ♥ WILDFOX









20100830


Härligt att börja veckan med att bli sjuk. Missade skolan och även min kusins fotbollsmatch idag, men huvudsaken är att jag blir frisk så fort som möjligt så är väl lika bra att ligga hemma. Kan inte missa massa i skolan och träningen drar igång nästa vecka. Halstabletter, te och alvedon blir kvällsnöjet..


SLAPPA MERA


Gårdagen spenderades i Halmstad med mamma. Skulle städa ur och göra iordning stugan inför vintern men vi hann även med lunch och shopping inne i stan. Jag har världens bästa mamma.

Insåg idag att mitt rum behövde en storstädning så fick slänga fram både dammsugaren och moppen. Dessvärre orkade jag knappt göra klart tack vare den rejäla förkylningen jag åkt på. Kurerar mig i soffan med Victoria's Secret Fashionshow på teven.




ÄLSKLING


Mobilen är inköpt. HTC Desire, min nya älskling! Glasögonen är hämtade, dock lite sneda men det kirrar optikern på måndag.

Det är fredagkväll på ingång, det betyder fredagsmys! Men ska fortsätta att fixa med mobilen nu, allt är inte som jag vill ha det än. Den ska bli perfekt innan jag lägger ifrån mig den.


ÄNTLIGEN BESTÄMT MIG, TROR JAG


Tunga ämnen i skolan idag; Matte C, Engelska C, och Rättskunskap. Plus Expo men den kursen är inte speciellt tung haha. Annika fick göra om halva min inlämning pga hon förstörde den så jag inte kunde fortsätta utan att börja om.
Drog in till stan när jag slutat för att kolla in mobilen jag tror jag ska köpa. Blir till 99% en HTC Desire med Teliaabonnemang, helt klart smidigast när alla jag känner i princip har telia. Åtminstone alla dom jag ringer till. Lönen klingar in imorgon så blir kanske en sväng till stan redan imorgon då, hade varit nice att ha telefonen i helgen! På tal om det, dog lite idag. Lönen för juli, som kommer imorgon, är helt insane. Trodde aldrig jag skulle kunna tjäna så mycket pengar på en månad. Tack gud för kvällpass, helgjobb och semesterersättning!
Och imorgon ska jag hämta glasögonen, fan vad skönt. Ser ingenting när jag pluggar, när lärarna har på projektorn eller när jag kör, vilket gör mig aningen frustrerad!


KARMA


Dagen började med att det regnade in i bussen, dåligt tecken? Slutade dock bättre när vi fick jobba självständigt efter kl 12, enda kravet var att skicka in sammanfattningen på vetenskapliga begrepp innan kl 16. Jag satt på bussen hem kl 13, lämnade in arbetet 15.57.

Magen kurrar, kvällsmat kanske? Ska plugga lite mer nu i alla fall, läxhögen tar aldrig slut på EP.

66 dagar kvar tills jag och mamma lämnar Sverige för lite sol och värme!


I TRY TO REACH BUT IT'S WAY TOO HIGH


Idag var Rebeckas sista dag som EP3:a, lite sorgligt. Fick klartecken att börja på Viskastrand imorgon redan, visste att det var på gång och var glad för henne skull men när det väl hände blev det ganska ledsamt. WE'LL MISS YOU!

Fast kommer inte sluta träffas för det, träffas kanske redan på torsdag igen då jag drar mig inåt staden för att spana telefon. Min nuvarande telefon skapar endast utbrott, kramp och ångestattacker tack vare dom dagliga spasmerna den verkar ha. Död åt Sony Ericsson. Next up HTC.





KVALITETSTID


Idiotiskt att börja plugga redan på första matte lektionen, bruden som ingen förstår vet inte vad mjukstart är! Ibland dumförklarar jag mig själv för att frivilligt valt Ma C. Fast lär bli intressant att se om någon i huvudtaget förstår vad hon säger, konstigaste "svenskan" jag hört i hela mitt liv..

Åkte in till Göteborg efter skolan för kvalitetstid & thaimat med bästa ketty. Efter 2 timmar på buss landade jag äntligen hemma för en stund sen. Nu ska jag krypa ner i sängen, lite tjockare, lite nöjdare. 
 

WE DON'T CELEBRATE SUNDAYS


Har suttit och pillat på bloggen nu ett tag, ändrat en del småsaker. Men inte klar än, fortsätter en annan dag för nu ska jag sätta mig framför teven ten stund innan det är dags att sova. Fast underbart är att jag börjar 12 imorgon så lite sovmorgon blir det allt. Sen in till Göteborg när jag slutat för att träffa Ketty över en bit mat och tjata om allt som hänt på sistone.

Jag ser även fram emot alla planer vi EP3-brudar har gjort. En hel lista med saker att göra innan vi tar studenten. Sjukt, sa jag precis studenten? Shit det är verkligen på gång, visst ett helt läsår kvar. Men ändå, det går fort.. 289 dagar för att vara exakt, Carro håller räkningen haha.



Btw, glasögonen är beställda. Får dom på fredag, skitnervös för att jag ska ångra mig. Men wtf, skaffar säkert linser sen ändå så egentligen finns inget problem? Åh vad mycket skit jag bara snackar.

over and out.


FÖRHÖR

 

Ja, tro det den som vill men enligt uppgift är det här hämtat från Oslo tingsrätt...

 

Advokaten: -Är Ni sexuellt aktiv?

Vittnet: -Nej, jag bara ligger där...

Advokaten: -Vilken är Din födelsedag?

Vittnet: -Den 18 Juli.

Advokaten: -Vilket år?

Vittnet: -Varje år.

Advokaten: -Hur gammal är er son, han som fortfarande bor hemma hos er?

Vittnet: -Jag minns inte riktigt, 38 eller 35?

Advokaten: -Hur länge har han bott hos er?

Vittnet: -I 45 år nu...

Advokaten: -Vad var de första er man sa till er i morse?

Vittnet: - Han sa "Vart är jag, Mona?".

Advokaten: -Och varför bekymrade detta er?

Vittnet: - För att mitt namn är Susanne...

Advokaten: - Säg mig, doktor..., är det inte så att om en människa dör

i sömnen, så vet hon inte om det förrän morgonen därpå?

Vittnet: - Blev du verkligen godkänd som advokat?

Advokaten: - Var du närvarande när du blev fotograferad?

Vittnet: - Skojar du med mig?

Advokaten: - Så barnet blev alltså till den 8 Augusti?

Vittnet: - Ja.

Advokaten: - Kan du redogöra för vad du gjorde vid denna tidpunkt?

Vittnet: - Eh..., jag blev knullad...

Advokaten: - Hon hade alltså tre barn, stämmer det?

Vittnet: - Ja.

Advokaten: - Hur många av dessa var pojkar?

Vittnet: - Ingen av dom.

Advokaten: - Var några av dom flickor?

Vittnet: - Skojar du med mig? Jag tror jag behöver en ny advokat.

Herr Domare, kan jag få en ny advokat?

Advokaten: - Hur avslutades ert äktenskap?

Vittnet: - Genom döden.

Advokaten: - Och vems död var det som avslutade äktenskapet?

Vittnet: - Vems död tror DU avslutade äktenskapet?

Advokaten: - Doktorn, hur många obduktioner har ni genomfört på döda

människor?

Vittnet: - Alla mina obduktioner har varit på döda människor? Vill ni

att jag skall upprepa det?

Advokaten: - Minns ni vid vilken tidpunkt ni obducerade den döde?

Vittnet: - Obduktionen påbörjades kring klockan halv nio på kvällen.

Advokaten: - Var herr Danielsen död vid denna tidpunkt?

Vittnet: - Nej, han satt på bordet och undrade varför jag obducerade

honom...

Advokaten: - Doktor, innan ni påbörjade obduktionen, kollade ni om den

döde hade någon puls?

Vittnet: - Nej.

Advokaten: - Kollade ni blodtrycket?

Vittnet: - Nej.

Advokaten: - Kollade ni om den döde andades?

Vittnet: - Nej.

Advokaten: - Så det kan alltså ha varit så att patienten var vid liv

när ni påbörjade obduktionen?

Vittnet: - Nej.

Advokaten: - Hur kan ni vara så säker, doktorn?

Vittnet: - För att patientens hjärna låg i en glasburk på bordet

bredvid.

Advokaten: - Jag förstår, men kan det inte ha funnits en chans att

patienten fortfarande var vid liv?

Vittnet: - Jo, det kan tänkas att patienten var vid liv. Och jobbade

som advokat

 

haha.

 


HELLO

as we grow up, we learn that even the one person that wasn't supposed to ever let us down, probably will. you'll have your heart broken and you'll break others' hearts. you'll fight with your best friend or maybe even fall in love with them, and you'll cry because time is flying by. so take too many pictures, laugh too much, forgive freely, and love like you've never been hurt. life comes with no guarantees, no time outs, no second chances. you just have to live life to the fullest, tell someone what they mean to you and tell someone off, speak out, dance in the pouring rain, hold someone's hand, comfort a friend, fall asleep watching the sun come up, stay up late, be a flirt, and smile until your face hurts. don't be afraid to take chances or fall in love and most of all, live in the moment because every second you spend angry or upset is a second of happiness you can never get back.


HELT VÄRDELÖST

Min kväll gick ju rakt åt helvete, tack för den. Missade Hoffmaestro i götet och fick avboka bion till mig och min kusin för filmen var lite för läskig för henne. Slutade med mig och en låda vin. Hoppas på en bättre dag imorgon, med bättre folk. Nu ska jag kolla på The Box, en helt värdelös skräck/thillerfilm


Kan inte låta bli att kolla i korridorerna efter dig, även om jag vet att du inte är där längre.


MUMFORD & SONS

EP3 nu då, förstår mig inte på schemat och redan imorgon börjar vi med projektarbetet. Stört. Är rastlös så lägger mig och kollar på en film nu tror jag.



Mumford & Sons – White Blank Page

Helt underbar låt! Underbart band!



THE NEW ME



Lutar åt desa bågar, syns väldigt dåligt men svarta är dom i alla fall. Har 1,5 dag kvar på mig att bestämma mig, panik.


BESLUTSÅNGEST

Har lite ångest, glasögonångest. Var hos optikern idag som sagt, var ganska rejält närsynt så blir glasögon. Behöver dock inte ha dom hela tiden utan när jag behöver se bra på långt håll, tex när jag kör bil eller kollar på bio. Av den anledningen valde jag inte linser, men kanske blir senare om jag känner att jag vill se bra hela tiden. Har med mig 5 bågar hem, 3 av dom ska jag ta med mig till skolan imorgon för att få lite åsikter av tjejerna. Livrädd för att jag kommer ångra mig när jag väl bestämt mig.

Var även på gymmet, tränade inte utan skulle skaffa gymkort tänkte jag. Blev inget eftersom jag ska kolla upp Träna först, på gymmet i simhallen ingick endast gymmet och simning, inte pass. Och jag vill definitivt ha massa pass.

Lite kul när jag åkte ner till tranemo haha. Pappa arbetade på broreparationen precis utanför tranemo åt vårat håll, så när jag åkte förbi tutade jag på honom. Nu när pappa kom hem berättade han att en av de yngre arbetarna trodde jag tutade på honom och att han var helt överlycklig på grund av det. Alltid kul att glädja någon haha.

Imorgon är det skola igen, helt sjukt att vi är 3or nu. EP3. Kommer vara väldigt tomt när alla gamla 3or är borta, men jag antar att det är dags förr oss att ta över tronen.

Förlåt för ett långt inlägg. over and out.


JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING

Det är tisdag, bara en dag kvar av sommarlovet. På torsdag börjar det sista bästa året. Humöret är bättre idag än igår, fast inte gjort mycket vettigt idag för det. Imorgon blir det däremot gymmet för att skaffa gymkort och sedan optikern för att kolla synen. Fått för mig att jag ser dåligt på långt håll, när man inte ser skyltarna i trafiken innan dom är precis framför en tror jag det är dags för en koll. 

Ska kolla klart på ncis och sedan fixa lite käk.


WHITE BLANK PAGE

Bloggtorka, javisst. Man kan inte alltid vara på topp. Igårkväll var en sån kväll, och idag är en sån dag. Återkommer när humöret är som det ska vara. x

Lead me to the truth and I will follow you with my whole life.



ALWAYS ON MY MIND




DANCING ON MY OWN

Har äntligen förstått vad folk menar med att dom ville bli avatarer när filmen kom ut. Efter igårkväll vill jag det med haha! Helt tagen av den, önskar jag såg den på bio men får bli 2:an istället. Blev jag, en flaska vin & tre filmer igår, myslördag.

Är inte ensam hemma längre, skönt! Mamma och pappa kom hem för en stund sen, en present till mig kom med dom med. En röd handväska, lycka! Ska även försöka hitta en i större format, gillar rött nu.




1 2 3 FANTA OCH ROSÉ

Blir en lugn lördag hemma tror jag, ska ner till ica och handla lite mat och hyra film snart tänkte jag. Lånade Avatar av Sabina igår, blev dumförklarad när jag sa att jag inte sett den än så fick med den hem. Tänkte hyra Brothers och Snabba cash nere på ica, den sista kan jag inte få nog av. Sjukt bra!

Lite bilder från igår, första är på värdinnan persson själv.







I LIKE IT

Igår blev det utgång i borås, förfest hos persson på allegatan med lite sköna tjejer sen mys på en uteservering tills det stängde. Sov hos Sabina vilket även Sophie och Emelie gjorde. Vid tretiden drog jag mig hemåt, med sällskap av Sophie och Sabina halvvägs. Emelie agerade fotograf under kvällen så lite kort dyker säkert upp här inom kort.
Väl hemma var det att ta en snabb dusch och fixa lite sen blev det kräftfiske med pappas sida av släkten, helt klart bästa släkten man kan ha!

Nu sitter jag i soffan, nyduschad igen. Fast blev en ordentlig, lång dusch den här gången, skönt! Är ganska trött så blir nog sängen snart.


JÖNKÖPING

Efter jobbet (som förövigt var det sista jobbpasset för den här sommaren, HURRA!) åkte jag till jönköping för att träffa en vän som flyttar till Prag och pluggar snart. Blev kaffe på Wayne's och att spana runt i butiker, både på a6 och inne i stan. En trevlig dag!

Imorgonkväll blir det nog Borås med brudarna. Desutom skulle Johanna och Simon komma förbi imorgon och fixa Johannas däck på bilen. Tills dess ska jag slappa vidare i våran underbara soffa. Peace!




VAMPIRES SUCK

Jag gillar Twilightfilmerna väldigt mycket, men trots det tycker jag parodin verkar hysteriskt rolig! Åtminstone är trailern det. Lätt att man ska kolla på den när den har premiär nästa vecka.


ETT SMAKPROV AV MINA SENASTE INKÖP












1. Top ,Nelly.com's outlet Åhaga 34.50:- 2. Svart kjol, Hm 69.50:- 3. Vit tunika, Nelly.com's outlet Åhaga 34.50:- 4. Mönstrad klänning, Hm 99:- 5. Blå Skjorta, Hm 99:- 6. Vit collegetröja, Nelly.com's outlet Åhaga 69.50:- 7. Vit tshirt med tryck, Lindex 149:- 8. Kappa 400:- 9. Kofta, Hm 299:- 10. Kavaj, Nelly.com's outlet Åhaga 89.50:-

Ett smakprov som sagt, köpt en hel del annat med. Och mer blir det, 2 skjortor från Hm har inte kommit än och ska kanske till Jönköping på onsdag så hittar säkertnågot där med.

back to satc.


LOVE THE WAY YOU LIE

Tänkte faktiskt fixa lite bilder på kläder jag inhandlat på senaste men är helt slut efter en galen kväll på jobbet så ska försöka fixa det imorgon istället.

Hade som sagt delad tur idag så var "ledig" mellan 11.30-16-30 så åkte hem och käkade lite sen tog jag bilen in till borås. Nelly hade 50% utförsäljning på allt eftersom outleten är över nu. Fick med mig 4 underbara plagg hem för endast sjuka 230 små kronor. Dom 4 var en vit "WHY!"-collegetröja, en svart top med en vit spetsrosett på, vit tunika och en beige-guldig fräsh kavaj. Saker värda mer än 1000 spänn, snacka om kap!

Nu ska jag bara slappa i soffan tills jag somnar. Imorgon får jag sova ut, börjar inte förän 14.45. Skulle egentligen vara ledig men fick hoppa in för en kollega som inte kunde ta sitt pass.


ALLIHOP ÄR DOM DINA OCH INGEN SKA TA DEM IFRÅN DIG

Dålig uppdatering, fått lite kritik på att jag måste uppdatera men blir lätt såhär när det är halmstad eller jobb på schemat. Åkte ner till stugan i tisdags med mamma. Vi shoppade, åt massa god mat, slappade och helt enkelt myste. Lämnade henne där nere i igår förmiddag för att åka hem och jobba men pappa åkte ner lite senare så hon var inte själv länge iaf. Så igår jobbade jag 13.00-20.45, idag jobbade jag 07.45-17.00 och imorgon är det delad tur. Sjukt tråkigt men värt när lönen kommer.

Har en halv garderobsuppdatering till er, shoppat ganska rejält dom senaste veckorna haha. Och imorgon kanske det blir mer, tror jag tar en sväng till Åhaga och letar reafynd. Sista chansen innan Nelly Outlet lägger ner.
Dessvärre är kameran med mamma nere i halmstad så får försöka fixa foton imorgonkväll när mina föräldrar kommer hem.

So long.




GRYM HELG

Hemma igen efter en grym helg nere i halmstad. Den spenderades mestadels ute i frösakull i Rasmus stuga men på nätterna var det självklart stan som gällde. Blev många reunions under dom få dagar jag var nere. Skönt att träffa "gammalt" folk, såna man umgicks och festade med under högstadietiden.
Åkte ner till hstad efter jobbet i torsdagskväll. I fredags blev det lite häng, god mat och förfest hos Rasmus innan vi drog en sen barrunda inne i stan. Lördags blev det pizza som återhämtning, sen började vi igen på after beachen i tylösand och fortsatte mot förfest på östra sedan in till stan. Först Mustachkonserten i hamnen sedan åter in till stan och bränna lite cash. Igår var en riktig chilldag då vi alla var ganska rejält bakfulla. Eftersom mamma & pappa åkte hem på morgonen så var jag ensam i stugan på kvällen, blev att beställda hem mat och somna i ganska vettig tid. Behövde ta igen lite sömn, kan inte påstå att man fått för mycket av den varan i helgen.. Drog mig hemåt vid elvatiden idag, var hemma lagom till lunch. Om en kvar ungefär ska jag ner till jobbet för ett kvällspass, sen imorgon åker jag och mamma ner till stugan igen för att stanna tills torsdag.

Vill även säga tack till den snygga killen på Bulls i lördags, du gjorde nästan hela min kväll! Fler såna kommentarer tack :)


RSS 2.0