helgen

det har varit en väldigt trevlig helg, åkte till ketty direkt efter skolan i fredags, stannade där tills idag.  fredagkvällen spenderades först hos andreas, kollade på idol & drack lite. sen drog vi till stefan där det var lite folk till. kollade på utslagningen, så jävla skönt att johan åkte ut, ungen är ju bedrövligt ful och sjunger som en hes kråka. men bruden som dom drog upp på scenen var ju värst, "jag älskar johan mer än min familj", hon har gett sverige en ny innebörd för ordet fjortis. herregudars.
blev inte så sent den kvällen iaf, det var lagom.

igår, lördag, spenderade vi i hallen med bella & kenny, kollade på svenljungacupen. rätt roande faktiskt, speciellt giraffen och och en hel del skratt åt vissa spelares springstilar haha. vi blev väldigt hungriga framåt tretiden, så då gick vi ner till koriander och käkade kinamat, fick en sked i huvudet av hon som sprang runt med maten, gud vad vi skrattade haha.
efter maten drog vi oss tillbaka till hallen för att kolla på finalen, tror det var kinna som vann..? när cupen var över skulle kenny hem och vi brudar gick hem till bella. sharon kom även senare, blev en tjejkväll hos bellsan :) lite egna idolframträdanden HAHA!, lite regular skitsnack, jordgubbslikör och "jag har aldrig" , vet ju iofs det mesta om varandra, men var kul ändå :) nån gång efter tolv blev det hemgång för mig & ketty, trevlig kväll!

söndags vaknade vi vid 11, jag åkte med anette och lisa till tranemo där mamma mötte upp. hem och äta & duscha sen åka igen vid tre. följde med mamma till julmässan i ljungsarp, trodde det skulle vara som förra året, då va det jättemysigt och rätt mycket att se, men nejnej det var glest och tråkigt. köpte ett armband som jag tyckte var fint iaf, mamma köpte lite cremer sådär. kom hem, fikade med hela familjen, inte ofta vi gör det, stoffe dyker ju upp ibland bara, iaf vi satt och kollade på ensam hemma, så sjukt bra film, lille kevin är så ball haha :)

nu ligger jag i min säng, mätt och lite trött. söt som min bror är åkte han och köpte en pizza till sig och en kebabtallrik till mig, jävligt gott.
imorgon börjar dagen med idrott, tennis & bedminton mer exakt, ska bli kul!

nu ska jag kolla på film

amour vincit omnia

idioter

Jag hatar SJ, dom jävlarna har tagit bort mitt tåg, jag ska stämma dom!

entreprenörsprovet kommer gå åt skogen, shit the same.


mvg på svenskan , mums på det!

studiedag

vart ledig idag, väldigt skönt med en lång sovmorgon :) gick upp vid tolv, käkade lite, damsög huset eftersom jag lovat mamma att göra det, sen la jag mig i soffan och kollade på Ett bra år. sen var jag tvungen att ta fram entreprenörspapprena och plugga inför morgondagens prov.

åker till ketty efter skolan imorgon, ska nog kolla på idol hos andreas. sover hos babe, på lördag drar vi ner till hallen och kollar svenljungacupen, lite coola dudes som man känner som ska spela.

amour vincit omnia


beslutsångest,

det gick bra idag, men vet verkligen inte hur jag ska göra. kommer sakna det, men känns som om det blir bättre så.


imorgon är vi lediga, skönt, det behövs verkligen. 
just nu borde jag plugga på småföretagande A-provet som jag har på fredag, har väl börjat lite lätt, men tar det imorgon ist. nu blir det film eller oth eller nått ist,

amour vincit omnia

bad day

mått kasst hela dan, så kändes väl inte allt för kul när man insåg att både entrerprenörslektionen & engelskan var bortkastad tid. mamma gjorde våfflor idag, hon har tydligen inskaffat "namnsdagsfika", gott iaf. det var nog dagens höjdpunkt. efter fikan blev det sängen och one tree hill, och nu sova.

imorgon ska jag julia lisette och rebecka till mark, får se hur det går. jag vet ingenting längre.
och det passar rätt bra in på resten av mitt liv med, jag vet verkligen ingenting längre.

för övrigt rekomenderar jag Melissa Horn's album Långa nätter, sjukt bra musik som går rakt in i hjärtat. även om den gör en mer deprimerad än vad man redan är, så är texten den bästa nånsin, finns flera som känns som om dom är skrivna just till mig.

godnatt, amour vincit omnia


melissa horn - som jag hade dig förut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förrut


Gårdagen (Y)

Igår, lördag, vaknade jag & ketty runt tolv, käkade lite frukost och började ordna lite inför kvällen. vid halv fem körde kettys pappa oss till tranemo där mamma & pappa plockade upp oss, åkte hem och började fixa oss lite mer inför kvällen (vilket tog ovanligt lång tid haha), åkte till brorsan och hämtade kvällens förtäring, åkte hem igen, käkade lite och begav oss till filip runt halv nio, jill bella sharon och massa andra var redan där, men efter nån timma var det mycket kul folk där. kände igen dom flesta. och erik lärde mig dansa salsa haha, erik: "fan du kan ju det här, du har känslan" haha!, kenny lärde jill med, men både erik och kenny tyckte jag var bättre, jill fick inte riktigt till känslan i höfterna haha ;)
Tack för en kanonkväll (Y)

blev inte så himla sent heller, rätt skönt. dagens syssla blir att ligga i sängen och kollla på film.

nyttigheten kommer imorgon, då blir det spinning,


amour vincit omnia


friday,

sitter på svenska, arbetar om praktiska skrivelse. blev nyss färdig. hade prov innan med, om antikens grekland, det gick väldigt bra tror jag :) slutar tre, sen kommer ketty in och vi ska kolla lite i affärer, sen ska hon jag & hennes syster lisa på bio ikväll :) ska se twilight, har ganska höga förväntningar, så hoppas den är grym. åker med ketty & lisa hem ikväll, sover hos min baby :)

gårdagen spenderades med alice, ett bra tag sen vi ses sist, inte bra, men det ska det bli ändring på. ska nog sova ett par nätter hos henne nästa vecka, hon är själv i lägenheten för hennes mamma är i stockholm tills nästa helg. och jag är rätt förvånad att hon fortfarande lever haha. igår var trevlig iaf, carl var med, vi kollade film, lagade skitgodmat och träffade en del folk. åkte hem med brorsan vid halv tio, sen blev det sängen.

nu har jag lunch, så måste kila. updatering blir kanske imorgon.


amour vincit omnia.


tisdag,

idag fick vi sluta lite tidigare, cissi var sjuk så vi hade emma i engelska, men det var inte mkt planerat så efter vi spelat något konstigt engelskaspel och diskuterat våran apu fick vi gå hem. har inte hänt mycket mer idag, kollat på några oth-avsnitt, pratat en hel del i telefon med miss K och pluggat svenska vilket för övrigt är: USCH så tråkigt! har prov om antikens grekland på fredag och tråkigare än det går nog inte att få.
men nu blir det ett till avsnitt one tree hill, sen sova.

helgen?, ge mig fest, vild fest, tack!


amour vincit omnia.

söndag,

jag vet inte om jag har så mycket att säga egentligen, gårdagen spenderades med emilia ketty & clara, och en hel del annat folk, trevligt. somnade rätt sent hos emila, runt fem kanske. trångt var det med, alla sov i alex säng haha. brorsan häntade mig vid tolv idag, sen har det bara varit chill. kollat på ett par avsnitt oth, lite sorgligt att jag inte har fler avsnitt att kika på nu, håller på att ladda ner men det går drygt.

mamma och pappa kom hem för en stund sen, skönt att ha dom hemma igen. fick en parfym av dom, lite sött tycker jag.

är väldigt trött i och med att det inte blev allt för mkt sömn inatt, men börjar inte förän 9 imorgon med spinning, det är skönt.




and now I know, somehow it's gonna be alright

amour vincit omnia


jagharingenfantasi.com

fan, gick inte att hålla emot mer. har man väl börjat kolla så går det inte att sluta, jo jag vet.. det var ju just därför jag försökte låta bli. orka vara besatt, men gjort är gjort. bara 6 säsonger att kolla ikapp, mums på oth!


btw, jag dog nästan innan när jag kollade på idolutröstningen, hjärtklappning och klump i magen när robinb hängde löst, tur att han inte åkte ut! men skönt att robine är ute nu, gillar inte honom.. nu är det bara johan kvar som ska ut, sen är det bara mina godingar kvar :)


fredag,

Ja idag är det fredag, igen.. veckorna går verkligen jättefort! Känns som om helgen precis varit.

Igår hade vi Öppet Hus, det var riktigt kul! Kom rätt mycket folk och allt fungerade väldigt bra :) I min grupp så fattades både Lisette och Emma. Och Fredrik Alexander och Patrik hade anmält sig till guidning så det blev jag som fick hålla koll på allt, men det var väldigt lungt så det fick finfint.
Jag gick mest runt och pratade med massa folk :) och farligt farligt var det att gå upp till restaurangen, dom hade massa gott där, massa kakor och chokladsaker, mums! Tog följe med Filip Kentan Emil & gänget ner till bussen, men halvvägs ner till resecentrum ringde brorsan, han var inne i stan så åkte med honom hem, väldigt skönt. Sov hos honom med, morsan & farsan åkte ju till Budapest igåreftermiddag så hade ju ingen skjuts till bussen i morses, så då stannade jag hos Stoffe.

På gränsen att jag missade tåget imorses, orkade inte riktigt upp när alarmet ringde, så fick skynda mig när jag insåg att det var 30 min kvar tills tåget gick. Nu har vi svenska, ska ha redovisning om Antikens Grekland om en kvart, sen ska vi sammanfatta gårdagen lite. Danny är rätt bra, vi slipper eftermidaggens Entreprenörlektion tack vare att vi fick vara så länge i skolan igår. Så då drar jag hem till brorsan och chillar. I helgen blir det förhoppningsvis party, med min Ketty. Sist var ju mindre lyckat, får hoppas det går lite bättre den här gången.. haha!


Amour vincit omnia, åsa

tisdag,

gud vad jag verkligen inte ville gå upp ur sängen imorses, men blev ju illa tvungen..
käkade lite frukost med lisette innan entreprenörskapen började, fick veta att vi ska ha prov i småföretagande, vi fick själva välja datum så då kändes det lite bättre. har inte mkt annat att göra än plugga på inför provet, men det gillar inte jag&lisette, så vi kollar på film ist. efter lunchen har vi engelska, men då ska jag lisette emma fredrik alex & patrik upp till hotell&restaurang och baka bullar tills öppethus på torsdag.

förhoppningsvis kommer mamma in till stan och hämtar mig idag, hennes nya pass skulle vara klart idag så då skulle hon in och hämta det. vi ska nog kolla lite i affärer och fika med :)



amour vincit omnia.


måndag,

Försov mig idag, som vanligt.. fick vääldigt bråttom upp ur sängen och plocka ihop idrottsgrejerna. Och jag hann med bussen som tur var.

Mötte upp Lisette Julia & Rebecka på resecentrum, tog bussen till Studio Aktiv där Mahri & en timmes spinning väntade. Och jävlar vilket pass, men känns riktigt bra nu efteråt. Mina knän håller väl inte riktigt med, dom har ont!

Började åska & regna jättemycket när vi skulle tillbaka till skolan, men så snäll som våran Mahri är fick Lisette, Sofia, Alex, Patrik, Fredrik och jag åka med henne i bilen, blev lite trångt.. men hällre det än gå till bussen! :)


Amour vincit omnia

BC!




Åhaga 8 maj , I will be there!
Riktigt grymma komiker som ska vara med :)

»

Gårdagen var lugn, blev idol & film. Skönt att lars åkte ut, det var fan på tiden! Får bara hoppas att Johan eller Robin E åker ut nästa vecka, usch gillar verkligen inte dom. Resten av gänget var verkligen jättebra!

Ikväll verkar bli lugn med, hade ingen lust till Kullaberg. Får se om det dyker upp nått annat, vore nice för jag är så himla uttråkad.



I can't figure you out
But a heart must be the one thing
You were born without
I've been wastin' my time
I don't know where I'll sleep tonight
You say that you can do without me
Go ahead now try and live without me

Baby save up all your tears
You might need them someday
When the tears start to fall
I won't wipe them away
When you're cryin all  night
For the love that you need
Baby save up your tears
'Cause you'll be cryin' over me

You got used to my touch
I got used to not, not feelin' much
Winter set in your eyes
Time will melt your castle of ice
You think that you won't feel the pain now
But your eyes will be cryin'
Like the rain now



Amour vincit omnia / åsa

torsdag,

ja vad ska man säga, nu är det torsdag kväll och helgen närmar sig. skönt! är så trött på skolan nu..
hade planerat thaimiddag & stan med ketty idag, men det fick bli inställt pga minnesfel i hennes huvud. drog en sväng nere i stan iaf, skulle leta upp en tröja till morsan & köpa presenter till ketty & jill. kom därifrån med lite nytt till mig och en present, den andra får jag fixa imorgon.

händer inte så mkt i helgen, träffa ketty på lördag probably.



And I see I'm wrong for you but we tried
You swear I'm hard to lay beside
If I was you I'd run from me most nights
Maybe I was meant to be left behind


And I think it's time to say good night
And you swear I'm hard to lay beside
Now years seem to pass as we blink our eyes
Maybe I was meant to be left behind by all of our heartfelt lies
All of our heartfelt lies
All our heartfelt lies are not enough this time


ron pope - heartfelt lies



goodnight

amour vincit omnia / åsa


nästan en vecka..

sen jag skrev här nu. dåligt av mig jag vet. men har inte haft någon ork till det helt enkelt. inte för att jag har det nu heller för den delen, men måste väl skriva nått iaf. blir väl troligen mer sen när jag är tillbaka i skolan.

kan kort berätta om veckan som gått;
fått ordning på rummet nu, nästan klart faktiskt. målade klart i veckan och sen var jag & mamma i jkpg i lördags, shoppade lite och köpte massa saker på ikea. resten av helgen blev lugn. jag hann med att träffa emilia med på torsdagen föresten, vi tog det mest lungt, slappade och färgade håret på hampus med :)

och smidig som jag är lyckades jag bli sjuk i söndags, så vart hemma både igår & idag. orkar inte vara sjuk, vill bli frisk nu.


amour vincit omnia / åsa

RSS 2.0