Some money and a car

Ja nu står stumpan ute på uppfarten, var och hämtade henne i Jönköping idag och är överlycklig. Fick lönebeskedet idag med, nice att pengarna rullar in imorgon. Ska nog in till stan och spana på lite saker som jag ska ha.

Igår/inatt spenderades hos Alice, myste med film & godis och snackade massa skit & minnen, helt underbart. Kollade på Linas kvällsbok som gick på teve, skrattar lika mycket varje gång, störtskön verkligen. Var uppe tidigt i morses och duschade och sprang ner till bussen. Haft UF hela dagen, bara vi får tag på företaget och leverantörerna kommer våran företag bli rätt grymt tror jag.

Men nu blir det sängen, upp tidigt imorgon igen uscha. Men snart är det helg igen, som tur är!

Puss!

Nu måste vi dra!






Skoldagen har varit helt okej, började med en frukost på mammas jobb eftersom hon började lite innan min buss gick. Fick sällskap av lekisbarnen som med skulle äta frukost, så söta! Dagens lektioner var inget att hurra för, Matte B, Engelska B, Pedagogiskt ledarskap och Psykologi A. På PL-lektionen blev man rätt misstänksam.. Första lektionen på kursen och kändes som om man var på lågstadiet igen.. Ryck upp dig kvinna! Psykologin tror jag blir riktigt bra, har en riktigt schysst tjej som lärare och vi fick bestämma helt hur vi ville lägga upp hela kursen, skitbra. Så blir lite föreläsningar, gruppprojekt, disskussioner och lite småprov :) Hon tyckte även det var helt okej att jag går tidigare varje lektion för att hinna med min buss, stort plus på henne!

Imorgon är det UF nästan hela dagen, bara idrottslektionen sist på dagen med. Anders har fått för sig att vi ska ha grupper, arbetsfördelning och idé klart imorgon men det kan han ju glömma.. Vi har iaf en grupp, jag Lisette Rebecka Julia Joar och Dennis, grymt bra. Och har även lite halvklart med vilka ansvar vi ska ha men idén är långt ifrån klar haha.

Hem till Alice imorgon efter skolan, catcha upp lite förlorad tid :) Men just nu är det dags att förska göra klart svenskaläxan, helt omöjlig.. men får väl kladda lite så det ser bra ut iaf.

PUSS!

We gon’ run this town

Blev hemmakväll igår med, tyvärr. Kollade otroligt nog på Arn-filmerna 1&2 med mamma, bra faktiskt. Får se om pontus dyker upp här idag kanske, snack om det.




puss.

I can take a few tears now and then and jus' let 'em out



I'm not afraid to cry ev'ry once in a while 
Even though goin' on with you gone still upsets me
There are days ev'ry now and again 
I pretend I'm okay but that's not what gets me 

What hurts the most was being so close 
And having so much to say wnd watching you walk away 
Never knowing what could have been  
And not seeing that loving you is what I was tryin' to do  

It's hard to deal with the pain of losing you ev'rywhere I go  
But I'm doin' it  
It's hard to force that smile when I see our old friends and I'm alone  
Still harder getting up ,getting dressed, living with this regret 
But I know if I could do it over 
I would trade, give away all the words that I saved in my heart  
That I left unspoken 

Skolan

Dålig uppdatering, sorry för det. Ja skolan har dragt igång igen, ÅNGEST. Vill ha sommarlov igen! Det har iofs varit väldigt skön start, onsdags hade vi poängjakt med nya 1orna och sedan åt vi tårta som 3orna bakade, igår hade vi uf-förberedelser hela dan och sedan lite mer tårta innan vi fick åka hem. Idag började schemat, men rätt okej när man går 10-1. Självklart saknar man Henke! och även surt att vi inte fick ha kvar Bo i matte heller, nya killen är tråkig som fan.
Förutom skolan har dagen var lite halvsådär, jag blir så trött på mig själv.

Helgen blir rätt lugn, ikväll blir det mys framför teven och imorgon blir det kalas för min vän Kettys pappa.


puss.

feest

Drar till Kinna nu då, ikväll bär det av till Coffe's place för party. Ska fira honom lite med eftersom han fyllde 19 den 8 augusti, javisst lite i efterhand men så kan det vara!  Måste dra nu, vill ju inte missa bussen. puss!

Rubrik

Dagen i korthet:
Middag på Wärdshuset i Limmared med mamma pappa farmor farfar & Per.
En sväng till johan och kollade film och tjatade.
Är då kasst humör.
Vill ha imorgondagens fest och underbara vänner!


PARTY HARD

Igår var inte vilken dag som helst utan det var Lisette's 18årsdag! Och det skulle självklart firas, rejält!
Först kalas med dom närmsta kl 1 hemma hos Lisette, smörgåstårta och glasstårtor, mums! Sedan fördrev anders lina emma och jag några timmar själva eftersom Lisette skulle till rida en tur, så vi drog till kinna och käka pizza och grejs. På kvällen var det självklart menat att festa, så det blevförfest hemma hos anders innan  vi drog med bussen in till göteborg och krogen. Det var jag Lisette Anders Lina Emma Martin hemma hos Anders, sen mötte även Coffe och Linus upp inne i stan. Drog till Bryggeeriet, shakade lite ass på golvet och träffade en del trevligt folk :) Damn good night! Nått av det roligaste var nästan bitchen på dansgolvet, damn vad förbannad hon var på mig haha! Trodde ett tag att hon skulle hoppa på mig, men som den pussy hon var stack hon sen haha. Drog oss hemåt runt halv två kanske, coffe körde vilket var himla skönt. Fick ju även framsätet och det är inte fel det heller. Var tänkt att det skulle bli efterfest hemma hos Anders, men det blev bara jag Anders Coffe och Martin så speciellt mycket fest blev det ju inte.. men det var trevligt iaf. Kom i säng runt 4 kanske men låg och snackade med coffe tills 5 iaf, så när mr.andreasson kom in och väckte oss allihop med dunder och brak var man kanska sliten. Men kom ju iaf upp så jag hann med den tidiga bussen hem. Blev ett stopp på Ica med mamma när hon hämtade mig vid bussen, inhandlade lite mat men det viktigaste var absolut cola och naturgodis, bästa medicinen mot bakfylla! Fast enligt mamma hade jag ju inte ens hunnit bli bakis eftersom hon påstod att jag fortfarande måste varit full när jag satte mig i bilen, vilket jag faktiskt inte skulle bli så förvånad över. vilken kväll.. men colan och godiset kom väl till pass ändå. Blir nog en lugn helg, träffa lite folk och umgås. På måndag kör vi igen, då är det coffes födelsedagsfest som gäller!

Nu känner jag lukten från grillen ute, blir grillat ikväll med andra ord. Fy fan vad bra! Här kommer lite nice bilder, lägger inte in alla som togs, kolla på fb för fler :)








































puss!


Norrköping / Ge-kås / Halmstad

Var i Norrköping sön-tis med min kusin & faster. Var på Ikea både på i Jkpg på vägen upp och sedan i Lkpg i måndags. Är rätt rejält trött på det nu. Men annars var det riktigt kul & mysigt. Grejade i Pernillas nya lägenhet, shoppade lite och var ute på en långpromenad inne i den underbara staden. Längtar tills nästa gång jag kan åka upp :) Kom hem ganska sent i tisdagskväll, runt halv elva. Då sa mamma att vi skulle åka till Ge-kås och till Halmstad idag. Så ingen sovmorgon idag heller, uppe med tuppen och åkte iväg. Hittade lite smått och gott i Ullared faktiskt. Åkte ner till stugan när vi var klara, skulle packa igen den för denna sommaren. Blev även en fika inne i stan innan vi åkte hem. Är helt slut nu och ska lägga mig och kolla på en film nu, sen sova lääänge imorgon!

Snälla kan ingen förlänga lovet? bara nån vecka till.. vore toppen!




   

         

Kräftfiske en fredagkväll

Nyss hemkommen från kräftfisket. Fick inte så många, men mig gör det ingenting för äter dom ändå inte. Men var kul med släkten samlad :) Är rätt trött nu, så tror jag ska sätta på min älsklingsfilm och sedan sova lite. Kändes förjävligt att det var sista dagen på jobbet idag, men lär komma tillbaka dit nästa sommar så får väl vänta tills dess.
Imorgon är jag ensam hemma, men åker till Pernilla sen på kvällen och slappar. Ska bli gött att åka upp till Nkpg, komma från lite grann.

Och har äntligen bestämt mig om tattoo, blir att göra den när lönen kommit.

Never back down nästa! Godnatt


A Wednesday

Jobbat idag med, inte så svårt att lista ut. 7-16, inte så svårt det heller. Hatar att jag bara har 2 dagar kvar, trivs som fisken i vattnet.
Idag åkte jag pappa och mamma till jönköping och kollade på en bil, den skulle vi kollat på igår egentligen men då fick hon förhinder, så tog det idag istället. Gick riktigt bra, gillar verkligen bilen, men kollar fortfarande lite på andra märken och modeller med.

Yes torsdag imorgon då, snart helg igen. Fredag blir det kräftfiske med min kära släkt :) Lördag åker jag till Pj för myskväll, på söndag åker hon jag & hennes mamma dvs. min faster till Norrköping till Pj's nya lägenhet och fixar lite. Skulle stanna på Ikea på vägen upp och köpa en del saker som hon behövde :) Störra lya = mer saker! haha.

Hände en annan bra sak idag, loggade in på Facebook och hade fått ett mail och blev helt överlycklig när jag såg vem det var från. Men det kommer verkligen inte bli samma sak utan dig.. men hoppas allt löser sig till det bästa!

Ska kolla på en film nu tror jag, sen blir det att sova och upp och hoppa vid 6.00!

åsa.  the bravery!

NBV

Lägger in några av de bättre låtarna från en av mina favoritfilmer, Never Back Down.










Ny vecka


Måndag igen, damn hatar att dagarna springer iväg från mig! Jobbat hela dan 7-16, sen åkte jag pappa och mamma till göteborg och kollade på en bil till mig, är lite tveksamma så ska kolla på några fler :) Ska sova snart, upp vid 6 för en ny arbetsdag. Men ska till Jönköping efter jobbet och kolla på en till bil, och även en i mullsjö en annan dag i veckan med. Gillar verkligen den i Mullsjö, men får se vilken det blir. =)

G'night

Party

Gårdagen var en bra dag. Åkte till Kinna vid 12 igår till Lisette & Anders, chillade hela eftermiddagen. Framåt 8 var vi partyklara och begav oss hem till Lina där förfesten höll hus. Där var redan Lina och sin boy (som jag tyvärr redan glömt av namnet på) Rebecka, Johanna & en dude som hette Patrik tror jag. Framåt 10 - halv 11 tiden åkte vi till Hultén i Fritsla för kvällens party. Det var inte lite folk där heller, jävlar haha. Stackare som fick städa det idag.. Kvällen var bra, men kunde varit bättre. Ett stort tack till mina underbara tjejer som ställer upp och är bäst helt enkelt! Självklart hade man perfekt fylla när Coffe kom och hämtade oss. Men var antagligen lika bra för mådde så jävla dåligt när jag vaknade vid 1 eller något idag, riktigt länge sen jag haft en sån dålig dagen-efter, uscha. Fick i alla fall i mig lite grillad mat innan jag skulle med bussen vid 6. Hemma nu då, ska nog sätta på en film och sova lite sen. Upp och jobba imorgon kl 7, jippi!

Gårkvällens:
Korallfärgad topp
Hög mörkblå kjol
Mönstrade tights
Höga svarta stövlar
Svart glittrig kofta/bolero




"Försöker bara tänka på att allting löser sig,
men gråter då och då när det känns som att jag behöver dig.
Det var mitt eget fel, jag kunde stannat och chansat
även fast jag inte kunde andas.
Men du ska veta att jag tänker på dig varje kväll,
vare sig jag sitter helt själv eller vacklar hem packad någon kväll
eller när som helst.
Kändes ganska hemskt för du ska veta att jag tänker på dig jämt."


rmk & s.

RSS 2.0