LATMASKEN SJÄLV

Lat som jag är blev det bilen till skolan idag med, redan beroende av den typ. Dagen segade på med engelskalektion där vi fick tillbaka våra före-nationella-prov, smått missnöjd med mitt vg+ men får fixa det på riktiga nationella sen. Gjorde ett idrottsprov jag missade i 1:an med, gick fint. Slutade vid ett så då stack jag & Julia ner till Visko för att komma om dom hade mina converse, självklart inte TYPISKT. Alla har alla converse utan dom jag vill ha, finns dom så finns inte min storlek. Får bli en sväng till borås och kirra dom.

Nu borde jag egentligen typ vara klar med engelskainlämningen men har såklart inte börjat plugga nått än idag så får väl sitta ikväll. Har varit borta hos Karl-Johan, Ann-Sophie & barnen innan, hade med mig påskägg till barnen och en jättefin porslinshöna, som även var en skål, fylld med finchoklad till K-J & A-S, som tack för allt med körkortet och för att önska dom en glad påsk :)

Nu borde jag väl sätta igång att plugga som sagt, men blev plöstsligt väldigt humgrig så tror jag går ner och äter lite kvällsmat istället.

Lycka är att ha ett körkort, ännu mer lycka är att ha körkort och att få lov om 1 dag! ;)


SOVER LITE ISTÄLLET

Inga desperata fruar ikväll, tragiskt. Tror jag hoppar över Cougar Town och går och lägger mig istället. Att vara vaken påminner mig bara om att jag har ett prov imorgon jag endast övat 5 min på och att jag har två inlämningar, en ska in imorgon senast 23.59 och den andra är tills torsdag. Jag har inte ens börjat på någon av dom. Smått ångest, så tror jag sover lite istället :) PUSS


BÄSTA DAGEN

UNDERBARA UNDERBARA UNDERBARA DAG! Troligen den bästa dagen i mitt liv än så länge! Fixade körkortet i morses så tog bilen till skolan, heeelt underbart.

Matteprovet gick fullständigt åt helvete men bryr mig faktiskt inte just nu eftersom jag är så lycklig. Hittade inte mina converseskor i rätt storlek i gällstad heller, det var lite sämre. Men fixar det imorgon istället förhoppningsvis.

Firat med fika med Julia & Johanna på skrädderiet och mamma hade köpt tårta med sig hem idag haha. Nu blir det plugg istället, inte lika kul.

Desutom är jag en drink rikare, eftersom en viss person är skyldig mig det nu. WIHO!


SUNDAY

Berättade aldrig om gårdagen för jag var på så dåligt humör så tänkte göra det nu istället. Jag mamma & johanna var på Hem & Trädgårdsmässan på Åhaga vilket var väldigt mysigt. Fanns hur mycket som helst med inredning, blommor, trädgårdsmöbler, badtunnor av alla slag och hur mycket mer som helst. Fanns en badtunna/bubbelbadkar som var enorm och hade allt man kunde tänka sig, bland annat massage, radio & drickahållare. Kostade bara 130 000, som gjort.
Efteråt blev det en sväng till NetOnNet för att köpa en digitalkamera till brorsan, ska skicka ner den imorgon. Sen blev det knalleland för att kolla lite mer och äta.

Kvällen blev lugn, god mat, rödvin & Freaky Friday med mamma. Är fortfarande lite deppig för att jag missade tjejkvällen hos Emelie igår :( Men får blir en annan kväll, för fler gånger blir det hoppas jag! Det finns ju åtminstone underbara planer för nästa ;) haha!

Nu sitter jag och ska skriva lite på ledarskapsinlämningen. Om en halvtimma kommer CJ och då ska vi köra lite.


TRÖTT PÅ DET HÄR

Samma sak varje gång. Är trött på att alltid få ta skulden. För det är ju verkligen jag som är löjlig...


JUST A THING

You're poison to me.





Mattias borde inte vunnit let's dance, koreografin är ju en del av dansen och då borde man väl inte sno alla MJ's steg eller? Plus att Claudia var bättre, trots att jag egentligen inte gillar henne.

Nu går jag och lägger mig.



FREDAGSMYS!

Det är fredag, det är helg och det är thaimat på g. Kan knappt bli bättre! Det är allt som behöver sägas för nu. Kanske ska kolla finalen i Let's dance med? Det återstår att se. Alla som festar kan göra det lite för mig med, inget festande än för min del.


AN ODD DAY

Dagen har varit en ganska oordinär torsdag. Haft en förbannat tråkig svenskalektion med kärringen till lärare. Har skrikit lite på mina anställda för att bli klara med Koll på cashen och fick hela bussresan hem förstörd av två tattare. 60 bast, alkisar, varsin låda öl & cigg på det såklart. Vem fan röker i bussen? Öl är väl okej, bryr mig inte, men INTE cigg. Sen tro fan att en av dom går fram till mig såklart och frågar: "Du, vet du när vi är framme i Överlida?" Tänkte bara herrejävlar, dummare får man leta efter. Jag svarar lungt med skratten i halsen: " Eh jag vet inte, denna bussen går inte till Överlida.." Varpå alkis får det lite jobbigt, säger: "eh aha okeeeeej" och vänder sig till sin kompis och repeterar det jag sa. Då kommer dom plötsligt på att dom inte skulle dit utan till Svenljunga. Clever. Tur att man inte bor i Svenljunga, pinsamt att det finns invånare som dom. Fast mer tur att Dawan satt precis jämte så jag inte var ensam där i bussen haha.

Kvällen har bestått av jag suttit med datorn i knät i soffan. Har varit effektiv, pluggat samtidigt som jag kollat på teve. Och för en gångs skull gick det med, fick lite gjort.

Har även pratat lite med min älskade bror i telefon, dom var nu utanför kreta för att hämta upp lite folk. Imorgon skulle dom vara framme i Alexandria men skulle inte gå i land förän på lördag pga övningar. Stoffe skulle få lite ledigt och då skulle dom ut och se nått ställe i Eygypten, något med Hitler uppfattade jag bara. Sen skulle dom dricka öl, han var överlycklig!

Och desutom kommer min andra bror, Jerker hem över påsk! Underbart!

Nu blev det ett långt inlägg, men nu ska jag sluta för nu ska jag sova. Imorgon är det fredag, helt underbart!




SÄNGDAX

Tidsfördrivet blev tjat med Johanna som kom förbi innan. Det kallar vi bra tidsfördriv! Nu har jag så förbannat ont i ryggen att jag går och lägger mig. Är helt utmattad efter en dag med massa buss- & tågåkande, nakenchock och trauma efter teatern. Och klockan är inte ens tio, imponerad av mig själv. Så här tidigt har jag inte kommit i säng på en kortare evighet. Natti!


THE WORLD AIN'T AS HALF AS BAD, AS THEY PAINT IT TO BE

Varför börjar man alltid fundera så mycket framåt kvällen när man inte gör så mycket? (Borde iofs plugga, men gör helt enkelt inte det) Jag är nog lite av en filosof, tänker och funderar väldigt mycket. Ibland alldeles för mycket. Jag tycker nog att det är en rätt bra egenskap, men ibland gör den mer skada än nytta. Ibland skulle jag gärna vilja stänga av den delen och inte tänka alls.

One republic spelas i högtalarna samtidigt som jag försöker lista ut bästa syssla för att koppla bort huvudet lite.


Come Home, med underbar text


ESPRESSO HOUSE, THE SAVIOUR OF THE DAY

Dagen har bestått av ett par timmar skola för att sen bege sig till Backateatern i Götet för att se teatern Carmen. Och det var troligen den sämsta, konstigaste och äckligaste teatern jag sett i mitt 18 år långa liv. Massa skrän och galna människor på scenen. Hällde blått slime över sig, sprang runt nakna och kastade sig i väggar och alla roller hade två skådespelare. Fanns ingen som helst sammanhängade handling och man hörde knappt vad dom sa tack vare allt jävla konstig "musik" som dom själva ville kalla det. Fick nästan migrän av hela upplevelsen! Fast värst blir nog mardrömmarna som kommer förfölja mig ett antal nätter framöver tack vare the nude guy. Inte fräsht, inte coolt.

Tog tåget hem från centralen istället för att åka tillbaka till skolan och hem. Köpte på mig en stor latte, grillad panini och en underbar brownie med pecannötter på Espresso House innan jag hoppade på tåget. Satt och njöt hela hemvägen tack vare det. MUMS

 

 



Gårdagen var en riktigt bra dag. Det var en sån där dag man var på toppenhumör, allt gick fint och man till och smittade av sig lite glädje till dom som hade en sämre dag. Dagen slutade hur bra som helst med när mamma hade gjort pannkakor tills jag kom hem och det blev Desperate Housewifes & Cougar Town innan jag somnade i soffan. Föresten så var Lisette på bra humör i skolan med, och eftersom hon sagt upp sig på McD och är förbannad på sin chef ger hon ut gratismat och tar emot papperslappar och leksaker som betalning för maten haha. Hon ritade mig en 20 och sa att jag skulle komma in och köpa nått för den haha, så sött! Tyvärr kom vi fram till att Selma mer såg ut som en blandning mellan Robin Hood och en påskkärring.. Men vad gör det?



HOLLYWOODFRUARNA

Kl 21-22 satt jag klistrad framför kanal 3 och kollade på hollywoodfruarna. Gillar Maria & Lena starkt! Fick precis ett sms som knappt kunde komma mer lägligt, en inbjudan till vinkväll i överlida på lördag med svenska hollywoodfruar som tema. Är inte säker på hur helgen ser ut, beror på lite, men hade varit jättekul med en sån kväll med tjejerna i klassen! Det återstår att se! :)



Nu är jag trött, så sängdax. Natti.

EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON?

Att tänka för mycket har aldrig varit så här lätt. Har så mycket jag borde och vill skriva ner, men det kommer inte ut rätt. Folk säger att allt sker av en anledning, men när ska man få veta anledningarna då?


THE MONSTER BALL TOUR

Jag vill till Stockholm den 7 maj! Jag vill se Lady Gaga stå på sen! Åh jag vill...



MYS TILL MAX

I brist på saker att göra och i väntan på att sömnigheten ska knacka på kan jag ju säga det att första halvan i torsdag var kanon. Var på förskolan och 123 igen, sista gången. Underbara barn säger jag bara! Och ännu mer underbara lärare, jag hade tur hela vägen från F-6. Jag fick utan tvekan dom bästa lärarna som fanns. Leken jag hade gick hur bra som helst, brukar vara lite obekväm med att leda saker för andra men då kändes det riktigt jävla bra med. Barnen älskade leken, men det visste jag redan innan jag började, så kunde inte gå fel :)

Tillägger även att denna kväll varit mysig.  Rödvin, vit choklasmousse & film! Kan knappt bli bättre..


MOVIETIME?

Det mest spännande idag; en sväng till Gällstad med mamma och att vi nästan gjorde kvällens dessert med 10gånger mer socker än man skulle. Kunde slutat illa.. ooh!

Får lite smått panik när jag inser hur många bra filmer som har kommit eller ska komma.

Åsa-måste-se-lista:
Dear John
Rememer Me
Shutter Island
The bounty hunter
The lovely bones
Date night


ONE LONG ISLAND, PLEASE

Teoriplugget går fina fisken, känns som om någon kommer bli skyldig mig en Long Island haha. Lite trött idag, men till min stora glädje inte bakfull. Inte mycket spännande att säga för tillfället. Återkommer om något dyker upp!

FRIDAY, I'M IN LOVE

Ledsen för den dåliga uppdateringen, men igår slutade inte på bästa sätt så att säga. Inget blogghumör där inte, men idag fick en betydligt bättre vändning när jag kom hem från skolan. Skönt! Blev spontanplaner för kvällen men innan det blev dags att åka pluggade jag lite teori och käkade gott. Sen åkte jag till Fredrik för att spendera kvällen med Johanna & nästan hela gänget. Skulle till pubkvällen i Månstad, och det började bra med en härlig och rolig förfest som tyvärr tog slut alldels för fort. Pubkvällen fick ett minus den här kvällen, ingen fart där inte. Vi tjejer åkte hem tidigt och lämnade killarna kvar hos sina kompisar. Blev lite teve och godis innan jag hamnade här och för att strax sova. Riktigt skönt att inte ha druckit alls mycket, känns inte ens i kroppen längre. Lika bra det eftersom det blir plugg hela morgondagen, hur kul det nu än må vara..

Sitter och kollar lite efter en extern hårddisk på nätet, ska hitta en bra att köpa till brorsan. Ska fylla den med filmer och serier sen ska vi skicka ner den till honom i Afrika när dom kommit fram. Men nä, sängen nu. Hoppas ni hade en trevlig fredagkväll! Natti


Ryan Gosling, mums säger jag bara.

CAUSE IT'S IMPOSSIBLE TO KNOW

Life takes the strangest turns without reasons and leavs us standing with lost minds and confused eyes. Life won't become easy, no matter how much we want it. It has and will always be that way, there is no idea to try to figure everything out. Tell me what's on your mind, and I will tell you the same. That's all it takes.



"DE VILL GÖRA MÄNNISKOR SYNLIGA"



Stort jävla asgarv haha! Ska bli spännande imorgon när tidningen kommer och se vilken bild journalisten valde. Fick ett utkast till artikeln för någon dag sen, skulle korrigera om det fanns några fel. Jag skulle vilja vara lika fundig och kreativ som jounalister, dom har alltid så clatchiga rubriker, som min här uppe som jag snodde av henne. Uppenbar och enkel. En egenskap jag gärna hade klistrat in på mig själv. Bad att få några av bilderna hon tog på oss, hon skickade två varav en sitter här uppe fast lite omgjord då. Oerhört vackra..

Teoriplugg var det ja, och stort grattis till kära Robbie som fick sitt körkort igår! Vill ha mitt nuuu.

WE WERE NEVER MEANT FOR DO OR DIE



Remember all the things we wanted
Now all our memories, they're haunted
We were always meant to say goodbye

.

PANIK I PLUGGET

Kort sagt, panik i plugget. Alldeles för mycket att göra på en gång, men nya vikarien ligger på plus efter att hon fick Annika att hoppa över redovisningen imorgon! Nu ska jag försöka skriva klart infobladet om Företagsekonomi A innan det blir Desperate Housewifes & Cougartown. Tror helt enkelt jag skiter i engelskanovellen, har läst nästan halva men orkar inte mer idag. Troligen sämsta boken som någonsin skrivits.


FÖRSKOLELÄRARE

Ingen skola idag utan var med min gamla förskolelärare Annelie 7.30-15.00. Och det var riktigt kul, älskar barn! Himla kul med att man träffade och var med så många lärare som man känner och minns från när jag gick där själv. Och det är ju ändå 10 år sen nu, även om mycket var uppdaterat och förnyat fanns en hel del saker kvar från min tid vilket nästan gjorde att jag började gråta haha. Fick även agera extralärare på svenskalektionerna, toppen. Är ju tyvärr bara en dag kvar, hade gärna varit där oftare. Blir ju nästan osäker på att jag pluggar helt fel, jag har ju både en karriär inom äldrevård och barnomsorg enligt min chef till sommaren & min gamla lärare haha!

Lyckades även skrämma mig själv till nästan tårar, kl var 21.56 och jag hade fått för mig att det var tisdag. KATASTROF hade det varit. Kan ju inte missa mina desperata fruar, uscha nej. Men blev desto gladare när jag insåg att det endast var måndag! Första gången i mitt liv antagligen..

Läkarbesök imorgon kl 9.00, sen börjar vi kl 12.00 inte helt fel! Nu blir det sängen.


ÅTER TILLBAKA TILL BLOGG.SE

Efter ett tags svek kom jag till slut tillbaka till blogg.se. Är ganska nöjd med hur den ser ut, åt minstone för tillfället. Bättre än blogspot, tröttnade fort där. Var inte alls så fritt att göra vad man vill med designen, inte för att jag är något proffs. Men lite kan man väl iaf.


RSS 2.0