SLUTET AV 2009

2009 är över och snart är det dax för ett nytt år att ta plats. Året har gått så fort, tiden bara springer iväg. Har gjort så mycket kul och träffat mycket nytt folk. Året började med ett skolbyte, från JohnBauer till Mark vilket troligen var det bästa jag kunde gjort någonsin. Helt underbar klass! Allt är så mycket bättre. Ett galet år fullt av fest började och jag har nog aldrig festat så här mycket som jag gjort detta året, men det är ju så det ska vara! Sommaren spenderades mestadels på västkusten, Halmstad, Varberg och Falkenberg. Men jag var ju även på Hutsfred med Ketty, Nathalie och massa andra. Virgin Elimination Camp - största campet på Hultan 09! Helt sjuk, underbar och galen vecka.
Kärleken infann sig även stundvis, men försvann ungefär lika hastigt som den kom. Men nu handlar det nya året om mig, mitt nyårslöfte till mig själv. Året har varit helt underbart, men även helt förjävligt vissa stunder.
Jag avslutar året med en underbar vecka hos den bästa jag har, min kusin. Idag är sista dagen på året och den ska med glädje firas, detta året är slut och förhoppningsvis går jag ett nytt bättre år till mötes. Så gott folk, kära vänner, hoppas ni går ett nytt år till mötes på bästa möjliga sätt. GOTT NYTT ÅR!


ONYTTIGA

Har förätit mig på pizza och chokladpudding föt tillfället, fortfarande äckligt mätt haha. Blev så sugen på pizza på vägen hem från city, passerar ungefär 10 st pizzerior så svårt att inte bli sugen. Och Pernilla var inte svårövertalad heller för den delen hihi. Orkade knappt äta efterrätt, men det slank nog ner trots alls. Tur att klänningen imorgon är i stretchmaterial haha!

Vi blev fina när vi målade våra naglar innan med, hennes är awsome, mina är lite awsome med. Taggar för imorgon, om 24 timmar har jag förhoppningsvis startat det nya året på bästa möjliga sätt! Jag gillar min kusin, hon är faktiskt ganska bäst. Idioter växer på träd, men såna som hon finns få av! Troligen ingen alls. :) You rock my world

PUSS

PROMENAD

Blev ingen sväng till stan igår, den blir nog idag istället. Igår blev det en skön promenad på 1,5 timma ute i det underbara vädret. Lite halt och lite "nästan-vurpor" men vi klarade oss fint. Vi gick runt Strömmen som det kallas, runt Motala ström. Så himla fint var det med snö, frost och klarblå himmel. På vägen hem tog vi svängen via stan och hämtade upp Pernillas Xbox som hade kommit.

Snart står maten på bordet, lite lyxigt sådär, vilket jag uppskattar för är väldigt hungrig.

Känner suger efter morgondagens kväll. Blir tre rätters nyårsmiddag hos Sibel & hennes pojkvän i Linköping. Sedan drar festeriet igång!

PUSS

NORRKÖPING DAY 3

Blev väckt av att mamma ringde, lika bra att gå upp då. Det återstår att se vad dagen har att bjuda på.
Kanske får bli en tripp ner till stan och fixa fler födelsedagspresenter, många som fyller år i januari ju. Båda mina bröder, Johanna och jag själv :)

PUSS

ICA

Haha bästa reklamen på länge!



NKPG

Jag hatar mariocart. Man kör en-mot-en på isbanan och självklart ska ungen jaga mig runt runt runt tills jag till slut får panik, skriker och kör rakt in i en vägg så hon kan skjuta mig och jag dör. Helt underbart ju.

Bion 2012 var riktigt bra, tårarna var framme ett par gånger och trots att jag hade en ungefär 40 grader i kroppen där inne med tröja kofta och jackan halft på, så rös jag hela tiden. grymt bra. Får väl ge en ursäkt till killen bredvid, råkade nog sparka lite på hans fötter i vissa situationer. Fast no hard feelings tror jag väl knappast, han hade nog ett gott skratt åt mig haha.
Vägen hem från bion var roande med, glashal is överallt.. Slirade runt i uppförsbacken och fick ta tag i varann och allt annat omkring som fanns tillgängligt för att inte dra i backen. Lyckades att hålla mig på fötter, men Pernilla däremot hade lite problem så att säga. Tur för henne att hon hade mig att slänga sig på när hon gick ner i både split och spagat haha. Väl hemma blev det ju som sagt Mariocart på Nitendo som gällde, sjukt länge sen man spelade det. Har bara haft roliga minnen där jag vunnit, men fan kan ju inte stämma.. Värdelösare än mig får man ju tydligen leta efter :)

Gissar att sängen är på g nu, likes that. Finns en annan här som inte kommer uppskatta det lika mycket, hämnden är ljuv Pernilla.. ;)

PUSS

INKÖP




Svart tshirt med tryck från HM
Svart tubklänning i manchester från HM
Lila kjol i moccaliknande läder från HM
Beige kofta från Gina Tricot
Plommonlila tunika från Gina Tricot
Mörkblåa jeans från Gina Tricot
Bh & trosor i blå siden från New Yorker
Ankelboots från Skopunkten *PUSSPÅDOM*
Svarta tights från HM
Svart kajal Isadora från Kicks
Sminkborttagning för vattenfast mascara från Kicks
Present till min bror i den svarta fina påsen

Lämnade tillbaka en blårutig skjorta från New Yorker och den marinblåa finklänningen från Rut m.fl, JC, idag. Lite förhastade köp så lika bra det. Nu är min ekonomi räddad igen haha.

Har ätit tacos nyss och nu ska vi bege oss ner till stan, rättare sagt SF Filmstaden för att kolla på 2012.

PUSS

ÅRSLISTA

Pj har tvingat mig göra en årslista, så here it comes:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tatuerat mig, festat hårdare och varit på Hultsfred m.m

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag har aldrig några nyårslöften eftersom jag vet att jag aldrig kan hålla dom haha

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min kusin blev pappa

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej

5. Vilka länder besökte du?
Höll mig i Sverige tyvärr

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Ett extrajobb

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Hultan 8-11 juli, fast minnet sviker vissa stunder där haha. 1 november fick jag ett kusinbarn. Har en stor aning om att nyårsafton kommer bli en kväll/natt att minnas.

8. Vad var din största framgång 2009?

Luciakandidat i Tranemo Lucia. Bytt skola, jb sucks.

9. Största misstaget?
Att jag föll tillbaka i gamla minnen och förhoppningar alldeles för lätt.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk lite då och då. Hamnade på sjukan och opererade bort blindtarmen.

11. Bästa köpet?

Som shopaholic finns det 1000 bästa köp.. men mina kängor är pärlor!

12. Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder & alkohol

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

När min bästa vän kom tillbaka efter en tids frånvaro

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Memories, sexy bitch & självklart fågel roger på väg till jkpg! haha

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Både och

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Varit lite ekonomisk haha

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Tänkt så mycket

18. Hur tillbringade du julen?

Med familj och släkt

19. Blev du kär i år?
Ja

20. Hur många förhållanden?
1

21. Favoritprogram på TV?
PARADISE HOTEL & Desperate housewifes

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar är lite starkt, ogillar kan jag säga.

23. Bästa boken du läste i år?

The Dirt & PS I love you

24. Största musikaliska upptäckten?
Mig själv haha, av någon underlig anledning kom jag med i Tranemo Lucia.

25. Något du önskade dig och fick?
Massor av nya vänner

26. Något du önskade dig men inte fick?
True love

27. Årets bästa film?
Never Back down

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jag var troligen hemma och blev firad av familjen

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En vinst på Triss eller Lotto.. haha

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Skön och lite chic ibland

31. Vad fick dig att må bra?

Mina vänner och min familj

32. Vem saknade du?
Saknat att inte ha bror hemma i huset längre

EN SHOPAHOLICS BEKÄNNELSER

Nice att pengarna är slut och jag har en vecka kvar här haha. Blev en dyr shoppingrunda idag med trots att det inte var meningen alls, fick med mig ett par svarta ankelboots, beige kofta, mörkblåa jeans och en marinblå finklänning till nyår. Fick även bytt den plommonlila toppen så blev kanon. Fast nu hemma igen så får man second thoughts och imorgon blir det nog att lämna tillbaka nyårsklänningen för den satt inte hundra, så det blir den svarta manchesterklänningen, min svarta päls och mina nya boots till nyår. Åh så bra. Fått lite bidrag från mamma på kontot så jag klarar bion imorgon, bowlingen som jag hoppas blir av, nyårsmiddagen, lite gott att dricka och färdmedlet dit och hem. Taxi ska det va! Nu ska jag fortsätta kolla på The weddingplanner och äta ostbollar. Förhoppningsvis blir det lite foton från allt jag köpt imorgon, då ska jag nog vara klar med all shopping. Har fortfarande presentkortet på Kicks kvar att spendera, wiho!

Puss från storstan

NORRKÖPING DAY 1

Rean är underbar, mums vad mycket man hittar!

Var uppe i Norrköping vid halv två, hem och lämna grejer och fixa lite sen ner till stan och joina resten av rea-älskarna inne på HM. Lite fight och knö sen blev jag 1 svart manchesterklänning, 1 rosa/lila kjol och en tuff tshirt rikare. Vandrade vidare och fick med mig en skjorta och underkläder-set från New Yorker för att sedan hamna på gina en snabbis innan det stängde och ta med mig en plommonlila tunika. Tyvärr upptäkte jag ett major failure på den hemma så ska byta den imorgon om det går.
Har även varit på Maxi och handlat mat, bussarna krånglade inte liiite på vägen dit.. förfrös halva mig. Men hem gick det smidigare som tur var.
Nu är vi tillbaka hemma och ska laga lite mat. Blir bakpotatis, baconröra och vitlöksbröd. Köpte även brieost och kex som vi ska smaska på. MUMS! Troligen blir det kamp i Nitendo ikväll, who is the best? Me ofc!

Mera shopping imorgon, ska försöka hitta min klänning jag vill ha, annars får jag leta upp något annat häftigt att ha på nyår. Dresscode finklänning/frack, partyhat & skumpa! Awsome på den. Men nu ska jag hjälpa Pj med maten, bilder på fina fynd kommer kanske senare i veckan, samlar ihop det lite då. Lär ju bli en del.

Back in the days! Puss


HATAR ATT PACKA

Packningen går som vanligt rent åt helvete :) Jag bara måste ha med ALLT! Tur att man har en stor resväska.. Sorry Pj, overfull.
Har färgat håret med, eller mamma gjorde det. Så gjorde jag ljusa slingor i hennes hår, får hoppas det blir bra.

Damp, jag åker idag, bror åker imorgon och han är borta över 3 veckor. Kommer vara helt tomt och ensamt när jag kommer hem.. Över två veckor i ensamhet? Fuck Bali, stay home!


JULAFTON

Gårdagen blev lika bra som den brukar, vi har en underbar släkt!
Morgonen startade vid åtta då det var grillning som gällde, mycket trevligt! Sen blev det julmiddag med familjen och framåt kvällen kom släkten hit och firade med mera julmat, julklappar och prat.
Fick sitta med sötaste albin halva kvällen (lycklig!) och det var väldigt kul att vi är ett par yngre tjejer nu!







Denna underbaring fick jag av faster&man, enda julklappen jag valt
ut själv, enda julklappen jag visste jag skulle få. Och jag älskar den!


Blev en del smycken och pengar, vilket var precis det jag ville ha. Blir shopping uppe i Nkpg! Väntar med ångest tills Pernillas kort från igår kommer upp på facebook, gissar på ett antal ovackra bilder haha.

Nu ska jag försöka komma igång med packningen, hatar att packa. Blir hem till Pj senare och spendera kvällen där. Tidigt imorgon bär det av till Norrköping! Ska försöka skriva lite så ofta det går men lär ha fullt upp så får se hur det går!

CHRISTMAS

Tänkte slänga in ett inlägg här mellan varven.

Julen är som alla vet en ganska galen högtid, vilket är ganska uppenbart när man kollar runt på aftonbladet.. Jag kan inte annat än skratta när man läser.
Trenden att råna utklädd till tomte håller i sig. I Århus, Danmark rånade 3 stycken tomtar en kiosk och i Nashville, USA rånade en tomte en bank. Som han själv sa: "Jag måste ha pengar till nissarna" haha!

Men trots all stress så finns det som som troligen har aningen för mycket fritid under julen. Se familjen Holdman från Utah, USA's julpyssel. Första filmen är från -07 och den andra från -08. Dom har mer än 150 000 blinkande lampor. Dom hade så många besökare som ville se speltaklet att dom fick hyra in vakter. Grannarna stod inte ut med deras freakshow och dom förbjöds att sätta upp dom iår. Men vad har man inte föräldrar till? Han pyntar deras hus istället, allt för att hedra jesus. Isn't that love!






Och god jul föresten!

JULEN ÄR HÄR

Snön har kommit, granen är klädd, dukningen inför imorgon är klar, julgodiset är bakat, julmaten är lagad, slottet står på plats, kläderna inför morgondagens grillning är framlagda och ljuset är tänt hos älskade mormor. Nu är det jul!

Hoppas ni får en mysig jul allihop


SLOTTET ÄR KLART

Alla tvivlare, nu är slottet klart!
Skåda underverket

Lite snett och sådär, men är det hemmagjort ska det se ut som det med! Inga missförstånd i mitt hus.

BLACKBOOK

Totalt kär i Blackbook's Winter-kollektion! Speciellt dessa godingar:




Helt jävla underbara!

SVARTA LINJER

Mera slottsbygge, en lång promenad med mamma & hundarna och ett humör nere i botten förklarar dagen ganska bra.

Ibland blir jag så jävla trött på mig själv, idag är en sån dag.

FUTURE




YOU'RE THE ONLY ONE I WISH I COULD FORGET

Det går sakta och säkert framåt med mitt slott. Eller ja, säkert kanske jag inte borde säga det går ganska osäkert. Men får hålla tummarna för att det blir bra i slutändan!

 

Julafton närmar sig med stormsteg, endast 3 dagar kvar. Med det närmar sig även annandagen, länge sen jag längtade till något så mycket. Vill bara härifrån.


TELLEMENT LOIN DE CE MONDE

J'ai perdu mes repères
Je nage en eau trouble
Emmène-moi aussi loin que possible
Les paysages défilent et la brume se dissipe
Tellement loin de ce monde

c'est la vie, bon nuit.


TRAGEDI

Dagens nyhet är självklart Brittany Murphys död, så tragiskt! Hon var ju så ung, endast 32 år gammal. Enligt medierna fick hon hjärtstillestånd i sitt hem i LA och när hennes mamma hittade henne var det för sent.
Några av filmerna hon varit med i är Smekmånaden, 8 mile och Sin City. En grym skådis med ett alldeles för kort liv! RIP




LOV

Mm whatcha say,
Mmm that you only meant well?
Well of course you did.
Mm whatcha say,
Mmm that it's all for the best?
Of course it is.



Helt sjukt bra med lov! Firade lite i förväg, sov hos rebecka i torsdag och då blev det dricka med lite skönt folks. Jag lyckades stänga av väckarklockan i sömnen så vi försov oss men hann till avslutningen som tur var haha. Mådde väl inte som bäst under avslutningen, men värt :) Allt blev lite bättre när vi fick julmust, pepparkakor, julskum & polkagrisar på julfikat med EP :) Tomten kom och gav mig ett paket, det blev Jonathans elaka paket :(
Sen frågade Pernilla om jag ville hänga med på julklappsshopping i borås så då åkte jag hem med halv tolv-bussen så hämtade min faster mig på väg hem från jobbet. Blev middag och tjat innan vi åkte in, tog sin lilla tid, men trevligt var det, som alltid! Rätt crazy så att säga, vi är alltid lika barnsliga och konstiga, många stirrade inne på BR haha! Stannade över natt och sen körde Pj hem mig idag eftersom hon skulle till tranemo ändå. Blev lite mat här innan hon fick åka hem igen haha.

Har klippt och färgat mammis hår med, men nu ska jag nog hoppa in i duschen. Verkar bli en hemmakväll, lite tråkigt ja.

Längtar något sjukt till Norrköping, kommer bli en grym vecka! Kan bara bli bra med Pj!



SHADY BARD

These quiet times




Sista provet gjort för 2009. Känns lagom bra kan jag lova. Fast nackdelen är väl att tyvärr kan det ligga ett omprov och vänta på mig när jag kommer tillbaka efter jul. Har en känsla av att provet gick rätt kasst. Företagsekonomi är väl ingens starka sida direkt, inte när man har Linda i det i alla fall..
Hittade en underbar låt på Julis ipod idag med, Shady Bard - These quiet times. Åh så bra!

Två skoldagar kvar, sen avslutning då tomten kommer till planeten EP och delar ut julklappar :)

Nu ska jag krypa ner i sängen med min onda mage och kolla på en bra film.

.

Har ingen lust alls att skriva här just nu, har ingen lust till någonting just nu.
4 dagar kvar tills frihet, 12 dagar kvar till lyckan av att få åka härifrån.


HANGOVER

Känner mig som luft, känns förjävligt. Tack



Kommer ingenstans med företagsekonomin, tror det blir ett problem för morgondagen. Får bli Hangover och lite välförtjänt godis istället. Tack gode gud för lov på fredag!

ON AND ON

Words can be so hard to trust, they made a fool of all of us
Let your emotions be your guide, and go with what you feel inside






Oj nu var det visst söndag, dagarna bara springer iväg från mig. Skönt att det bara är en skolvecka kvar, sen är det lov! Fast föetagsekonomiprovet på tisdag lockar inte alls, ohnej.
Vaknade idag av världens konstigaste dröm, förstår inte riktigt hur man kan drömma såna drömmar som jag. Weird.
I eftermiddag är det Luciaframträdanden igen, minns inte vart vi ska men var ett par ställen :)

I fredags hade vi ju Lucia hela dagen lång, och det gick hur bra som helst :) Lussade på 15-20 ställen, inklusive för min faster och hennes arbetskamrater och min söta lilla granne och hennes dagis :) Det blev lite intriger och ilska vid ett tillfälle vilket är förståeligt, så jävla dålig stil av vissa. Tur att Kjell har oss andra :) Var hemma vid halv nio på kvällen och då hade jag jätteont i mina knän och benhinnor, även halsen var trött och sliten. Var lediga från Lucia igår, då blev det stan med mamma och julhandla. Fick med mig ett par underbara saker hem, jag är så lycklig! När vi kom in så såg vi att det var rea på en hel butik, allt skulle bort. Och självklart var den en butik både jag och mamma tycker om så därifrån fick vi med oss en del hem :) En svart blank pälsjacka och en ny grå snygg skinnjacka för min del, lyckligast i Sverige! Även lite smink & ett par nya örhängen kom med hem, toppen. Julklapparna är helt klara med, känns bra. Var väldigt lycklig vid ett tillfälle, och jag längtar tills jag själv kan ha användning av det :)

Har varit lugna kvällar både fredag och lördag, vilket var välbehövligt. Ingen bra idé att dra ut lördagkväll när man har lucia på söndagen. Tyvärr.

Jag har även bokat biljetterna upp till Norrköping och hem, 26dec - 2jan. Längtar något enormt till mellandagsshopping, mys och nyår med min älskade kusin. Kunde inte bli bättre!


JULPROJEKT

Föresten, jag tänker bygga ett pepparkaksslott.
Ett enormt, häftigt och färgsprakade slott.
Tänker bygga det själv och jag ska fan i mej klara det.
Mitt julprojekt!


PARADISE

Vilken dag, herregud.

Hängde med och tapetserade och målade våran monter till företaget idag iallafall, det hann jag innan jag var tvungen att åka hem. Mitt i allt får jag ett förvånande samtal från Chrilles kompis Jesper, gav honom numret hem till C eftersom han var helt omöjlig att nå. Ungen skulle vara med i radio om ett blogginlägg han skrivit nyligen, så var bra att dom fick tag i honom. Blir att lyssna på webradion imorgon!

Sen när vi kom igång med tapetseringen gick det inte riktigt som planerat, resultatet blev kanon men vägen dit var inte bra någonstans.

Åkte med 14.20 bussen till Svenljunga där Kjell hämtade mig och körde mig till Sandra. Där blev det lite mat och tjat innan första luciaframträdandet skulle ske. Sammanlagt blev det 3 idag, lite lagom. Första var sådär, men dom andra blev riktigt bra. Men det är ett äventyr att åka bil med Kjell, länge sen jag skrattade så mycket haha.

Kollat ikapp gårdagens och dagens avsnitt av Paradise Hotel nu, ååååh vad lycklig jag blev när fjortisen åkte ut! Men illa att hon kan påverka den nya duden som kommer på söndag..
För tillfället sitter och på swebusexpress.se och kollar på bussarna upp till Norrköping, ska upp med Pj i mellandagar, underbart! Saknar henne något enormt!

Snart ska jag i alla fall sova, imorgon börjar lucian kl 07.15 och håller på tills 20.00, helt sjukt. Blir middag på hotellet med, ser fram emooot! Frukost hos Sandra innan det drar igång iaf, det är nice.

Fina luciabilder kommer kanske framöver, who knows.



NO ORDINARY DAY

Ibland önskar man att folk kunde förstå hur deras handlingar påverkar andra.
Även dom små sakerna sårar..




Idag slapp vi lektionerna från kl 9.15 för efter det stog ReflexMe UF och många andra företag på skolan i Kunskapens gata och sålde. Efter lite tissel och trassel fick vi iordning allt och sålde till slut 5 sprayflaskor. 3 C me människor & 2 C me cat & dog. Har även lite fler beställningar som ska ut imorgon, great.
Nu sitter jag och skriver det sista på inlämningen om Mobbning, tur att det går bra nu med tanke på hur dåligt det gått dom senaste 3 veckorna haha. Får hoppas svenska litteraturhistorian sätter sig i huvudet med, morgondagens prov är inget jag ser fram emot.
Suttit och gjort en jullista på spotify, lite konstigt med tanke på att jag aldrig gillat julmusik.. men det här är inga vanliga låtar!

Väntar på att kvällens avsnitt av Paradise Hotel ska komma upp på tv6play nu med, kunde inte kolla när det gick tyvärr.

6 skoldagar kvar innan lovet, hur sjukt bra är inte det då?!

PYSSEL OCH LUCIA

Det gäller att ställa upp för varandra. När någon har det jobbigt stöttar man den, när någon mår dåligt tröstar man den. Vi ställer upp för dig, och det vet du. Dörren är alltid öppen



Satt och pysslade från 9-10.30 imorses, skulle fixa våran estetuppgift i bilden. Pyssla ihop vårt drömklassrum. Klippte, klistrade och limmade. Riktigt mysigt. Sedan skulle vi ha företagsekonomi men Linda var inte i skolan så slapp det, jobbade med UF istället. Efter ett utvecklingssamtal senare under dagen, vilket gick hur bra som helst, tog jag en tidigare buss hem med sandra för ett luciaframträdande. Först blev det lite mat och fika hos sandra med hennes familj, sen bar det av till Focus.
Väl hemma blev det kvällsmat där Johanna kom med, alltid lika trevligt! Satt och pratade fram tills för inte länge sen, skulle väl behövt plugga lite med men kändes inte lika lockande. Så tar det imorgon istället. Damp på PL, orkar inte.

Nu ska jag nog sova lite, försöka i alla fall. Heldag imorgon, usch.


GÖTET

Lite bilder från våran runda i Götet förra lördagen, lite sent kanske, men så är det.






















EASE THE PRESSURE

Vissa dagar, vid vissa tillfällen tänker man på hur bra man har det och vilken underbar familj man har. En incident tidigare idag fick mig att tänka till lite extra, inte för att jag inte tänker på det vanligtvis, men lite extra. Min familj är helt underbar!



Var enormt trött i morses, sov som en sten på bussen till skolan. Att ha matte första lektionen hjälpte väl kanske inte heller. På engelskalektionen fick vi en ny uppgift; "The Commonwealth" där vi ska göra ett arbete om ett engelsktalande lands välfärd på ett valfritt sätt. Har riktat in mig på Australien, blir nog bli bra.
På PL var det som vanligt massa skratt, tror susanne håller på att tröttna lite på mig & julis haha! Hade rollspel vilket gick åt helvete när vi gjorde det enda felet vi kunde och började asgarva haha, good work!
Kollade på film på Psykologin, missade förra lektionen så hajade ungefär noll, men skönt att slänga pp fötterna, smaska på en plopp och slippa plugga. Sen blev det buss hem, och sedan ett underbart besked som lättade mitt hjärta något enormt.

Nu skulle jag egentligen pluggat lite eftersom jag har en hel hög med plugg som måste fixas, men bloggdesignen tyckte sig vara viktigare. Suttit och kämpat som en dåre för att få till headern och nu blev det som jag ville, jippie!
Ska försöka skriva lite i PL sen blir det Paradise Hotel såklart! Jag och Jojje har intensiva diskussioner i skolan efter varje avsnitt, PLANETEN EP LOVES IT.

Desutom var min kära bror med i ett reportage i STT idag, om hans utlandstjänst, lite kul att läsa för det var så honom. :)

Nä plugg var det ja..



VISITORS

Föresten så har jag dom senaste dagarna haft besöksrekord sen jag startade bloggen skulle jag gissa, vet inte varför detta plötsliga intresse men det gör mig lycklig! Så keep on reading :) Vore faktiskt väldigt kul att veta vilka som läser, ge er till känna sött folk! Vilka är ni? :) En stor puss till er!


KRÖNINGEN

Kröningen gick jättebra, det var nervöst, men blev riktigt bra. Först sjöng vi upp oss och tränade lite själva i kyrkan innan gymnasiekören kom och övade in deras del av sångerna. Framåt 5 bytte vi om och gjorde iordning oss. Kransar, ljus, band, kläninningar, hår och allt skulle vara perfekt. Det sista blev att vi fick ett jättefint halsband som vi ska ha på oss varje uppträdande. Sedan tog vi på oss våra underbara dunjackor och promenerade vi dom 150 meterna till kyrkan. Efter en stunds väntan fick vi smyga ut igen och ställa oss i entrén. När 3:orna sjungit klart Sankta Lucia öppnades portarna och vi sjöng samma låt fast med lite mer kvalité kanske haha. 1,5 timma senare gick vi ut samma väg som vi kom och blev omfamnade av en stolt familj och vänner. Jag är riktigt lycklig, det blev riktigt bra. Och det kom nästan ett par tårar från mamma när hon kom och kramade mig haha :) Nästa uppträdande är på tisdag!

Nu blir det Paradise Hotel sen sängen. Ny skolvecka imorgon, ser fram emot lovet något så enormt.


NOICE

Sitter och lyssnar på Noice, ler för mig själv och skattar åt alla galna dagar på Hultan. Är egentligen jävligt trött på låtarna eftersom dom spelades sönder redan i bilen dit, tack Rickertpojkar! Men minnenerna vinner och här sitter och jag tänker tillbaka. Får väl se om det blir ett -10 med, inte en omöjlighet.
Nu ska jag ner och äta lite mat, och jag gissar att det finns en till som tänker på mat nu. Alltid mat haha..
Om en timma är det samling till lucian.


DRASTISK FÖRÄNDRING

Var så trött på min blogg, så har gjort om den rätt så totalt nu. Har vi ett flertal tillfällen suttit och försökt göra om den själv. Små grejer gick fint, som textsnitt och färg. Men där tröt tålamodet och jag gav upp. Som ur är finns det färdiga designer! Får väl se hur länge jag har den här innan jag tröttnar, risken finns att det inte dröjer länge..
Nu ska jag sova, vilket jag egentligen borde gjort för 1,5 timma sen, tiden bara springer iväg. Imorgon ska jag & mamma till julmarknaden på Torpa, mysigt! Sedan luciakröning i kyrkan på kvällen. Övat på låttexterna och min vers så jag inte ska sjunga/säga fel imorgon. Gud hjälpe mig om jag gör det.

Godnatt!


DREAMS AREN'T WHAT THEY USED TO BE


Är inte på bästa humör direkt, hatar när det blir så.
Spellistan med Kings of Leon & The Killers hjälper lite, bästa.
Så mycket minnen. Underbar vecka.




LITE UF OCH SÅDÄR

Dagen har sprungit förbi och det är snart dags att krypa ner i sängen. Kikat på gårdagens och dagens Paradise Hotel-avsnitt så är nöjd för stunden.

Skoldagen bestod av pedagogiskt ledarskap, alltid bäst när julis är med haha, sedan svenska och en drog/alkohol föreläsning med lite diskussion och sådär. Väldigt roligt faktiskt, fast det fanns ju lite sämre delar med.. Vi slutade 15.00 och då åkte jag Julia Joar & Dennis in till kinna för att kolla ut lite tapeter och färg till våran monter. Fick tag på lite bra grejer, sen blev det en sväng till banken för att ta ut lite växel till lördag innan bussen hem gick. Åkte bort till Nyansa innan pappa körde hem mig, fick tag i lite mer tapeter och även lite tapetlim och penslar. Bara rollers kvar, skönt.

Dagens bästa, eller ja sämsta egentligen, var Daniels skämt. Det värsta är att jag inte kommer ihåg det nu, men gör jag det ska ni en vacker dag få höra det. Skrattade så jag dog!

Var snäll och lagade lite lasagne till familjen, blev faktiskt himla gott! Har mina bra dagar. Kanske ska ta och baka lite kanelbullar imorgon? Bara för att det är så gott.. haha!

Men nu blir det sängen, kanske till och med ett avsnitt Californication innan jag somnar. Ladda lite inför en fredagkväll i kyrkan. Insåg precis hur konstigt det lät haha, hade det inte varit för lucian hade jag definitivt inte hängt där.

Godnatt people!


JUST A DAY

Blev skolan för mig idag, kändes faktiskt väldigt bra. Tagit igen en del och hann klart med engelskainlämningen som tur är. Anmälde mig även till Cambridge Young Enterprise International Examination, ett engelskt prov på våra kunskaper inom företagande. Det är meriterande internationellt vilket intresserar mig något extremt eftersom jag funderar på att plugga vidare i USA :) Ska betala in avgiften imorgon, sen är tentamen den 2 mars.

Fick sluta kl1 idag vilket var toppen, fick komma hem innnan det blev mörkt. Har tagit en promenad i det vackra vädret med min kära mamma och även bytt däck på min bil med kära pappa. Jobbigt men bra att kunna när jag ska ta körkortet. Panik om man får punktering på uppkörningen eller!

Nu ska jag hoppa i min luciaklänning och be min mamma sy upp den lite grann, kort som man är är inget lagom.

Gjorde även ett litet test på MSNs hemsida tidigare, fan av Sex and the city som jag är..



True or what?





Flames to dust, lovers to friends







CAUGHT IN A BAD ROMANCE


Jag mår bättre - förhoppningsvis skolan imorgon. Hatar att ligga här hemma och inte ha någonting att göra. Eller jaa, plugg & öva texter räknas inte, för det är dödstråkigt.

Kollade såklart på mina desperata hemmafruar innan med, greatest ever. Och för att hålla med Robin: "hoppas idioten dör nu i desperate housewifes! haha" Kunde inte sagt det bättre, die bitch, die.

Engelskan är klar nu tror jag, han får fan bli nöjd. Så nu ska jag välförtjänt lägga mig och sova, sämst att klockan ringer vid halv sex bara.

Fin helg framför mig, eller inte. Genrep i kyrkan på fredagkväll, lördag julshopping med mamma & sedan ut och köra med min undebara granne Karl-Johan. Söndag är det kröningen i kyrkan, fan mig om jag sjunger fel. Då tar jag livet av mig.


Caught in a bad romance


RSS 2.0