SOOOOL

Åter dessa jävla söndagar, gillar dom verkligen inte. Man kan inte njuta av dagen fullt ut för man vet att man ska upp till skolan imorgon..

Helgen har spenderats i Halmstad med mina folks. Varit en slapp och go helg, mycket sol och även lite bad (tro det eller ej..) Älska vädret, helt sjukt underbart! Även köpt mig ett par nya skor, svarta gladiatorsandaler.. Det var på tiden haha.
På vägen hem åkte vi till brorsan, skulle byta sängar. Stoffe behövde två 90sängar för han och Johanna skulle ha en dubbelsäng nu, och mor & far behöver en 120säng till stugan så då skulle vi byta. Men strax efter vi kom gick hans alarm och har var tvungen att åka ner till brandstationen. Mindre kul.
Men ska nog åka med honom in på onsdag och kolla på Johannas bal :) så då får jag ju träffa honom lite längre haha.

Nu blir det mat, är jättehungrig. Måste även leta upp kylbalsam eftersom jag oturligen brände mina knäveck (?!) när jag somnade i solen tidigare nere i hstad. Inte mysigt för fem öre.

                          .Ab imo pectore

ÄNTLIGEN FREDAG

Ja dag är det fredag, gud så skönt. Sitter i skolan och har precis lämnat in företagsrapporten och samhällen, underbart att slippa tänka på det mer nu. Sov hos hampe inatt, han började tidigt så lämnade mig i sängen vid halv åtta. Jag själv började vid halv tio, sovmorgon är bra! Och slapp desutom åka buss, hampes mamma skulle ner till vbg samtidigt som min buss gick så då körde hon bort mig till skolan istället :)

Har inte mycket intressant att säga, slutar om 1,5 timma ungefär, blir troligen halmstad i helgen. Ska ju bli kaaaanonväder så blir att sola och ta det lungt där nere :) Men nu ska jag återgå till lektionen, hörs kanske en sväng innan jag åker till kusten.




      . Ab imo pectore

EN ONSDAG

Det var såå nära att jag stannade hemma i morses, var inte alls pigg. Men med tanke på hur mycket vi har i skolan nu så var det bara att dra sig upp och åka i alla fall. Fick reda på att vi ska ha företagsekonomiprov nästa vecka med, helt stört så mycket plugg man kan ha på bara två veckor.. Men känns bra att jag är klar med företagsrapporten nu och att jag bara har 1,5 uppgift kvar på samhällen. Nu kan jag koncentrera mig på den andra samhällsuppgiften, grafisk profil och företagsekonomin. Men dagen blev mycket bättre runt halv ett då jag fick ett underbart sms att min baby klarade teorin!
Imorgon är det EP-dagen och då kommer dom blivande EP1orna och hälsar på och ska se hur det är. Jag är en av sex värdar och vi ska ta hand om småglinen :) Kommer nog gå kanon, slapp göra inlämningen och redovisningen, så är inte annat är nöjd nu!

Sitter och pluggar just nu, som vanligt. Det är väl ungefär det enda jag gjort den senaste veckan, lite trött på det nu faktiskt. Men måste få det klart idag, vill inte sitta hos Hampus och plugga imorgon, då vill jag bara mysa.



                   . Ab imo pectore

PROBLEMATISKT

Tisdagen är snart över, dagen gav:
         - MVG i Engelska A Nationella proven, förhoppningsvis samma i slutbetyget.
         - En till SO-uppgift, idiotiskt nog. Har ju redan att göra fram till jul typ..
         - Spelat in musikvideon till våran låt på esteten, kasst blev det haha.



Ligger i sängen och kollar på en kass film samtidigt som jag försöker få lite plugg gjort.
Ger snart upp det och sover lite istället.

Jag håller tummarna för baby imorgon!

Och jag står även framför två problem:
         - Marks Gymnasiums bal eller John Bauergmnasiets bal? Vill ju inte missa johanna..
         - Jerkers student är samma dag som min skolavslutning.. Jag vill verkligen inte missa varberg och grillning med klassen.. Panik, jag måste lösa det här..


Nu ska jag lägga mig och sakna baby lite mer, godnatt


Amour vincit omnia, ab imo pectore

SKOLTRÖTT



Sjukt trött på skolan och allt plugg nu, lärare kan verkligen inte planera..
Det är "bara" två veckor kvar ungefär, inte länge men känns som en evighet.
Pluggade nästan ihjäl mig igår så unnade mig en dag utan plugg idag.
Åkte till Sarah efter skolan och umgicks.
Men blev trots allt lite plugg ändå, gjort klar företagsrapporten nu. Bara resten kvar nu...

Ge mig brännbollscupen och ett underbart sommarlov nu tack!
"Varannan Vatten" med fräschaste tröjorna kommer bli underbart bra!





Amour vincit omnia


HELGEN HAR PASSERAT

Torsdag; åkte till halmstad med tåget. Hamnade mitt i en vagn full med killar från en herrklubb som skulle till Varberg.Wild Wild West-tema, rosa cowboyhattar, pistoler och skumpa räcker som förklaring. Det bjöds både på det ena och det andra, sköna grabbar! Kommer till hstad runt nio, möts av mamma som säger att det står en cider på Nino's som väntar mig, inte illa. Gick dit och träffade pappa jerker linda ulla & loa. Skön kväll som avslutades med gin&tonic i u&l's nya stuga.

Fredag; tar 11-tåget till Falkenberg för att umgås med lite kompisar. Helskön dag, mina vänner är knasiga.

Lördag; Sov ju i fbg då, men vi drog hem rätt tidigt eftersom vi skulle stanna på Ge-kås på vägen hem. Fick med mig lite bra saker hem, bland annat en ny plattång eftersom min gamla helt lagt av. Hittade en ny affär i Ullared, gud så kul vi hade där haha. Var hemma runt tre, då blev det att börja fixa lite inför grillningen på kvällen. Skönt folk, god mat, lite kubbspel & öl såklart (Y)

Idag; Vaknade första gången vid 8 när Lisette kom in och sa hejdå. Ungen skulle jobba kl 9 så dom fick åka tidigt. Hampus och jag fick sova i mammas och pappas säng eftersom Lisette & Anders sov i min, så när vi vaknade igen vid 10 gick vi upp och la oss i min säng. Åt lite vid ett, men sen la vi oss och sov lite till. Skönt! Sen åkte han hem vid halv fem.

Nu har jag ätit lite. Väntar på att mamma ska färga mitt hår, det behövs verkligen. Måste börja plugga nu med, fyfan. Orkar inte med denna veckan i skolan, vill ha sommarlov!


Amour vincit omnia   - ?

HALMSTAD

Blev inte alls som jag tänkt mig, så åker ner till Halmstad snart istället.
Eftersom både mamma, pappa, jerker & linda är där nere vill jag inte vara ensam hemma en helg till, så åker ner till dom istället.
Åker troligen med brorsan & L hem på lördag, sen blir det festa lite här hemma :)
Men nu ska jag fixa det sista & äta innan jag åker.



trodde det var över, men fortfarande är det samma sak
..
      - Amour vincit omnia?

EP1 I STOCKHOLM









































Stockholmsresan har varit kanonbra, har absolut den bästa klassen! Åkte från kinna runt halv nio i måndags, var uppe runt tre. Incheckning och fixa sig lite och sen ut och äta lite innan vi skulle åka till SM i UF som höll hus i Stockholmsmässan. Var hemma runt halv nio den kvällen, träffade lite polare från uhamn som bodde på samma place som vi. Kom i säng i hyfsad tid, runt ett tror jag.

På tisdagen var det tidig morgon, då skulle vi vara klara att lämna hotellet kl 8. Det var riktigt god frukostbuffé! Först skulle vi bege oss till Medeltidsmuseet och träffa en guide som skulle guida runt oss på gamla stan, men hann knappt börja innan jag gav upp. Min tå var en riktig jävel så att säga, nageltrång är inte att leka med. Så istället för att vandra runt på GT och kolla på kloster och grejs, satte jag lisette & julia oss på ett fik och åt lite gott. Sen letade vi upp ett apotek där jag kunde leta upp smärtstillande salva. Underbart! Gick även sakta och lugnt och kikade lite i affärer sen med, blev en sväng in på NK och spana alla stekare. Men H&M var mer våran prisklass så där köpte jag en kjol som jag blev totalt kär i och även en randig tshirt. Fanns ju runt 5 H&M bara där vi var, blev helt förvirrad.
Mötte upp klassen vid riksdagen vid ett och fick se massa saker där inne, fick även vara med en stund på en utfrågning i kammaren, somnade näsan så tråkigt. Fick även prata med en politiker en bra stund och ställa massa klyftiga frågor, det är det vi är bäst på. Besöket var över vid tre och då hade vi tid själva tills 7. Så då blev det lite käk och mer spanande i butiker. Träffade även på lite fler vänner från uhamn då, som var i stan pga av djurgården-aik.
Kl sju skulle vi gå på en teater som hette Mellanrum, Johan Rheborg var med, min älskade Kenny Starfighter! Men teatern var verkligen vuxenhumör, inte alls kul. Efter en timma där så hade vi hela kvällen själva så då bestämde vi att vi skulle gå ut och äta på restaurang. Nästan alla var med, väldigt trevligt :) Hamnade på en jättemysig restaurang som hette Mosaik, underbart god mat desutom! Blev förrätt och huvudrätt så var kvar där rätt länge.
Resten av kvällen/natten spenderades lite överallt, men slutade med film på vårat hotellrum med massa folk.
Somnade nog inte förän fyra på natten, men lika bra det ändå, då kunde jag somna gott på bussen hem istället.

Söndagen så skulle vi ha käkat frukost, städat rummen och lämnat in korten vid 10, sen gick vi till bussen och åkte mot aftonbladet för att hämta upp sp2orna. Blev käk i Linköping och sen sov jag hela vägen hem till Borås, så jävla skönt rent ut sagt. Hann lagom tills bussen hem så var hemma runt sex. Sen blev jag lämnad själv hemma.. mamma & pappa åkte ner till hstad vid fem och jerker & linda åkte ner efter han hämtat mig vid bussen. Så ja, tråkig kväll, men behövlig haha.

Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska göra idag. Lygnevi eller inte? Finns inte mycket annat att göra ju..
Får nog ta och ringa Lisette och snacka lite om det.



Amour vincit omnia

HSTD / STHLM





En riktigt bra helg har passerat. Halmstad med Rebecka!
Chill, uteservering & god mat, Män som hatar kvinnor & mys

Börja packa om direkt när jag kom hem idag, för........

Imorgon åker bästa EP1 till Stockholm! Får se om det blir någon update där uppe.
Har packat det mesta, resten tar jag imorgonbitti.
Kommer hemåt onsdagkväll, nice att man är ledig resten av veckan!



Miss my baby ♥
            - Amour vincit omnia

HALMSTAD

 

Nu drar jag och Rebecka ner til Hstad och steker lite granna, hemma på söndag. Folk, försök ha en lika bra helg som vi kommer ha! Ceee ya.


Stockholm - 3 dagar kvar!


Amour vincit omnia ♥ saknar min baby

.



har så mycket tankar i huvudet nu, vet inte vad jag ska göra.
trodde allt var bra, men vad ska jag tro?

allt går före, men du förstår ingenting




DÅLIGA NYHETER OCH HUNGERSTREJK

Hungrig, jätteont i ryggen och ledsen för att bästa läraren på skolan måste sluta.
Henke, våran klassföreståndare, och många andra får inte jobba kvar nästa termin när kommunen skulle spara pengar, extremt dåligt med tanke på att det är troligen skolans mest uppskattade och bästa lärare dom slänger ut. Men har iaf kommit överens med Ep2 att vi ska ordna en present till honom tills skolavslutningen.

Har lokalt ent. nu så ska arbeta på våra företagsrapporter, men jag rebecka carro & viktor drar nog in till kinna om en halvtimma och fikar lite innan det är dags att kila bort till Konserthallen och Inspirationskvällen. Min mage gör uppror, så får nog allt ta och springa ner till caféterian och köpa något lätt nu.


Amour vincit omnia

STORA INSPIRATIONSKVÄLLEN

Ja dagens händelse är väl möjligtvis att betyget i estetisk verksamhet är räddat och att jag räddade mamma när hon klantade sig med tapetseringen.

Betyget klarade sig tack vare att våran supermusikaliska grupp spelade in våran låt idag, fast klarade det på första försöket (y) så hann med min buss och fick träffa hampus en stund med :)
När mamma hämtat mig vid bussen åkte vi hem och började tapetsera i finrummet, blev en svart tapet med blommönster som jag valde ut. Blev riktigt bra. Fast fick ju lite komplikationer på vägen, men det finns inget som jag inte kan fixa.

Nu ska jag sova tänkte jag, blir en lång dag imorgon. Först nationellt prov i matte, slutar 16.15 och sen kl 17.00 ska jag Rebecka Caroline Viktor och Daniel till Kinna konserthall, på Stora Inspirationskvällen:



Ska bli väldigt kul, även om det blir väldigt sent. Men ska sova hos becks som tur är :)


Men ska gå och kolla om tvätten är klar, så jag har något att ha på mig imorgon.
Kanske skriver kort här under morgondagen, det återstår att se. Godnatt!



Amour vincit omnia

GOOD STUFF

underbara män, underbar musik!




































LÖRDAG



Ja här sitter jag, klockan är 00.51 och jag borde sova sen länge sen. Men eftersom tröttheten inte infunnit sig än tänkte jag skriva ett inlägg om helgen och sådär. Igår, eller fredags borde jag väl säga.. det är väl tekniskt sett söndag nu. Slutade tidigt i fredags så åkte till mamma och åt innan Sarah kom och mötte mig vid bussen, för att sedan ta bussen fem minuter senare tillbaka. Dagen bestod av en tripp till Gislaved för att kika lite, handla på Ica i Tranemo och till sist stå i köket och laga middag till hela Sarah's familj, blev kanonbra! Säger som Sarah: "Man borde kanske valt Hotell&Restaurang insället?" Jerka kom och hämtade mig senare på kvällen snäll som han är. Igår, idag, jag anser fortfarande att det är lördag även om det inte är det.. så har det inte hänt någonting ungefär, höjdpunkten var att jag fått träffa min kusin Per som jag inte sett sen julas typ, han bor långt nere i söder med sin flickvän så träffas så sällan. Men dagen till ära var han på besök hemma och självklart tog han sig tid att träffa lilla mig, trevligt!
Kvällen har varit alldeles för lugn, klarar inte av att vara ensam hemma och uttråkad, hemskaste som finns. Speciellt på kvällen när det blir mörkt. Antar att jag är lite mörkrädd trots allt.. Har i alla fall dödat tid genom att kika på Da Vinci-koden och nån av dom första Butterfly Effect, vet inte vilken det var. Har sett dom förut, men dom är bra. Vill verkligen se Änglar och Demoner nu när den kommer ut!
Tur är att brorsan kommer hem imorgon igen, och mor & far med för den delen. Skönt. Återstår att se vad morgondagen har att erbjuda.

Men ska väl försöka dra mig i säng nu. Godnatt


Amour vincit omnia,  miss you by my side


Nationella i engelska

Nationella proven i en tog hela förmiddagen, men det känns bra, tror det gick hyfsat. Skönt att vara helt klar med En A!
Nu har vi engelskalektion, ska till assbergssalen om en kvart,  nån dude som julia känner som ska sjunga.
Sen ska jag & Sabina på möte med företaget kl 13.
Hem till Rebecka efter skolan, sen skulle felicia plocka upp oss när vi ska till Rydal.
Sen hem till Hamps efter och sova där.
Imorgon ska jag hem till Sarah, laga lite mat och mysa :)
Hoppas på bra väder på lördag, då blir det kanske Liseberg, goodie.


Entreprenörskap, föreläsningar & mässa!

Skolan idag gick segare än nånsin. Började tidigt 08.15 och slutade sent 16.15 och det har inte varit topplektioner direkt heller.. Först svenska, som jag iofs missade mestadels tack vare rutinbesöket hos skolsyster, sedan var det företagsekonomi för hela slanten. Linda hade flyttat runt lektionerna för hon skulle på fadderföretagsmiddag, så vi hade dubbellektion, 09.45 - 12.00, segt som fan. Men har åt minstone börjat fatta grejen med momsredovisning och shit, skönt det. Hade lunch i 1 timma 15 min vilket var segast om något, sen var det samhällskunskap och efter det lokalt entreprenörskap. Fick ett nytt fadderföretagsprojekt som ska vara klart om tre veckor, fast en vecka går bort när vi är i Stockholm så vi har bara två veckor på oss.. usch! Men jag & Sabina ringde Thomas direkt och bestämde möte imorgon, lika bra att ta det så fort det går när vi har så lite tid.

Imorgon är det även nationellt prov i engelska hela förmiddagen, både läsa & lyssna delen. Men ska bli skönt när det är gjort, för då är hela engelska A klar för min del. Hoppas verkligen på ett mvg, hade varit underbart. Har börjat med engelska B lite smått, läser boken The Beach, rätt nice. Så imorgon blir det inga lektioner alls knappt, fast får igen det framåt kvällen eftersom vi ska till Rydal på föreläsning om "Entreprenörskap och hållbar utveckling" 18.00-20.30, hoppas det är något att ha.
Fast det är väl inget jämfört torsdag nästa vecka, då ska jag & fyra klassmates och ett gäng från 2an & 3an till Kinna Konserthall för "Stora Inspirationskvällen" vilket är lite oklart för mig och resten av gänget än så länge. Ska vara en föreläsare och en mässa där många företagare i Mark ställer ut och visar upp sig. Innovativa Mark skulle vara med och Årets Företagare skulle utses. Ska mest kolla runt, mingla lite och hälsa på lite folk. Rätt kul att man var en av dom fem i klassen som fick åka. Fast nackdelen är ju att det är mellan 17.00 . 21.30, men antar att det är värt det.

Nu ska jag förbereda lite inför mötet imorgon, hör av mig imorgon om ni har tur.
föresten, det är endast 12 dagar kvar tills bästa klassen EP1 i Stockholm, sweet!

Amour vincit omnia

Trafikvett?

Nu är det tredje eller fjärde gången vi blir påkörda eller att folk har backat in i oss.. Denna gången var det mamma som satt i bilen och blev påkörd av en moped. Hon var på väg att hämta mig och då kör en moppe rakt in i henne när hon stod still. Bilen är inte vacker, verkligen inte, repor och buckor över hela huven. Men huvudsaken är väl att ungen som körde inte skadade sig mer än han gjorde.
Mamma berättade allt i bilen hem och då kom det fram att det var inte hans moppe han som körde, utan han testkörde bara sin kompis moped. Fast hans kompis som ägde den glömde säga att bromsarna inte fungerade.. Vilket jävla pucko glömmer det? Iaf, killen kom för fort och drog rakt in i mamma när han genade i en kurva. Killen flög över huven och landade på andra sidan bilen, men klarade sig lindrigt undan med skrapsår och lite värk, tack gode gud för hjälm. Ungen hade en jävla tur. Hade jag varit ägaren och "glömt" säga att bromsarna inte funkade så hade jag dött av ångest om min polare krockat. Men den ångesten visade tydligen inte killen i fråga, fast han hade tydligen insett att han skulle få stå för kostnaderna. Smart kid. Tyckte så synd om killen på moppen, visst han kom för fort, men fatta vilken panik när han försöker bromsa och det inte går och ser att han kommer krocka med bilen, usch så hemskt. Men jaja, inget mer tjat om det nu.

Har varit så himla duktig idag, dammsugit och dammtorkat mitt rum, bytt sänglakan har jag med gjort. Kom nyss ur duschen och nu ska det bli underbart att krypa ner i sängen. Det är verkligen en av dom bästa känslorna i världen, krypa ner nyduschad och fräsh i en precis ombäddad säng! Fattades bara en liten filur jämte mig så hade det varit toppen, men får klara mig utan honom inatt.

Yeye, godnatt alla barn.
 
Föresten,
Citizen Cope - Son's gonna rise
Citizen Cope - Bullet and a target
Milow - You don't know

är det bästa just nu!



Amour vincit omnia

Back in school

Efter en helg själv hemma var det väldigt skönt att höra mammas röst igår när jag vaknade, vilket var runt 11. Hände inte mycket alls under dagen, la mig i soffan och hade värsta timingen, en underbar film som heter Freedom writers skulle precis börja så självklart la jag mig och kika på den. Älskar den filmen. Sen duschade jag och fixade lite innan jag åkte till Hampus vid halv fem. Hände inte mycket där heller, vi hyrde 2 filmer som vi la oss och kikade på, den fösta kommer jag inte ihåg vad den hette, men den var bättre än jag trodde, den andra hette Chaos Theory och den var jättebra!
Somnade rätt sent, upp tidigt idag till skolan.
Idrott första lektionen och efter det Desktop. En timma lunch och nu sitter jag här igen på Info & Layout. Bara matten kvar sen..

Lärarna förstörde torsdagen som kommer nu totalt med, vi ska på en föreläsning i Rydal 18.00-20.30, och vi ska ta oss hem själva sen, schysst att vi missar sista bussen.. mamma lär ju inte hämta mig, men det inser inte dom. Idioter hela högen.



Amour vincit omnia

090502

Jag har kommit in i en lugn period nu, känner bara för att ta det lugnt och inte alls festa. Är inte på mitt bästa humör, även om jag försöker går det inte att få ur mina tankar :/

Torsdags var valborg och medans de flesta var ute och festade gärnet var jag hemma och inte gjorde någonting. Solade hela dan och sen hamnade jag i soffan framåt åttatiden.
Vaknade vid 10 i fredags och la mig ute i solen. Runt 1 kom Pernilla förbi och underhöll mig i ett par timmar, väldigt trevligt! Senare vid 19 kom Ketty, vi lagade lite god mat och satte oss ute på altanen med lite vin och pratade till rätt sent.



När kylan kom fortsatte pratet i soffan istället. Somnade rätt tidigt, båda var väldigt trötta.
Idag gick vi upp runt 11 och satte oss och åt frukost ute på altanen, sen satt vi kvar där tills hennes mamma kom och hämtade henne, för ca en timme sen nu. Tack Ketty, du är bäst på alla sätt ♥

Resten av dagen spenderas ensam här hemma, börjar bli väldigt drygt att vara hemma själv. Men bara att stå ut, mor och far kommer hem rätt tidigt imorgon.




Amour vincit omnia

RSS 2.0